Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
És még nem tettem be a többi kilenc oldal képét... nem akartam szétverni vele a topikot.

De tessék (alulról felfelé):

fery02
Köszi a válaszokat!

IMYke2.0.0.0: Neked meg megannyi hálás köszönet az eddig írtakért! <#worship>
Nagyon jól összeszedted, teljesen korrekt írás. Megtudtam ebbõl, hogy inkább meg sem merem számolni, hányszor kell majd még végigjátszani a játékot, hogy mindent teljesítsünk. De nem baj, annál jobban megtetszik majd a fejlõdõ cuccok miatt: lesznek még itt olyan irtások, hogy öröm lesz nézni. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

csúnya, mint volt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wesker24
<#eljen><#worship><#taps> Thx Imy bácsi ! <#nyes>
Afe
Üdv! Az #3136-ban leírt nyavalyámon nem tud valaki segíteni?
Fent van az ide belinkelt K-Lite meg a legújabb driver a 9800GT-hez, de ugyan olyan rossz.
Közben megtaláltam a telepítési mappában az videókat(op_a.wmv, op_b.wmv, re5logo.wmv) amikre rányomva simán le tudok játszani, és így nem szaggatnak.
Csak az elsõ ketõt úgy mutatja, hogy középen elválasztva 2x is látszik a film. Nem értem, hogy játék közben miért szaggat ilyen brutálisan 😞

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

Csibusz
ja de mégiscsak kaptam ruhákat csak azt nekem kell ezekkel a búnusz prizmákkal megszerezni😊
Csibusz
Na megöltem😊 de nem kaptam új ruhát😞 se a libary-ben található figure-k között se kaptam egyet se😞
IMYke2.0.0.0
Munka mellett - <#hehe> - még három oldal, és megvagyok a teljes Achievement fordítással... PC és konzol .
Ha megvan, felteszem, képformátumban.

IMYke2.0.0.0
Nem kötelezõ a hát és a szív - ha ügyes vagy, akkor már a hátának lövésétõl is "end of story"...

Murder3
akkor elvile g nekem csipával elég hamar kifeküdt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

IMYke2.0.0.0
Lejjebb írtam hogy kell... hát és szív.

Csibusz
Hehe.. csak éppen nem vaktában lövöldözök.. miért kell rögtön ezt gondolni? mert nem írok minden nap ide 25 hsz-t? Vagy mi? Tudom jól hogy a "szívét" kell lõni és amikor kinyílik akkor meg pláne.. ha nem akkor meg világosíts fel..
mflex
Ha vaktában lövöldözöl és nem oda és amikor kell, akkor ne csodálkozz, hogy nem fekszik ki😊
Gondolom ez a lávás pálya lehet, ha igen, akkor itt csak akkor lõj, ha látod a narancssárgás dudort a mellén vagy a hátán, termesztésen csak a dudort lõdd.

What about the forests?

Csibusz
Weskerbe.. jóóótudom tudom h erõs de már szétcsesz az ideg..
IMYke2.0.0.0
Kibe is?

Csibusz
áhh én feladom basszus
belelölök 2 shotgun tárat 3 sniper tárat 1 pisztolytárat 2 gépfegyver tárat... és 12 db robbanó gránátot és nem döglik meg és ennyi a max fegyóm😞 amugy megkérdezném hogy a gránátokból melyik a leghatásosabb?
DarkSector
egyszerû!!!!
Parancsolj...ezt tedd fel
...nem kell beállitanod semmit a telepitésekor...ha fent van ujrainditod a gépetés jonak kell lenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Coopba lõszert tudok adni a lenti nagy invertorymból a coops társnak igaz?? Egyedül csak fegyvert nem lehet?

Next PC upgrade: 2022

ha valaki tud segítsen a 3140 sz. hozzászólásomra
az elõzõ üzenetem informer üzenetére volt válasz, nem a saját magamnak 😄
Szerintem Vistánál van valami driver amit nem tettem fel csak nemtom mi lehet az (ezek fenn vannak: DX, VC++, G4W LIVE, NVIDIA PHYSX és a legújabb . NET FRAMEWORK), mert XP-n tökéletesen volt hang mindenhol.
maxon van természetesen
IMYke2.0.0.0
Ha tudsz várni a kérdések válaszaival, akkor lefordítok neked egy 14 oldalas dokumentumot ebben a témában. Annál részletesebben egyikünk sem tudna válaszolni neked.

DarkSector
nem.
nem de sokszor könnyebb.
igen de gyüjtögess, és utána rohanj végig s-re, vagy fordítva...(DE CSAK EGY * FOKOZAT KELL AZ ARCHIVEMENT-EKNEK, VAGYIS NEM KELL MIND A 4 NEHÉZSÉGI FOKOZATON FULL S-T SZEREZNI...)

* = értelemszerüen AMATÕR fokon hamar tulleszel rajta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Az achievementhez minden fegyver kituningolása mellett a végtelen lõszereket is meg kell venni hozzájuk?
Némely achievementet am nem értek, szóval lehet hülyeség, de megkérdezem: 1. Sheva-val is végig kell játszani a játékot? Vele nehezebb amúgy?
2. Élõ játékosokkal co-opban játszva is szükséges játszani?
3. Szükséges lehetõleg magas rank számokkal teljesíteni a chaptereket? Csak mert én utálok végigrohanni a pályákon, szeretek gyûjtögetni, nézelõdni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
RESIDENT EVIL 4 graftuning
Sajnos a legtöbb link halott már 😞
És ahogy olvastam kérik a srácot tegye fel újból de semmi 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah...😄

IMYke2.0.0.0
Pontosságnál a 75% a határ az Amateur szinten - Normal és az felett helyénvalónak tartom a 80% és feletti értéket.
A 75%-ot tapasztalatból tudom: tegnap épp ennyire sikerült megcsinálnom az egyik pályát az Embléma vadászat közben és "S"-t kaptam rá.

