Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, pedig rohangál nem egy "zombi" az utakon...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Köszönöm<#worship>
wedge31
Én még motoros zombival se találkoztam...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Hát szomorú, hogy sokan nem tudnak csalás nélkül játszani - az életben sincs örök élet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

devilzero
Sotis vagyok, nem probléma, felvettelek!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Ha érdekel errõl tudok beszélni😄:
én régen (én úgyhívom taknyos koromban) állandóan PC Gurun éltem és azt is a CheatLand miatt vettem meg(mert nem volt még akkor neke InterNYET) állandóan csaltam minden játékban. Majd az egyik barátom mondta hogy õ soha nem csal mert az csalás xD És valamiért letudott szoktatni róla. Legutoljára a SanAndreasban csaltam, azóta inkább félbehagyom a játékot, minthogy csalva játszam ki. Én ilyen vagyok, unokatesómnak pedig az elsõ szava miután atadom a játékot: Csítheppönz.

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

IMYke2.0.0.0
Trainer (és más cheat-ek) használata nem éppen PC Játékoshoz méltó.
Rohadt kevés kivétel akadt eddigi "pályafutásom" során.
Inkább küzdök akár 1 órát is (mint tegnap a Ndesu ellen), mint hogy egy könnyed mozdulattal - és csalással - megoldjam a dolgot...

Volt már olyan, hogy egy játék minden elérhetõ szinten kivesézése után trainert használtam...
...ami így eszembe jut: Grand Theft Auto 3

DarkSector
nekem allul a live.
mindig pisztollyal meek
erre készülj fel
összes pisztolytöltényt én igénylem amit fel lehet szedni
többi cuccos lehet a tiéd...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem kockulás.
csak amolyan extrák...amik minden játékhoz vannak, vagyis nem elég hogy játékokba raknak, pl vidd végig itt megkapod ezt, stb...
ezek az archivementeket minden egyes játékhoz gyüjtögetheted..
sok van ami brutál nehéz...és ezzel szoktak rangsorolni, hogy attol függõen hogy 1000-bõl mennyid van hol állsz a palettán...mennyire vágod az adott játékot.

vagyis ha van egy olyan játékod xboxon, hogy végigtolod, éés már utána nincs mit csinálni összegyüjteni, megszerezni, akkor ez az archivement rendszer biztositék, egy kicsit hogy kitólja a játék szavatosságát...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

devilzero
Hali!
Nekem is most sikerült kijátszani, de olyan mintha mégsem játszottam volna ki:
5-1tõl kezdtem egy német komával, majd 6-3 feléjig tartott amikor õ megunta, de szerencsére jött egy angol partner akivel befejeztem, de vmiért nem osztályozta hogy milyen lett ez a pálya, így olyan mitnha unlocked-oltam volna a pályát, de még nem csináltam meg (sõt az archivmentet sem adta meg:S). Aggodalomra semmi ok ugyanis folytatom Normal-on (vagyis kezdem elõrõl) így ha vkinek lesz kedve hétközneponként kb. du. 4-6-ig Resiznie, az küldje el PÜ-be a live-ját.

Ja és köszi mindenkinek a helpet, fõleg azoknak akik arra buzdítottak hogy ne használjak trainert.

Murder3
Na végre nekem is sikerült kijátszanom normál és amatõr keveréken igaz aztán normálon majdnaem kész az összes chapter.
1 hiányzik még😄

Én a Desert Eagle raktam végtelen lõszerre full uppal
van még a mp5-ös géppisztoly amit meg tudok venni és most a snipert akarom végtelenné tenni.

