Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy hogyan tudnám a RE 5-be visszamásolni a mentéseket?Elõre is THX!
offkorzreg
szerintem is

Sheva ebben az afrikai cuccban nagyon jól néz ki 😊<#ravasz1>

szerintem jó hogy ilyen izomemberré varázsolták Christ
fery02
Köszi a képet. Akkor tehát érdemesebb lenne az elõzõ részeket is végigjátszani, mert ez a Jill ebben az 5. részben is szerepelt, mikor útban a mocsár felé beszélgetve Sheva-val visszaemlékezett Chris.
Azt meg nem gondoltam volna, hogy Chris mibõl vált ilyenné. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
wesker24
Tessék parancsolj !<#hehe>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A sok zombi irtás, és rohanás megizmosította... <#gun>
<#alien>

offkorzreg
igen ez igaz.dúrván kigyúrta magát benga állat lett:d

Seth
Nincs bajom vele,jól nméz ki a modell, csak a régihez képest,amihez hozzászoktam,nagyon dúrván kigyúrt benga állat lett

PSN ID.: Beegabor

offkorzreg
de inkább csak a béna fejével van bajom,meg a haja ami nem tetszik.többi az rendben is lenne.ja és a többi karakter Jill meg mindegyik okés a Remake-ben.

offkorzreg
én szerintem itt meg tök béna

offkorzreg
nem tom most mibaj vele,kicsit lehet túl izmosak a karjai.de amúgy nagyon eltalálták a karaktert

Seth
jah, jobban hasonlított egy emberre XD

PSN ID.: Beegabor

offkorzreg
szvsz chris sokkal jobban néz ki így,mint a régebbi részekben.a REmake-ben már elfogadható volt mondjuk,csak tök fura mert nagyon vékony kb 0izom és sima arc:d

IMYke2.0.0.0
Chris igen - nem ilyen izom-batár külalakkal -, Sheva a BSAA ügynöke (új karakter).
Wesker Chris ellenfele, régi karakter.
Jill pedig Chris régi társa - õ az (saját kép):

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

fery02
Azt gondoltam, hogy azok használják, akik valszeg rajongói a karakternek, de úgy hallottam, hogy végigjátszás után Sheva-val is lehet menni. Ha rajongó valaki, úgyis kibírja, hogy végigjátsza elõször Chris-szel, azután már lehet Sheva-val is.
Hasonmásokkal játszani elég érdekes látvány, de ha valakinek ez kell, egészségére.
Amúgy ezek a karakterek elõzõ részekben is benne voltak?

ok kösz.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

IMYke2.0.0.0
Megveszed és beteszed az Inventory-ba - ennyi.

Hi!
A védõ mellényt hogyan kell használni. Nem mintha nagyon kellett volna, csak kíváncsiságból kérdezem.<#whatever>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

IMYke2.0.0.0
Nem véletlen, hogy egyes fejlesztõ cégek kifejezetten MOD-ellenes játék motorokat írnak!

IMYke2.0.0.0
Hát valószínûleg olyanok választják majd ennek/ezeknek a MOD(ok)-nak a használatát, akik nem kicsit valamelyik karakter rajongói...
Ezért írtam azt, hogy nem idióta MOD-okra vágyom, hanem értelmesekre.
De úgy látszik, a Világ másképp gondolkodik - de már évek óta ezt tapasztalom.

fery02
Ki játszik úgy, hogy vagy 2 Sheva-t vagy 2 Chris-t lát egyszerre? 😛

Amúgy eredeti CD kulcs beírása után nem resetelte a profilomat. Akkor lehet ez csak a Flatout UC sajátossága.

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen baromságokról írtam korábban a MOD-okat illetõen...:

Double Sheva (Chris Replacement) By Leon_me_kennedy1438
Double Chris (Sheva Replacement) By Leon_me_kennedy1438

IMYke2.0.0.0
Tudom, remélem, hogy vagyunk még egy páran, akik DirectX 9 alatt játszunk ezzel a játékkal.
Azoknak, akiket szintúgy idegesít az ALT+TAB utáni töltögetés:

darkelfsin - Posted: Sep 15 2009, 03:35 AM

"hope this can help people with the same problem like me, i use winxp D9, also seems this is the same way to deal with devil mey cry 4 like before. Anyway there's no loading bar for D10.

In x:\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\nativePC\ Folder, backup your
shaderlog file and remove it, then make a new txt file and rename it to shaderlog.txt. Done.

Enter the game and it's now very quick ,no loading bar anymore, save a lot of time, no long wating anymore, also if you swap to windows and swap back to game, no loading bar too,"

Otthon meg is csinálom 😊

IMYke2.0.0.0
Hát én meg így haladok:

Soha, egyetlen pályát sem játszok újra adott nehézségi szint mellett - csak haladok elõre.

S egy kis érdekesség, amit tegnap, ezen a pályán vettem észre...

S ugyanezt - még a játékban - távcsõvel kinagyítva:

<#hehe><#nyes>

lalakov
A fekete-sárga, a többibõl rengeteg van. De akkor jobban körülnézek a mocsárban. Kösz.😊
balee4
Grat, én most a Batman-nél tervezem ugyanezt...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

offkorzreg
ja oké,köszi

wesker24
Az ijat csak akkor kapod meg ha kimaxolod az S75-ös Sniper Rifle-t !
Murder3
Sok pénzt a 4-1-es chapteren lehet szerezni ott nagyon sok kincs van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

offkorzreg
az Íjat hogyan lehet megszerezni Shevanak?

wesker24
Az egyetlen A rank az a köcsög kroki miatt volt mert nem skerült idõben kombozni hogy kitérjek elöle !
wesker24
Na végére értem a Veteran módnak is ! Jöhet a Professional ! <#hehe>

DarkSector
meikbõl kell????

