Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ezekután gyerek játék lesz.
a többinél a szokásos taktika csak hosszabb életcsikot kell majd leszedni.
még a 6-2-esnél kell vért izzadni...

ott hozzányûlhatna az ember a rpg-hez, de az egy nyuszi dolog lenne...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
A franc esne bele Normalon nem tudok a háta mögé jutni Weskernek ! Plusz még rakétákat is dobál már ! Már itt tökölök már 10 perce de még nem tudtam a háta mögé jutni !
grebber
Hát igen tapasztaltuk 😄
Bele sem merek gondolni a többi fõellenbe 😄

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
#2833 <#vigyor2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na coopba veterán is megvan.(4. végigjátszásom)
De ez a professional nagyon felkurta az agyam elvittük a böszme paraszt lényig azt ott kampo esélyünk nem volt.Addig jók vagyunk amíg nem dobálja a kurva sziklákat 😞
Kb 20x meghaltunk azt kiléptem a rákba.

wesker24
A Prototype még nekem is fennt van a gépen pedig én még jóval késöbb is kezdtem vele játszani ! Habár már végig vittema story-t és szinte már mindent megcsináltam benne aranyra meg ezüstre már csak a military base-es küldik maradtak na meg persze a hidden dolgok és még maradt egy pár WOI target is ! Imádtam benne tümeg psuztitást végezni ! Az eddigi rekordom az 48 ezer ember kill volt !<#hehe>
IMYke2.0.0.0
Olyan 70-80.000 ezer karakter hiányzik még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah a Resi 4 nálam is nagy kedvenc és nem is rövid játék van benne fejtörö rendesen el lehet jutni olyan helyekre ahova csak Ashley juthat ! Na meg persze ugy kellett vigyázni Ashley-re mint a szemünk fényére ! Mert ha meghal vagy elrabolják akkor game over ! Ugy mint régen s Silent Hill 4-ben kellett Eileen-re vigyázni csak hogy túl sok sérülést kapott akkor a végén szivtad meg rendesen !
IMYke2.0.0.0
98%-ban magyarul - igen. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
"A Saints Row 2 is megjelenése óta a gépen" magyarul <#hehe>
Shep
Hát nekem is fent van, hátha mégis elkap a láz és én is rájövök ,hogy ez milyen jó játék, de valahogy nem nagyon bízom ebben 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem csak a fordításaik miatt!!!

A Prototype a megjelenése óta fenn a gépemen. 3x játszottam teljesen végig. Pedig kapta rendesen a hideget a "hivatalos" ítészektõl...
A Saints Row 2 is megjelenése óta a gépen.
A Resident Evil 5 is fenn fog maradni, jó ideig.

IMYke2.0.0.0
Hát, õszintén szólva, a Resident Evil "egynek jó" 5 hosszabb ideig bírja a gépemen, mint egyes nagyobbnak, jobbnak titulált ellenfelei!
Batman: 12% teljesítés után ment az uninstall neki.

Shep
Ez bizony igaz, ezért is jobb szerintem a 4, mint az 5 az 2x végigvittem és tervezek egy harmadikat is (egyedül a kontrolleres irányítás zavar, bénán célzok), ezt viszont nem igazán van kedvem újra elkezdeni, egyedül az átvezetõk tetszenek, de hát azt meg meg lehet nézni külön 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Ja az tény hogy a Resi 5-ben már nincsenek komolyabb fejtörök !!

De azért a resi 4-ben még volt egy pár fejtörö nem is kevés söt ott is visszalehetett menni még rejtett helyekre ahová csak Ashley juthatott el !
IMYke2.0.0.0
Ez van - ahogy öregszem, egyre félénkebb vagyok... <#buck>

Shep
Az igaz, de sokkal inkább olyan, mint a régi Resik, mint ez, mert itt mi van mindig mész elõre, közben leölsz 1000000000000 fertõzöttet, nagy ritkán vissza kell menni 1 szobával korábbra, hát ez ám a komoly fejtörõ 😊

wesker24
Naná hogy annyit simán megér lehet megveszem én is !
wesker24
Na azért a Cold Fear se egy Oblivion a cold fear is nagy részt csak a hajón játszódik majd csak késöbb a vége felé játszódik a bázison !
Shep
Ja és lehet mozgás közben is lõni 😊 Igaz a grafika kicsit kopottas már, de még mindig nagyon jó ráadásul most láttam 2e-ért és komolyan gondolkodom rajta, hogy megveszem annyit simán megér.

Shep
És mindenek tetejébe nem lineáris szar az egész.

wesker24
Jah a Cold Fear is nagyon jó és ott még parázni is lehet egy kicsit nem egyszer ijedtem meg benne ! És persze ugyanugy zombik vannak benne !
Shep
Hát én felraktam a jó öreg Cold Fear-t, mit ne mondjak sokkal jobb, mint ez.

wesker24
Ehh inkább a könyebb megoldást választottad minthogy szembeszálltál volna vele ! <#hehe>

Nyuszi vagy MCFly ?? <#nyes>
wesker24
Amirõl te beszélsz az a Chapter 6-3 volt ott volt a 2 gépágyus az simán megvolt nekem S-re !
wesker24
Na azért csak összejött ! Én nem rakétáztam mert az már szinte csalás lenne ! Azért nem volt jó mert én vettem fel a satelitte super fegyvert Sheva meg nem a férgeket lötte amit Excella kilövellt hanem magát Excellát ! Utasitottam hogy vegye fel a super fegyót aztán én lövöm Excellát aztán folyamatosan nyirtam ki a férgeket is meg szzorgosan löttem Excella sebezhetõ pontjait is !

