Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos nincs <#shakehead>, de megpróbálok felrakni egy régebbi ATi drivert, mert most a 9.9-es van fenn
Fpocok
Sziasztok.

Egy kicsi hanyagoltam a topikot mostanában...

Én már harmadszorra tolom coopban haverral. Jó kis game. Bár már nem az igazi RE.

Ennek örömére kipróbáltam a code veronicat DC emun, és azt kell hogy mondjam, hogy szinte tökéletes. A hangal van egy nagyon apró gond, de minden más tökéletes. Ha igazi RE vel akartok játszani akkor próbáljátok ki :P

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Na nem is volt sok csak 86x haltam meg ott haverral!

Next PC upgrade: 2022

Evin
A hang fülön a hardveres gyorsítás csúszkáját mozgasd.
De most nézem, hogy xp-n van, de Win7 alatt meg nem.
Szóval ha neked sincs ott, akkor passz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Majd kiprobálom ezt is!

DarkSector
ha akkor sem, akkor csak fejlövés!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem kéne késelni, azis fegyver...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és ott mit Evin???
grebber
De látom még mindig nem érted vagy nem olvastad el rendesen amit irtam

DIREKT EASYBE mentem a game elején ahol semmi páncélos mellényes zombi nincs maxra tuningolt szürke magnum.1 lövés mindenkibe és meghal semmi ládalövöldözés csak késsel és nincs 100%.

még nem coopozok de tervezem...
csak nme tudom hogy kellene a hamacival...
help valaki aki tudja kösz
DarkSector
adol coop-ban cuccokat, vagyis kérj valakitõl...
és ennyi.

halli...gyere coopba, és adok cuccot, amit eladsz és abbol lesz lóvéd...
amugy mennyi kell.

ha live-on fentvagy akkor vegyél fel az alsó csikban lévõ névvel.
ha warez-ba küldöd hamachi-val, akkor:

szoba: ResidentEvil5PC
pass: re5

Hello pénzt cheattal nem lehet adni vagy mi a leggyorsabb/könynebb mód pénz szerzésre?
DarkSector
pl annyi köze van hozzá:

csak sebzésre szabad menni...
vagyis nem mehet mellé 1 töltény sem!!!!!! beleértve ha az ellen páncéljáról pattan le, az is szed le a %-ból!!!!!!!!!!

DarkSector
semmi gond grat hozzá
irtam is hogy nem gond csak le van már forditva max arra gondoltam hogy a meglévõ magyar leirást kellett volna kiegészítve a magadévá tenni néhány tipppel...de igy is szuper munka...

DarkSector
semmi
:D

Evin
Ha alaplapi hangkártyád van, talán a hang hardveres gyorsítását kellene piszkálni a dxdiag-ban.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban az átvezetõ filmekben nincs hangja a karaktereknek, nameg a játékban is furcsán halk a fegyver hangja. Vista 32 bitest rendszert használok, a DirectX is frissítve lett. Nem tudja valaki erre a problémára az orvoslást?? Ja és a zombikban a játékban van hangjuk, de az átvezetõkben nekik sincs. Szóval vicces :D
Szerintem Vistánál van valami driver amit nem tettem fel csak nemtom mi lehet az (ezek fenn vannak: DX, VC++, G4W LIVE, NVIDIA PHYSX és a legújabb . NET FRAMEWORK nameg megpróbáltam kodeket felrakni, de azzal sincs semmi javulás), mert XP-n tökéletesen volt hang mindenhol, még amikor azt használtam.
Ja és még 1 dolog: DX9-es és DX10-es verzióban sincs különbség.
grebber
Na most professionalon vagyunk haverral Jilléknél és hát már vagy 30 halál tuti volt.
Este újra nekiesünk lehet ez rekord halál lesz bár már most az számomra.
Volt az a rész ahol a hídat kellett lenyitni egyik ember fel a liftel másik meg lent.Írtam neki na itt szépen meghalunk vagy 1000X mert szopás lesz azt elsõre halál nélkül átvittem õ csak lent nézett nem engedtem le hozzá semmi lényt :D
Ilyen sem volt még.

Fehér tyúkok szoktak dobni aranyat várj egy kicsit mellettük. Egyébként engem is megtámadott az egyik 1x, néztem is milyen harcias. :D

na msot raktam fel nemrég, volt restart, de semmi változás <#duhos2>
amúgy nem gondoltam hogy ezt kell feltenni, mert VLC-t használok és nincs fenn semmi kodek pakk.
Köszönöm DS
IMYke2.0.0.0
Nekem mind a 4 tojást sikerült összeszedni - igaz, és sajnos (?) nekem nincs online fiókom , így nem kaphatok Jutalmakat / GP-ket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Én már láttam:)).

