4185
  • DarkSector
    jah a szivenszúrhatós dögök a LICKER-ek...amúgy.
  • DarkSector
    a nyilas téma meg keress olyan ellent, amelyik nyilat lő rád....

az a map, amelyiknek a vonatok látszódnak a menüből, a bányás pálya, ahol az elején sok kutya jön...nah ott mássz fel, hagyj életben 1 nyilast...(társadnál ne legyen fegyver, mert megöli.) és szép lassan a késsel, amikor kilövi a nyilat feléd, üsd meg magadelőtt.

SHIFT nyomvatart, majd balegérgomb, ha közeledbeér a nyíl.
  • lalakov
    Köszi
  • DarkSector
    de tehetünk egy probát
    egy offline profillal.

nah a lényeg hogy menj be a játékba.
    csinálj egy profilt offline a live-ba, ezen a néven: Chris
    nagy kisbetük figyelni.....
    és küldök egy rar-t, amiben lesz egy mappa, ezt simán a C meghajtóra kell majd másolnod!!!!

és majd irj vissza...igy talán menni fog...
  • DarkSector
    sajna nem lehet, mivel profilhoz kötött...
    más szemszögből, meg monnyuk ugy hogy hálistennek, mert amugysem nagy szám lepörgetni, igy legalább kicsit játszik vele majd mindenki...ha kell neki valami.
  • benyhopp
    Hello mindenki valki nem tudja honna lehet egy full mentést letölteni minden extrákkal végigvév? vagy csalásokat vlakai tud pls irjatok thx
  • DarkSector
  • DarkSector
    nem !!!

hanem csak akkor látod a célkeresztet, vagyis annak válik láthatóvá
    aki nézi
    vagyis ha bemegy hozzád coopba valaki
    akkor te és ö is célkereszttel tólja
    de ha egymást nézitek, akkor lehet látni a léázerirányzékot!!!
  • DarkSector
    feltöltés legyebn minimum 10-12kb/s
  • fery02
    Az elsőt azt akkor kaphatod meg, mikor az 5. Chapter környékén, az állatketreceknél először találkozol ilyen csúnya mutáns nemtommikkel. Az egyiket legyengíted, majd miután odamész hozzá, F-el szíven szúrod.
    A második meg gondolom egyértelmű, majd én is kipróbálom második végigjátszásba. gyanítom, hogy csak a játék eleje felé harcolhatunk nyilas zombik ellen.
  • lalakov
    A késsel való szíven szúrásnak mi a nyitja és a késsel történő nyíl elhárításnak?
  • ACE
    Valaki coop?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem várható - sőt, nagy hiba lenne.
    A játék így is matiné egy idő után.
  • Takimate
    bocsi hogy nem olvasok vissaz ezügyben de eléggé pröög a topik...

3. chapternél járok..

Lesz majd a 3x3 as (9 férőhelyes) inventory helyett majd vmi más ?
    Ha 3 fegyver van nálam, hozzá a töltények, plusz 1-2 gránát, max 1 herb fér el. + a meelee vest

Nem kicsit idegesítő.

Szóval várható a bővülése ahogy a 4-ben is ? Ha igen mikor ?
    köszi elöre is
  • Hans von Luck
    Kösz ember, akkor ugrott a dolog mer nagyon régi és nagyon tré gamepadom van és sose tudtam gamepaddal mahinálni azér nem is vettem azóta...
    Az Erő legyen veled...
  • norbi2fraktal
    mindenféleképp egy próbát megér tenni, de sajnos nem biztos hogy tetszeni fog a játéknak
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, sikerült megértenem.
    A kérdés: 0.5 MBites - 64 kb/s le - érdemes próbálkozni?
  • norbi2fraktal
    Telepíts egy Hamachi-t (bármely verzió jó)
    Töltsd le a Hamachi FIX-et
    majd, kattints a Hamachi FIX.reg-re, add tovább a fájlokat annak akivel játszani akarsz,neki is kell a hamachi fix,
    csinálj egy "szerót",szólj a másik játékosnak hogy jöhet( vagy elég ha nyomkodja a refrest) aki JOIN-ol az indítsa játék előtt a dllload.exe-t, majd a játékot,JOIN--QUICK MATCH, FONTOS----ha látható a "szeró" amit csináltál akkor itt kell egy F12-őt nyomnia, majd jön egy hang--WORKING-- aztán kattintson a készített szeróra, majd ha csatlakozott akkor ismét egy F12, ekkor is egy hang lessz hallható --TRANSFER COMPLETED--a szeró készitője lássa majd hogy akar csatlakozni xy és csak restart-ot kell nyomni, már ketten is lesztek,

