4185
  • Afe
    Sziasztok!
    Okozhat problémát, ha nem a C meghajtóra telepítettem a játékot? Mert az elején zavaróan szétszakad az inro, és a betétekben is csuszik a hang. Olyan mint ha nem használná a feltelepített codecet.
    Ehhez vettem uj kártyát (9800gt) remélem nem romlott el v valami.
  • mester1987
    azért még reménykedem hogy hátha valakinek volt méár ien problémája és hátha tud segíteni
  • IMYke2.0.0.0
    Te sem tudsz visszaolvasni és képeket elmenteni?
  • fery02
    Valahogy sejtettem. Akkor már csak azt kell hozzá megtudni, hogy hányszor kell kb köszöngetni. :P
    Meg akkor egyúttal, ha valakinek lesz kedve, megcsinálhatjuk a The Work achievement-et is (ahhoz is online coop kell).
    Hamachit nem használok, de LIVE-on keresztül is lehet coop-ozni.
  • Fpocok
    Az acsivmentet nem tudom hogy kell megcsinálni, de köszöngetni csak coopban lehet másik playernek.
  • fery02
    Olyan hatalmas gondom van most, hogy egyik achievementhez köszöngetni kellene. :P
    Lesérülök, megment Sheva és hiába nyomkodom a balra kurzort, nem köszöni meg az emberem a segítséget. Bezzeg a felfele-lefele nyilakkal parancsolgatni, azt tud.
    Vagy valami mást kell csinálni ehhez az acsihoz?

#3297: Nekem Win 7-en van a Dokumentumok mappába egy CAPCOM mappa, benne az elmentéssel. Na most ez lehet nem elég neki, ha visszamásolnám?
  • Fpocok
    Szia.

Ha egérrel nyomod akkor a célkeresztet kapod, ha gamepaddal akkor lézert látod, DE mindkét esetben a partnered lézert lát nálad. Van rá valami mod amitől lézeres lesz egérrel is, de úgy hallottam, hogy nem tökéletes még.
  • IMYke2.0.0.0
    A legegyszerűbb: a teljes My Documents (Dokumentumok) könyvtárról egy backup-ot készíteni.
    Olcsó DVD-k korát éljük...
  • IMYke2.0.0.0
    Google-izás alapján, ezeket kell elmenteni (és értelemszerűen visszhaleyezni is):

* My games folder in My documents
    * Other games folders in my documents such as Activiston or Hour of Victory.
    * Back up the Xlive folder = Documents and settings/Username/ Local Settings/ Application Data/ MIcrosoft/ Xlive. You should also look for other folders in the local settings/ Application Data for your games.

• Evin
    Ez a Live. Ez van, én is így jártam a FlatOut UC-val.
    Próbáltam, hogy az újonnan létrehozott számsoros mappába bemásoltam a régi, másik számsorral jelölt mappa tartalmát, vagyis a mentést, de semmi.
  • DarkSector
    Nah srácok...

jo lenne tisztázni, vagy megtudni, hogy sokak bánatára elvezstett mentések miért nem működnek ujratelepités után...
    ez nem kis probléma...
    ha tud valaki valamit, azonnal irjon thx...
  • IMYke2.0.0.0
    Ajánlom mindenki figyelmébe: Mercenaries mód - ott is a No Mercy fokozatot... húúú!

• CroftManor
    nem tudja vki mért nem tudok belépni ide?
  • CroftManor
    állítólag az csak akkor lehet, ha kontrolerrel játszol. Nekem azt mondták itt.
  • FlyHigh
    Valaki tudna segíteni? Laser célzást rá szeretném rakni egérre is, hogy ne az az otromba célkereszt legyen.
  • DarkSector
    nem kell hamachi2 leszeded. és ennyi a többit irom majd haman...
  • ACE
    Legújabb Hamachi megfelelő Win7 alatt? Kell vele valamit trükközni mint XP-n?
  • ACE
    Én mindjárt megyek Hamachi-ra!
  • DarkSector
    csatlakozz hozzánk.

live esetében csak vegyél fel barátnak.
    Hamachin meg:
    szoba: ResidentEvil5PC
    pass: re5

és majd mondom.
  • Murder3
    Á komolyan.
    Most ha már a játékban lehet szép gyönyörű állatkákat vadászgatni,
    miért nins 1 oylan archi mint pl:
    The Hunter ami azt tenné h a játékban előforduló mindeféle állatból meg kell ölni 30 darabot.

