4185
-
SovereignX #3585 A figuravásárlósnál tuti nincs ilyen. Ruha, meg figurák. Ennyi. Néhol kiírja, hogy mi lenne az ami eddig nincs meg azt hogy mi kell. A min 5 olyan BSAA jelvény lószar -
#3584 te ezt nem rosszból, de bannerba kéne rakni, mert mindenki ezt kérdezi!!!
:D
amúgy.
Fejleszd maxra a fegyódat, HA MÁR 1x lenyomtad a játékot!!!!
Ezután ha szereztél annyi tapasztalati pontot, akkr a bonuszok közt meg tudod vásárolni, a végtelenséget, ot ahogy a kis figurákat lehet vásárolni 500pontokér.
ha ez is megvan, akkor a bonuszok közt, ahol az extra ruhák, meg képernyőmodokat választhatod ki, megjelenik egy INFINTE AMMO opcio....itt kapcsold ON-ra, és itt is lehet látni, hogy hány fegyót vettél meg végtelenre, ugye amelyik elől a tiltó jelzés eltünik.
majd végül játék inditása előtt is a megjelenő uj 4. opciót állítsd ON-ra
Az ne kérdezd, hogy minek ez a nagy összevissza aktiválás, hogy 4 helyen is kell megerősíteni, de ez van...:D -
SovereignX #3583 Az örök lőszert azt hogy lehet megszerezni? Végig vittem. Be is kapcsoltam ezt az opciót az új játéknál de ettől még nem történik semmi. Meg kell venni a spec opcióknál vagy hol? Azzal meg az a baj, hogy össz vissz 2 BSAA emblémát találtam. -
#3582 Azt tudtátok, hogy ha a hajós pálya elején, van az a csávó, aki lehúzná azt a kart, amikor a társunkat csapdába ejtik egy ketreccel...Na ha a pálya elején kilőjük mesterlövész puskával, akkor ezt a részt kihagyhatjuk -
#3581 háát végülis emilyen formában is fogalmazhatunk, hogy megnő a karja...:D -
SovereignX #3580 Kösz!
Szóval előbb lőni még nem nő még egy karja aztán szikla és hajlandó lesz ugrani. Remek! -
#3579 jah értem...thx -
#3578 Wesker megölése: KLIKK
-
SovereignX #3577 Please help!!!!
A játék végén hogy a tökömben kell kinyírni Weskert? Leborítok vmi kikúrt nagy sziklát aztán baszik bármit csinálni. Azt sugallja ugorjak de azt nem teszi! -
#3576 A leírás elején emlegeti a console aktiválását... a Left 4 Dead "Avalon" esetében az helyből aktív [tapasztalat].
-
#3575 ez akkor kell, ha valakinek nem megy a menüből a csatizás? -
#3574 Hamachi-hoz is készítettem leírást, korábbi lapokon ott van.
De a neten sem nehéz találni.
Egy nem általam írt leírásból idézek [Left 4 Dead-hez írta valakiG:
"Hamachit felrakod belépsz. (szerintem ezt nemkell részletezni.)
3. Aki csinálja szervert ezeket a parancsokat irja be a konzolba: ip [hamachi ip-d] pl: ip 5.193.81.207
sv_allow_lobby_connection_only 0
net_start
map [kiválasztod alulról a listából]
Ezután elindul magától a szerver.
Aki csatlakozik az ezt írja a konzolba: connect [annak a hamachi ipje aki csinálta a szervert] pl.: connect 5.193.81.207
Remélem érthető volt. 100% ban működik és semmilyen program nem kell hozzá pluszban. Ha valami nem megy kérdezzetek nyugodtan.
Ezt elfelejtettem FONTOS: Vezérlőpul ---> hálózati kapcsolatok ---> speciális ---> speciális beállítások ---> hamachit rakd az 1. helyre"
-
#3573 feltettem a 9.10es CC.t kilőttem az AIt disabledre de így is fekete képernyőt kapom a videók alatt :S -
#3572 Leírást hol találok hozzá?