FONTOS!! csak annak kell használnia a dllload.exe-t aki JOIN-ol vagyis belép a készített "szeróra"

remélem érthetően írtam, fáradt fagyok úgyhogy elnézést ha "csúnyán" írtam, jó játékot
  • IMYke2.0.0.0
    A BOT használja csak - ha Te bill + egér kombóval nyomod.
    Próbáld ki gamepad-del...
  • Hans von Luck
    Emberek, a lézer-irányzékot hogy kell már bekapcsolni, mert azér nekem hiányzik, és a csajszi kattingatja, nekem meg csak célkeresztem van...
    Köszi...
  • IMYke2.0.0.0
    Ja nekem is leírhatnátok LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE a Hamachis trükköt.
  • CroftManor
    Én is szívesen coopoznék, ha értenék ehhez a hamachihoz vagy mihez XD
  • DarkSector
    jah
    jövök!
  • CroftManor
    hát ugyanezt írtam én is XD hogy Sheva abból vesz magához, amit Excella elejtett...
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok, nem olvastátok a feliratokat?

Jill bejelentkezik a PDA-n, és elmondja Chriss-nek, hogy Wesker-nek időközönként be kell adnia magának az Uroboros szérumot, különben legyengül.
    Ha túladagolják, akkor az méregként viselkedik majd.
    Ezért, Chriss és Sheva, miután Sheva magához vesz egy ilyen szérumot, beadja az Állatnak, aki ettől legyengül... a többi már történelem.
  • wesker24
    Jah ezt én se nagyon értem ! Lehet hogy 2 különbözö aktatáska volt egyik a virus a másik az antivirus !
  • IMYke2.0.0.0
    Excella egy fém aktatáskába rakja a szérumokat, és amikor távozna, "Mi" rárontunk - egy lövéstől kinyílik a táskája, és pár darab szérum lehullik a földre.
    Ezek közül veszünk magunkhoz.
  • CroftManor
    Bár már 3x végigvittem a játékot, de egy dolgot nem értek. Ugye Excella azt a vakcinát adta be Weskernek, az egyik cutscene-ben, amit abban a aktatáskában hordott magával. Na de amikor elejtette, és Sheva felvett egyet, akkor azt adták be Weskernek, amitől utána elvesztette a hiper-szuper képességét. Akkor most nem értem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá! Hajszálra ugyanannyi %-nál járok, mint Broafka - csak ugye kevesebb "S"-sel és fordított sorrendben.
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy írtam: nem játszogatom újra a pályákat, hogy "S"-ek legyenek - mindegyiket csak egyszer, és haladok előre.
    Íme, ez lett az eredményem - s büszke vagyok rá, mert nem használtam semmiféle csalást:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Elkezdtem a legkönnyebb fokozaton, s itt már ráhajtok az Emblémákra és a jobb teljesítésekre is.
  • grebber
    Na megjöttem éjszakásból jön valaki coopzni professional szinten?
  • offkorzreg
    igen ez igaz:c
  • DarkSector
    minden pályán más...siess ahhogy tudsz és ennyi.
  • DarkSector
    hoppá
    félreértettél de nagyon!!!
    nem kell, hanem lehet használni, és ezért értelmétveszti a dolog...vagyis nem tudod, biztossan hogy ki trénerrel csinált s-t ki meg nem....

konzolon meg egyértelmű...
  • Balázs 17
    én a 4el azért nem játszottam, mert ilyen 320x480as képben futott vmiért játék és akkoriban nem tudtam vele mit kezdeni, aztán töröltem :(
  • fery02
    Hohó, akkor lehet ki lesz próbálva.
    Am grafika az biztos, hogy itt elég durva lett. Sokszor némely átvezető...mintha filmet nézne az ember.
    Tud is ám lassulni a játék bizonyos, látványosabb helyeken nálam. :)
  • Murder3
    Az s ranghoz az időkorlát kb mennyi?
  • offkorzreg
    nem fogom
  • offkorzreg
    nem kell tréner szerintem ahhoz hogy pcn mindent S-re csinálj,ne haragudj de ez hülyeség
  • Broafka
    nem tudom mi van meg pontosan, de örülnék ha nem mondanátok el :)