4185
-
#3425 Hm ez nagyon érdekes.Valóban fent van az eredményem a chapter all eredmény is stimmel,de nem értem hogyan.
Az első chaptert 16:56 alatt csináltam mégis egy régebbi 34 perces van bent és érdekes a végére mégis azt hozta ki amit valóban csináltam az a 2 óra 36 perc.Nem értem miért nem vette azt be.
-
#3424 :D
de utolag kiderült chris története még mindig bugos....
szebb de bugos...amugy ez 8x élsimitással készült kép... -
#3423 Ide vele! -
#3422 Dehogynem frisitettte az eredményeidet ! Én láttam a listát hogy megnézem hányadik vagyok ! És láttalak téged is hogy hányadik vagy !
Most fejeztem a Chapter 3-at ! És ott Amateur szinten ! A 238-dik vagy !
Grat érte ! Respect ! -
#3421 Tévedtem a társam még ehhez is analfabéta. -
#3420 Nah!!
Resident Evil Archives Resident Evil
Nálam a sok beállítás után most emígyen futosgál...fix 30FPS-t...:D
-
#3419 hát pisztollyal is lehet
de tény hogy jobb fegyó nélkül...
amugy meg offline is lehet... -
#3418 a wORKS AZ EGYÉBKÉNT AKKOR SIKERÜLHET SZERINTEM HA SHEVA NEM KAP SEMMIT ÉS PL A GIANT MAJINIVEL MEG LEHET ÍGY CSINÁLNI.
SORRY A CAPS LOCKÉRT:s -
#3417 Na végigvittem időre gyorsan EASY-n. 2 óra 36 perc lett ,de a rohadt listába nem frissítette az eredményeimet :(
No mindegy. -
#3416 Úgy néz ki amit lehetett azt megszereztem.
A Works azt nem tudom megcsinálni,
a kincskeresést sem.
ez a 2 maradt még amit nem tudok megcsinálni egyedül.
Ezeket coopba kell majd.
-
#3415 jah nem nehéz...max 5.re kell hogy sikerüljön mindenkinek.... -
#3414 nem tudom nekem 3 kés csapás után veteránon sikerült:D
-
#3413 Ehhez annyit h nem vagy egyedül.
Én még a proofba nem kezdtem bele veteránon si csak lassan haladok de a társ az vmi kibaxottul idegesítő.
KB az esetek 3/4-éde elém áll nehogy véletlen lőni tudjak tőle.
Eszméletlenül nem tud mit csinálni legtöbbször még meg is tudja öletni magát sima kis falusi parasztoknál.
A legdühítőbb mégis a főellenségeknél.
Persez ezért jó a magnum meg a rakéta, mert akkor kb nem is kell a társ:)
-
#3412 mindegyikkel végez, ami tartalmaz idegen testrészeket...
kutyák mikor kinyilik a fejük...stb... -
#3411 Közben én is megszereztem mind az 50 achievement-et. ...és ezzel el is fogyott minden motiváció hirtelen, hogy tovább játszak a játékkal (ha a PC-s Dead Space-ben lett volna ilyen rendszer, azt se csak másfélszer játszottam volna ki, az is biztos). :P
Egy időre szüneteltetem az biztos. Azért ennyi végigjátszás után, amennyi kellett a célomhoz nem kicsit untatta meg a játékot (ami egyébként hatalmas...kegyetlen egy hangulata van). Nagy kár, hogy csak a vége felé kezdtem el foglalkozni az online coop-pal (jellemző rám, hogy lehetőleg míg lehet, elviszem single-ben, csak ha szükséges, akkor online).
Veteran fokozatig móka volt a játék (főleg, hogy akkorra már bőven beszerezhet magának az ember végtelen lőszeres Magnumot, amivel szinte minden szint könnyen teljesíthető S rangra), míg Professional szinten már szinte zavaró mértékű precizitásra volt szükség. Tulajdonképpen itt bármiféle páncél teljesen felesleges, mert amúgy is még a legkisebb ütésre, rúgásra is haldokló állapotba kerül ez ember. De ugye végtelen lőszeres Magnummal társaságában alapból nem is lenne semmi probléma se...ha nem lenne mellettünk single-ben a társunk, akinek a jelenléte ezen a szinten olyan szinten zavaró, hogy ő cseszi el az egész játék élményt:
Mikor mellette haldoklunk nem gyógyítana esze ágában sem legtöbbször, miközben van a tarsolyában. Mikor meg épp a makacs fejével elkóborol, ha lesérül, semmiképp sem érünk oda, hogy meggyógyítsuk és ilyenkor miatta kell visszatölteni az utolsó ellenőrző pontot.
Ilyen kritikus pont volt a Jill-Wesker harc, ami egy időre ki is készített (ennyire ideges a Silent Hill Homecoming-ban voltam legutoljára...az is inkább idegesítő, mint ijesztgető játék).
Ha ideértek és ha van rá módotok mindenképp élő társ segítségével játszatok. Én AI társ mellett egy szuszra így teljesítettem:
Végezetül pedig engedjétek meg, hogy én is belinkeljem az összesített eredményemet (egy szintet sem kezdtem újra csak is azért, hogy javítsak az eredményen)
-
#3410 -
#3409 Na ez az, ezért nem is ismerhetem, én a Resident 4 -et se játszottam, pont az okból, mint az 5. részt,...NEM Resident Evil játék. -
#3408 Elméletileg ez lenne a normális út igen.
