Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Szóval elõször csinálsz 1 szervert hamachin.
Aztán erre rálépnek ez esetben csak 1 vki rálép madj így a keletkezett hálózatba 2-en lesztek.
utánna beléptek a gémbe és...(nem játszotttam a resivel hamachin sõt livos gémeknél nem tudom mûködik-e)
-nem livos játék esetén-... a hálózati(LAN) módba kell belépni és akkor lehet hamachin játszani.

De lehet jobban megéri ha veszel 1 olcsó livos gémet és cserébe mindne livos gémed eredeti lesz tartalmilag.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Ok eredeti gémem van(na jó csak a live kódom eredeti de végülis ugyan az:D)
DPmurdeer néven.
Felvettelek Livon.

CroftManor
Kipróbálnám vkivel a COOp-ot. Csak nem értek ehhez a hamachizhoz :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Xp-m van, sorry

Kösz, közben megoldódott, újra lekellett szednem a képfájlt mert azzal volt a baj. <#smile>

wesker24
Én sajnos nem tudok segiteni mert nem Win 7-em van nekem Xp-m van !
DarkSector
van sok rejtett kincs...a legtöbben a narancssárga ovális gyémántot nem fogják megtalálni majd...mert hülye helyen van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
de
csinájl
printscreent az összes gyémántodról
és mondom hol lesz a többi
vagy gyere coopba és felszedjük 2-en...:D

hamachi:

szoba: ResidentEvil5PC
pass: re5

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Murder3
arról van vmi gyüjteméyn h a kinsek hol találhatóak.
mármint amiket a nem ellenség kiölésével kapunk meg.

Murder3
Mert nem érted?
Ja érted csak jó kötözködni mással mi?
Nme mintha maapság nem így beszélne akár itt is mindenki.

Különben is addig rendben van h neten írogassuk az a baj ha már ikszdéznek meg loloznak beszéd közben.

Mind1 ha nem tdtok segíteni akkor játszok így <#szomoru2>
Fpocok
MSNen felveszel, segítek.

[email protected]

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Azok mindig is ott lesznek ha végigvitted ha nem!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
van egy kis problémám, megvan 29 BSAA jelvény, de az utolsó, ami tudom is hogy hol hiányzik, mégsincs ott! Ugye ha chapterenként választod ki a pályát, ott mutatja hogy hány jelványt gyüjtöttél ott, na és nekem az egyiknél 2/1et ír, de megnéztem you tubeon hol van az a jelvény, ami hiányzik és amikor odaérek a pályán, nincs ott <#nemtudom>
Meg az is fura, ha újrajátszol egy részt, ugyanúgy ott vannak a jelvények

Hogyan lehet beolvasni a képfájlt?

wesker24
Nekem meg tökéletesen ment Pcsx2 emn az RECVX !! Csak eleszedtem az Iso-t beraktam beállitottam és kész ! Meg már amugy is játszható teljesen !
Fpocok
Nekem a ps2es nem volt tökéletesen emulálva, de a dreamcastos pöpecül megy. Csak Letölltöd emut és beolvastatod képfájlt.

DarkSector
mármint csak 3 maradt...

IMYke2.0.0.0
"X" gomb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
Most irtam le,de h billentyün mit kell nyomni azt nem tudom mert gamepaddal tolom!Egyébként mindenkinek van egy extra mozdulata LS+RS kell lenyomni hozzá Chris pl hivogatja az ellenfelet!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

IMYke2.0.0.0
Mármint: gombnyomásra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem az tetszik, hogy Sheva füttyent is... :)

norbi2fraktal
tárgytalan már megvan :D X+Shift+W

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
tényleeg srácok, box-on láttam egy öklelõs futást wasker-el, azt billentyûvel hogy kell elõcsalni?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Attelee
Van itt olyan aki már megszerezte az összes kincset?
Nekem még 2 ovális gyémánt hiányzik,de akkor is marad még 4!???

Mercenaries módba egyelöre itt tartok!Weskerrel van futás! LS vagy RS-t kell lenyomni hozzá!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

grebber
Vagyis 5. mivel 4 volt online 1 meg offline profillal.

Veteránon volt volt fullos magnum örök lõszerrel:D Profin meg sajnos elég sokat balfaszkodtam csak a weker+jilles résznél 1 óra 5x percet csesztünk el.<#falbav>

grebber
Na ez lol nem is hittem hogy lehet ilyet csak most mivel tapasztaltam.
Van a legvége (haverral coopba toltuk professionalon) õ fent menekül én meg lentrõl lövöm Weskert és õ mindig leesett ilyet sem láttam még soha.
Na mondom akkor legörditem a sziklát hátha az a gond.De wesker beszorított mondom adok neki rocket launcherrel arcába párat és vége lett a játéknak :D Na szép én meg készültem hogy szívunk majd ezerrel<#taps>

Ez volt a 4. végigjátszáson szerintem elég is volt belõle.

DarkSector
Wii-s dead Space már megy, csak az elején elakadtam, nem tudom mozgatni a sinen azt a teherhordó ezközt...:S
irja hogy a fegyó másodlagos tüzelését kell használni, cska gomboknál nem tudom hogy mit kell nyomni eredeti wii-n
met akkor controls-ba meg tudnám nézni...:P

Seth
extrém emósok

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
akkor segíthetnél
mert nekem a texturák átlátszanak, pl a csaj, meg a srácnak a haja elõrõl is látszik, és az arcukat kitakarja...D:

wesker24
Jól be kell állitani ! Aztán már megy is ! <#hehe>
wesker24
A resident Evil Code Veronica X-et én Pcsx emun játszottam végig !

