4185
  • IMYke2.0.0.0
    A gyors pénzszerzés pedig a "Mercenaries" (Zsoldos) módban lehetséges.
  • IMYke2.0.0.0
    Aztán, ha minden "Elérhető Jutalmat" (Achievements) meg akarsz szerezni, akkor az ÖSSZES FEGYVERT fel kell tuningolnod... ez kb. 8-900.000 aranyba fog fájni.
  • grebber
    A két Magnumot fejleszd azok a legerősebbek.
  • Prof William
    Milyen fegyót érik meg fejleszteni a RE5- ben? Most van a pisztolyom és egy shoti.

A csajnak meg pisztoly és Mp5 géppuska.

A pisztolylőszert inkább magamnak tartogatom a másik lőszert meg neki.
  • DarkSector
    jah túl könnyű...:/
  • csm
    köszi,elég macerás volt,de sikerült :D így azért némileg könnyebb a játék,végtelen magnum lőszerrel :D
  • DarkSector
    igen
    vagyis 4-5 helyen be kell kapcsolni, vagy benyomni ezt azt
    először upgradelni maxra, utána megvenni, majd bonusznál bekapcsolni, végül játék előtt bekapcsolni....:D
  • csm
    igen megvan köszi,de úgynézem teljesen upgrade-lni kell a fegyót,hogy végtelen lőszert vehessek hozzá...
  • DarkSector
    nem... van ahol vásárolhatsz a megszerzett (tapasztalati) pontokért, legtöbb az kis figurákat lehet venni 500pontért, nah ott tekerd a legaljára a listát, ott vannak a fegyók, asszem 6000pont-tól kb 20-25ezerig terjednek a költségek...:D

ezeket a pontokat a chapterek végén allul adja a gép...max S fokozat pro szinten ami 2500pont.
  • csm
    köszi,de nem találom. bonus features-be nemtalálok ilyet,csak costume-ket :(
  • norbi2fraktal
    az még nem teljes siker, meg kell venni minden fegyverhez külön az infinite ammot a bonus-ban,,,,....
  • csm
    sziasztok lenne 1 kérdésem. végigvittem a játékot Normal módba,megnyertem az infinite ammo extrát. namost újat kezdek,infinite ammo ON-ra kapcsolva,mégis fogy a lőszer. hogyvanez? :D
  • Csibusz
    Megoldódott köszike:)
  • Csibusz
    Sziasztok! Haverom játszik a gamme-el.. és ugye elmenti automatikusan a játék.. de mikor újra játszana vele.. akkor nem marad meg a mentés.. ez miért van? előre is köszi
  • Evin
    Húú, öreg hiba spontán beírni az email címed!
  • Fpocok
    Felvennél msnre, lenne egy kérdésem GC emuval kapcsolatban. [email protected]
  • Evin
    Kifelé meg befelé lehet tömörítgetni, de a szöveges fájlokhoz nincs még rendes szövegszerkesztő. Kiadtam egy külföldi srácnak egy másik játékhoz készült szerkesztőm, mert 90%-ban kezeli ennek a fájljait is, de még nem szólt vissza, hogy mire jutott. Én befejezek 1-2 futó projektem és utána lesz erre is időm. Ha addigra sem jut semmire, én megcsinálom RE5 kompatibilisre, amúgy is úgy terveztem.
  • wesker24
    Viszont én a GC-s resi CVX-re várok mert ahogy néztem róla videokat az is igencsak szép volt !
  • wesker24
    Jah ténylega ps2-ön kivül még a DC-s verzió is játszható !
  • Fpocok
    Én a Dreamcastes verziót tolom CV ből és semmi gondom nincs. Tökéletes.

• norbi2fraktal
    ez a DreamCast-es ((NullDC-vel)), Resident Evil CVX, amit én végig vittem, csak sajnos sokszor 100-150fps-em volt
  • wesker24
    Gondolom a Resi CVX-et vagy Pcsx emuval tolod vagy Ps2 konzolon esetleg talán van Gamecube-od ? :D
  • wesker24
    Jah a Resident Evil 0 és az 1 GC-s verziója hihetetlenül szép !

