Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
DarkSector--- nekem is jöhet egy kis help,elég furán néz így ki Chris XDXD
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A The Works achievement-et úgy a legegyszerûbb, ha pl Veteran szinten társadnak nem adsz semmi fegyvert, kiszúrsz magadnak egy benga-néger majinit, elé dobsz egy Flash gránátot, odamész hozzá és F-et nyomsz. Erre a társad is hasonlóképpen megüti, majd üsd meg te is mégegyszer, majd ismét a társad üt.
Tök jól el lehet itt dumálni 😊
Az elsõ chaptert 16:56 alatt csináltam mégis egy régebbi 34 perces van bent és érdekes a végére mégis azt hozta ki amit valóban csináltam az a 2 óra 36 perc.Nem értem miért nem vette azt be.
de utolag kiderült chris története még mindig bugos....<#szomoru1>#szomoru1>
szebb de bugos...amugy ez 8x élsimitással készült kép...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most fejeztem a Chapter 3-at ! És ott Amateur szinten ! A 238-dik vagy !
Grat érte ! Respect ! <#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Resident Evil Archives Resident Evil
Nálam a sok beállítás után most emígyen futosgál...fix 30FPS-t...😄

de tény hogy jobb fegyó nélkül...
amugy meg offline is lehet...
SORRY A CAPS LOCKÉRT:s
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
No mindegy.
A Works azt nem tudom megcsinálni,
a kincskeresést sem.
ez a 2 maradt még amit nem tudok megcsinálni egyedül.
Ezeket coopba kell majd.
Én még a proofba nem kezdtem bele veteránon si csak lassan haladok de a társ az vmi kibaxottul idegesítõ.
KB az esetek 3/4-éde elém áll nehogy véletlen lõni tudjak tõle.
Eszméletlenül nem tud mit csinálni legtöbbször még meg is tudja öletni magát sima kis falusi parasztoknál.
A legdühítõbb mégis a fõellenségeknél.
Persez ezért jó a magnum meg a rakéta, mert akkor kb nem is kell a társ😊
kutyák mikor kinyilik a fejük...stb...
Egy idõre szüneteltetem az biztos. Azért ennyi végigjátszás után, amennyi kellett a célomhoz nem kicsit untatta meg a játékot (ami egyébként hatalmas...kegyetlen egy hangulata van). Nagy kár, hogy csak a vége felé kezdtem el foglalkozni az online coop-pal (jellemzõ rám, hogy lehetõleg míg lehet, elviszem single-ben, csak ha szükséges, akkor online).
Veteran fokozatig móka volt a játék (fõleg, hogy akkorra már bõven beszerezhet magának az ember végtelen lõszeres Magnumot, amivel szinte minden szint könnyen teljesíthetõ S rangra), míg Professional szinten már szinte zavaró mértékû precizitásra volt szükség. Tulajdonképpen itt bármiféle páncél teljesen felesleges, mert amúgy is még a legkisebb ütésre, rúgásra is haldokló állapotba kerül ez ember. De ugye végtelen lõszeres Magnummal társaságában alapból nem is lenne semmi probléma se...ha nem lenne mellettünk single-ben a társunk, akinek a jelenléte ezen a szinten olyan szinten zavaró, hogy õ cseszi el az egész játék élményt:
Mikor mellette haldoklunk nem gyógyítana esze ágában sem legtöbbször, miközben van a tarsolyában. Mikor meg épp a makacs fejével elkóborol, ha lesérül, semmiképp sem érünk oda, hogy meggyógyítsuk és ilyenkor miatta kell visszatölteni az utolsó ellenõrzõ pontot.
Ilyen kritikus pont volt a Jill-Wesker harc, ami egy idõre ki is készített (ennyire ideges a Silent Hill Homecoming-ban voltam legutoljára...az is inkább idegesítõ, mint ijesztgetõ játék).
Ha ideértek és ha van rá módotok mindenképp élõ társ segítségével játszatok. Én AI társ mellett egy szuszra így teljesítettem:
Végezetül pedig engedjétek meg, hogy én is belinkeljem az összesített eredményemet (egy szintet sem kezdtem újra csak is azért, hogy javítsak az eredményen)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Be the Knife meg az egyik legnehezebb acsi igen. Nem hiába ad érte 60 G pontot (ez viszonylag ugye soknak számít) a rendszer.
Én szintén veterán szinten csináltam meg (ezen a szinten nem bénáznak, telibe találnak szinte mindig, annyira meg nem is sérülsz találatkor), a 2. fejezet 1. pályáján, közvetlen a híd elõtti nagyobbacska összecsapás alkalmával. Sheva-tól szigorúan ugye elvettem minden fegyvert, a konténer tetején pedig meghagytam egy nyilast, majd felmásztam én is a konténerre nem messze tõle.
Nekem is szinte csak véletlenül sikerült, de ha neked segít, számolhatod azt is, hogy a zombi egy újratöltés-lövés között mennyit "mozdulgat be" és ahhoz próbálsz idõzíteni.
Egyszerûen mindig rosszul idõzitek hogy visszaverjem a nyilat késsel !
Egy ideig próbálkoztam vele aztán meguntam !
És a flas grenade tényleg végez velük !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. Én is azt hittem, hogy csak online lehet, de mégis meg lehet csinálni single-ben is. Az 1. fejezet 2. pályájának a leges legelején a legkönnyebb megcsinálni, mikor van elõtted egy leszakadt transzformátor (a pálya elõtt fontos, hogy Sheva-nak csakis gyógyító felszerelése lehet (nálad is lehet néhány a biztonság kedvéért). Azt késelgetve folyamatosan megráz (én Veteran-on csináltam, úgy gyorsabban sebzõdök -> hamarabb megkapoom az acsit ^^). Mikor kellõen lesérülsz, Sheva odajön hozzád és meggyógyít. Gyógyítás közben pedig megköszönöd neki a v(!) goombbal (azért fontos, mert nálam a bal kurzor lenne elméletileg a "Thanks" gomb, de az csak online mûködik).
3. Ezt meg a legelsõ pályán a legkönnyebb megcsinálni, mikor megvárod, míg sokan összegyûlnek egy olajos hordó rakás (nem a hagyományos nagy piros hordó, sok egymásra pakolt hordókat kell keresni egy helyen) körül és a megfelelõ idõpontban meglövöd.
Mikor halnak a flasgránáttól meg?
Illetve ott van az a who do you trust azt csak coopba lehet?
mert soloba is köszönget nekem a társ...
és még 1 az az archi amikor "oil cannisteryvel" kell megölni 3 ellenséget azt hol tudom megtenni?
Holnap végigviszem és megnézem a legvégén frissíti-e ha nem IJ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Az indító alkalmazás bal felsõ sarkában megtalálod a megoldást...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ui:persze játszottam csak elszált......
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha játszottál, akkor tudhatnád (láthatnád), hogy nincs benne manuális (kézi) mentési lehetõség, hanem a játék ment bizonyos pontokon
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
de az csak offline lesz jo
mert online -nál csak a cd-kulcs ami miatt kapcsolodik a live-ra...vagyis a többi az online profilnál a neten van...