Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Azért azt hozzá kell tenni - az elsõ pálya (fõként az elsõ 2 nehézségi szint teljesítését követõen) már szinte bakfitty a késõbbi, tényleg nehezebbekhez képest...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
jah és nem szeretnék arcoskodni, de ha már amatõr, normál, meg veterán fokozatokon mutogatjátok az S fokozatos eredményeket, akkor tessék egy PROFESSIONAL eredmény....én fanatikusként ennél lejjebb nem adom, bár ez lehet nem nagy dolog, más is képes rá, de mindezt egyetlen 1 db SIG P226 (HG) kézi lõfegyverrel oldottam meg!!!!!!!!!!!!
az hogy mien fokozaton küldted, a pontokból lehet leellenõrizni....AMATEUR=1000pts, NORMAL=1500pts, VETERAN=2000pts és PROFESSIONAL=2500pts
ime a kép....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha valaki azt szeretné, hogy live-ról rá tudjanak csatlakozni, akkro eme beállításoknak kell lenni, az elsõ 2 a fontos (már többen is kérdezték):

NETWORK CONNECTION -> LIVE
COOP SETTINGS -> NO LIMITS
(lehet még INVITATE ONLY, vagyis meghivóval és ROUGE, amit még nem tudok mire vonatkozik..)

valamint még 2 másik opcio van:
ATTACK REACTION -> ON vagy OFF
és ha legalább 1 fegyvert fullra fejlesztettél, és végigvitted a játékot, akkor megveszed a pisztolyhoz tartozó "infinite ammo"-t.
és ezután lesz aktív a 4. opció:
INFINITE AMMO -> ON vagy OFF

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Például itt, amikor Jill kinyírt... 😊

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, és használom az ENB Series MOD-ot hozzá.
Elsõ végigjátszás során direkt nem használtam, és most, a 2.-nak a végén jutott eszembe feltenni - tényleg sokkal szebb.

IMYke2.0.0.0
Nézd csak, mennyit szedtem eddig össze így is 😊

Nagyon örülök magamnak:

IMYke2.0.0.0
Én nem is keresem õket - ha megtalálok egyet, persze magamévá teszem, de nem erõltetem (még).

DarkSector
ez megmondom miért van.
mert microfonról vesz fel.
ha elindítod a fraps-ot, akkor a videó ablaknál
a hardware a MICROPHONE lesz.

vagyis nálam is ez volt win7-nél...fogod felrakod a legújjabbat, és ekkor már VISTA nemtuommit fog odairni...ekkkor már jó lesz.

2.99-es verzio kell a fraps-ból.

DarkSector
jah az asszem ehhez egy nehézségnek full S-nek kell lenni, ez magával hordozza, hogy nem lehet túl sok idõ, mivel s-fokozathoz eleve gyorsnak kell lenni.

hangerõszabályzó->felvételek->stereo mixer (videokártyáknál más neve lehet) túl levan húzva, azért lehet halk
egér klikkelgetésh hm fullscreenbe veszd fel? (amúgy a felvételnél elvileg a gépen hallott hangokat rögzíti, így ha elv benyomsz egy zenét azt is felkell vennie)
LOOOL
Most végigvittem normálisan is a 6-3-at és ilyet ír: now you can use infinite rocket launcher😮
Pedig valami 6-7 közötti idõt játszottamOo

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kryst
Nem tudja valaki, hogy mi okozza, hogy nincsenek átvezetõ videók nálam? Hang van, de csak egy sötét kép van video közben.

Murder3
Lécci vki mondja már el h frapsal h tudok hangot is felvenni a film hez.

Felveszi de nagyon halkan a játékhangot és az egérnek a klikkelgetését is hallom ez miért van?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

megvan... csak joinoltam az utsó pályára, de azt nem számította úgy, hogy én vittem végig...

Az miért van hogy nem nyílt meg a mercenary?😄

nah végre kész van live-on is... már csak 3 bsaa kell😄

Broafka
ezek szerint nem, mert még mindig nem találtam meg azt a szart az elsõ pályán 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

offkorzreg
de ott vannak tényleg,majd akkor megveszem õket.köszi a helpet

offkorzreg
ja oké,majd mindjárt meg sasolom akkor

wesker24
Nézd meg a Bonus Featuresben legfelül ha ott nincs akkor nem kaptál !

