Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Így már jó de hanyagolom a játékot nagyon recés + hiába csapkodom a zombit késsel mintha ott sem lenne megöl a szarba!

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
megvan a megoldás DarkSector jóvoltából, nagyon egyszerû DolpinIL-el kell indítani XD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Kb nekem is ilyen szétfolynak a karakterek 😞

norbi2fraktal
OFF
DarkSector--- nekem is jöhet egy kis help,elég furán néz így ki Chris XDXD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Akkor írjad le mit hogy kell állítani emulátorba!

DarkSector
Nah csináltam egy kis ingame anyagot, az Archives-bõl...a rajongókat érdekelni fogja...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
A kincskeresésre meg kiváló módszer, hogy fogsz a netrõl egy listát, hogy milyen kincsek vannak a játékban (én IMYke2.0.0.0 által készített, korábban berakott képei közül a megfelelõt vettem segítségül, ahol konkrétan láthatsz róluk listát elõfordulási hellyel együtt), összehasonlítod a listát az eddig megszerzett kincseiddel és ugye azokra mész rá leginkább, amik még nincsenek meg neked. Ezután ha még youtube-on is utánanézel a kincsek helyének, már csak kis idõt kell rászánnod az egészre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Én úgy gondoltam, hogy némely achievemtet csakis online coop-ban lehet megcsinálni, de tévedtem.
A The Works achievement-et úgy a legegyszerûbb, ha pl Veteran szinten társadnak nem adsz semmi fegyvert, kiszúrsz magadnak egy benga-néger majinit, elé dobsz egy Flash gránátot, odamész hozzá és F-et nyomsz. Erre a társad is hasonlóképpen megüti, majd üsd meg te is mégegyszer, majd ismét a társad üt.

!!!!

Tök jól el lehet itt dumálni 😊
Speedstick
Hali! Aki akar játszani, vegyen fel: Magyarvok a games for windows live-os nevem, vagy küldje el priviben az õ nevét.

grebber
Hm ez nagyon érdekes.Valóban fent van az eredményem a chapter all eredmény is stimmel,de nem értem hogyan.
Az elsõ chaptert 16:56 alatt csináltam mégis egy régebbi 34 perces van bent és érdekes a végére mégis azt hozta ki amit valóban csináltam az a 2 óra 36 perc.Nem értem miért nem vette azt be.

DarkSector
😄
de utolag kiderült chris története még mindig bugos....<#szomoru1>
szebb de bugos...amugy ez 8x élsimitással készült kép...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Ide vele!<#eljen>

Fákjúal!

wesker24
Dehogynem frisitettte az eredményeidet ! Én láttam a listát hogy megnézem hányadik vagyok ! És láttalak téged is hogy hányadik vagy !

Most fejeztem a Chapter 3-at ! És ott Amateur szinten ! A 238-dik vagy !

Grat érte ! Respect ! <#worship><#taps><#eljen>
Murder3
Tévedtem a társam még ehhez is analfabéta.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

DarkSector
Nah!!

Resident Evil Archives Resident Evil

Nálam a sok beállítás után most emígyen futosgál...fix 30FPS-t...😄

DarkSector
hát pisztollyal is lehet
de tény hogy jobb fegyó nélkül...

amugy meg offline is lehet...

Murder3
a wORKS AZ EGYÉBKÉNT AKKOR SIKERÜLHET SZERINTEM HA SHEVA NEM KAP SEMMIT ÉS PL A GIANT MAJINIVEL MEG LEHET ÍGY CSINÁLNI.

SORRY A CAPS LOCKÉRT:s

grebber
Na végigvittem idõre gyorsan EASY-n. 2 óra 36 perc lett <#banplz> ,de a rohadt listába nem frissítette az eredményeimet 😞
No mindegy.

Murder3
Úgy néz ki amit lehetett azt megszereztem.

A Works azt nem tudom megcsinálni,
a kincskeresést sem.

ez a 2 maradt még amit nem tudok megcsinálni egyedül.
Ezeket coopba kell majd.

DarkSector
jah nem nehéz...max 5.re kell hogy sikerüljön mindenkinek....

