Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja nekem is leírhatnátok LÉPÉSRÕL-LÉPÉSRE a Hamachis trükköt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CroftManor
Én is szívesen coopoznék, ha értenék ehhez a hamachihoz vagy mihez XD

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
jah
jövök!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
hát ugyanezt írtam én is XD hogy Sheva abból vesz magához, amit Excella elejtett...

IMYke2.0.0.0
Srácok, nem olvastátok a feliratokat?

Jill bejelentkezik a PDA-n, és elmondja Chriss-nek, hogy Wesker-nek idõközönként be kell adnia magának az Uroboros szérumot, különben legyengül.
Ha túladagolják, akkor az méregként viselkedik majd.
Ezért, Chriss és Sheva, miután Sheva magához vesz egy ilyen szérumot, beadja az Állatnak, aki ettõl legyengül... a többi már történelem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah ezt én se nagyon értem ! Lehet hogy 2 különbözö aktatáska volt egyik a virus a másik az antivirus !
IMYke2.0.0.0
Excella egy fém aktatáskába rakja a szérumokat, és amikor távozna, "Mi" rárontunk - egy lövéstõl kinyílik a táskája, és pár darab szérum lehullik a földre.
Ezek közül veszünk magunkhoz.

CroftManor
Bár már 3x végigvittem a játékot, de egy dolgot nem értek. Ugye Excella azt a vakcinát adta be Weskernek, az egyik cutscene-ben, amit abban a aktatáskában hordott magával. Na de amikor elejtette, és Sheva felvett egyet, akkor azt adták be Weskernek, amitõl utána elvesztette a hiper-szuper képességét. <#rolleyes> Akkor most nem értem.<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Hajszálra ugyanannyi %-nál járok, mint Broafka - csak ugye kevesebb "S"-sel és fordított sorrendben.

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam: nem játszogatom újra a pályákat, hogy "S"-ek legyenek - mindegyiket csak egyszer, és haladok elõre.
Íme, ez lett az eredményem - s büszke vagyok rá, mert nem használtam semmiféle csalást:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Elkezdtem a legkönnyebb fokozaton, s itt már ráhajtok az Emblémákra és a jobb teljesítésekre is.

grebber
Na megjöttem éjszakásból jön valaki coopzni professional szinten?

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
igen ez igaz:c

DarkSector
minden pályán más...siess ahhogy tudsz és ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hoppá
félreértettél de nagyon!!!
nem kell, hanem lehet használni, és ezért értelmétveszti a dolog...vagyis nem tudod, biztossan hogy ki trénerrel csinált s-t ki meg nem....

konzolon meg egyértelmû...

én a 4el azért nem játszottam, mert ilyen 320x480as képben futott vmiért játék és akkoriban nem tudtam vele mit kezdeni, aztán töröltem 😞
fery02
Hohó, akkor lehet ki lesz próbálva.
Am grafika az biztos, hogy itt elég durva lett. Sokszor némely átvezetõ...mintha filmet nézne az ember.
Tud is ám lassulni a játék bizonyos, látványosabb helyeken nálam. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Murder3
Az s ranghoz az idõkorlát kb mennyi?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

offkorzreg
nem fogom

offkorzreg
nem kell tréner szerintem ahhoz hogy pcn mindent S-re csinálj,ne haragudj de ez hülyeség

Broafka
nem tudom mi van meg pontosan, de örülnék ha nem mondanátok el 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
vagy minimum fényképezzetek ki olyan képeket, ami egyenként a chapter végérõl vannak...

DarkSector
Ez mind szép és jo, elnyomatsz S rangokat, csak ezzel 1 nagyon nagy probléma van!!!

pc-n van tréner, vagyis tul sok jelentõsége nincs ezeknek az s-eknek....
mindent elõlegben elhisz az ember, de boxon csináljátok meg s-re ezeket, mert ott nem lehet csalni...nah akkor majd. 😄

inkább acsikkal nyomuljatok ha van live-otok azbban nem lehet trénerezni.

