4185
-
#3505 A gyors pénzszerzés pedig a "Mercenaries" (Zsoldos) módban lehetséges.
-
#3504 Aztán, ha minden "Elérhető Jutalmat" (Achievements) meg akarsz szerezni, akkor az ÖSSZES FEGYVERT fel kell tuningolnod... ez kb. 8-900.000 aranyba fog fájni.
-
#3503 A két Magnumot fejleszd azok a legerősebbek. -
Prof William #3502 Milyen fegyót érik meg fejleszteni a RE5- ben? Most van a pisztolyom és egy shoti.
A csajnak meg pisztoly és Mp5 géppuska.
A pisztolylőszert inkább magamnak tartogatom a másik lőszert meg neki. -
#3501 jah túl könnyű...:/ -
#3500 köszi,elég macerás volt,de sikerült :D így azért némileg könnyebb a játék,végtelen magnum lőszerrel :D -
#3499 igen
vagyis 4-5 helyen be kell kapcsolni, vagy benyomni ezt azt
először upgradelni maxra, utána megvenni, majd bonusznál bekapcsolni, végül játék előtt bekapcsolni....:D -
#3498 igen megvan köszi,de úgynézem teljesen upgrade-lni kell a fegyót,hogy végtelen lőszert vehessek hozzá... -
#3497 nem... van ahol vásárolhatsz a megszerzett (tapasztalati) pontokért, legtöbb az kis figurákat lehet venni 500pontért, nah ott tekerd a legaljára a listát, ott vannak a fegyók, asszem 6000pont-tól kb 20-25ezerig terjednek a költségek...:D
ezeket a pontokat a chapterek végén allul adja a gép...max S fokozat pro szinten ami 2500pont. -
#3496 köszi,de nem találom. bonus features-be nemtalálok ilyet,csak costume-ket :( -
#3495 az még nem teljes siker, meg kell venni minden fegyverhez külön az infinite ammot a bonus-ban,,,,.... -
#3494 sziasztok lenne 1 kérdésem. végigvittem a játékot Normal módba,megnyertem az infinite ammo extrát. namost újat kezdek,infinite ammo ON-ra kapcsolva,mégis fogy a lőszer. hogyvanez? :D -
#3493 Megoldódott köszike:) -
#3492 Sziasztok! Haverom játszik a gamme-el.. és ugye elmenti automatikusan a játék.. de mikor újra játszana vele.. akkor nem marad meg a mentés.. ez miért van? előre is köszi -
#3491 Húú, öreg hiba spontán beírni az email címed! -
#3490 Felvennél msnre, lenne egy kérdésem GC emuval kapcsolatban. [email protected] -
#3489 Kifelé meg befelé lehet tömörítgetni, de a szöveges fájlokhoz nincs még rendes szövegszerkesztő. Kiadtam egy külföldi srácnak egy másik játékhoz készült szerkesztőm, mert 90%-ban kezeli ennek a fájljait is, de még nem szólt vissza, hogy mire jutott. Én befejezek 1-2 futó projektem és utána lesz erre is időm. Ha addigra sem jut semmire, én megcsinálom RE5 kompatibilisre, amúgy is úgy terveztem. -
#3488 Viszont én a GC-s resi CVX-re várok mert ahogy néztem róla videokat az is igencsak szép volt ! -
#3487 Jah ténylega ps2-ön kivül még a DC-s verzió is játszható ! -
#3486 Én a Dreamcastes verziót tolom CV ből és semmi gondom nincs. Tökéletes.
-
#3485 ez a DreamCast-es ((NullDC-vel)), Resident Evil CVX, amit én végig vittem, csak sajnos sokszor 100-150fps-em volt -
#3484 Gondolom a Resi CVX-et vagy Pcsx emuval tolod vagy Ps2 konzolon esetleg talán van Gamecube-od ? :D -
#3483 Jah a Resident Evil 0 és az 1 GC-s verziója hihetetlenül szép !
Viszont Dolphin emu kell majd hozzá ! Amihez szintén kell egy erős gép ugy mint a PCSX emuhoz !
A Resident Evil CVX-nél meg jelenleg csak a Ps2 verzió müxik ! -
#3482 Nagyon szépen köszönöm! Erre vágytam. Bele is kezdek a hiányzók [nem PC-s verziók] beszerzésébe.
-
#3481 Oksa, akkor kicsit tévedtem :P
Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect
hmm akkor az jön majd a veronica után. -
#3480 Majdnem de a Resi CVX a Resi 2 után történik a többi stimmel ! -
#3479 Elöször is vegyük sorjában ! Story szempontjából a következök !
1. Resident Evil 0 vagyis a Beginning GC Dolphin emu-val perfect !
2. Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect
2/1 Resident Evil 1 PC
3. Resident Evil 2 PC
4. Resident Evil Code Veronica X ez GC-n bukta de Pcsx emuval Perfect
5. Resident Evil 3 PC
6. Resident Evil 4 PC
7. Resident Evil 5 PC
-
#3478 Hát sorban :P
resident evil 0
resident evil 1 (original v remake)
resident evil 2
resident evil 3
resident evil C:V
resident evil 4
resident evil 5...
nem? :P -
#3477 Most aztán tényleg leírhatnátok, hogy miként, milyen részeket kell sorrendben végigjátszani?
Vannak itt emulátorok, feljavított kiadások emlegetve, de konkrétumok: 0.
Tehát,
1. Resident Evil
2. ???
-
#3476 Már majdnem befejeztem. Sokkal jobb mint a mostanában kijött azonos néven futó játékok.
-
#3475 azért mert ott te döntheted el hogy mikor mit köszönj meg ugye egy élő embernek online, akivel játszol.
de mint bot a gépnek nincs szüksége köszönetre.
ezért van.
csak az lehet ugye mint itt is, ha segitségnyújtás közben nyomsz v-t, és akkor nem magához hivja, nem fog "common"-ozni, hanem megköszöni neki...
:D
amuygis asszem megköszöni, automatikussan, de ha te csinálod v-vel, akkor kapsz acsit érte... -
#3474 Igen, rejtély marad, hogy miért csak online lehet megköszönni bármit is a megfelelő gombjával. De az a V-s megoldás könnyebb is. :) -
#3473 azért irtam hogy V gombot nyomjon...másképpen nem tudsz köszönni neki...:D
ha nyomvatartod, akkor is csak 2 másik parancs jön be...:D -
#3472 Vagyis? Kicsit bővebben. -
#3471 Majdnem lehetséges. -
#3470 Ehhez a játékhoz készül magyarítás? Vagy technikailag lehetséges-e egyáltalán? -
#3469 Most néztem meg a Resident Evil Code Veronica X Wesker Report's DVD kisfilmet ! Nagyszerűen összefoglalja a Resi 0-1-2 történéseit !
Elég sok minden kiderül belöle ! És a kisfilm végén a Resi CVX bemutató zseniális ! -
#3468 Nincs mit! :)
Egy külföldi fórumon olvastam én is, valószínű én is elszenvedtem volna még vele egy darabig. -
#3467 Köszönöm, így sikerült. Sosem jöttem volna rá magamtól, hogy azt a gombot kell nyomni. (Én mindig átállítom az alap bill. kiosztást) -
#3466 Így van. A V gomb...amit én rögvest átraktam a (számomra) kézre esőbb E-re (az addigi E-t pedig a középső egérgombra), mert nekem valahogy a V nagyon nem esik kézre.