4185
-
#3465 Ami ugyanaz, mint amivel ill. amit,
- a pálya kijáratoknál nyitjátok az ajtót,
- a QTE események alatt is kell használni,
- amivel támadni küldöd (mellesleg ugyanezt teszi a Fel kurzor is),
azaz: a V betű [alapértelmezett beállítások mellett].
-
#3464 ...mármint a partneredet utasító gomb -
#3463 Egyszemélyes módban ne is próbálkozz a hagyományos "köszönés" gombbal (ami nálam pl a balra kurzor), hanem mentés közben azt a gombot nyomd, amivel a karakteredet utasítod pl tárgy felvételre. -
#3462 Megnéztem a youtube-on és ott mondja a karakter, hogy "köszönöm", nálam meg nem hangzik el, de akkor próbálgatom tovább. -
#3461 Én 10 után kaptam meg. -
#3460 oks
nagyon egyszerü
sebesitsd meg magad, és ha a társad .... ELKEZD FÚJNI rád a gyógynövényből, akkor nyomogasd a V-t (alap gombkiosztásban a V-t)
kb a 20.után megkapod. -
#3459 Tudna valaki segíteni a Who do you trust-ban? Mert nem hajlandó megköszönni a gépnek. -
#3458 egy karakter már kész a Nemesis Remake-hez... -
#3457 Kedves SG-s barátomnak hála.
Hozzá tudtam jutni egy CSAK japánban kiadott TRIAL verziós RE REMAKE SPECIAL EDITION-t...
igaz nem végigjátszható, de egy kissebb kincs...:d
És az érdekessége, hogy pl Chris, és Jill...más ruhát hord magán!!!!
Például Jill a NEMESIS-ben való kinézetét irányíthatjuk kb 10 perces limit erejéig!!! :D
ki kéne kapcsolni az időlimitet...:D
-
#3456 hát mondtál valamit!!:D -
xxxpaulxxx #3455 Majd 10 év múlva talán jó lesz az emuláció, amikor már PS5 lesz mindenhol:D -
#3454 soha nem jelent meg pc-re a resident evil archives - resident evil.
megszereztem nagynehezen a 0.részt wii-verzioban!!
de nehézségi fokozat után csak egy fekete képernyő van...:S
amugy a resident evil 4 wii-re meg emilyen: :D
Itt meg mikor invertory-ba lépek, és onnét ki, akkor kifagy!...:S
-
#3453 Jaja. De honnan jött ez a WII verzió PC-re? -
#3452 darksector, írtam privit, olvasd el, bocs hogy csak most néztem meg mit küldtél :) -
#3451 Közben megtudtam, hogy a Resident Evil Archives - Resident Evil Zero-t most december elején adják ki, DE CSAK USA és EU!!!
Japán verziót már 2008 juniusában kiadták!!!
-
#3450 Am mind1 ám h az L-el indítod e vagy nem. A simával is müxik, csak az optimize quarantizers legyen kikapcsolva a beállításoknál.
Anno a GC-s is csak így ment. De ez tény h szebb sokkal :)
-
#3449 oks...:D -
#3448 Köszi má megódva :))
-
#3447 segítek nekedis...:D -
#3446 Huhh ez királyos. Be kő szereznem :) -
#3445 Én is megnéztem a Resident Evil Archives-t !!
Hát nem sok különbség van a Gc-s és a WII verzió között !
Talán a WII-s verzió egy picivel szebb mint a GC !
Habár a GC-s verzió is elég szép de az legalább
1. Nem akad nem 28-30 FPS-el megy hanem 50-60 FPS-el megy !!
2. Eddig sehol egy hiba vagy BUG !
Vagyis az RE Archives csak grafikában más mint a GC-s társa !
Viszont leszedtem a Resident Evil Umbrella Chronichles-t találtam olyan linket ahonnát full sebességgel lejött !
Viszont ez Resi verzió is felejtős mert WII-s Nunchaku kell hozzá ugy mint anno a Dead Space EXtraction Pointhoz amit billel nem lehet emulálni ! -
#3444 bármennyire is elvagyok ezzel az 5. résszel, de tény, és 100%-ig egyetértünk....ez az igazi borzongás, már csak az lenne hab a tortán, ha végre valakinek eszébe jutna, a 2. és 3. résszel elkövetni ezt a merényletet.....