A rakétát mikor kapok végtelen ammo-t?
+ ha most coopozok a jelenlegi invetorym megmarad?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

gabe paul logan
bakker, kösz, megosztaná akkor valaki a teljes mentését, hogy folytatni tudjam a 3. chaptertõl?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

devilzero
Ha Offline profilod volt akkor az XLive mappát is átkellett volna másolni, de ha Online volt a profilod elég ha csak a CAPCOM mappát rakod el, mert a netrõl letudja tölteni az Online adatokat. Ha Offline profilod votls és nem raktad el az XLive mappát akkor a mentésnek köszöntek!

gabe paul logan
Srácok az történt hogy újra kellett telepíteni a windowst, de a mentéseimet nem hagytam veszni, viszont a játék újratelepítésénél új profilt kell létrehozni és nem ismeri fel a mentést hiába rakom a játék mentés mappájába...tud valaki valami megoldást?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

IMYke2.0.0.0
Rohadtul idegesített engem is:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Miatta alakult úgy, ahogy a kedvenc pályám! 😞

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Köszi szépen.
wesker24
Azok a löszerek csak a Grenade Launcherbe megy bele ! Abba megy bele a robbanó a napalm a savas az elektromos a nitrogén és a vakitó töltet !
Sziasztok. Nem szeretnék végigolvasni mindent, de mivel lehet kombinálni az elektromos és flame lõszert? Mert nekem egyik fegyverrel sem sikerült. Elõre is köszi
lalakov
<#vigyor2>
devilzero
Semmire, max ha van 10.000-ed belõle akkor már tudják, hogy nem ma kezdted a kockulást!!!

lalakov
Mire jók az archivementek?
devilzero
MOst Medium-on játszok 1-2 Gyorsmeccset külföldiekkel ismert és jól fizetõ pályán! Így Mediumon is játszok meg persze megvan a játékélmény is!!! Mostmáe azt mondom: dehhhogy csítelek

DarkSector
kurva caps....

DarkSector
NINCS MIT SZÉGYELNED...MINDENKI ELKEZDTE VALAHOL...

DarkSector
2 fontos dolog...

SOK HELYEN TRAINER LEBASSZA A LIVE-OT, ÉS NEM KAPSZ ARHIVEMENTEKET...
NÉHÁNY HELYEN OLVASTAM RÓLA, NEM MINDENKINÉL ASSZEM...DE ÉN AMUGYSE HASZNÁLOK RESIKHEZ SZAR CSÍTEKET, AMÚGYIS HOGY EZT MEGTUDTAM NEKTEK IS AZT MONDOM, HA EREDETIZÁLTAN HASZNÁLJÁTOK, HOGY VAGY SZENVEDJÉTEK VÉGIG INKÁBB, VAGY HA NEM KELL A KIHÍVÁS, AKKOR OTT VAN AZ AMATÕR SZINT...

devilzero
köszönöm szépen az összes helpet
megpróbálom megoldani a dolgokat legálisan, azután meg ha sikerült, valakivel összefogok és 2-en nyomom majd vmilyen szinten
lehet most égek egy hatalmasat, de ezt mind easy-n tökölöm el, gondoltam ez lesz a bemelegítés😄
na még1x kösz szépen

wesker24
Ha töltényre van szükséged akkor legális csalással is tudsz nagyon sok pénzt keresni !! Pl az 5-3-as chapter elején a széfben van egy sapphire azt bármikor felveheted és eladhatod !
wesker24
Shevanak is adj valami bazi erõs fegyót ! Mondjuk a S&W M 29-es Magnumot vagy az M3-as shotit aztán azzal lehet küldeni neki !
wesker24
Jah eltudom képzelni már veteráno sis elég nagyokat tudott sebezni az nagy Troll ! Persze az volt a szerencsém hogy sikerült megcsinálnom a kombók nagy részét igy sikerült megcsinálnom !
wesker24
Jah adj el valamit és egybõl lesz pénzed ! De nem muszáj a késes harcba belemenni tök fölösleges meg nehéz is ! Amikor kinyilik középen a szive Magnummal kell adni neki rendesen 4-5 lövés elég neki !

Én a vulkános pályán csak 2 fegyvert használtam az S500-as Magnumot na meg persze a Sniper Rifle-t !
mflex
Professional módban már a hajamat tépem, mert azt a baszom nagy gorilla zombit nem tudom kivégezni, mindig elcseszem a kombót, gondolom már a vége felé (FV, AD), közbe a köcsögök is dobálják a hülye "molotov koktéljaikat", persze mindegyik betalál és rohadt nagyot sebez.