Murder3
nem tudom nekem 3 kés csapás után veteránon sikerült😄

Murder3
Ehhez annyit h nem vagy egyedül.
Én még a proofba nem kezdtem bele veteránon si csak lassan haladok de a társ az vmi kibaxottul idegesítõ.
KB az esetek 3/4-éde elém áll nehogy véletlen lõni tudjak tõle.
Eszméletlenül nem tud mit csinálni legtöbbször még meg is tudja öletni magát sima kis falusi parasztoknál.
A legdühítõbb mégis a fõellenségeknél.
Persez ezért jó a magnum meg a rakéta, mert akkor kb nem is kell a társ😊

DarkSector
mindegyikkel végez, ami tartalmaz idegen testrészeket...
kutyák mikor kinyilik a fejük...stb...

fery02
Közben én is megszereztem mind az 50 achievement-et. <#zavart1>...és ezzel el is fogyott minden motiváció hirtelen, hogy tovább játszak a játékkal (ha a PC-s Dead Space-ben lett volna ilyen rendszer, azt se csak másfélszer játszottam volna ki, az is biztos). 😛

Egy idõre szüneteltetem az biztos. Azért ennyi végigjátszás után, amennyi kellett a célomhoz nem kicsit untatta meg a játékot (ami egyébként hatalmas...kegyetlen egy hangulata van). Nagy kár, hogy csak a vége felé kezdtem el foglalkozni az online coop-pal (jellemzõ rám, hogy lehetõleg míg lehet, elviszem single-ben, csak ha szükséges, akkor online).
Veteran fokozatig móka volt a játék (fõleg, hogy akkorra már bõven beszerezhet magának az ember végtelen lõszeres Magnumot, amivel szinte minden szint könnyen teljesíthetõ S rangra), míg Professional szinten már szinte zavaró mértékû precizitásra volt szükség. Tulajdonképpen itt bármiféle páncél teljesen felesleges, mert amúgy is még a legkisebb ütésre, rúgásra is haldokló állapotba kerül ez ember. De ugye végtelen lõszeres Magnummal társaságában alapból nem is lenne semmi probléma se...ha nem lenne mellettünk single-ben a társunk, akinek a jelenléte ezen a szinten olyan szinten zavaró, hogy õ cseszi el az egész játék élményt:
Mikor mellette haldoklunk nem gyógyítana esze ágában sem legtöbbször, miközben van a tarsolyában. Mikor meg épp a makacs fejével elkóborol, ha lesérül, semmiképp sem érünk oda, hogy meggyógyítsuk és ilyenkor miatta kell visszatölteni az utolsó ellenõrzõ pontot.
Ilyen kritikus pont volt a Jill-Wesker harc, ami egy idõre ki is készített (ennyire ideges a Silent Hill Homecoming-ban voltam legutoljára...az is inkább idegesítõ, mint ijesztgetõ játék).
Ha ideértek és ha van rá módotok mindenképp élõ társ segítségével játszatok. Én AI társ mellett egy szuszra így teljesítettem:

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy én is belinkeljem az összesített eredményemet (egy szintet sem kezdtem újra csak is azért, hogy javítsak az eredményen)

Seth
<#unalmas>

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Na ez az, ezért nem is ismerhetem, én a Resident 4 -et se játszottam, pont az okból, mint az 5. részt,...NEM Resident Evil játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fery02
Elméletileg ez lenne a normális út igen.

A Be the Knife meg az egyik legnehezebb acsi igen. Nem hiába ad érte 60 G pontot (ez viszonylag ugye soknak számít) a rendszer.
Én szintén veterán szinten csináltam meg (ezen a szinten nem bénáznak, telibe találnak szinte mindig, annyira meg nem is sérülsz találatkor), a 2. fejezet 1. pályáján, közvetlen a híd elõtti nagyobbacska összecsapás alkalmával. Sheva-tól szigorúan ugye elvettem minden fegyvert, a konténer tetején pedig meghagytam egy nyilast, majd felmásztam én is a konténerre nem messze tõle.
Nekem is szinte csak véletlenül sikerült, de ha neked segít, számolhatod azt is, hogy a zombi egy újratöltés-lövés között mennyit "mozdulgat be" és ahhoz próbálsz idõzíteni.

wesker24
Nekem ez a Be the Knife nem akar nagyon össze jönni !

