Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az 5. rész egyáltalán nem hosszú,ahhoz képest akkor többszörösével hosszabb? Az igen. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sajnos nálam is rezeg a léc, nem érek rá mindig, de valszeg 7végén 10órát beleütök a resibe, mert levagyok maradva:-))
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
elég aza 2 mappa?????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyenkor 2 dolgot tehetsz ! Vagy újrakezded a játékot vagy kérsz valakitõl egy mentést esetleg ott van a 100 %-os save is !
Az egyik csak egy rövid Campaign volt amig a másik kb majdnem fele olyan hosszu volt mint Leon-é ! jah és persze ott van a Mercenaries is !
Amugy épp egy szovjet playerrrel játszottam és amikor mindig ki kellett segiteni mindig megköszönte !
Az egyik a Capcom a másik pedig aZ Xlive mappa ! Ha ezek közül az egyik nincs meg akkor a mnetésnel löttek !
De találtam egy 100 %-os mentést amiben szinte minden megvan csinálva ami csak létezik ! Ugy meg rohat unalmas ha már nincs miért küzdeni !
Úgyis még el leszek még a Resi 4-gyel is, meg csomó más dolgom is van.
devilzero: én tegnap megfeleltem-e az igényeidnek? :D
Igyekeztem nem rohanni (csak 4x-i végigjátszás után már ismer az ember minden zugot szinte. :P). Ma valószínûleg nem érek rá, de szívesen mehetünk majd még a továbbiakban. Úgyis kell még gyûjtenem.
Tényleg, aki tapasztalta: Online co-op-ban a felvett pénz felezõdik vagy mindenki megkapja az egészet? Meg ha pl adok a társamnak egy fegyvert, ha lecsatlakozás elõtt nem adja vissza, akkor vehetem úgy, hogy elvesztettem a fegyverem? :P
Egyéb:
A Tegnapi tapasztalatokból a játéknak van egy ordító hibája: NINCS CHAT funkció! Ez igazán elfért volna, ha már 2009-et írunk.
Viszont azt is megtapasztaltam, hogy online már meg lehet köszönni a segítséget, míg egyjátékos módban nem lehet.
:D
majd lehet benézek...:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
segítek ha kell.
[illene beszerezni az egészet... <#eplus2>#eplus2>]
1. Resident Evil
2. ??? stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nem szereted annyira, akkor code veronica. Abban... olyan kamera van, hogy alapban fix, de ha mész tovább, akkor forog a kamera, megy utánad stb. Szóval nagyon jól megcsinálták.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
A Resi 4 az alsó határ, de legjobban egy fps nézetes Resinek örülnék (persze valószínûleg szinte csak én). :P
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Tehát...
Resident Evil --> Resident Evil Remake --> Resident Evil Archives
Tehát nézzük csak az elsõ rész 2x foltozása után a végeredményt Wii-re...:D
Resident Evil Archives!!!
Ez egy régi resident evil-bõl készült GC-s Remake, Wii konzolra átírt ujból felújjított változata!!! LOL <#phone>#phone>
én szoritok neked hogy összejöjjön, de nehéz lesz majd.
Remélem majd frissít a listát mert így 9175-rõl feljönnék 1138. helyre.
És még lehet ezt javítani picit szerintem.Baj hogy Sheva lemarad mindig :(
Na lol szerintem fasza idöt mentem simán javítottam eddigihez képest 10 percet erre nem írta be a listába maradt a régi:(
mikor azt néztem hogy az elsõ helyezethez pl a singliben, 8perc alatt küldte le a story-t...
vagy monnyuk Mercenaries ranglistán annyi ponttal elsõ a gyerek, amennyi ki sem fér a kijelzõn...
asszem 10millio pontot lehet max mercenaries-ben, hogy kiakadjon a számlálo
és a gyereknek meg van több mint 1000millio pontja....
NAHNEMÁ!!!!!
Meg tegyük hozzá, hogy ennyi ellenfél se jön, hiszen mercenariesben egy idõ után elfogynak az ellenfelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert zavaró a 9175. helyezésem.<#banplz>#banplz>
Meg megpróbálom kihámozni mi számít 100% pontosságnak csak ez nem az idõre menõs részemnél ugye :D
És ha lenyomtad, utána állj neki a 2. illetve 3.-nak...és azt követöen a 0. illetve az elsõ rész Remake-jének...grafikailag így van fejlõdés.
És ugye van a Code Veronica, amit mindenképpen érdemes lenyomni, mert a sorozatnak nem fõ alktóeleme, de mindenképpen a re5-höz kapcsolódik, és a legjobb önnáló rész a mellékszálak között.
és az elsõ rész remake-jét azért érdemes lenyomni, mert iszonyatsok újítás van benne...
2órányi + játékidõ....+ Jill veled van + Megint le kell durvulni Wesker-t + Spencer Mansion bebarangolása új engine-vel...teljessen 3d-ben!!!
Igaz csak ps3-ra jön, és egy válktozatot utána kiadnak x360-ra, de beteszem, mert hátha érdekel valakit és késõbb még lehet pc vonatkozása is talán!!!!!
=)
Asszem tul sokan sirhattak, hogy hol a sötét nyirkos félelmetes resident evil...nah tessék itt van...-gondolták õk....- ez lesz eddig a legszebben kidolgozott SPENCER kastély!!!!!
=)
Ha valaki nem ismerné...ey a kastély adja a helyszínt az elsõ résznek (PS-PC), a remake-nek (GC), a dead silenc-nek (NDS), valamint az Archives-nek (Wii)....
És ime a PS3-as video....:
GFWL acc: csabesz8
vegyetek fel és az elsõ embör már játszhat is velem, mert csak meghívásos alapon játszok most
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League