4185
  • DarkSector
    adol coop-ban cuccokat, vagyis kérj valakitől...
    és ennyi.

halli...gyere coopba, és adok cuccot, amit eladsz és abbol lesz lóvéd...
    amugy mennyi kell.

ha live-on fentvagy akkor vegyél fel az alsó csikban lévő névvel.
    ha warez-ba küldöd hamachi-val, akkor:

szoba: ResidentEvil5PC
    pass: re5
  • benyhopp
    Hello pénzt cheattal nem lehet adni vagy mi a leggyorsabb/könynebb mód pénz szerzésre?
  • DarkSector
    pl annyi köze van hozzá:

csak sebzésre szabad menni...
    vagyis nem mehet mellé 1 töltény sem!!!!!! beleértve ha az ellen páncéljáról pattan le, az is szed le a %-ból!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    semmi gond grat hozzá
    irtam is hogy nem gond csak le van már forditva max arra gondoltam hogy a meglévő magyar leirást kellett volna kiegészítve a magadévá tenni néhány tipppel...de igy is szuper munka...
  • DarkSector
    semmi
    :D
  • Evin
    Ha alaplapi hangkártyád van, talán a hang hardveres gyorsítását kellene piszkálni a dxdiag-ban.
  • mester1987
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban az átvezető filmekben nincs hangja a karaktereknek, nameg a játékban is furcsán halk a fegyver hangja. Vista 32 bitest rendszert használok, a DirectX is frissítve lett. Nem tudja valaki erre a problémára az orvoslást?? Ja és a zombikban a játékban van hangjuk, de az átvezetőkben nekik sincs. Szóval vicces :D
    Szerintem Vistánál van valami driver amit nem tettem fel csak nemtom mi lehet az (ezek fenn vannak: DX, VC++, G4W LIVE, NVIDIA PHYSX és a legújabb . NET FRAMEWORK nameg megpróbáltam kodeket felrakni, de azzal sincs semmi javulás), mert XP-n tökéletesen volt hang mindenhol, még amikor azt használtam.
    Ja és még 1 dolog: DX9-es és DX10-es verzióban sincs különbség.
  • grebber
    Na most professionalon vagyunk haverral Jilléknél és hát már vagy 30 halál tuti volt.
    Este újra nekiesünk lehet ez rekord halál lesz bár már most az számomra.
    Volt az a rész ahol a hídat kellett lenyitni egyik ember fel a liftel másik meg lent.Írtam neki na itt szépen meghalunk vagy 1000X mert szopás lesz azt elsőre halál nélkül átvittem ő csak lent nézett nem engedtem le hozzá semmi lényt :D
    Ilyen sem volt még.
  • r4pt0r
    Fehér tyúkok szoktak dobni aranyat várj egy kicsit mellettük. Egyébként engem is megtámadott az egyik 1x, néztem is milyen harcias. :D
  • mester1987
    na msot raktam fel nemrég, volt restart, de semmi változás
  • mester1987
    amúgy nem gondoltam hogy ezt kell feltenni, mert VLC-t használok és nincs fenn semmi kodek pakk.
  • mester1987
    Köszönöm DS
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem mind a 4 tojást sikerült összeszedni - igaz, és sajnos (?) nekem nincs online fiókom [otthon netem sincs], így nem kaphatok Jutalmakat / GP-ket.
  • lalakov
    Én már láttam:)).

Én a tojásoktól vagyok kibukva. Nem találok aranyat. Persze coopba társ keresés nélkül beleakadt, mekkorát szitkozódtam, tudom el is kérhetem egy pillanatra, de én magam akarom kiszenvedni. Egyébként, támadt már rá valakire tyúk (vagy kakas is van a játékban?)? Biztos érezte, hogy meg fogom ölni.:)
  • grebber
    Pont ezt írtam 1 lövés 1 halál csak ellenfelet lőve (mi mást ugye) nem ad 100%-ot. Direkt ezt nézem easy-n és semmi.Mindegy nem érdekel csak kíváncsi voltam ha nem ad akkor nem ad 100-at.
  • CptObvious
    Ahogy olvastam, a lényeg az, hogy csak az ellenségre szabad lőni. Az elvétett lövések rontják a pontosságot. És nem feltétlenül kell egy lövéssel leteríteni mindenkit. Nem szabad hibázni, mellé lőni és a hordókat/dobozokat, egyéb tárgyakat pedig késsel kell szétütni.
    Pisztolyt vagy mesterlövész puskát célszerű használni, mert azokkal lehet elég pontosan lőni.
    Shotgun-nal is lehet lőni, de akkor meg csak tömegbe, hogy minden sörét biztosan az ellenséget találja el.
    Szóval Gatling Gun az erre semmiképp se jó, viszont Shave íja jó lehet.
  • grebber
    Mi köze ezek feloldásához hogy ad-e a gépe 100%-os találatot?Mert nem értem az összefüggést.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, akkor van esélyünk a 100%-os találati arányra, ha feloldottuk:
    * Chris részére: Gatling Gun (50.000 arany, végtelen lőszer, és 1 lövés 1 halál
    * Sheva részére: Longbow-val (íj), 50.000 arany, végtelen nyílkészlet, 1 lövés 1 halál.