Egyedül csak Weskernél használtam rakétavetõt máshol nem ! Még az Uroboros fejelttebb verziójánál a Chapter 5-2-esnél sem használtam rakétavetõt tiszteségesen kinyirtam gránátvetõvel Sheva meg lángszóróval !

Mi abban a kihivás ha lerakétázzuk és egybõl meghal szinte semmi !

jaja annyi a videó elnyomásával együtt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Nem csoda - a konténereknél elég nehéz mindet idõben kinyírni (a két gépágyús elõtt), és ráadásul, amikor átugrasz a kettõs kapurendszeren, vissza már nem tudsz menni.
Excella kinyírására én rakétavetõvel kemény fél percet vesztegettem.

wesker24
Egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni a 6-2-es fejezetet S-re !

Easy fokozaton 2 db fertözöttel találkoztam csak erre Normal fokozaton volt vagy 6 vagy annál több ! De hiába nyirom ki öket a végsõ értékelésnél akkor is C-t ad mármint az Enemies Routed-nél !
IMYke2.0.0.0
Bármibe.

Seth
Kössél még bele valamibe

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Én is ezt írtam, másképp :9
" Nem erõlködsz az újabb lövéssel (és ha a társadnak ki van adva a parancs, akkor amúgy is megteszi), hanem nekirontasz és akkor nyomsz egy "F" gombot, és utána megnézheted mi fog történni..."

IMYke2.0.0.0
Elõször is: nem magyarosítás, hanem magyarítás
Másodszor: technikailag már majdnem megoldható - ergo, valamikor el is fogják kezdeni.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megfogja a rakétát,akkor elõbb bele kell lõni, ekkor a képébe robban és elkábul pár másodpercre. Ezt az idõt kell kihasználni, hogy odafuss hozzá és F-el elkapd ( ha Chris-sel vagy, Sheva-val nemtom más e a taktika). EKkor nyomkod F-et, hogy lefogd, Sheva majd jól beoltja

hello. nemtudok valami készülõ magyarosítást a játékhoz?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Oziris666
Hát ezeket csináltam énis vagy 25ször mielött beírtam és semmi!
Amugy ha megfogja a rakétát és rámozdulok sose ajánl föl F-et!
Idõ kérdése és állandóan kinyír,pedig eddig nemigen okoztak gondot a fõellenségek ,na mind1 próbálkozok tovább...
Azért kössz

wesker24
Az a vizi szörny Irvine durván átmutálodott alakja !
Seth
ja így már képben vagyok

grebber
Vagy az a viziszörny akármi 😄 a mocsaras pályán.

Seth
krokodilos fõellen ? melyik az?<#fejvakaras>

grebber
Jön valaki coopozni most??
Veterán a szint és a krokodilos fõ ellen van most!Sikeresen meghaltam már 2x 😞

IMYke2.0.0.0
Nem kicsit faszság amit csinálnak...
Sheva BSAA-s, nem pedig S.T.A.R.S-os!

Utálom, amikor valaki ilyen módosításokat készít (értsd: csak átszínez, átrajzol), közben érdemi változtatás nuku.
A textúrák élesítése, még talán-talán

Nekem valódi MOD-okat adjanak:
- ÚJ fegyvereket (nem retextúrázottakat, vagy átnevezetteket),
- ÚJ ellenfelek és helyszínek,
- ÚJ átvezetõket (akár beszéd hangok nélkül is, nem feltétlenül kell történeti szál, egyszerûen mélyítsék a meglévõ történetet),

De félek, ilyeneket nem fognak.
Helyettük 9999-et sebzõ lõszerek, meg más, csalásszagú dolgokat, egy kicsit átszínezéssel, sharp- és ál-bump effektekkel spékelt textúrákkal...
Ah!

Maxtreme
zsír, képet beszúrni meg nuku.

Akkor még1x:

Maxtreme

<#hawaii><#vigyor5>

Solid Snake
És még csodálkozik hogy betámadják <#idiota>
Seth
Elkezdõdött.... XD

Maxtreme

or

<#vigyor3>

grebber
Értem csak nehogymár a drága cuccaim senkiháziak kezébe kerüljenek. (Elég már a popszakma is ott van <#banplz> )

norbi2fraktal
nem nem, a fegyvereket egyáltalán nem lehet neki adni, a fegyveren kívül neki lehet adni bármit, vagy kérhet tõled, és amit neki adsz az mentésre kerül

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Amugy ha coopozunk akkor az magunkal vihetõ cuccokon kivüli invertoryba tett cuccokat a cpphoz csatlakozott egyén el tudja lopni??
Tehát pl feltuningoltam maxra egy fegyvert de perpill nem kell és kitettem azt õ eltudja vinni tõlem és ugy hogy nekem az már nem marad meg?