Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán erre rálépnek ez esetben csak 1 vki rálép madj így a keletkezett hálózatba 2-en lesztek.
utánna beléptek a gémbe és...(nem játszotttam a resivel hamachin sõt livos gémeknél nem tudom mûködik-e)
-nem livos játék esetén-... a hálózati(LAN) módba kell belépni és akkor lehet hamachin játszani.
De lehet jobban megéri ha veszel 1 olcsó livos gémet és cserébe mindne livos gémed eredeti lesz tartalmilag.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
DPmurdeer néven.
Felvettelek Livon.
Nothing is True, Everything is Permitted
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csinájl
printscreent az összes gyémántodról
és mondom hol lesz a többi
vagy gyere coopba és felszedjük 2-en...:D
hamachi:
szoba: ResidentEvil5PC
pass: re5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mármint amiket a nem ellenség kiölésével kapunk meg.
Ja érted csak jó kötözködni mással mi?
Nme mintha maapság nem így beszélne akár itt is mindenki.
Különben is addig rendben van h neten írogassuk az a baj ha már ikszdéznek meg loloznak beszéd közben.
Meg az is fura, ha újrajátszol egy részt, ugyanúgy ott vannak a jelvények
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nekem még 2 ovális gyémánt hiányzik,de akkor is marad még 4!???
Mercenaries módba egyelöre itt tartok!Weskerrel van futás! LS vagy RS-t kell lenyomni hozzá!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Veteránon volt volt fullos magnum örök lõszerrel:D Profin meg sajnos elég sokat balfaszkodtam csak a weker+jilles résznél 1 óra 5x percet csesztünk el.<#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
Van a legvége (haverral coopba toltuk professionalon) õ fent menekül én meg lentrõl lövöm Weskert és õ mindig leesett ilyet sem láttam még soha.
Na mondom akkor legörditem a sziklát hátha az a gond.De wesker beszorított mondom adok neki rocket launcherrel arcába párat és vége lett a játéknak :D Na szép én meg készültem hogy szívunk majd ezerrel<#taps>#taps>
Ez volt a 4. végigjátszáson szerintem elég is volt belõle.
Next PC upgrade: 2022
irja hogy a fegyó másodlagos tüzelését kell használni, cska gomboknál nem tudom hogy mit kell nyomni eredeti wii-n
met akkor controls-ba meg tudnám nézni...:P
mert nekem a texturák átlátszanak, pl a csaj, meg a srácnak a haja elõrõl is látszik, és az arcukat kitakarja...D:
Amugy én leszedtem beállitottam a Pcsx2 emut ás már ment is frankón !
mit kell vele csinálni hogy mûködjön? <#idiota>#idiota>
Nehéz lenne leírni néhány, sokkal értelmesebb MAGYAR szóval, hogy humorosnak találod?
Az unokádnak is majd "lol"-ozni fogsz, amikor a kisgyerkõc mond valami vicceset az ebédlõasztalnál?
Úristeeeeen!
Pár érdekesség.
Érdekes h a rotten egg értékesebb az arany tojásnál:O
arany tojást a legnehezebb benne szerezni rotten meg van 1 csomó.
Végül is a tojásokból is jól meg leeht szedni magad.
Másik bug a LIVE-ba:D
Azt jelzi h megkaptam a recruit arcsit ami érdekes mert az utolsó chapter nincs kész amatõrön:D
az 500-as magnum tényleg vmi állat fegyóXD
de még ez akkor is lol a javából.
Am sztem ezt a három fegyvert érdemes használ, gyors, hatákony.
M93R
M3
S&W M500
Írja már meg valaki aki végtelen lõszeresé tette fegyvereit, hogy pontosan hol és hogy lehet ezt megtenni!
Adobe Flash Player 10 ActiveX
Adobe Flash Player 10 Plugin
Ashampoo Burning Studio 6 FREE
ATI Catalyst Install Manager
avast! Antivirus
Avidemux 2.4
Batman: Arkham Asylum
Bink and Smacker
BitTorrent
CCleaner
DNA
Dual-Core Optimizer
DVD Shrink 3.2
FlashGet(JetCar) 2009.10.03. 4,09MB
Free eXPert PDF Reader
Free YouTube Download 2.3
IrfanView
K-Lite Codec Pack 5.1.0 (Full)
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
Microsoft Games for Windows - LIVE
Microsoft Games for Windows - LIVE Redistributable
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Mozilla Firefox (3.5.3)
MSXML 4.0 SP2 (KB927978)
MSXML 4.0 SP2 (KB954430)
Need For Speed Shift-DVD5
NVIDIA PhysX
Nyelvi csomag a Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 1. szervizcsomagjához – HUN
OEM Logo and Information
OpenAL
PC Probe IIRealtek 8169 8168 8101E 8102E Ethernet Driver
RESIDENT EVIL 5
Skype web features
Skype™ 4.1
Tom Clancy's H.A.W.X
Total Commander
VIA Platform eszközkezelõ
VLC media player 1.0.1
Wanted: Weapons of Fate
Wanted: Weapons of Fate magyarítás v1.0
Winamp Nullsoft, Inc
WinRAR archiváló
Xfire (remove only)
Xfire Plus: Music Plugin
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Parasite Eve 2, best game EVER!
coopnál hogyan lehetne kikapcsolni a voice chat-et mert baromi idegesítõ és mi ts-en beszélnénk inkább. választ elõre is köszi