A Be the Knife meg az egyik legnehezebb acsi igen. Nem hiába ad érte 60 G pontot (ez viszonylag ugye soknak számít) a rendszer.
Én szintén veterán szinten csináltam meg (ezen a szinten nem bénáznak, telibe találnak szinte mindig, annyira meg nem is sérülsz találatkor), a 2. fejezet 1. pályáján, közvetlen a híd előtti nagyobbacska összecsapás alkalmával. Sheva-tól szigorúan ugye elvettem minden fegyvert, a konténer tetején pedig meghagytam egy nyilast, majd felmásztam én is a konténerre nem messze tőle.
Nekem is szinte csak véletlenül sikerült, de ha neked segít, számolhatod azt is, hogy a zombi egy újratöltés-lövés között mennyit "mozdulgat be" és ahhoz próbálsz időzíteni. -
#3407 Nekem ez a Be the Knife nem akar nagyon össze jönni !
Egyszerűen mindig rosszul időzitek hogy visszaverjem a nyilat késsel !
Egy ideig próbálkoztam vele aztán meguntam ! -
#3406 Erről én is halottam hogy igy kell megcsinálni ! De nekem megadta a rendes úton is ! Vagyis amikor bajban voltam akkor Sheva segitett ki aztán köszöngetem neki vagy ha kellöen lesérülte gyógyitott és szintén köszöngetttem neki ! Aztán egyszer csak megadta ! -
#3405 Az a szörnyike egy Plagas virus amit a resi 4 óta ismerhetünk !
És a flas grenade tényleg végez velük ! -
#3404 A flash alkalmazható is a csávókra kiknek lelövöd a fejét és kitör belőle egy ilyen szörnyike és ott csápol. -
#3403 1. Flash gránáttal csak a pókokat tudod megölni, amikkel a 4. fejezet környékén találkozhatsz, mikor ilyen Tomb Raideres környezetben mászkálhatsz.
2. Én is azt hittem, hogy csak online lehet, de mégis meg lehet csinálni single-ben is. Az 1. fejezet 2. pályájának a leges legelején a legkönnyebb megcsinálni, mikor van előtted egy leszakadt transzformátor (a pálya előtt fontos, hogy Sheva-nak csakis gyógyító felszerelése lehet (nálad is lehet néhány a biztonság kedvéért). Azt késelgetve folyamatosan megráz (én Veteran-on csináltam, úgy gyorsabban sebződök -> hamarabb megkapoom az acsit ^^). Mikor kellően lesérülsz, Sheva odajön hozzád és meggyógyít. Gyógyítás közben pedig megköszönöd neki a v(!) goombbal (azért fontos, mert nálam a bal kurzor lenne elméletileg a "Thanks" gomb, de az csak online működik).
3. Ezt meg a legelső pályán a legkönnyebb megcsinálni, mikor megvárod, míg sokan összegyűlnek egy olajos hordó rakás (nem a hagyományos nagy piros hordó, sok egymásra pakolt hordókat kell keresni egy helyen) körül és a megfelelő időpontban meglövöd.
-
#3402 A flash gránátos archit h a picsába kell megcsinálni?
Mikor halnak a flasgránáttól meg?
Illetve ott van az a who do you trust azt csak coopba lehet?
mert soloba is köszönget nekem a társ...
és még 1 az az archi amikor "oil cannisteryvel" kell megölni 3 ellenséget azt hol tudom megtenni? -
#3401 1 nap után sem frissíttette az idő listát.
Holnap végigviszem és megnézem a legvégén frissíti-e ha nem IJ. -
#3400 Szívesen. -
#3399 Megvan köszönöm!!! -
#3398 Angolra?
Az indító alkalmazás bal felső sarkában megtalálod a megoldást...
-
#3397 Meglett közben bocs!!!:-))))Most még az a kérdés hogy hogyan lehetne legalább angolra varázsolni a gamét???
Ui:persze játszottam csak elszált...... -
#3396 Játszottál már vele, vagy csak kérdezel, érdeklődve?
Ha játszottál, akkor tudhatnád (láthatnád), hogy nincs benne manuális (kézi) mentési lehetőség, hanem a játék ment bizonyos pontokon [Checkpoints], illetve a pályák végén.
-
#3395 Sziasztok!!Hogyan lehet menteni a gamét????:-)
-
#3394 hát nem teljessen...:D -
#3393 Hali! Az mitől van, hogy néha nem látom aaz átvezető videokat? Néha meg igen.... -
mester1987 #3392 ???? -
mester1987 #3391 amúgy már elvittem a 2/3ig azóta -
mester1987 #3390 és az végig van már játszva?? -
#3389 attól függ mennyire nézelődsz... -
#3388 adok 1-et
de az csak offline lesz jo
-
#3387 20 körül volt a többségnek az első végigjátszás. -
#3386 Online is ugyanugy megy...
mert online -nál csak a cd-kulcs ami miatt kapcsolodik a live-ra...vagyis a többi az online profilnál a neten van...