4185
-
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
-
-
#3182 És még nem tettem be a többi kilenc oldal képét... nem akartam szétverni vele a topikot.
De tessék (alulról felfelé):
-
#3181 Köszi a válaszokat!
IMYke2.0.0.0: Neked meg megannyi hálás köszönet az eddig írtakért!
Nagyon jól összeszedted, teljesen korrekt írás. Megtudtam ebből, hogy inkább meg sem merem számolni, hányszor kell majd még végigjátszani a játékot, hogy mindent teljesítsünk. De nem baj, annál jobban megtetszik majd a fejlődő cuccok miatt: lesznek még itt olyan irtások, hogy öröm lesz nézni. :P -
xxxpaulxxx #3180 csúnya, mint volt:D -
#3179 Thx Imy bácsi ! -
#3178 Üdv! Az #3136-ban leírt nyavalyámon nem tud valaki segíteni?
Fent van az ide belinkelt K-Lite meg a legújabb driver a 9800GT-hez, de ugyan olyan rossz.
Közben megtaláltam a telepítési mappában az videókat(op_a.wmv, op_b.wmv, re5logo.wmv) amikre rányomva simán le tudok játszani, és így nem szaggatnak.
Csak az első ketőt úgy mutatja, hogy középen elválasztva 2x is látszik a film. Nem értem, hogy játék közben miért szaggat ilyen brutálisan :( -
-
-
-
#3174 ja de mégiscsak kaptam ruhákat csak azt nekem kell ezekkel a búnusz prizmákkal megszerezni:) -
#3173 Na megöltem:) de nem kaptam új ruhát:( se a libary-ben található figure-k között se kaptam egyet se:( -
#3172 Munka mellett - - még három oldal, és megvagyok a teljes Achievement fordítással... PC és konzol [offline, online].
Ha megvan, felteszem, képformátumban.
-
#3171 Nem kötelező a hát és a szív - ha ügyes vagy, akkor már a hátának lövésétől [mondjuk egy jól irányzott rakétalövés, vagy gránát, vagy S&W M500] is "end of story"...
-
#3170 akkor elvile g nekem csipával elég hamar kifeküdt. -
#3169 Lejjebb írtam hogy kell... hát és szív.
-
#3168 Hehe.. csak éppen nem vaktában lövöldözök.. miért kell rögtön ezt gondolni? mert nem írok minden nap ide 25 hsz-t? Vagy mi? Tudom jól hogy a "szívét" kell lőni és amikor kinyílik akkor meg pláne.. ha nem akkor meg világosíts fel.. -
#3167 Ha vaktában lövöldözöl és nem oda és amikor kell, akkor ne csodálkozz, hogy nem fekszik ki:)
Gondolom ez a lávás pálya lehet, ha igen, akkor itt csak akkor lőj, ha látod a narancssárgás dudort a mellén vagy a hátán, termesztésen csak a dudort lődd.
-
#3166 Weskerbe.. jóóótudom tudom h erős de már szétcsesz az ideg.. -
#3165 Kibe is?
-
#3164 áhh én feladom basszus
belelölök 2 shotgun tárat 3 sniper tárat 1 pisztolytárat 2 gépfegyver tárat... és 12 db robbanó gránátot és nem döglik meg és ennyi a max fegyóm:( amugy megkérdezném hogy a gránátokból melyik a leghatásosabb? -
#3163 egyszerű!!!!
Parancsolj...ezt tedd fel
...nem kell beállitanod semmit a telepitésekor...ha fent van ujrainditod a gépetés jonak kell lenni. -
#3162 Coopba lőszert tudok adni a lenti nagy invertorymból a coops társnak igaz?? Egyedül csak fegyvert nem lehet? -
mester1987 #3161 ha valaki tud segítsen a 3140 sz. hozzászólásomra -
mester1987 #3160 az előző üzenetem informer üzenetére volt válasz, nem a saját magamnak :D -
mester1987 #3159 Szerintem Vistánál van valami driver amit nem tettem fel csak nemtom mi lehet az (ezek fenn vannak: DX, VC++, G4W LIVE, NVIDIA PHYSX és a legújabb . NET FRAMEWORK), mert XP-n tökéletesen volt hang mindenhol. -
mester1987 #3158 maxon van természetesen -
#3157 Ha tudsz várni a kérdések válaszaival, akkor lefordítok neked egy 14 oldalas dokumentumot ebben a témában. Annál részletesebben egyikünk sem tudna válaszolni neked.
-
#3156 nem.
nem de sokszor könnyebb.
igen de gyüjtögess, és utána rohanj végig s-re, vagy fordítva...(DE CSAK EGY * FOKOZAT KELL AZ ARCHIVEMENT-EKNEK, VAGYIS NEM KELL MIND A 4 NEHÉZSÉGI FOKOZATON FULL S-T SZEREZNI...)