Nem is értem hogy miért nem követték már el eddig, higy a grafikus motor már készenállna!!!!
Remélem ez az Archives sorozat a Resident 1 és a majd december környékén megjelenő zero után végre elhozza a várva várt 2 és neadjisten 3 részeket.
És nem csak én lovagolok ezen a kicsit sem valószínűtlen témán!!!
[URL=http://www.gameguru.in/nintendo-wii/2008/29/resident-evil-2-remake-coming-to-nintendo-wii/]Resident Evil 2 Remake comming for "EXCLUSIVE" Wii?[/URL] -
#3443 jah igen de akkor is wii játék, még ha egy az emulátor is...:D -
#3442 Na, ez Resident Evil! Nem ez a címben szereplő Sam I'M játék. -
#3441 A GC emu Wii emu is egyben. Nem próbáltam, de a beállításokban van ilyen. -
#3440 jah de ez wii....:DDDDD -
#3439 Van ps2 és GC emu topik is, oda nyugodtan elfér, nem kell minden szarnak nyitni -
#3438 Srácok, hogy ne zavarjuk itt a resident evil 5 topicot, kéne nyitni egy resident emu topicot nem???
bevállalná valaki, a nyitást, és esetleg a banner megszerkesztését???
-
#3437 Van megoldás!!!
amikor elkezded a papíron válaszd az alsó szöveget, ez az úgymond easy fokozatot fogja jelenteni.
Majd menj a legelső zombihoz...
mikor felkelt, rohanj vissza a nagy terembe, és találsz majd a közepén a földön egy pisztolyt ezzel majd kicsit könnyebb lesz...
A legfontossabb!!!!!!!!!
Szinte az összes zombit el is lehet kerülni, csak azt öld meg amit muszáj!!!!! -
#3436 Aki szeretne úgy játszani, hogy nem az idő hajtja, hanem felszeretne mindent fedezni MEDIUM szinten az jöjjön, én várom!!!
GamerTag: csabesz8 -
#3435 Így már jó de hanyagolom a játékot nagyon recés + hiába csapkodom a zombit késsel mintha ott sem lenne megöl a szarba! -
#3434 megvan a megoldás DarkSector jóvoltából, nagyon egyszerű DolpinIL-el kell indítani XD -
#3433 Kb nekem is ilyen szétfolynak a karakterek :( -
#3432 OFF
DarkSector--- nekem is jöhet egy kis help,elég furán néz így ki Chris XDXD -
#3431 Akkor írjad le mit hogy kell állítani emulátorba! -
#3430 Nah csináltam egy kis ingame anyagot, az Archives-ből...a rajongókat érdekelni fogja...:D
-
#3429 A kincskeresésre meg kiváló módszer, hogy fogsz a netről egy listát, hogy milyen kincsek vannak a játékban (én IMYke2.0.0.0 által készített, korábban berakott képei közül a megfelelőt vettem segítségül, ahol konkrétan láthatsz róluk listát előfordulási hellyel együtt), összehasonlítod a listát az eddig megszerzett kincseiddel és ugye azokra mész rá leginkább, amik még nincsenek meg neked. Ezután ha még youtube-on is utánanézel a kincsek helyének, már csak kis időt kell rászánnod az egészre. -
#3428 Én úgy gondoltam, hogy némely achievemtet csakis online coop-ban lehet megcsinálni, de tévedtem.
A The Works achievement-et úgy a legegyszerűbb, ha pl Veteran szinten társadnak nem adsz semmi fegyvert, kiszúrsz magadnak egy benga-néger majinit, elé dobsz egy Flash gránátot, odamész hozzá és F-et nyomsz. Erre a társad is hasonlóképpen megüti, majd üsd meg te is mégegyszer, majd ismét a társad üt. -
Kindred Blades #3427 !!!!
Tök jól el lehet itt dumálni :) -
#3426 Hali! Aki akar játszani, vegyen fel: Magyarvok a games for windows live-os nevem, vagy küldje el priviben az ő nevét.