így oylan semmilyen benne h most lelövöd a varjút denevért.
    a hal ad 50 goldot oszt kifúj még a krokodilus sem ad semmit.

meg 1 olyan mod lenne bele jó ahol pl 5 perc alatt kell megölnöd csak krokodilokat.:D
  • Murder3
    Szóval először csinálsz 1 szervert hamachin.
    Aztán erre rálépnek ez esetben csak 1 vki rálép madj így a keletkezett hálózatba 2-en lesztek.
    utánna beléptek a gémbe és...(nem játszotttam a resivel hamachin sőt livos gémeknél nem tudom működik-e)
    -nem livos játék esetén-... a hálózati(LAN) módba kell belépni és akkor lehet hamachin játszani.

De lehet jobban megéri ha veszel 1 olcsó livos gémet és cserébe mindne livos gémed eredeti lesz tartalmilag.
  • Murder3
    Ok eredeti gémem van(na jó csak a live kódom eredeti de végülis ugyan az:D)
    DPmurdeer néven.
    Felvettelek Livon.
  • CroftManor
    Kipróbálnám vkivel a COOp-ot. Csak nem értek ehhez a hamachizhoz :S
  • haxoror
    Xp-m van, sorry
  • haxoror
    Kösz, közben megoldódott, újra lekellett szednem a képfájlt mert azzal volt a baj.
  • wesker24
    Én sajnos nem tudok segiteni mert nem Win 7-em van nekem Xp-m van !
  • DarkSector
    van sok rejtett kincs...a legtöbben a narancssárga ovális gyémántot nem fogják megtalálni majd...mert hülye helyen van.
  • DarkSector
    de
    csinájl
    printscreent az összes gyémántodról
    és mondom hol lesz a többi
    vagy gyere coopba és felszedjük 2-en...:D

hamachi:

szoba: ResidentEvil5PC
    pass: re5
  • Murder3
    arról van vmi gyüjteméyn h a kinsek hol találhatóak.
    mármint amiket a nem ellenség kiölésével kapunk meg.
  • Murder3
    Mert nem érted?
    Ja érted csak jó kötözködni mással mi?
    Nme mintha maapság nem így beszélne akár itt is mindenki.

Különben is addig rendben van h neten írogassuk az a baj ha már ikszdéznek meg loloznak beszéd közben.

• mester1987
    Mind1 ha nem tdtok segíteni akkor játszok így
  • Fpocok
    MSNen felveszel, segítek.

[email protected]
  • grebber
    Azok mindig is ott lesznek ha végigvitted ha nem!
  • CroftManor
    van egy kis problémám, megvan 29 BSAA jelvény, de az utolsó, ami tudom is hogy hol hiányzik, mégsincs ott! Ugye ha chapterenként választod ki a pályát, ott mutatja hogy hány jelványt gyüjtöttél ott, na és nekem az egyiknél 2/1et ír, de megnéztem you tubeon hol van az a jelvény, ami hiányzik és amikor odaérek a pályán, nincs ott
    Meg az is fura, ha újrajátszol egy részt, ugyanúgy ott vannak a jelvények
  • haxoror
    Hogyan lehet beolvasni a képfájlt?
  • wesker24
    Nekem meg tökéletesen ment Pcsx2 emn az RECVX !! Csak eleszedtem az Iso-t beraktam beállitottam és kész ! Meg már amugy is játszható teljesen !
  • Fpocok
    Nekem a ps2es nem volt tökéletesen emulálva, de a dreamcastos pöpecül megy. Csak Letölltöd emut és beolvastatod képfájlt.
  • DarkSector
    mármint csak 3 maradt...
  • IMYke2.0.0.0
    "X" gomb.
  • Attelee
    Most irtam le,de h billentyün mit kell nyomni azt nem tudom mert gamepaddal tolom!Egyébként mindenkinek van egy extra mozdulata LS+RS kell lenyomni hozzá Chris pl hivogatja az ellenfelet!