4185
  • SovereignX
    A figuravásárlósnál tuti nincs ilyen. Ruha, meg figurák. Ennyi. Néhol kiírja, hogy mi lenne az ami eddig nincs meg azt hogy mi kell. A min 5 olyan BSAA jelvény lószar
  • DarkSector
    te ezt nem rosszból, de bannerba kéne rakni, mert mindenki ezt kérdezi!!!
    :D

amúgy.

Fejleszd maxra a fegyódat, HA MÁR 1x lenyomtad a játékot!!!!
    Ezután ha szereztél annyi tapasztalati pontot, akkr a bonuszok közt meg tudod vásárolni, a végtelenséget, ot ahogy a kis figurákat lehet vásárolni 500pontokér.
    ha ez is megvan, akkor a bonuszok közt, ahol az extra ruhák, meg képernyőmodokat választhatod ki, megjelenik egy INFINTE AMMO opcio....itt kapcsold ON-ra, és itt is lehet látni, hogy hány fegyót vettél meg végtelenre, ugye amelyik elől a tiltó jelzés eltünik.
    majd végül játék inditása előtt is a megjelenő uj 4. opciót állítsd ON-ra

Az ne kérdezd, hogy minek ez a nagy összevissza aktiválás, hogy 4 helyen is kell megerősíteni, de ez van...:D
  • SovereignX
    Az örök lőszert azt hogy lehet megszerezni? Végig vittem. Be is kapcsoltam ezt az opciót az új játéknál de ettől még nem történik semmi. Meg kell venni a spec opcióknál vagy hol? Azzal meg az a baj, hogy össz vissz 2 BSAA emblémát találtam.
  • CroftManor
    Azt tudtátok, hogy ha a hajós pálya elején, van az a csávó, aki lehúzná azt a kart, amikor a társunkat csapdába ejtik egy ketreccel...Na ha a pálya elején kilőjük mesterlövész puskával, akkor ezt a részt kihagyhatjuk
  • DarkSector
    háát végülis emilyen formában is fogalmazhatunk, hogy megnő a karja...:D
  • SovereignX
    Kösz!

Szóval előbb lőni még nem nő még egy karja aztán szikla és hajlandó lesz ugrani. Remek!
  • DarkSector
    jah értem...thx
  • IMYke2.0.0.0
    Wesker megölése: KLIKK
  • SovereignX
    Please help!!!!
    A játék végén hogy a tökömben kell kinyírni Weskert? Leborítok vmi kikúrt nagy sziklát aztán baszik bármit csinálni. Azt sugallja ugorjak de azt nem teszi!
  • IMYke2.0.0.0
    A leírás elején emlegeti a console aktiválását... a Left 4 Dead "Avalon" esetében az helyből aktív [tapasztalat].
  • DarkSector
    ez akkor kell, ha valakinek nem megy a menüből a csatizás?
  • IMYke2.0.0.0
    Hamachi-hoz is készítettem leírást, korábbi lapokon ott van.
    De a neten sem nehéz találni.
    Egy nem általam írt leírásból idézek [Left 4 Dead-hez írta valakiG:

"Hamachit felrakod belépsz. (szerintem ezt nemkell részletezni.)

3. Aki csinálja szervert ezeket a parancsokat irja be a konzolba: ip [hamachi ip-d] pl: ip 5.193.81.207
    sv_allow_lobby_connection_only 0
    net_start
    map [kiválasztod alulról a listából]

Ezután elindul magától a szerver.

Aki csatlakozik az ezt írja a konzolba: connect [annak a hamachi ipje aki csinálta a szervert] pl.: connect 5.193.81.207

Remélem érthető volt. 100% ban működik és semmilyen program nem kell hozzá pluszban. Ha valami nem megy kérdezzetek nyugodtan.

Ezt elfelejtettem FONTOS: Vezérlőpul ---> hálózati kapcsolatok ---> speciális ---> speciális beállítások ---> hamachit rakd az 1. helyre"
  • CroftManor
    feltettem a 9.10es CC.t kilőttem az AIt disabledre de így is fekete képernyőt kapom a videók alatt :S
  • Prince of Máté
    Leírást hol találok hozzá?
    Alul a kereső nem adja ki.
  • DarkSector
    habár tehetsz 1 próbát először fix-el hama inditás nélkül!!!!
  • DarkSector
    kell-kell...
    ahoz is ugyanugy a fix, meg minden
  • IMYke2.0.0.0
    DE kell.
  • Prince of Máté
    Hali!