Én a tojásoktól vagyok kibukva. Nem találok aranyat. Persze coopba társ keresés nélkül beleakadt, mekkorát szitkozódtam<#falbav>, tudom el is kérhetem egy pillanatra, de én magam akarom kiszenvedni. Egyébként, támadt már rá valakire tyúk (vagy kakas is van a játékban?)? Biztos érezte, hogy meg fogom ölni.:)
grebber
Pont ezt írtam 1 lövés 1 halál csak ellenfelet lõve (mi mást ugye) nem ad 100%-ot. Direkt ezt nézem easy-n és semmi.Mindegy nem érdekel csak kíváncsi voltam ha nem ad akkor nem ad 100-at.

CptObvious
Ahogy olvastam, a lényeg az, hogy csak az ellenségre szabad lõni. Az elvétett lövések rontják a pontosságot. És nem feltétlenül kell egy lövéssel leteríteni mindenkit. Nem szabad hibázni, mellé lõni és a hordókat/dobozokat, egyéb tárgyakat pedig késsel kell szétütni.
Pisztolyt vagy mesterlövész puskát célszerû használni, mert azokkal lehet elég pontosan lõni.
Shotgun-nal is lehet lõni, de akkor meg csak tömegbe, hogy minden sörét biztosan az ellenséget találja el.
Szóval Gatling Gun az erre semmiképp se jó, viszont Shave íja jó lehet.

grebber
Mi köze ezek feloldásához hogy ad-e a gépe 100%-os találatot?Mert nem értem az összefüggést.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, akkor van esélyünk a 100%-os találati arányra, ha feloldottuk:
* Chris részére: Gatling Gun (50.000 arany, végtelen lõszer, és 1 lövés 1 halál
* Sheva részére: Longbow-val (íj), 50.000 arany, végtelen nyílkészlet, 1 lövés 1 halál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Amúgy vajon mi lehet a 100% találati arány feltétele mert ahogy nézem 1 lövés 1 halál mindenkinek és köze nincs a 100%-hoz???

IMYke2.0.0.0
Tegnap sikerült a játékhoz jutnom... Amateur mód sétagalopp a Normal-Veteran-Professional módok után.

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

IMYke2.0.0.0
Elhiszem - de már leírtam többször is: amit magamnak készítek, az az enyém.
S ami az enyém, megosztom másokkal.
Rohadtul nem érdekel, hogy a net fertõjében mi nincs már fenn...

grebber
Valaki nem tudja mely pályaszakaszokon van Shothunba való lõszer??

(Haverom coopolna velem de pc-n még nem vitte végig és kellene neki lõszer pont Shotgunba) Minden más lõszerem van csak az nincs :(
Csináltam találomra 2 chpaterrészletet és konkrétan nem adott lõszert shotihoz :(

balee4
Grat, lementettem magamnak, majd ha rámegyek az achikra jól fog jönni.:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
:D
mindig gyors ha rpg-t használsz...:D
amugy elég a magnum is...

CroftManor
#3195-re vki?

Nothing is True, Everything is Permitted

CptObvious
Gyorsabb módszer Wesker-hez.
Ha nem akarsz 7 percig bujkálni, akkor vegyél egy rakéta vetõt és valami erõs fegyvert magadhoz.
Harc közben rohanj az ajtóhoz, ekkor Wesker keresztül rúg rajta. Rohanj fel a lépcsõn, készítsd elõ rakéta vetõt és várd meg amíg utánad megy. Amint meglátod, lõdd rá a rakétát. El fogja kapni, ekkor kapd elõ a másik fegyvered és lõdd szét a rakétát a kezében. Erre shotgun a legjobb. Ezek után megállás nélkül lõjed. Ha elég erõs a fegyvered, akkor lesebzed annyira, hogy visszavonuljon.

A térkép bal felsõ sarkában, az emeleten az egyik koporsóban lehet találni egy Magnum pisztolyt. A koporsó kinyitásához Sheva is kell és még az elõtt be kell gyûjteni, mielõtt Wesker elmenekül.

DarkSector
tolyásos = tojásos...

DarkSector
amúgy a tolyásos achinál nem kell várni a tyukokra...coopba kérj valakitõl és ennyi...:D

DarkSector
nem kellett volna veszõdni a fordítással neten már régota fent van...:d magyarul

de azért rendes töled.

offkorzreg
Wesker elmondja.amúgy rohangálj és bújj el Wesker elõl,kb 7 percig kell menekülni és aztán vége.a többit tudni fogod

CroftManor
War Hero mód?
Hát én végignyomtam professional módban is, de a végén már semmit nem írt ki :S
Na mind1, most elkezdtem a BSAA jelvények gyûjtögetését, vki nem tudja hogy lehet bekapcsolni a fegyvereken a lézercélzót?

Nothing is True, Everything is Permitted

hy
a chapter 5-3 nál mikor elõször találkozunk Jillel és Weskerrel akkor mit kell velük csinálni mert weskert el sem találom sehogy Jill meg mindig ledobom a földre ennyi ?! mit kell csináln help
Te aztán ráértél:O
Köszönjük:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Na, így kész.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Íme, felülrõl lefelé a teljes dokumentum, az elõzõ 3-al együtt.
Így teljesen átlátható.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0