Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
én régen (én úgyhívom taknyos koromban) állandóan PC Gurun éltem és azt is a CheatLand miatt vettem meg(mert nem volt még akkor neke InterNYET) állandóan csaltam minden játékban. Majd az egyik barátom mondta hogy õ soha nem csal mert az csalás xD És valamiért letudott szoktatni róla. Legutoljára a SanAndreasban csaltam, azóta inkább félbehagyom a játékot, minthogy csalva játszam ki. Én ilyen vagyok, unokatesómnak pedig az elsõ szava miután atadom a játékot: Csítheppönz.
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Rohadt kevés kivétel akadt eddigi "pályafutásom" során.
Inkább küzdök akár 1 órát is (mint tegnap a Ndesu ellen), mint hogy egy könnyed mozdulattal - és csalással - megoldjam a dolgot...
Volt már olyan, hogy egy játék minden elérhetõ szinten kivesézése után trainert használtam...
...ami így eszembe jut: Grand Theft Auto 3
mindig pisztollyal meek
erre készülj fel
összes pisztolytöltényt én igénylem amit fel lehet szedni
többi cuccos lehet a tiéd...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak amolyan extrák...amik minden játékhoz vannak, vagyis nem elég hogy játékokba raknak, pl vidd végig itt megkapod ezt, stb...
ezek az archivementeket minden egyes játékhoz gyüjtögetheted..
sok van ami brutál nehéz...és ezzel szoktak rangsorolni, hogy attol függõen hogy 1000-bõl mennyid van hol állsz a palettán...mennyire vágod az adott játékot.
vagyis ha van egy olyan játékod xboxon, hogy végigtolod, éés már utána nincs mit csinálni összegyüjteni, megszerezni, akkor ez az archivement rendszer biztositék, egy kicsit hogy kitólja a játék szavatosságát...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is most sikerült kijátszani, de olyan mintha mégsem játszottam volna ki:
5-1tõl kezdtem egy német komával, majd 6-3 feléjig tartott amikor õ megunta, de szerencsére jött egy angol partner akivel befejeztem, de vmiért nem osztályozta hogy milyen lett ez a pálya, így olyan mitnha unlocked-oltam volna a pályát, de még nem csináltam meg (sõt az archivmentet sem adta meg:S). Aggodalomra semmi ok ugyanis folytatom Normal-on (vagyis kezdem elõrõl) így ha vkinek lesz kedve hétközneponként kb. du. 4-6-ig Resiznie, az küldje el PÜ-be a live-ját.
Ja és köszi mindenkinek a helpet, fõleg azoknak akik arra buzdítottak hogy ne használjak trainert.
1 hiányzik még😄
Én a Desert Eagle raktam végtelen lõszerre full uppal
van még a mp5-ös géppisztoly amit meg tudok venni és most a snipert akarom végtelenné tenni.
A rakétát mikor kapok végtelen ammo-t?
+ ha most coopozok a jelenlegi invetorym megmarad?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Miatta alakult úgy, ahogy a kedvenc pályám! 😞
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
SOK HELYEN TRAINER LEBASSZA A LIVE-OT, ÉS NEM KAPSZ ARHIVEMENTEKET...
NÉHÁNY HELYEN OLVASTAM RÓLA, NEM MINDENKINÉL ASSZEM...DE ÉN AMUGYSE HASZNÁLOK RESIKHEZ SZAR CSÍTEKET, AMÚGYIS HOGY EZT MEGTUDTAM NEKTEK IS AZT MONDOM, HA EREDETIZÁLTAN HASZNÁLJÁTOK, HOGY VAGY SZENVEDJÉTEK VÉGIG INKÁBB, VAGY HA NEM KELL A KIHÍVÁS, AKKOR OTT VAN AZ AMATÕR SZINT...
megpróbálom megoldani a dolgokat legálisan, azután meg ha sikerült, valakivel összefogok és 2-en nyomom majd vmilyen szinten
lehet most égek egy hatalmasat, de ezt mind easy-n tökölöm el, gondoltam ez lesz a bemelegítés😄
na még1x kösz szépen
Én a vulkános pályán csak 2 fegyvert használtam az S500-as Magnumot na meg persze a Sniper Rifle-t !
<#duma>#duma>
What about the forests?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha sikerülne még lehet akkor végigvinném Hard-on is, de azt már komával, igaz jó Sheva MI-je, de nem annyira mint egy emberé.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elég szivós egy dög és nem igen lehet közel engedni magadhoz mert azonnali halál lesz ! Persze elintézhetem volna egy rakétával is de abba mi lett volna a kihivás !
Ime az inventory-m tele mindenféle jóval ! <#hehe>#hehe>
Nekem a következõ fegyverekhez van infinite ammo !
S500 Magnum
S&W 29-es Magnum
Rocket Launcher
Gatling Gun
Hydra Triple Barret Shotgun
Bow
Next PC upgrade: 2022
Köszi!
Amúgy a legdurvább az amikor utsó pályán (lávás rész) shevával vagy és leszakad alattad a föld... megragadod a sziklát, de csak akkor tudsz felmászni, ha chris lõdöz pár golyót a fõgenyába... nah és kb lerohad a kezed annyit kell püfölni az Fbetût.D
éppen rakétát töltöttünk, amikor odarepült wesker aztán lerúgta christ, lement diyngra, én meg nem tudtam megmozdulni😄 kezemben a rakéta ott volt és se jobbra se balra semmi és meg kellett néznem ahogy megdöglik elõttem😄 wesker meg próbált lerúgni 6x de átrúgott a csaj testén 😊<#idiota>#idiota>