2 gép össze van kötve lanba, hogyan tudnánk összehozni egy co-op story módot? A játék nem origi, gondolom nem kell hama, ha egymás mellett van a 2 gép.
  • DarkSector
    lol
    én pondro
    azért itram ezt vissza, mert aszittem viccelsz, és a hozzászólásodban nem vettem észre, az alsó bekezdést, aszittem az az alattad lévőhöz tartozik...:DDDDDDD

nah
    ha nem megy akkor töccsed magad taposoaknákkal!!!
    és a korlátokon ugorj át, és rakosgass le aknát...ők mikor követnek a korlátokon átmászva, belemennek a taposoba, és fuss vissza, és oda-majd vissza...mert mellettük el lehet menni.
    és a korlát feltartja addig őket, hogy letedd a plantot
    :DDDDD
  • offkorzreg
    rakétavető :D
  • Fpocok
    Ne fárassz. Inkább mondj valami trükköt :P Hiába lövöm a fehér részét, nem akarnak megdögleni.
  • DarkSector
    nah menstuálsz?? vagy pont hogy kimaradt?
    :D
  • Fpocok
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    De ideges vagyok :P

Veteránon a végén járok, amikor az ajtókat kell nyitogatni, vagyis a kapukat... és jönnek a tücskők, és állandóan megölnek, pedig lövöm mint a hülye azzal a hosszú csövűvel. Nincs rájuk valami trükk? :P
  • DarkSector
    jaja...:D
    veterán fokozat+1-2 chapter+transformátor
  • IMYke2.0.0.0
    Youtube-on én is úgy láttam, hogy több, mint 10x kell(ett).
    A csávó az első pályán [a kivégzés scene] az oszlopról lelött trafóval csinálta a skac.
  • DarkSector
    sebesitsd meg magad....danger állapotig, hogy pirosban villogjon az életed.

ezekután a társad automatice odafut lekezd gyógyítani...
    nah ekkor a fujkálás közben kell V-t nyomni (legegyszerübb ha nyomogatod a V-t)
    tudomásom szerint 20x kell kb, de valaki 10-et emlegetett és beadja.
  • Doki17
    Ezt az acievementet egyszerűen nem bírom megcsinálni, hiába néztem róla videókat nem akar sehogyan se sikerülni. Valaki esetleg tudna segiten, hogy mit kell csinálni. Róla van szó: Who Do You Trust? (Build up a certain relationship with your partner )
  • shayra
    Sziasztok!
    Lenne 1 ici pici kérésem nekem kéne ez LoadResource.arc"2 file :D RESIDENT EVIL 5 /nativePC/Image/Archive ben van meg köszönném ha valaki fel töltené o.O
  • IMYke2.0.0.0
    Újra kellene telepítened a játékot - de erősen valószínű, hogy sérült az adatállománya.
  • janika15
    kipróbáltam amit írtál, de így is megkapom ugyanazt a hiba üzit! help!
  • janika15
    és ha ezt berakom menni fog???
  • lalakov
    Megtaláltam.
  • lalakov
    Hol is van az xlive mappa, amit el kell menteni?
    (alul nem működik a keresés:( )
  • DarkSector
    Ezt kéretik letölteni,
    zlib.dll
    és bemásolni ide:
    C:\Windows\System32\
  • janika15
    am thx!!!!
  • janika15
    hiba üzim: inflate: incorrect data check: -3 (végzetes kilépés az alkalmazásból) mi az oka? gépem lennn readelhető!
  • DarkSector
    Launcher.exe.
    Majd bal oldalt fent a sarokban: Language--->English
  • IMYke2.0.0.0
    Indító alkalmazás - bal felső sarok...
  • janika15
    csáó! a játék király lenne de kínai! és nem tom visszaállítani angolra! vki tudna helpelni? így játszhatatlan! vagy esetleg vki elküldhetné az angolosító fájlt! ( vagy ha van magyarostító az is comingolhatna!)
  • DarkSector
    mennyire durva, hogy átlóssan nézve is ugyanugy változnak a szinek....:D