4185
  • IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    És még nem tettem be a többi kilenc oldal képét... nem akartam szétverni vele a topikot.

De tessék (alulról felfelé):

• fery02
    Köszi a válaszokat!

IMYke2.0.0.0: Neked meg megannyi hálás köszönet az eddig írtakért!
    Nagyon jól összeszedted, teljesen korrekt írás. Megtudtam ebből, hogy inkább meg sem merem számolni, hányszor kell majd még végigjátszani a játékot, hogy mindent teljesítsünk. De nem baj, annál jobban megtetszik majd a fejlődő cuccok miatt: lesznek még itt olyan irtások, hogy öröm lesz nézni. :P
  • xxxpaulxxx
    csúnya, mint volt:D
  • wesker24
    Thx Imy bácsi !
  • Afe
    Üdv! Az #3136-ban leírt nyavalyámon nem tud valaki segíteni?
    Fent van az ide belinkelt K-Lite meg a legújabb driver a 9800GT-hez, de ugyan olyan rossz.
    Közben megtaláltam a telepítési mappában az videókat(op_a.wmv, op_b.wmv, re5logo.wmv) amikre rányomva simán le tudok játszani, és így nem szaggatnak.
    Csak az első ketőt úgy mutatja, hogy középen elválasztva 2x is látszik a film. Nem értem, hogy játék közben miért szaggat ilyen brutálisan :(
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0

• Csibusz
    ja de mégiscsak kaptam ruhákat csak azt nekem kell ezekkel a búnusz prizmákkal megszerezni:)
  • Csibusz
    Na megöltem:) de nem kaptam új ruhát:( se a libary-ben található figure-k között se kaptam egyet se:(
  • IMYke2.0.0.0
    Munka mellett - - még három oldal, és megvagyok a teljes Achievement fordítással... PC és konzol [offline, online].
    Ha megvan, felteszem, képformátumban.

• IMYke2.0.0.0
    Nem kötelező a hát és a szív - ha ügyes vagy, akkor már a hátának lövésétől [mondjuk egy jól irányzott rakétalövés, vagy gránát, vagy S&W M500] is "end of story"...
  • Murder3
    akkor elvile g nekem csipával elég hamar kifeküdt.
  • IMYke2.0.0.0
    Lejjebb írtam hogy kell... hát és szív.
  • Csibusz
    Hehe.. csak éppen nem vaktában lövöldözök.. miért kell rögtön ezt gondolni? mert nem írok minden nap ide 25 hsz-t? Vagy mi? Tudom jól hogy a "szívét" kell lőni és amikor kinyílik akkor meg pláne.. ha nem akkor meg világosíts fel..
  • mflex #3167
    Ha vaktában lövöldözöl és nem oda és amikor kell, akkor ne csodálkozz, hogy nem fekszik ki:)
    Gondolom ez a lávás pálya lehet, ha igen, akkor itt csak akkor lőj, ha látod a narancssárgás dudort a mellén vagy a hátán, termesztésen csak a dudort lődd.
  • Csibusz
    Weskerbe.. jóóótudom tudom h erős de már szétcsesz az ideg..
  • IMYke2.0.0.0
    Kibe is?
  • Csibusz
    áhh én feladom basszus
    belelölök 2 shotgun tárat 3 sniper tárat 1 pisztolytárat 2 gépfegyver tárat... és 12 db robbanó gránátot és nem döglik meg és ennyi a max fegyóm:( amugy megkérdezném hogy a gránátokból melyik a leghatásosabb?
  • DarkSector
    egyszerű!!!!
    Parancsolj...ezt tedd fel
    ...nem kell beállitanod semmit a telepitésekor...ha fent van ujrainditod a gépetés jonak kell lenni.
  • grebber
    Coopba lőszert tudok adni a lenti nagy invertorymból a coops társnak igaz?? Egyedül csak fegyvert nem lehet?
  • mester1987
    ha valaki tud segítsen a 3140 sz. hozzászólásomra
  • mester1987
    az előző üzenetem informer üzenetére volt válasz, nem a saját magamnak :D
  • mester1987
    Szerintem Vistánál van valami driver amit nem tettem fel csak nemtom mi lehet az (ezek fenn vannak: DX, VC++, G4W LIVE, NVIDIA PHYSX és a legújabb . NET FRAMEWORK), mert XP-n tökéletesen volt hang mindenhol.
  • mester1987
    maxon van természetesen
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tudsz várni a kérdések válaszaival, akkor lefordítok neked egy 14 oldalas dokumentumot ebben a témában. Annál részletesebben egyikünk sem tudna válaszolni neked.
  • DarkSector
    nem.
    nem de sokszor könnyebb.
    igen de gyüjtögess, és utána rohanj végig s-re, vagy fordítva...(DE CSAK EGY * FOKOZAT KELL AZ ARCHIVEMENT-EKNEK, VAGYIS NEM KELL MIND A 4 NEHÉZSÉGI FOKOZATON FULL S-T SZEREZNI...)