Egyszerûen mindig rosszul idõzitek hogy visszaverjem a nyilat késsel !

Egy ideig próbálkoztam vele aztán meguntam !
wesker24
Errõl én is halottam hogy igy kell megcsinálni ! De nekem megadta a rendes úton is ! Vagyis amikor bajban voltam akkor Sheva segitett ki aztán köszöngetem neki vagy ha kellöen lesérülte gyógyitott és szintén köszöngetttem neki ! Aztán egyszer csak megadta !
wesker24
Az a szörnyike egy Plagas virus amit a resi 4 óta ismerhetünk !

És a flas grenade tényleg végez velük !
Kandurex
A flash alkalmazható is a csávókra kiknek lelövöd a fejét és kitör belõle egy ilyen szörnyike és ott csápol.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fery02
1. Flash gránáttal csak a pókokat tudod megölni, amikkel a 4. fejezet környékén találkozhatsz, mikor ilyen Tomb Raideres környezetben mászkálhatsz.

2. Én is azt hittem, hogy csak online lehet, de mégis meg lehet csinálni single-ben is. Az 1. fejezet 2. pályájának a leges legelején a legkönnyebb megcsinálni, mikor van elõtted egy leszakadt transzformátor (a pálya elõtt fontos, hogy Sheva-nak csakis gyógyító felszerelése lehet (nálad is lehet néhány a biztonság kedvéért). Azt késelgetve folyamatosan megráz (én Veteran-on csináltam, úgy gyorsabban sebzõdök -> hamarabb megkapoom az acsit ^^). Mikor kellõen lesérülsz, Sheva odajön hozzád és meggyógyít. Gyógyítás közben pedig megköszönöd neki a v(!) goombbal (azért fontos, mert nálam a bal kurzor lenne elméletileg a "Thanks" gomb, de az csak online mûködik).

3. Ezt meg a legelsõ pályán a legkönnyebb megcsinálni, mikor megvárod, míg sokan összegyûlnek egy olajos hordó rakás (nem a hagyományos nagy piros hordó, sok egymásra pakolt hordókat kell keresni egy helyen) körül és a megfelelõ idõpontban meglövöd.

Murder3
A flash gránátos archit h a picsába kell megcsinálni?
Mikor halnak a flasgránáttól meg?

Illetve ott van az a who do you trust azt csak coopba lehet?
mert soloba is köszönget nekem a társ...
és még 1 az az archi amikor "oil cannisteryvel" kell megölni 3 ellenséget azt hol tudom megtenni?

grebber
1 nap után sem frissíttette az idõ listát.
Holnap végigviszem és megnézem a legvégén frissíti-e ha nem IJ.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zotya10002
Megvan köszönöm!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

IMYke2.0.0.0
Angolra?
Az indító alkalmazás bal felsõ sarkában megtalálod a megoldást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zotya10002
Meglett közben bocs!!!:-))))Most még az a kérdés hogy hogyan lehetne legalább angolra varázsolni a gamét???

Ui:persze játszottam csak elszált......

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

IMYke2.0.0.0
Játszottál már vele, vagy csak kérdezel, érdeklõdve?
Ha játszottál, akkor tudhatnád (láthatnád), hogy nincs benne manuális (kézi) mentési lehetõség, hanem a játék ment bizonyos pontokon , illetve a pályák végén.

zotya10002
Sziasztok!!Hogyan lehet menteni a gamét????:-)

DarkSector
hát nem teljessen...😄

serkov
Hali! Az mitõl van, hogy néha nem látom aaz átvezetõ videokat? Néha meg igen....

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

????
amúgy már elvittem a 2/3ig azóta <#vigyor5>
és az végig van már játszva??
DarkSector
attól függ mennyire nézelõdsz...

DarkSector
adok 1-et
de az csak offline lesz jo

Seth
20 körül volt a többségnek az elsõ végigjátszás.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Online is ugyanugy megy...
mert online -nál csak a cd-kulcs ami miatt kapcsolodik a live-ra...vagyis a többi az online profilnál a neten van...