Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt hozzá kell tenni - az elsõ pálya (fõként az elsõ 2 nehézségi szint teljesítését követõen) már szinte bakfitty a késõbbi, tényleg nehezebbekhez képest...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az hogy mien fokozaton küldted, a pontokból lehet leellenõrizni....AMATEUR=1000pts, NORMAL=1500pts, VETERAN=2000pts és PROFESSIONAL=2500pts
ime a kép....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NETWORK CONNECTION -> LIVE
COOP SETTINGS -> NO LIMITS (lehet még INVITATE ONLY, vagyis meghivóval és ROUGE, amit még nem tudok mire vonatkozik..)
valamint még 2 másik opcio van:
ATTACK REACTION -> ON vagy OFF
és ha legalább 1 fegyvert fullra fejlesztettél, és végigvitted a játékot, akkor megveszed a pisztolyhoz tartozó "infinite ammo"-t.
és ezután lesz aktív a 4. opció:
INFINITE AMMO -> ON vagy OFF
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elsõ végigjátszás során direkt nem használtam, és most, a 2.-nak a végén jutott eszembe feltenni - tényleg sokkal szebb.
Nagyon örülök magamnak:
mert microfonról vesz fel.
ha elindítod a fraps-ot, akkor a videó ablaknál
a hardware a MICROPHONE lesz.
vagyis nálam is ez volt win7-nél...fogod felrakod a legújjabbat, és ekkor már VISTA nemtuommit fog odairni...ekkkor már jó lesz.
2.99-es verzio kell a fraps-ból.
egér klikkelgetésh hm fullscreenbe veszd fel? (amúgy a felvételnél elvileg a gépen hallott hangokat rögzíti, így ha elv benyomsz egy zenét azt is felkell vennie)
Most végigvittem normálisan is a 6-3-at és ilyet ír: now you can use infinite rocket launcher😮
Pedig valami 6-7 közötti idõt játszottamOo
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Felveszi de nagyon halkan a játékhangot és az egérnek a klikkelgetését is hallom ez miért van?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mert elöször meg kell venni a kosztümöt csak utána lehet használni !
amikor a fekete csóka visz minket a hajóval, van 1 darab azon a pályán. Az embléma alsó 1 centije lóg ki a rejtekébõl. Nem is tudom hogy vettem észre.
azért nézek itt, hogy mindenki milyen gyorsan megtalálta a 30-at, én meg itt szenvedek. Amúgy kb 20-at megtaláltam már. De az elsõ ilyen pálya az nagyon kifogott rajtam, meg a mocsaras csónakos. Komolyan úgy lógnak a szemeim, és nem, egyszerûen nem látok egyet se, ott is csak 2-t találtam
De még 4 hiányzik de tudom hol hagyhattam el õket!
Next PC upgrade: 2022
iszonyatosan el vannak rejtve. Pl az elsõ pályán ahol össze lehet szedni 3-mat, csak 2-t találok, a 3.-at egyszerûen sehol nem találom.
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!
Helyesen:
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted Online Co-op-ban, mással, aki már feloldotta ezt a módot!
=====================
* Zsoldos mód: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* New Game+: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* Sheva Alomar-ral játékhoz: teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
* Professional nehézséghez: "Veteran" szinten teljesítsd a játékot - ezt teheted mással, aki már feloldotta ezt a módot Online Co-op-ban!
RUHÁK - CHRIS:
==============
Szafari ruha : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
S.T.A.R.S : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyûjts be 25 BSAA Emblémát!
RUHÁK - SHEVA:
==============
Clubbin' : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten
Törzsi : teljesítsd a játékot - bármely nehézségi szinten, és gyûjts be 30 BSAA Emblémát!
A PC-verzióban meg ugye ott van plusz 2-2 ruha.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
semmi új nincs.nem értem a dolgot akkor
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ja és ha az összeset összeszedem csak akkor kapom meg egyszerre az összes ruhák?vagy 10nél már kapok egyet,és és így tovább
Mivel már összeszedtem az összes medált ezért eleve a Mercenariest meg se kell csinálnom a kosztümökért !