[Sajnos, a "Boss Fight"-ok akkor is rontanak a találati értékeken!]
  • grebber
    Amúgy vajon mi lehet a 100% találati arány feltétele mert ahogy nézem 1 lövés 1 halál mindenkinek és köze nincs a 100%-hoz???
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap sikerült a játékhoz jutnom... Amateur mód sétagalopp a Normal-Veteran-Professional módok után.

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiszem - de már leírtam többször is: amit magamnak készítek, az az enyém.
    S ami az enyém, megosztom másokkal.
    Rohadtul nem érdekel, hogy a net fertőjében mi nincs már fenn...
  • grebber
    Valaki nem tudja mely pályaszakaszokon van Shothunba való lőszer??

(Haverom coopolna velem de pc-n még nem vitte végig és kellene neki lőszer pont Shotgunba) Minden más lőszerem van csak az nincs :(
    Csináltam találomra 2 chpaterrészletet és konkrétan nem adott lőszert shotihoz :(
  • balee4
    Grat, lementettem magamnak, majd ha rámegyek az achikra jól fog jönni.:)
  • DarkSector
    :D
    mindig gyors ha rpg-t használsz...:D
    amugy elég a magnum is...
  • CroftManor
    #3195-re vki?
  • CptObvious
    Gyorsabb módszer Wesker-hez.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem akarsz 7 percig bujkálni, akkor vegyél egy rakéta vetőt és valami erős fegyvert magadhoz.
    Harc közben rohanj az ajtóhoz, ekkor Wesker keresztül rúg rajta. Rohanj fel a lépcsőn, készítsd elő rakéta vetőt és várd meg amíg utánad megy. Amint meglátod, lődd rá a rakétát. El fogja kapni, ekkor kapd elő a másik fegyvered és lődd szét a rakétát a kezében. Erre shotgun a legjobb. Ezek után megállás nélkül lőjed. Ha elég erős a fegyvered, akkor lesebzed annyira, hogy visszavonuljon.

A térkép bal felső sarkában, az emeleten az egyik koporsóban lehet találni egy Magnum pisztolyt. A koporsó kinyitásához Sheva is kell és még az előtt be kell gyűjteni, mielőtt Wesker elmenekül.
  • DarkSector
    tolyásos = tojásos...
  • DarkSector
    amúgy a tolyásos achinál nem kell várni a tyukokra...coopba kérj valakitől és ennyi...:D
  • DarkSector
    nem kellett volna vesződni a fordítással neten már régota fent van...:d magyarul

de azért rendes töled.
  • offkorzreg
    Wesker elmondja.amúgy rohangálj és bújj el Wesker elől,kb 7 percig kell menekülni és aztán vége.a többit tudni fogod
  • CroftManor
    War Hero mód?
    Hát én végignyomtam professional módban is, de a végén már semmit nem írt ki :S
    Na mind1, most elkezdtem a BSAA jelvények gyűjtögetését, vki nem tudja hogy lehet bekapcsolni a fegyvereken a lézercélzót?
  • benyhopp
    hy
    a chapter 5-3 nál mikor először találkozunk Jillel és Weskerrel akkor mit kell velük csinálni mert weskert el sem találom sehogy Jill meg mindig ledobom a földre ennyi ?! mit kell csináln help
  • xxxpaulxxx
    Te aztán ráértél:O
    Köszönjük:D
  • ffxi
  • IMYke2.0.0.0
    Na, így kész.
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    Íme, felülről lefelé a teljes dokumentum, az előző 3-al együtt.
    Így teljesen átlátható.
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0