Resident Evil 5

Oldal 1 / 84Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hogy kéne megölnöm elvileg az utolsó bosst? azt írják rakétavetővel egy találat. nincs rá pénzem, eladtam minden feles cuccot hogy fejleszthessek a fegyvereken 😄 ami a végére nem ér semmit. hiába van 3 palack, ha rá is megy, és előjönnek azok a bizonyos csápok, kb 2 másodpercig ha láthatóak, alig tudom eltalálni. még 2 tűzgránát van a pályán, azokkal nem igazán jön elő a csáp, lángszóró pedig mintha nem is érne semmit.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nagy ötlet, hogy a fejezetek közben nem lehet folytatni, véletlenül kiléptem, egy kb 40 perc játék után...
Shep
Most olvasom ,hogy a régi mentéseket nem is eszi meg a játék, hanem ahhoz ,hogy a 2 új küldetést megkapd újra végig kell játszani a játékot. Aha köszi, akkor erről ennyit! Amúgy is sokallom az árát, így meg pláne.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.28. 14:27:45

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Vagy azok, akik esetleg megint végig akarják játszani...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok,ma megjelent a Steam-n a Gold Edition kiegészitó a játékhoz,a GFWL támogatás ki van véve,mindent a Steam felhöbe ment,
az eddigi mentések és achievementek-et elvitte a cica<#confused>
Mindent lehet elölröl kezdeni,szoval csak azok ugorjanak neki,akik még nem játszottak a kiegészitővel,és nem ismerik az új pályákat.

IMYke2.0.0.0
Nekem, emlékeim 6 teljes végigjátszásom van benne.
Multiban/koopban nem nyomtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igaz, persze.
Várjunk még, hogy egyáltalán foglalkoznak e evvel a japók lehet egyáltalán nem lesz semmi support júliustól...

wedge31
Ez igy igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez igy lesz itt is a két rendszernek semmi köze egymáshoz.

Plusz a Mercenaries, amivel baszott sokmindent fel lehet oldani...😄
wedge31
Ja, a batmant is teljesen újnak kezelte a steam, ami ott még elmegy de a resibe három végigjátszásom van...<#confused>

Pfff...<#bdead>
Még júlisig aztán vége. A cumi az lesz, hogy a acsikat és a mentéseket is bukni fogjuk.

Szerencsére még müxik, ahogy eddig is.
wedge31
Jöhetne már a hír, hogy steames lesz a dobozos verza is mint a böregér esetében, remélem nem csesz ki velünk a capcom és várja meg amig teljesen behal a gfwl.

Szabi84
Végigvittem normál fokozaton. Ha most lenyomom easy-n ugye fejlesztem tovább a fegyvereket, tehát így könnyebb lesz a veterán fokozat?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

jó és pörgõs game a coop része különösen erõs😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szabi84
Én emiatt vettem meg múltkor ps3-ra szerencsére leárazás volt, még nem próbáltam ki.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A Resident Evil 5 a Capcom sztárja

Hát még, ha PC-re is kiadták volna a DLC-ket <#smile>
Akit érdekel van a játékhoz egy Transformation Extreme mód, bõvebb infók >ITT<
Szabi84
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, néha elöl jelenik meg néha hátul el, is találom, mégsem akar meghalni:S Mindegy délután pöcsölök még vele.

IMYke2.0.0.0
Spoilerben a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vörös "szívét" kell majd lõnöd - a két karakter ugye külön utakon fog járni így a Mesterséges Intelligencia mindenképp el fogja neked érni, hogy látszódjék a kritikus terület: akkor kell lõnöd, amikor tiszta célponttá válik.

Szabi84
Weskert meddig kell lõni? Lövöm elölrõl, hátulról de semmi...

Szabi84
köszi, akkor biztosan így van itt is

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, PC-n nem adta be a korábbi szintek jutalmait.

Szabi84
Csá! PS3-on ha veterán fokozaton játszom végig beadja az elõzõ két fokozat trófeáját?

Prince23
Na meg van, egy Windows live ID-t kellett letölteni hozzá.

Külön manuálisan el kell indítani a GFWL-t, és indításkor fogja írni hogy telepítsuk ezt a filet.

Prince23
Nálam nem mûködik a GFWL... ez miért lehet?

Valld be csak azért szúrtad be ezt a képet, mert le tudott kötni a Resident Evil 6!
Maxtreme

<#idiota>

Fpocok
Lehet játék közben. Szerintem. De a fõmenüben biztos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nos, megint gondom akadt. Amikor játszom közben nem tudtam elõhívni a live ablakát. Vagy játék közben nem is lehet elõhívni, és én értettelek félre?

Jajj de jó, köszönöm 😊

Fpocok
Ha be vagy jelentkezve gfwl-ba, akkor bármikor.

Neharagudj a sok tudatlanságért, csak nagyon régen játszottam a játékkal :/

És a home játék közben is mûködik?

Bejött a live, rámentem hogy new account, vagy valami ilyesmi. Felvitt az x-boxnak valami oldalára, ott beregiztem, és utána elfogadta a bejelentkezész, letöltötte a profilt, és tudtam játszani..utána próváltam beírni a kulcsot, be is írtam, de nem fogadta el.

Fpocok
Hogy csináltál online profilt, ha nem fogadta el kulcsot? Amúgy nyomsz egy home-t, lejön a gfwl, rámész barátra, invite to game... aztán játszól és a következõ checkpointnál bejön. Vagy valami ilyesmire emlékszem.

Réges régen nincs. Most viszont sikerült annyit intéznem, hogy csináltam egy online profilt, és így ment a játék is, a cd kulcsot valamiért nem fogadta el, de legalább ment. Viszont azt nem tudom, hogyha valaki csatlakozna a játékomhoz, akkor azt hogyan fogadjam el? Kiírta, hogy a következõ ellenörzõpontnál, de nem tudtam, mit csináljak, így játszottam tovább, és utána ki írta, hogy nem szeretne csatlakozni a játékhoz...

Fpocok
Érdekes.
De az eredeti profil nincs meg már?

Amikor megjelent pc-re a játék akkor megvettük, feltelepítettük, és játszottam vele. Párom csinálta a profilt, és õ írta bele a kódot, rendben is volt minden. Párszor törölni kellett a gépet, mert valami nem volt jó...stb, és a játék sem maradt rajta. Most az van, hogy ami profil csináltam alapból, ahhoz sem kérte a kódot, utána töröltem a profilt, és csináltam egy újat, de akkor sem.

DarkSector
Nem Local Profile-t csináltál?
Offline profillal is megy a játék, de akkor csak helyileg ment a játék, és neked kell gondoskodni a mentésrõl (savegame+offline profil)

Online profilnál kell hogy kérjen kulcsot.

Ha a kulcsot már régebben ebbe a mostani profilba beírtátok, meglehet hogy nem kéri újra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Akkor úgy látom megjegyezte a kódot. De általában kéri a kulcsot 2325353-re is.
Akkor belogoltál liveba? Megy játék? Akkor fasza, megy.

A profil megvan, menti az állásokat, amikor kell, de cd key-t nem kér...furcsa...

Érdekes amúgy, mert csináltam új profilt, de sehol sem kérte a cd keyt. Ilyenkor mi van?

Köszönöm! 😊

Aki újra elõveszi és Windows 7 rendszeren és kilépked DX10 alatt; törölje le a következõ Windows frissítést: Update for Microsoft Windows (KB2670838)
DarkSector
Nincsmit béjbi. 😊
Parancsod számomra kérdés. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Kössz bébi. Imádom, amikor igazat adsz nekem!

Oldal 1 / 84Következő →