DarkSector
amugy annyit hozzátennék, az s fokozathoz, hogy:

S rank:

1.Pontosság
2.Halál
3.Leölt ellenfelek száma
4.Idõ

1: A lehetõ legpontossabbnak kell lenned, vagyis nem lõhetsz mellé....%-ban nézi a gép, és 80%alá megy a pontosság, akkor asszem jön az A fokozat. Vagyis minden lövésed lehetõleg az ellenfél testébe érjen célt.

2: Halál...itt nagyon fontos hogy védjük a csicska csajszit és magunkat, illetve jármûvünket....asszem 1 halál A fokozat 2 halál B fok...stb
vagyis nem halhatunk meg.

3: Leölt ellenfelek száma...nc....mindenkit akit érünk, látunk likvidáljunk...asszem max 10 %-ot hagyhatunk el, és jön a nagy A

4: Idõ...nah az idõ...nagyon fontos ne szarakodjunk semmivel...egy idõ után be kell magolni a legrövidebb útvonalat.
ITT ha NEM NÉZELÕDSZ, és NEM kezdesz el GYÜJTÖGETNI, akkor monnyuk úgy hogy ez a kritérium a legkönnyebb betartani...fõleg úgy hogy ha wc illetve asztalhoz kívánkoznánk, az ESC-el ugye pause-álhatjuk a gémet és ienkor NEM MEGY A JÁTÉK BELSÕ ÓRÁJA!!!!

IMYke2.0.0.0
S ranghoz:
- ne halj meg!
- minden ellenfelet ölj meg!
- s mindezt gyorsan.

Wesker megölése:

Chriss-szel:
1 közvetlenül a pálya kezdése után elindulsz (társaddal) a kõhíd felé - lomlik.
2 ezután magasabb pont felé haladsz
3 társad lövi (vagy nem, ha gép),
4 amikor fej- vagy hátlövést kap, kinõ a másik nagy karja, és egyúttal sebezhetõvé válik a háta
5 Chriss/Sheva felhívja a figyelmet erre a sebezhetõ pontra.
6 le kell lökni a hatalmas sziklát a lávába miközben Wesker Sheva-ra ront, ezért gyorsnak kell lenni.
7 amint átérsz Sheva-hoz, Wesker szíve is rövidesen becélozható lesz: bumm és kész.

Sheva-val:
- az 5-ös pontig ugyanaz.
Sheva-val NEM SZABAD a másik kõhídra menni, ha Chriss-t a gép irányítja!
Chriss (lenn) felhívja a figyelmed, hogy lõdd Wesker hátát: erõs fegyver, meglövöd és vége.
- Ha nem sikerül, akkor Wesker feljön hozzád, és itt ügyesnek kell lenned, és semmiképp se menj még a leomló hídra!
- Wesker szíve itt is a célpont.

sziasztok,weskert,hogy kell kinyirni a lávás résznél vagyok mikor hosszú kezei vannak és azzal csapkod?
Murder3
Amúgy az S ranghoz mennyi pont kell?
És nem lehet csak mindig az adott karakter fegyvereivel menni?
késõbb nem leeht majd állítani?
vagy végtelen lõszert esetleg?😊

A videoknál tényleg halkabb, de ilyenkor csak ámulok és bámulok, viszont menet közben teljesen normális.
Az audio settingben az SFX VOLUME-et told ki maxra!

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

és tudsz valami elõrejutást ebben a problémára???
WIN7

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

WIN7

A 2x30 wattos Denon PMA250-el én ilyet nem tapasztalok.<#nyes>

Shevanak a végén más fegyvert nem is adtam. A tûz erön van a lényeg, más fegyver nem kell a végén.<#gun>

Ja és a zombikban a játékban van hangjuk, de az átvezetõkben nekik sincs. Szóval vicces 😄
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban az átvezetõ filmekben nincs hangja a karaktereknek, nameg a játékban is furcsán halk a fegyver hangja. Vista 32 bitest rendszert használok, a DirectX is frissítve lett. Nem tudja valaki erre a problémára az orvoslást??

Köszi elõre is
DarkSector
a 3. magnumot vegyétek mindketten kézbe...vagy egy aknavetõt, ugy játszanod sem kell.

sõtt nézd meg youtube-on a végén a videót aszt az a legegyszerübb.

A utólsó nagy összecsapás elõtt maxold ki a magnum L.Hawk fegyvert Firepower-t 3000-re és Shevanak is adj egy S&W M29 magnumot és könyedén végzel vele.

Murder3
Kipróbáltam a Mercenaryt 1 bajom van h nem találom a szobrokat meg idõben😄

Amúgy az S ranghoz mennyi pont kell?
És nem lehet csak mindig az adott karakter fegyvereivel menni?
késõbb nem leeht majd állítani?
vagy végtelen lõszert esetleg?😊

Afe
Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy miért szaggat piszkosul az intro? Maga a játék szépen fut, és az átvezetõk is folyamatosak, csak az elején akadoznak a videók. Onnan kezdve, amikor osztódik a vírus vagy mi.
Azt hittem codec probléma, de lecseréltem a CCCP-t K-Lite514-re, de ugyanazt csinálja.