4185
-
#3545 Tudom már sokan lehet összeszedték a kincseket, és én is már rég akartam képet berakni, de mindig elmaradt...de jobb később mint soha...:D
hátha valakinek még kell majd.
-
#3544 probáld uj psx2 emulátorral a psx2 verziót jobban jársz. -
Reich #3543 Arra lennék kíváncsi,hogy én nulldc-emulátorral játszom a code veronicát.Nagyon jól fut semmi gondom veled,de annál a résznél mikor claire a palota bejáratánál találkozik weskerrel---nos az a video egyszerűen nincs nem hozza be a nulldc emulátor .Ez az egyik kedvenc videóm végül is gondnak nem gond csak kíváncsi lennék miért nincs az a video? -
szóda95 #3542 sziasztok
nekem az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot egyböl ki ír 1 hiba üzit
RE5DX9.exe hibát észlelt ezért........ többit tudjátok:D -
#3541 -fav :/ -
#3540 jaa értem -
#3539 folyamat újjitják
szinte oráról orára... -
#3538 Vagyis:
Resident Evil (Playstation-PC 1996) ---> Resident Evil "Remake" (Gamecube 2002) ---> ITT VAN EGY ÉRDEKESSÉG: Resident Evil "remake" Special Edition -tial version- (Gamecube NTSC-J 2002)---> Resident Evil Archives Resident Evil (Wii 2009)
Resident Evil 0 "zero" (Gamecube 2002) ---> Resident Evil Archives : Resident Evil 0 "Zero" (Wii 2008 japán 2009 usa-európa)
dátum hibákért elnézést, csak fejből írtam őket. -
#3537 közbe megtaláltam, az opencl ati-s fájl gondolom az emuhoz kell akinek ati-ja van nem? r4450-es-nél van újabb release? -
#3536 Értem, köszönöm a részletes felvilágosítást, közben megtaláltam a resident evil 0-t és a resi 1-et, (ha jól értettem most ez van kint) a dolphint meg sehol nem tudom leszedni, a hivatalos oldal nekem nem tölti le, hiába regeltem:D -
#3535 Nah itten van a resi evil archives : resident evil 0, amiről beszéltem, hogy japánban már van csak náélunk lesz évvégén decemberben!!!
Resident Evil Archives : Resident Evil 0 -
#3534 csak wii-re van.:D
a GC-s eredeti az Resident Evil simán (amugy Resident Evil Remake-nak szokták hívni, mert a '96-os Resident Evil felújitott, bővitett változata a REMAKE, és az Archives, az egy sorozat!!!! aminek ez a GC-s remake finomított port-ja akar lenni.)
Van amugy 2008-as Achives - Resident Evil Zero is. Ugyanaz a helyzet, GC-re jött ki, és annak finomított portja....)
RE Archives - Resident Evil Zero...2008 közepén jött ki CSAK japánba.
Itt nálunk csak most évvégén adják ki!!!
És remélem végre borul a bili, és az Archives sorozat folytatódik egy Resident Evil Archives - Resident Evil 2 Remake-el!!!
:D
Vagyis az Archives cím, egy sorozat/kiadvány címe, és azon bellül van alcim ugye ...hogy érthetőbb legyen...
Itt egy kép is, hogy átlátható legyen:
-
#3533 az is jó ha a wii-s iso-t szedem le?? -
#3532 köszi az infót, a procival nem lessz baj sztem 4 magos van.. -
#3531 netről, és a legujjabb GC-Wii emulátorral, a Dolphin-nal lehet emulálni. jobb ha 2magos procival ugrasz neki. -
#3530 igen ez szép.
de mármint minek az oldala?? :D -
#3529 Sziasztok, Tudom nem ez a topic fő témája,de láttam h itt többen is nézték ezt a resident evil: archieves-t, ezt honnan lehet megszerezni és az emulálása mivel lehetséges? Nagyon érdekelne, előre is köszönöm a segítséget! -
#3528 Ez volt az oldalának a címe.
Most nem működik. :(
-
#3527 és ez ezelőtt mi volt? -
#3526 Szomorú... remélem, csak elköltözik, és nem megszűnik végleg...
-
#3525 sajnos nincs:( már több mint egy hete -
#3524 boris-vorontsov.narod.ru
Nincs :(
-
#3523 Mi történt az "ENB Series" honlappal?
-
#3522 A "S&W" Magnumot [először csak az "alapot" kapod] érdemes tuningolni.
-
r4pt0r #3521 5.2ben van. -
Prof William #3520 És melyik fejezetben és chapterben van ez a u alakú folyosó?
És milyen fegyókat éri meg fejleszteni? Pl az alap pisztolyt? Annak szépen felvittem a sebzését. 2-3-ban tartok de eddig igazán jó új fegyót nem találtam még. VBan az alap pisztoly + egy shotim... Ezen felül kapható a boltban + Shevának van géppuska + a boltban pedig kapható egy másik féle géppuska + a mesterlövészpuska... szóval még nem nagy a választék. Fejlesszem a mostani fegyvereket vagy majd lesznek sokkal jobbak is? -
#3519 Összes fegyvertunning, az kb 1.5-1.8 millio pénz -
#3518 :D
hát kénytelen voltam...:D kellett a zseton...:D -
#3517 A kis hamis... -
#3516 nem nekem kell megköszönni, énis youtube-on láttam... -
#3515 Értem. -
#3514 hogy pontosítsak...van egy U alakú folyosó, a mennyezeten a rácsokon vannak, meg szellőzőnyílásokból jönnek balkézfelől leckerek, és kinyirod, akkor összesen 5DB PIROS SZÍV GYÉMÁNTOT KAPSZ....
5 x 2.500 = 12.500
CSAK FIGYELNI kell arra hogy ne menjetek tovább hátul a bal oldali ajtón tovább!!!
Hanem a gyémántok felszedése után QUIT GAME....és utána CONTINUE....majd így tovább!!! -
#3513 ezis.:D -
#3512 A Topaz, amit leírtam, viszont végtelenszer felvehető és eladható.
-
#3511 Legjobb pénzszerzés....ha egy u alaku folyosón nyirbálod a lecker-eket....
kb 2 perc alatt lehet 25.000-ed... -
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
Prof William #3509 Az égető lőszerproblémára tudtok valamit? A Pisztolygolyókat én használom egyedül Sheavaál meg géppuska van de még a légspórolósabban is nagyon fogyik az lőszer.
Végtelen lőszerű pisztolyt hogy lehet szerezni? -
#3508 Értem. Köszi a felvilágosítást. -
#3507 Hát, fejben végigkalkuláltam...
Ha mindent, csalás [és ebbe a YouTube-ozást, és a Walktrough-k átolvasását is sorolom!] nélkül akar megszerezni, kitanulni, emellett, az összes EJ [Achievements]-t meg akarja szerezni - meg lehet tenni offline is -, akkor több mint 10x kellene végigjátszania a "kampányt".
A "Mercenaries" nagyban segít a pénz szerzésben.
-
xxxpaulxxx #3506 meg persze vigye végig milliószor a játékot:D