4185
  • grebber
    Na elkezdem elölről EASY szinten feljebb küzdöm magam az időbeli ranglistán.
    Mert zavaró a 9175. helyezésem.
    Meg megpróbálom kihámozni mi számít 100% pontosságnak csak ez nem az időre menős részemnél ugye :D
  • DarkSector
    ennél már nem a coop fog izgatni elsősorban...:D
  • DarkSector
    Az első részt szedd le pc-re...
    És ha lenyomtad, utána állj neki a 2. illetve 3.-nak...és azt követöen a 0. illetve az első rész Remake-jének...grafikailag így van fejlődés.
    És ugye van a Code Veronica, amit mindenképpen érdemes lenyomni, mert a sorozatnak nem fő alktóeleme, de mindenképpen a re5-höz kapcsolódik, és a legjobb önnáló rész a mellékszálak között.

és az első rész remake-jét azért érdemes lenyomni, mert iszonyatsok újítás van benne...
  • grebber
    PC-re jó lenne ez mondjuk LIVE-os dolognak de mivel pénzt akarnak belőle lehet esélytelen a PC :(
  • grebber
    Nekem a 4-nél kezdődött mert a 3 rész az nekem nem jön be egyáltalán.
  • fery02
    Ez nekem sajnos nem mond semmit sem, hogy milyen élmény lehet a Spencer kastély. Bánom, hogy nálam a Resi csak az 5. résznél kezdődött, de igyekszem pótolni. Most pl nagyban szedem a mod-okat az előző részhez. :P
  • DarkSector
    Lessz ám hangulat!!!!!
    2órányi + játékidő....+ Jill veled van + Megint le kell durvulni Wesker-t + Spencer Mansion bebarangolása új engine-vel...teljessen 3d-ben!!!
  • DarkSector
    nah aki még nem hallotta volna eddig!!!!!!!
    Igaz csak ps3-ra jön, és egy válktozatot utána kiadnak x360-ra, de beteszem, mert hátha érdekel valakit és később még lehet pc vonatkozása is talán!!!!!
    =)

Asszem tul sokan sirhattak, hogy hol a sötét nyirkos félelmetes resident evil...nah tessék itt van...-gondolták ők....- ez lesz eddig a legszebben kidolgozott SPENCER kastély!!!!!
    =)
    Ha valaki nem ismerné...ey a kastély adja a helyszínt az első résznek (PS-PC), a remake-nek (GC), a dead silenc-nek (NDS), valamint az Archives-nek (Wii)....

Befutottak ez első képek a Tokyo Game Show-n leleplezett Resident Evil 5: Alternative Edition-ből, amely plusz kétórányi játékidővel rendelkező fejezetet tartalmaz majd az idei kiadáshoz képest. Ez a szkenárió Chris és Jill akcióját dolgozza fel, méghozzá az első rész színhelyéül szolgáló Spencer kastélyban

És ime a PS3-as video....:

• devilzero
    na ha akartok resizni most jöhettek!!!
    GFWL acc: csabesz8
    vegyetek fel és az első embör már játszhat is velem, mert csak meghívásos alapon játszok most
  • Rolka
    thx
  • fery02
    Ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    A rohadt kicsi kép alapján: "Unsupported pixel shader versio ndetected 2.0"
    Mondanom sem kell: a videokártyád a ludas. Régi.
  • Rolka
  • Rolka