* = értelemszerüen AMATŐR fokon hamar tulleszel rajta. -
#3155 Az achievementhez minden fegyver kituningolása mellett a végtelen lőszereket is meg kell venni hozzájuk?
Némely achievementet am nem értek, szóval lehet hülyeség, de megkérdezem: 1. Sheva-val is végig kell játszani a játékot? Vele nehezebb amúgy?
2. Élő játékosokkal co-opban játszva is szükséges játszani?
3. Szükséges lehetőleg magas rank számokkal teljesíteni a chaptereket? Csak mert én utálok végigrohanni a pályákon, szeretek gyűjtögetni, nézelődni. -
#3154 RESIDENT EVIL 4 graftuning
Sajnos a legtöbb link halott már :(
És ahogy olvastam kérik a srácot tegye fel újból de semmi :( -
#3153 jah...:D -
#3152 Pontosságnál a 75% a határ az Amateur szinten - Normal és az felett helyénvalónak tartom a 80% és feletti értéket.
A 75%-ot tapasztalatból tudom: tegnap épp ennyire sikerült megcsinálnom az egyik pályát az Embléma vadászat közben és "S"-t kaptam rá.
-
#3151 amugy annyit hozzátennék, az s fokozathoz, hogy:
S rank:
1.Pontosság
2.Halál
3.Leölt ellenfelek száma
4.Idő
1: A lehető legpontossabbnak kell lenned, vagyis nem lőhetsz mellé....%-ban nézi a gép, és 80%alá megy a pontosság, akkor asszem jön az A fokozat. Vagyis minden lövésed lehetőleg az ellenfél testébe érjen célt.
2: Halál...itt nagyon fontos hogy védjük a csicska csajszit és magunkat, illetve járművünket....asszem 1 halál A fokozat 2 halál B fok...stb
vagyis nem halhatunk meg.
3: Leölt ellenfelek száma...nc....mindenkit akit érünk, látunk likvidáljunk...asszem max 10 %-ot hagyhatunk el, és jön a nagy A
4: Idő...nah az idő...nagyon fontos ne szarakodjunk semmivel...egy idő után be kell magolni a legrövidebb útvonalat.
ITT ha NEM NÉZELŐDSZ, és NEM kezdesz el GYÜJTÖGETNI, akkor monnyuk úgy hogy ez a kritérium a legkönnyebb betartani...főleg úgy hogy ha wc illetve asztalhoz kívánkoznánk, az ESC-el ugye pause-álhatjuk a gémet és ienkor NEM MEGY A JÁTÉK BELSŐ ÓRÁJA!!!!
*** -
#3150 S ranghoz:
- ne halj meg!
- minden ellenfelet ölj meg!
- s mindezt gyorsan.
Wesker megölése:
Chriss-szel:
1 közvetlenül a pálya kezdése után elindulsz (társaddal) a kőhíd felé - lomlik.
2 ezután magasabb pont felé haladsz [Wesker közben dumál és csapkod]
3 társad lövi (vagy nem, ha gép),
4 amikor fej- vagy hátlövést kap, kinő a másik nagy karja, és egyúttal sebezhetővé válik a háta
5 Chriss/Sheva felhívja a figyelmet erre a sebezhető pontra.
6 le kell lökni a hatalmas sziklát a lávába [gombnyomogatás] miközben Wesker Sheva-ra ront, ezért gyorsnak kell lenni.
7 amint átérsz Sheva-hoz, Wesker szíve is rövidesen becélozható lesz: bumm és kész.
Sheva-val:
- az 5-ös pontig ugyanaz.
Sheva-val NEM SZABAD a másik kőhídra menni, ha Chriss-t a gép irányítja!
Chriss (lenn) felhívja a figyelmed, hogy lődd Wesker hátát: erős fegyver, meglövöd és vége.
- Ha nem sikerül, akkor Wesker feljön hozzád, és itt ügyesnek kell lenned, és semmiképp se menj még a leomló hídra!
- Wesker szíve itt is a célpont.
-
urbi #3149 sziasztok,weskert,hogy kell kinyirni a lávás résznél vagyok mikor hosszú kezei vannak és azzal csapkod? -
#3148 Amúgy az S ranghoz mennyi pont kell?
És nem lehet csak mindig az adott karakter fegyvereivel menni?
később nem leeht majd állítani?
vagy végtelen lőszert esetleg?:) -
informen #3147 A videoknál tényleg halkabb, de ilyenkor csak ámulok és bámulok, viszont menet közben teljesen normális.
Az audio settingben az SFX VOLUME-et told ki maxra! -
mester1987 #3146 és tudsz valami előrejutást ebben a problémára???