Viszont Dolphin emu kell majd hozzá ! Amihez szintén kell egy erős gép ugy mint a PCSX emuhoz !

A Resident Evil CVX-nél meg jelenleg csak a Ps2 verzió müxik !
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szépen köszönöm! Erre vágytam. Bele is kezdek a hiányzók [nem PC-s verziók] beszerzésébe.
  • Fpocok
    Oksa, akkor kicsit tévedtem :P

Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect

hmm akkor az jön majd a veronica után.
  • wesker24
    Majdnem de a Resi CVX a Resi 2 után történik a többi stimmel !
  • wesker24
    Elöször is vegyük sorjában ! Story szempontjából a következök !

1. Resident Evil 0 vagyis a Beginning GC Dolphin emu-val perfect !
    2. Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect
    2/1 Resident Evil 1 PC
    3. Resident Evil 2 PC
    4. Resident Evil Code Veronica X ez GC-n bukta de Pcsx emuval Perfect
    5. Resident Evil 3 PC
    6. Resident Evil 4 PC
    7. Resident Evil 5 PC
  • Fpocok
    Hát sorban :P

resident evil 0
    resident evil 1 (original v remake)
    resident evil 2
    resident evil 3
    resident evil C:V
    resident evil 4
    resident evil 5...

nem? :P
  • IMYke2.0.0.0
    Most aztán tényleg leírhatnátok, hogy miként, milyen részeket kell sorrendben végigjátszani?
    Vannak itt emulátorok, feljavított kiadások emlegetve, de konkrétumok: 0.

Tehát,
    1. Resident Evil
    2. ???

• Fpocok
    Már majdnem befejeztem. Sokkal jobb mint a mostanában kijött azonos néven futó játékok.

• DarkSector
    azért mert ott te döntheted el hogy mikor mit köszönj meg ugye egy élő embernek online, akivel játszol.
    de mint bot a gépnek nincs szüksége köszönetre.
    ezért van.
    csak az lehet ugye mint itt is, ha segitségnyújtás közben nyomsz v-t, és akkor nem magához hivja, nem fog "common"-ozni, hanem megköszöni neki...
    :D
    amuygis asszem megköszöni, automatikussan, de ha te csinálod v-vel, akkor kapsz acsit érte...
  • fery02
    Igen, rejtély marad, hogy miért csak online lehet megköszönni bármit is a megfelelő gombjával. De az a V-s megoldás könnyebb is. :)
  • DarkSector
    azért irtam hogy V gombot nyomjon...másképpen nem tudsz köszönni neki...:D
    ha nyomvatartod, akkor is csak 2 másik parancs jön be...:D
  • blackcalibra
    Vagyis? Kicsit bővebben.
  • Evin
    Majdnem lehetséges.
  • blackcalibra
    Ehhez a játékhoz készül magyarítás? Vagy technikailag lehetséges-e egyáltalán?
  • wesker24
    Most néztem meg a Resident Evil Code Veronica X Wesker Report's DVD kisfilmet ! Nagyszerűen összefoglalja a Resi 0-1-2 történéseit !
    Elég sok minden kiderül belöle ! És a kisfilm végén a Resi CVX bemutató zseniális !
  • fery02
    Nincs mit! :)
    Egy külföldi fórumon olvastam én is, valószínű én is elszenvedtem volna még vele egy darabig.
  • lalakov
    Köszönöm, így sikerült. Sosem jöttem volna rá magamtól, hogy azt a gombot kell nyomni. (Én mindig átállítom az alap bill. kiosztást)
  • fery02
    Így van. A V gomb...amit én rögvest átraktam a (számomra) kézre esőbb E-re (az addigi E-t pedig a középső egérgombra), mert nekem valahogy a V nagyon nem esik kézre.