Amugy én leszedtem beállitottam a Pcsx2 emut ás már ment is frankón !

Itt kérdezem mert páran már írták hogy a Code Veronica-t játszották pc-n, meg vannak a képfájlok és a nulldc emu is...

mit kell vele csinálni hogy mûködjön? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
A "lol" beépítve a magyar nyelvbe!? Mekkora fertõ, úristen!
Nehéz lenne leírni néhány, sokkal értelmesebb MAGYAR szóval, hogy humorosnak találod?
Az unokádnak is majd "lol"-ozni fogsz, amikor a kisgyerkõc mond valami vicceset az ebédlõasztalnál?
Úristeeeeen!

Murder3
:D
Pár érdekesség.
Érdekes h a rotten egg értékesebb az arany tojásnál:O
arany tojást a legnehezebb benne szerezni rotten meg van 1 csomó.
Végül is a tojásokból is jól meg leeht szedni magad.

Másik bug a LIVE-ba:D
Azt jelzi h megkaptam a recruit arcsit ami érdekes mert az utolsó chapter nincs kész amatõrön:D

az 500-as magnum tényleg vmi állat fegyóXD
de még ez akkor is lol a javából.

wesker24
Az Infinite Ammohoz legalább 1x-szer végig kell vinni és legalább 1 fegyvert fullra kimaxolni !! Ekkor meg kell jelennie az Inifnite Ammonak !
Köszi a gyors választ, de special settingsben csak a ruhát és még nem tudom mi van, de lényeg az utolsó helyén ahol az infinity ammonak kellenne szerepelnie nekem csak kérdõ jelek vannak! A játékot még csak most fejeztem be csak az amatõr mód van meg mit kell még teljesítenem, hogy az infinity ammo is szerepeljen( talán végig kellenne vinnem minden fokozaton az gáz lenne??:((
dddddddddddddddddd ne mond már nagyobb%-ot ad ha csak lövöd mintha késelnéd is(vicc!!!?!??????),,,,,hülyén van kitalálva az egész %kiosztás ha ebben neked van igazad<#wow1>

IMYke2.0.0.0
Ugye lusta vagy visszaolvasni pár hozzászólást és lementeni pár képet?

CroftManor
fullra upgrade-led az adott fegyvert, és ha jól emlékszem a special settings-be, ahol a kosztümöt is lehet állítgatni, ott kell belõni az infinite ammót ON-ra. de lehet rosszul emlékszek.
Am sztem ezt a három fegyvert érdemes használ, gyors, hatákony.
M93R
M3
S&W M500

grebber
Mint írtam haverral coopba volt ez!

Sziasztok!

Írja már meg valaki aki végtelen lõszeresé tette fegyvereit, hogy pontosan hol és hogy lehet ezt megtenni!
DarkSector
coopba nem lett volna ennyi...:D

Itt a lista:

Adobe Flash Player 10 ActiveX
Adobe Flash Player 10 Plugin
Ashampoo Burning Studio 6 FREE
ATI Catalyst Install Manager
avast! Antivirus
Avidemux 2.4
Batman: Arkham Asylum
Bink and Smacker
BitTorrent
CCleaner
DNA
Dual-Core Optimizer
DVD Shrink 3.2
FlashGet(JetCar) 2009.10.03. 4,09MB
Free eXPert PDF Reader
Free YouTube Download 2.3
IrfanView
K-Lite Codec Pack 5.1.0 (Full)
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
Microsoft Games for Windows - LIVE
Microsoft Games for Windows - LIVE Redistributable
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Mozilla Firefox (3.5.3)
MSXML 4.0 SP2 (KB927978)
MSXML 4.0 SP2 (KB954430)
Need For Speed Shift-DVD5
NVIDIA PhysX
Nyelvi csomag a Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 1. szervizcsomagjához – HUN
OEM Logo and Information
OpenAL
PC Probe IIRealtek 8169 8168 8101E 8102E Ethernet Driver
RESIDENT EVIL 5
Skype web features
Skype™ 4.1
Tom Clancy's H.A.W.X
Total Commander
VIA Platform eszközkezelõ
VLC media player 1.0.1
Wanted: Weapons of Fate
Wanted: Weapons of Fate magyarítás v1.0
Winamp Nullsoft, Inc
WinRAR archiváló
Xfire (remove only)
Xfire Plus: Music Plugin
igazából nem hiszem el hogy senkinek nem volt ilyen problémája. mind1 elküldök egy listát arról amely kilistázza a telepített programjaimat
a dxdiagban viszont nincs semmi beállítás :(
Evin
A hang szerintem sehogy sem függ össze a vga-val.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

a 9.4-es ATi driver se segít a gondomon, viszont a HDMI audio illesztõprogit is felraktam hátha ez gondja, de sajnos semmi. Valaki valamit tud szóljon. Elõre is köszönöm.
Fpocok
Hmm... nálunk nincs ilyen. Mi is ventrin nyomjuk, de eddig nem volt ilyen gondunk.

skyman14
üdv emberek!
coopnál hogyan lehetne kikapcsolni a voice chat-et mert baromi idegesítõ és mi ts-en beszélnénk inkább. választ elõre is köszi