Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.28. 14:27:45
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az eddigi mentések és achievementek-et elvitte a cica<#confused>#confused>
Mindent lehet elölröl kezdeni,szoval csak azok ugorjanak neki,akik még nem játszottak a kiegészitővel,és nem ismerik az új pályákat.
Multiban/koopban nem nyomtam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Külön manuálisan el kell indítani a GFWL-t, és indításkor fogja írni hogy telepítsuk ezt a filet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Offline profillal is megy a játék, de akkor csak helyileg ment a játék, és neked kell gondoskodni a mentésrõl (savegame+offline profil)
Online profilnál kell hogy kérjen kulcsot.
Ha a kulcsot már régebben ebbe a mostani profilba beírtátok, meglehet hogy nem kéri újra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor belogoltál liveba? Megy játék? Akkor fasza, megy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parancsod számomra kérdés. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"