Ezt írja ki nekem a játék indításánál. Fogalmam sincs mi baja van.
    Ha valakinek hasonló problémája volt az segíthetne.
  • devilzero
    Bocs mégsem, most látom hogy a magyarok hamarosan kergetik a labdát, sorry...
  • fery02
    OK, tőlem játszhatunk. Ha akarod (vagy tudod), akár Prof-ba is, mert úgy gyűlik a legjobban a pénz. :)
  • devilzero
    Ha valakinek van kedve 4-5-ig 6-8-ig kb. kockulok, veterán vagy medin illetve társ.sebzés off, Chapter 1-től!
  • DarkSector
    ma meg már oda vissza is hálisten...
  • DarkSector
    igen mert a krekk a launcher-re van...
    nincs dx9 és dx 10 krekk külön...csak egyben a launcser...
  • DarkSector
    jah mindegy hogy offline, vagy online...mert a lényeg az hogy LIVE PROFIL van MENTÉSHEZ rendelve...vagyis a mentési mod offline és online is ugyanaz, vagyis probléma orvoslása mindenkinek szügsége van.
    de egész My Documents-et lementeni az kemény azért.
  • ACE
    Nekemis, és nekem nem megy, valahogy nekem nem jelenik meg ez a Hamachi Override a Live-os beállításoknál, mindig Local Area-t ír...
  • CroftManor
    Nekem win 7em van és Dark-al ment tegnap a coop
  • ACE
    Launcher nélkül nem lehet valahogy elindítani a Resident Evil-t? A DX9 exe-vel vagy a másikkal? nekem valami hibát ír, csak a Launcher-el megy
  • ACE
    Ez sajna nem megy Win7 alatt, hibát ír... :(
  • IMYke2.0.0.0
    A számozást én rontottam el - nem maradt ki lépés.
  • IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • Evin
    Én nem használom a Live-ot. Tehát ha jól értem, rendes Live-os mentés is elveszhet úgy, mint az offline része újratelepítésnél, ha nem figyelünk oda?
  • DarkSector
    Nem!!!!

ne tévesszem meg az ONLINE profil...
    ez nem azt jelenti, hogy netre menti az adatokat.
    hanem csinál profilt, és egy hozzá KAPCSOLT savegame mappát!!!!

ezek külön nem mennek!
    mint pl a cod4-nél a cdkey meg a mentés!
  • xxxpaulxxx
    hát remélem is!:D
    Igazából akkor fogok meggyőződni róla, ha kipróbálom, mert mindenki mást mond:D
  • Murder3
    De a mentéseket azt a gépen tárolja nem?
    a profilt menti a netre pl h 1 játékból milyen arcsijaid vannak meg stb.

• Murder3
    elég soakt lehet benne ölni mivel jó sokan jönnek de az vmi iszonyat én azt csináltam h felmente a toronyba és ott addig lőttem őke t amíg lejárt az idő:D

nem akartam időkért rohangálni annyian voltak.
    így is elég sokat kaptam de nyilván ott több kell.
  • DarkSector
    tévedsz!!!
  • DarkSector
    naná!!!
  • grebber
    Én toltam No Mercy-t de mi a lényege mit lehet kapni vagy nyerni vele mikor ad ott S rangot?
  • xxxpaulxxx
    de nemár:(:(:(
  • CptObvious
    A Live profil se ment a netre semmit. Minden mentés a gépen van tárolva.
    Live profil arra jó, hogy elérhetőek az általa biztosított lehetőségek(ranglisták, multiplayer, stb).
  • CroftManor
    Help!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megpróbáltam ez alapján megcsinálni a hamachit, de nekem win 7em van és nincs olyan, mint a videóban a vezérlőpultban hogy hálózati helyek. nekem ezek vannak és így nem tom beállítani a hamachit
  • xxxpaulxxx
    Mi? Liveos mentésnél is ez van?
    Nem úgy van elvileg, hogy netre menti a játékodat, ha liveozol?
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenhol azt olvasni, hogy ezt "elégszer" - nyilván, akkor nem egyszer - kell megtenni [M.I.-vel és élő emberrel szemben is lehet], ahhoz, hogy megkapd a Jutalmat.
  • fery02
    Miért is?
    Amúgy lementettem mindet, köszönöm is őket nagyon szépen! Kettőször is átolvastam őket, a kincsek listát még fel is használtam, hogy kihúzogatom belőlük, amik már megvannak a játékban.

#3305: nincs köze, hogy hozzá van feltéve a játék.