wesker24
A Resi 4-et én is végigvittem Normalon az bele telett vagy 68-70 órámba mire a végére értem ! És Normalon egyáltalán nem volt könnyü sokkal több Troll volt sokkal nehezebb Mini Bossok voltak és jóval több fejtörö is volt benne !
wesker24
A Resi 4-ben a grafikára egy panasz nem lehet ! Az igaz hogy alapból szar a grafika de ha felrakjuk a 2,5 gigás textura packot hozzá akkor olyan grafikája lesz a játéknak hogy le a kalappal elötte na meg ha felrakjuk méghozzá aaz Enchanted Enviroment 2.0-át !
The Protector
Megnézném a sok pro mit kezdene magával a resi4 ben.Na az játék.Sokkal jobb az 5nél minden téren,kivétel a grafika.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jah én is ezt csinálom 2x végigvittem most már csak végigfutok pályákon XD
offkorzreg
és Marshland?egyik szar alatt-e..

norbi2fraktal
persze azt nem volt nehéz észre venni,durr egy gránát neki😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Broafka
Az megvan, megláttam, amikor leugrott a csávó a konténerbõl 😛

offkorzreg
elõször énis önerõbõl kerestem,úgy összeszedtem kb 6-7db.többit leírás alapján,nem néztem youtube.és ha tudnád milyen helyekre vannak elrejtve beszarsz.konténer geci megse gondolnád,semmi nem látszik belõle

wesker24
pOntosan melyik fejezet is ez ? Mert nem elég csak az enemy-ket kinyirni figyelni kell a pontosságra az idõre és 0 halál kell hogy legyen ! Csak igy kaphatsz S rankot !
offkorzreg
*beszélt

offkorzreg
lassú voltál

offkorzreg
nem,az megint más dolog.
az achievment az amirõl DarkSector beszéltün nekünk

CroftManor
Az hogy lehet h minden ellenfelet kinyírtam az adott pályát és ennek ellenére mégiscsak A meg B rangokat kaptam többnyire? :S

Broafka
jah, kék emblémák? azt önerõbõl keresem, azért van csak ennyi, de ezeket mind magam találtam

offkorzreg
achievment

Broafka
acsik? az mi? 😄

amúgy tényleg nem, mész, rohansz, és lõsz 😄 Csak gondoltam akkor már én is megosztom

offkorzreg
nem akkora dolog elérni mindezt,az acsikat inkább.
itt meg csak rohanni kell kb
de szép teljesítmény azért,grat^^

Broafka
én se mostantól számítva 35 órája folyamatosan nyomom a játékot azért. Fölmegyek, 2-3 pálya, aztán csinálom a dolgom. Másnap (vagy késõ este esetleg még 1) megint 2-3 pálya, aztán megyek, most 1 pálya kb 10-15 perc ha S-re csinálja az ember az idõt. Annyira azért nem játszom amúgy sokat

norbi2fraktal
nem irigykedem egyáltalán, mert én is simán elérném ezt,Resi fan fagyok minden téren, de nekem ez sok lenne egyszerre,úgyhogy fonomkásan végigtolom még a Pro-t,és javítok az eredményemen ahol kell

Grat még 1x

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Broafka
irigykedsz? 😄

Nem vagyok kocka. Csak szar az egom, és annak hatására rohantam végig a pályákon, hogy valaki betette a képet a sok A-javal és kevés S-vel, és jöttek a Hsz-ek, hogy "bakker, de jó vagy, hogy csinálod"

Amúgy igazad van, ez már gáz egy kicsit, de nem baj, végig viszem S-ekre a prot, most meg elmegyek olvasni 😊

norbi2fraktal
grat.

Broafka
Nah, minden S, már csak a pro hiányzik 😊

Igen így csináltam!
Amikor belépek megnyomom a startot ezt írja!

The Save dataapears to be damaged and could not be loaded

OK (megnyomom!)

You will not beable tosave data if you continue withhout loading
Try loading.

Yes No

Ha yest nyomok akkor kiírja ugyanezt ha No-t akkor meg elõrõl kezdem a játékot!
csak a savedata.bint mentetted el?
de így kéne lennie például:
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\digo82(live profil mappa és ide megy bele a bin fájl)

pedig így mûködnie kéne 😊

Nem csak XP volt fennt amikor játszottam és most Feltettem a Win7-est és hiába másolom vissza nem lehet betölteni!
hát 😊
úgy szedted le a mentést?
Köszi!És mûködik is?Mert nekem nem igazán lehet betölteni!!!
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\