<#duma>

What about the forests?

offkorzreg
ne hülyéskedj már,adj el valamit.gondolkodj,meglehet azt csinálni ígyis

devilzero
Esetleg ha vki tud egy mûködõ Cheat-et, azzt megköszönném. Elég ha az Ammo lenne végtelen, nem akarok nagyon belebonyolodni a csalásba sem!

devilzero
Hát ez nem lehet igaz 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már legurítottam a golyót, sikerült odáig feltartanom Weskert hogy se engem se Sheva-t ne ölje meg, majd amikor felugrik a "domb"-ra 10perc csata és 2perc "késes" csata után sikerül meghalnia Sheva-nak. Elfogyott a lõszerem, igaz csak rakétavetõm van abbõl 36db 4800$-os és Sheva-nak 60db MG golyó. Nincs rá pénzem se, úgyhogy nagy szarban vagyok. Mit tegyek???

Ha sikerülne még lehet akkor végigvinném Hard-on is, de azt már komával, igaz jó Sheva MI-je, de nem annyira mint egy emberé.

wesker24
Egyedól csak Weskernél rakétázok mert az még sem olyan könnyü !
wesker24
Mondtam már hogy nem rakétázok az túl egyszerû nincs benne semmi kihivás ! Nem igaz hogy milyen nyuszik vagytok ! <#hehe>
megoldás=RAKETTA😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

offkorzreg
ja a Reaper tényleg elég genyó tud lenni:c

wesker24
Fõleg a 6-3-as fejezetet rühelttem amikor 2 is jön belöle amikor bõven egy is elég belöle !
wesker24
Jah az a savat köpködö rovar akinek éles pengéi vannak és ha túl közel vagy elöszerettel felnyársal vele !
grebber
Nem arra kell menni, onnan fog jönni Sheva azért kell elgörgetni!

Next PC upgrade: 2022

azmelyik? a csótány?

devilzero
Már megint elakadtam:
A vulkánban amikor a kõgolyót sikerül legurítanom, arra rákéne ugorni? Ha igen, akkor vmiért nem engedi, miért?

wesker24
Én most azzal a köcsög Reaper-el szivtam egy kicsit Veteranon !

Elég szivós egy dög és nem igen lehet közel engedni magadhoz mert azonnali halál lesz ! Persze elintézhetem volna egy rakétával is de abba mi lett volna a kihivás !

Ime az inventory-m tele mindenféle jóval ! <#hehe>

Nekem a következõ fegyverekhez van infinite ammo !

S500 Magnum
S&W 29-es Magnum
Rocket Launcher
Gatling Gun
Hydra Triple Barret Shotgun
Bow
devilzero
Kösz!

grebber
A lápákat kapcsold le mert sötétben nem lát és akkor nemfog kiértni elõle!Ha megfogta akkor gyorsan lödd ki a kezébe ekkor felrobban és fuss oda és beadod neki a szérumot!

Next PC upgrade: 2022

devilzero
Üdv mindenki!
Ha valaki megadná a legjobb tippeket hogy hogyan nyírjam ki Wesker-t a Chapter 6-3-ban azt megköszönném, ugyanis annyira béna vagyok hogy RPG-vel eddig 1-szer nem bírtam eltalálni emrt állandóan kitért elõtte. Illetve lent a kerokat kell egyáltalán mozgatni, vagy elõbb Wesker-rel végezzek??

Köszi!

Amúgy ha valakinek kell segítség szívesen segítek a végtelen rakétámmalXD

jaja én is mindig két kézzel nyomtam

Amúgy a legdurvább az amikor utsó pályán (lávás rész) shevával vagy és leszakad alattad a föld... megragadod a sziklát, de csak akkor tudsz felmászni, ha chris lõdöz pár golyót a fõgenyába... nah és kb lerohad a kezed annyit kell püfölni az Fbetût.D

találkoztam veteránon egy buggal és persze pont wesker ellen😊

éppen rakétát töltöttünk, amikor odarepült wesker aztán lerúgta christ, lement diyngra, én meg nem tudtam megmozdulni😄 kezemben a rakéta ott volt és se jobbra se balra semmi és meg kellett néznem ahogy megdöglik elõttem😄 wesker meg próbált lerúgni 6x de átrúgott a csaj testén 😊<#idiota>