Fehér - Barna - Fekete-Sárga - Arany????

amugy tavas mappon nyugiba találsz amjd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx és grat gta4-hez!!!
😄
nehogy a köv végigjátszásra, de ha összevissza mész utána és szerzel cuccot utána elmenti a gép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Merre van a 4. fajta tojás?? Már minden csirkét és kígyót kinyírtam, de nem lelem😊).

Azt hiszem nekem ez az 1000 pont közel sem fog összejönni, de a saját elvárásaimat már túlteljesítettem.
fery02
Köszi a válaszokat és GRAT az eredményeidhez! Ehhez hozzáfûzve én meg nyár végére értem el a GTA IV-ben az 1000 G pontot, Magyarországon egyedüliként. Azóta nem tudom elérte-e már más is, elfelejtettem, hogy hol lehet megnézni.<#idiota>

Akkor tehát meghagyja a fegyvereimet meg a cuccaimat a játék a következõ végigjátszásra is, szuper.
Az 5-ös pontra meg mindjárt az lesz, hogy megadom neki a GoW-os kulcsomat és megnézem mi történik, nyugodtabban játszanék. <#zavart1>

DarkSector
Archivement-ek:

0. Igen szükséges leküldeni PROFESSIONAL-on is. Erre kapod a "WAR HERO"-t.
1. Igen kibaszott sok kell. Sokat kell gyüjteni coop-ba küldeni, kincseket felszedni és megintcsak gyüjteni!!!
kb 1.5-1.8 millio arany kell.
2. Igen eladhatod, a lényeg hogy minimum 1x szedd fel, és hogy bekerüljön a listára, ez a "NEW" felirat villogásával jelzi a gép.
3. igen meghagyja, ha ujbol mész ott lesznek az emblémák, ujból kilõheted, de nem lesz értelme, mindegyiket csak 1x kell vagyis 1x elég.
coopban kilövik neked, akkor is eltárolja a mentésnél!!!!!
4. csak a profilod adatait jegyezd meg....freemail+password, és a játék mentést tedd el!!!!! a játék save mappáját a c meghajtóról!!!!
5. nem hiszem...nekem offline-online üzemmodban is megy ugyanúgy minden!!! de te tudod csinálj mentést a sátékról, a savegame mappáról és utána probálkozhatsz. (erre biztossat nem tudok mondani, de elvileg nem szabad hogy reszetelje)

norbi2fraktal
grat nagyon szép teljesítmény<#worship><#eljen>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

wedge31
Türelmes ember vagy ,grat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

fery02
Achievement gyûjtés miatt Amatõr szinten kezdtem a játékot (tervezem is a többi szinten is végigjátszani, bár nem tudom Professionalon is szükséges-e), ez nem is probléma, de lenne pár kérdésem már az elején:
1. Látok egy achievementet, hogy ki kell maxolni az összes fegyvert. Ez ahogy elnézem nem kevés pénz és ahogy látom, viszonylag lassan gyûlik a pénz (legalábbis Amatõr szinten). Szóval ha kijátszom a játékot, meghagyja a cuccaimat a fejlesztésekkel együtt (a trófeákkal együtt) vagy kezdõdik minden újra? Mert ha nem, akkor igyekeznem kell már az elsõ végigjátszás alkalmával összegyûjteni amit lehet míg még könnyû dolgom van. 😊
2. A trófeákat nyugodtan eladhatom akár mindegyiket? Csak mert látok olyan acsit is, hogy gyûjtsük össze mind.
3. Végigjátszás után meghagyja az összegyûjtött Emblémákat meg a trófeákat?
4. Egyelõre másolt verzióm van, így Offline játszok az amúgy létezõ LIVE profilommal (más játékokba eredeti CD kulcs által online játszok). Ez esetben szükséges-e Xlive mappával együtt kimentenem a mentését a játéknak pl Windows reinstall elõtt? Azért kérdezem mert amúgy eddig eredeti játékok által nem szükséges az Xlive mappával foglalkoznom.
5. Ha eredeti CD kulcsot adok majd meg neki majd valamikor, akkor reseteli-e a játékbeli profilomat? Mert Flatout UC esetén már jártam így. Viszont ha itt is ez lenne a helyzet, akkor inkább várok és nem játszok tovább.

DarkSector
LOL
NO COMMENT!!!!

Régebben megcsináltam összes acsit X360-on!
Itt van az x360-as alkotás
MOST pc-n is megcsináltam....O_o

(allul 2 profilt leellenõrizhetitek...nah ezt csináljátok utánam...😄)

DarkSector
johogy
ne csiteljetek mert elég gyér.

amugyis elbassza a mentéseket. vagyis ezt irták sokan...kilövi a live ot és nem érzékeli ha teljesítesz acsit!!!!!!!!!!

IMYke2.0.0.0
Azt azért nézd meg, hogy mennyit sebez egy S&W 500-as!

Murder3
2 örök ammos Desert Eagle megoldja a játékot😄
Azért ez elég lol.
Pár lövés bármibe belepusztul.

Nyilak és stb fegyvereket h kapom meg?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#buck>

offkorzreg
köszi szépen,ma ez alapján összegyûjtöttem a maradék BSAA emblémát,így megvan az összes kosztüm immár^^

wesker24
Ehh ez a Jillel való küzdelem nem volt könnyü Veteránon !

Még el se kezdödött a játék máris meghaltam mert Jill egybõl lelött géppityuval Chris meg Wesker foglalkozott !

Azért se volt könyü mert ezt a pályát Sheva-val játszottam pont azért amikor a medált próbálaj levenni ! Azért 2 csaj egymáson sokkal jobban néz ki ! <#hehe>