Mert elöször meg kell venni a kosztümöt csak utána lehet használni !
offkorzreg
nem tudom mivan akkor,de én nem kaptam 1 ruhát se mikor normalon befejeztem a játékot:c

wesker24
Bztos olyan éles látásod van mint a sasé ! Eagle Eye ! <#hehe>
Broafka
tudom 😄

amikor a fekete csóka visz minket a hajóval, van 1 darab azon a pályán. Az embléma alsó 1 centije lóg ki a rejtekébõl. Nem is tudom hogy vettem észre.

wesker24
Hát az igz olyan helyre elvannak dugva hogy csak na pont olyan helyeken van amit aztán végképp nem venne észre az ember !
Broafka
akkor csak én csinálom a kék emblémákat önerõbõl? 😄

azért nézek itt, hogy mindenki milyen gyorsan megtalálta a 30-at, én meg itt szenvedek. Amúgy kb 20-at megtaláltam már. De az elsõ ilyen pálya az nagyon kifogott rajtam, meg a mocsaras csónakos. Komolyan úgy lógnak a szemeim, és nem, egyszerûen nem látok egyet se, ott is csak 2-t találtam

wesker24
Naná egyértelmû hogy a Youtube-ról ! Youtube the man best friend persze a Google után ! <#hehe>
grebber
Önön erõmbõl kb 4-et ha találtam a többit Youtubról <#eplus2>
De még 4 hiányzik de tudom hol hagyhattam el õket!

Next PC upgrade: 2022

Broafka
volt aki önnön erejébõl találta meg az összes kék emblémát?

iszonyatosan el vannak rejtve. Pl az elsõ pályán ahol össze lehet szedni 3-mat, csak 2-t találok, a 3.-at egyszerûen sehol nem találom.

wesker24
Na megvan az összes figura 1 kivételével !

IMYke2.0.0.0
Ez nem kicsit félreérthetõ, ezért hát javítom:

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!

Helyesen:

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted Online Co-op-ban, mással, aki már feloldotta ezt a módot!

IMYke2.0.0.0
Bocs... <#schmoll2>

Seth
Plusz 1-1 ruha csak !

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
FELOLDHATÓ TARTALMAK
=====================

* Zsoldos mód: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* New Game+: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* Sheva Alomar-ral játékhoz: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten

* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!

RUHÁK - CHRIS:
==============
Szafari ruha : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
S.T.A.R.S : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyûjts be 25 BSAA Emblémát!

RUHÁK - SHEVA:
==============
Clubbin' : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
Törzsi : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyûjts be 30 BSAA Emblémát!

A PC-verzióban meg ugye ott van plusz 2-2 ruha.

IMYke2.0.0.0
Szóljon, ha valaki tud ennél jobb összefoglalást!: Wikicheats - Resident Evil 5

balee4
Majd meglesem ezt jobban, nem akarom az egészet újrakezdeni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Egész jól néznek ki ! Fõleg Chris durva ! <#vigyor>

offkorzreg
vagy csinálsz egy offline profile-t

Shep
nem árt õket elõtte megvenni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabe paul logan
A telepítés után be kell jelentkezni vagy regisztrálni kell a windows liveon, különben nem enged menteni...ez most akkor hogy van?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

offkorzreg
belépek a settingse,costume.és csak az alap ruhák vannak
semmi új nincs.nem értem a dolgot akkor

norbi2fraktal
amikor jön az elsõ zombi akkor már rajtuk lessz, csak az elején nincs

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

offkorzreg
hát pedig nem kaptam szartse,pedig tegnap végigtoltam normalon:c

wesker24
Kostümöket csak medálok megszerzésével kapsz ! Ileetve alapból ad 2 kosztümöt ha végig vitted 1x ! A specila settingsben van hogy milyen kosztümök vannak !
wesker24
na most hogy is va ez megvan mind a 4 kosztüm de hogy lehet öket használni ?? mer thiába választom ki a Special settingsben hogy melyiket akarom amint inditom normalon ugyanaz a ksoztüm marad mind eredetileg volt !
offkorzreg
normalon vittem végig és nem kaptam egy ruhát se

norbi2fraktal
vidd végig normal-on és kapsz 2-2 ruhát

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

offkorzreg
akkor szvsz énis a medál gyûjtögetést csinálom.már megvan keményen 1<#idiota>
ja és ha az összeset összeszedem csak akkor kapom meg egyszerre az összes ruhák?vagy 10nél már kapok egyet,és és így tovább

wesker24
Jah 2 féle mód van van a Mercearies mód megvan a medál gyüjtögetés !

Mivel már összeszedtem az összes medált ezért eleve a Mercenariest meg se kell csinálnom a kosztümökért !
offkorzreg
a kosztümöket hogyan lehet fel oldani?Mercenaries módban?mert az nekem nagyon nem jön be,csak rohangáljak és gyûtjöm az idõ meg lövök mindenkire szorzókért.nagyon felidegelt az elõbb.a medálokat sokkal szívesebben összegyûjtöm inkább ha úgy kell

wesker24
Én ugy tudom hogy nem lehet folytatni az offline mentést !

Mindenképpen újat kell kezdeni ! Én szivesen segitek embléma gyüjtögetésben ha gondolod !