4185
  • DarkSector
    Tudom már sokan lehet összeszedték a kincseket, és én is már rég akartam képet berakni, de mindig elmaradt...de jobb később mint soha...:D
    hátha valakinek még kell majd.

• DarkSector
    probáld uj psx2 emulátorral a psx2 verziót jobban jársz.
  • Reich
    Arra lennék kíváncsi,hogy én nulldc-emulátorral játszom a code veronicát.Nagyon jól fut semmi gondom veled,de annál a résznél mikor claire a palota bejáratánál találkozik weskerrel---nos az a video egyszerűen nincs nem hozza be a nulldc emulátor .Ez az egyik kedvenc videóm végül is gondnak nem gond csak kíváncsi lennék miért nincs az a video?
  • szóda95
    sziasztok
    nekem az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot egyböl ki ír 1 hiba üzit
    RE5DX9.exe hibát észlelt ezért........ többit tudjátok:D
  • fery02
    -fav :/
  • tasakos
    jaa értem
  • DarkSector
    folyamat újjitják
    szinte oráról orára...
  • DarkSector
    Vagyis:

Resident Evil (Playstation-PC 1996) ---> Resident Evil "Remake" (Gamecube 2002) ---> ITT VAN EGY ÉRDEKESSÉG: Resident Evil "remake" Special Edition -tial version- (Gamecube NTSC-J 2002)---> Resident Evil Archives Resident Evil (Wii 2009)

Resident Evil 0 "zero" (Gamecube 2002) ---> Resident Evil Archives : Resident Evil 0 "Zero" (Wii 2008 japán 2009 usa-európa)

dátum hibákért elnézést, csak fejből írtam őket.
  • tasakos
    közbe megtaláltam, az opencl ati-s fájl gondolom az emuhoz kell akinek ati-ja van nem? r4450-es-nél van újabb release?
  • tasakos
    Értem, köszönöm a részletes felvilágosítást, közben megtaláltam a resident evil 0-t és a resi 1-et, (ha jól értettem most ez van kint) a dolphint meg sehol nem tudom leszedni, a hivatalos oldal nekem nem tölti le, hiába regeltem:D
  • DarkSector
    Nah itten van a resi evil archives : resident evil 0, amiről beszéltem, hogy japánban már van csak náélunk lesz évvégén decemberben!!!
    Resident Evil Archives : Resident Evil 0
  • DarkSector
    csak wii-re van.:D

a GC-s eredeti az Resident Evil simán (amugy Resident Evil Remake-nak szokták hívni, mert a '96-os Resident Evil felújitott, bővitett változata a REMAKE, és az Archives, az egy sorozat!!!! aminek ez a GC-s remake finomított port-ja akar lenni.)

Van amugy 2008-as Achives - Resident Evil Zero is. Ugyanaz a helyzet, GC-re jött ki, és annak finomított portja....)

RE Archives - Resident Evil Zero...2008 közepén jött ki CSAK japánba.
    Itt nálunk csak most évvégén adják ki!!!

És remélem végre borul a bili, és az Archives sorozat folytatódik egy Resident Evil Archives - Resident Evil 2 Remake-el!!!
    :D

Vagyis az Archives cím, egy sorozat/kiadvány címe, és azon bellül van alcim ugye ...hogy érthetőbb legyen...
    Itt egy kép is, hogy átlátható legyen:
  • tasakos
    az is jó ha a wii-s iso-t szedem le??
  • tasakos
    köszi az infót, a procival nem lessz baj sztem 4 magos van..
  • DarkSector
    netről, és a legujjabb GC-Wii emulátorral, a Dolphin-nal lehet emulálni. jobb ha 2magos procival ugrasz neki.
  • DarkSector
    igen ez szép.
    de mármint minek az oldala?? :D
  • tasakos
    Sziasztok, Tudom nem ez a topic fő témája,de láttam h itt többen is nézték ezt a resident evil: archieves-t, ezt honnan lehet megszerezni és az emulálása mivel lehetséges? Nagyon érdekelne, előre is köszönöm a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez volt az oldalának a címe.
    Most nem működik. :(
  • DarkSector
    és ez ezelőtt mi volt?
  • IMYke2.0.0.0
    Szomorú... remélem, csak elköltözik, és nem megszűnik végleg...
  • norbi2fraktal
    sajnos nincs:( már több mint egy hete
  • IMYke2.0.0.0
    boris-vorontsov.narod.ru
    Nincs :(
  • IMYke2.0.0.0
    Mi történt az "ENB Series" honlappal?
  • IMYke2.0.0.0
    A "S&W" Magnumot [először csak az "alapot" kapod] érdemes tuningolni.
  • r4pt0r
    5.2ben van.
  • Prof William
    És melyik fejezetben és chapterben van ez a u alakú folyosó?

És milyen fegyókat éri meg fejleszteni? Pl az alap pisztolyt? Annak szépen felvittem a sebzését. 2-3-ban tartok de eddig igazán jó új fegyót nem találtam még. VBan az alap pisztoly + egy shotim... Ezen felül kapható a boltban + Shevának van géppuska + a boltban pedig kapható egy másik féle géppuska + a mesterlövészpuska... szóval még nem nagy a választék. Fejlesszem a mostani fegyvereket vagy majd lesznek sokkal jobbak is?
  • DarkSector
    Összes fegyvertunning, az kb 1.5-1.8 millio pénz
  • DarkSector
    :D
    hát kénytelen voltam...:D kellett a zseton...:D
  • IMYke2.0.0.0
    A kis hamis...
  • DarkSector
    nem nekem kell megköszönni, énis youtube-on láttam...
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
  • DarkSector
    hogy pontosítsak...van egy U alakú folyosó, a mennyezeten a rácsokon vannak, meg szellőzőnyílásokból jönnek balkézfelől leckerek, és kinyirod, akkor összesen 5DB PIROS SZÍV GYÉMÁNTOT KAPSZ....
    5 x 2.500 = 12.500

CSAK FIGYELNI kell arra hogy ne menjetek tovább hátul a bal oldali ajtón tovább!!!
    Hanem a gyémántok felszedése után QUIT GAME....és utána CONTINUE....majd így tovább!!!
  • DarkSector
    ezis.:D
  • IMYke2.0.0.0
    A Topaz, amit leírtam, viszont végtelenszer felvehető és eladható.
  • DarkSector
    Legjobb pénzszerzés....ha egy u alaku folyosón nyirbálod a lecker-eket....

kb 2 perc alatt lehet 25.000-ed...
  • IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • Prof William
    Az égető lőszerproblémára tudtok valamit? A Pisztolygolyókat én használom egyedül Sheavaál meg géppuska van de még a légspórolósabban is nagyon fogyik az lőszer.

Végtelen lőszerű pisztolyt hogy lehet szerezni?
  • blackcalibra
    Értem. Köszi a felvilágosítást.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, fejben végigkalkuláltam...
    Ha mindent, csalás [és ebbe a YouTube-ozást, és a Walktrough-k átolvasását is sorolom!] nélkül akar megszerezni, kitanulni, emellett, az összes EJ [Achievements]-t meg akarja szerezni - meg lehet tenni offline is -, akkor több mint 10x kellene végigjátszania a "kampányt".

A "Mercenaries" nagyban segít a pénz szerzésben.
  • xxxpaulxxx
    meg persze vigye végig milliószor a játékot:D