* = értelemszerüen AMATŐR fokon hamar tulleszel rajta.
  • fery02
    Az achievementhez minden fegyver kituningolása mellett a végtelen lőszereket is meg kell venni hozzájuk?
    Némely achievementet am nem értek, szóval lehet hülyeség, de megkérdezem: 1. Sheva-val is végig kell játszani a játékot? Vele nehezebb amúgy?
    2. Élő játékosokkal co-opban játszva is szükséges játszani?
    3. Szükséges lehetőleg magas rank számokkal teljesíteni a chaptereket? Csak mert én utálok végigrohanni a pályákon, szeretek gyűjtögetni, nézelődni.
  • grebber
    RESIDENT EVIL 4 graftuning
    Sajnos a legtöbb link halott már :(
    És ahogy olvastam kérik a srácot tegye fel újból de semmi :(
  • DarkSector
    jah...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosságnál a 75% a határ az Amateur szinten - Normal és az felett helyénvalónak tartom a 80% és feletti értéket.
    A 75%-ot tapasztalatból tudom: tegnap épp ennyire sikerült megcsinálnom az egyik pályát az Embléma vadászat közben és "S"-t kaptam rá.
  • DarkSector
    amugy annyit hozzátennék, az s fokozathoz, hogy:

S rank:

1.Pontosság
    2.Halál
    3.Leölt ellenfelek száma
    4.Idő

1: A lehető legpontossabbnak kell lenned, vagyis nem lőhetsz mellé....%-ban nézi a gép, és 80%alá megy a pontosság, akkor asszem jön az A fokozat. Vagyis minden lövésed lehetőleg az ellenfél testébe érjen célt.

2: Halál...itt nagyon fontos hogy védjük a csicska csajszit és magunkat, illetve járművünket....asszem 1 halál A fokozat 2 halál B fok...stb
    vagyis nem halhatunk meg.

3: Leölt ellenfelek száma...nc....mindenkit akit érünk, látunk likvidáljunk...asszem max 10 %-ot hagyhatunk el, és jön a nagy A

4: Idő...nah az idő...nagyon fontos ne szarakodjunk semmivel...egy idő után be kell magolni a legrövidebb útvonalat.
    ITT ha NEM NÉZELŐDSZ, és NEM kezdesz el GYÜJTÖGETNI, akkor monnyuk úgy hogy ez a kritérium a legkönnyebb betartani...főleg úgy hogy ha wc illetve asztalhoz kívánkoznánk, az ESC-el ugye pause-álhatjuk a gémet és ienkor NEM MEGY A JÁTÉK BELSŐ ÓRÁJA!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    S ranghoz:
    - ne halj meg!
    - minden ellenfelet ölj meg!
    - s mindezt gyorsan.

Wesker megölése:

Chriss-szel:
    1 közvetlenül a pálya kezdése után elindulsz (társaddal) a kőhíd felé - lomlik.
    2 ezután magasabb pont felé haladsz [Wesker közben dumál és csapkod]
    3 társad lövi (vagy nem, ha gép),
    4 amikor fej- vagy hátlövést kap, kinő a másik nagy karja, és egyúttal sebezhetővé válik a háta
    5 Chriss/Sheva felhívja a figyelmet erre a sebezhető pontra.
    6 le kell lökni a hatalmas sziklát a lávába [gombnyomogatás] miközben Wesker Sheva-ra ront, ezért gyorsnak kell lenni.
    7 amint átérsz Sheva-hoz, Wesker szíve is rövidesen becélozható lesz: bumm és kész.

Sheva-val:
    - az 5-ös pontig ugyanaz.
    Sheva-val NEM SZABAD a másik kőhídra menni, ha Chriss-t a gép irányítja!
    Chriss (lenn) felhívja a figyelmed, hogy lődd Wesker hátát: erős fegyver, meglövöd és vége.
    - Ha nem sikerül, akkor Wesker feljön hozzád, és itt ügyesnek kell lenned, és semmiképp se menj még a leomló hídra!
    - Wesker szíve itt is a célpont.
  • urbi
    sziasztok,weskert,hogy kell kinyirni a lávás résznél vagyok mikor hosszú kezei vannak és azzal csapkod?
  • Murder3
    Amúgy az S ranghoz mennyi pont kell?
    És nem lehet csak mindig az adott karakter fegyvereivel menni?
    később nem leeht majd állítani?
    vagy végtelen lőszert esetleg?:)
  • informen
    A videoknál tényleg halkabb, de ilyenkor csak ámulok és bámulok, viszont menet közben teljesen normális.
    Az audio settingben az SFX VOLUME-et told ki maxra!
  • mester1987
    és tudsz valami előrejutást ebben a problémára???