Alul a kereső nem adja ki. -
#3571 habár tehetsz 1 próbát először fix-el hama inditás nélkül!!!! -
#3570 kell-kell...
ahoz is ugyanugy a fix, meg minden -
#3569 DE kell.
-
#3568 Hali!
2 gép össze van kötve lanba, hogyan tudnánk összehozni egy co-op story módot? A játék nem origi, gondolom nem kell hama, ha egymás mellett van a 2 gép. -
#3567 lol
én pondro
azért itram ezt vissza, mert aszittem viccelsz, és a hozzászólásodban nem vettem észre, az alsó bekezdést, aszittem az az alattad lévőhöz tartozik...:DDDDDDD
nah
ha nem megy akkor töccsed magad taposoaknákkal!!!
és a korlátokon ugorj át, és rakosgass le aknát...ők mikor követnek a korlátokon átmászva, belemennek a taposoba, és fuss vissza, és oda-majd vissza...mert mellettük el lehet menni.
és a korlát feltartja addig őket, hogy letedd a plantot
:DDDDD -
#3566 rakétavető :D -
#3565 Ne fárassz. Inkább mondj valami trükköt :P Hiába lövöm a fehér részét, nem akarnak megdögleni. -
#3564 nah menstuálsz?? vagy pont hogy kimaradt?
:D -
#3563 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De ideges vagyok :P
Veteránon a végén járok, amikor az ajtókat kell nyitogatni, vagyis a kapukat... és jönnek a tücskők, és állandóan megölnek, pedig lövöm mint a hülye azzal a hosszú csövűvel. Nincs rájuk valami trükk? :P -
#3562 jaja...:D
veterán fokozat+1-2 chapter+transformátor -
#3561 Youtube-on én is úgy láttam, hogy több, mint 10x kell(ett).
A csávó az első pályán [a kivégzés scene] az oszlopról lelött trafóval csinálta a skac.
-
#3560 sebesitsd meg magad....danger állapotig, hogy pirosban villogjon az életed.
ezekután a társad automatice odafut lekezd gyógyítani...
nah ekkor a fujkálás közben kell V-t nyomni (legegyszerübb ha nyomogatod a V-t)
tudomásom szerint 20x kell kb, de valaki 10-et emlegetett és beadja.
-
#3559 Ezt az acievementet egyszerűen nem bírom megcsinálni, hiába néztem róla videókat nem akar sehogyan se sikerülni. Valaki esetleg tudna segiten, hogy mit kell csinálni. Róla van szó: Who Do You Trust? (Build up a certain relationship with your partner ) -
shayra #3558 Sziasztok!
Lenne 1 ici pici kérésem nekem kéne ez LoadResource.arc"2 file :D RESIDENT EVIL 5 /nativePC/Image/Archive ben van meg köszönném ha valaki fel töltené o.O -
#3557 Újra kellene telepítened a játékot - de erősen valószínű, hogy sérült az adatállománya.
-
janika15 #3556 kipróbáltam amit írtál, de így is megkapom ugyanazt a hiba üzit! help! -
janika15 #3555 és ha ezt berakom menni fog??? -
#3554 Megtaláltam. -
#3553 Hol is van az xlive mappa, amit el kell menteni?
(alul nem működik a keresés:( ) -
#3552 Ezt kéretik letölteni,
zlib.dll
és bemásolni ide:
C:\Windows\System32\ -
janika15 #3551 am thx!!!! -
janika15 #3550 hiba üzim: inflate: incorrect data check: -3 (végzetes kilépés az alkalmazásból) mi az oka? gépem lennn readelhető! -
#3549 Launcher.exe.
Majd bal oldalt fent a sarokban: Language--->English -
#3548 Indító alkalmazás - bal felső sarok...
-
janika15 #3547 csáó! a játék király lenne de kínai! és nem tom visszaállítani angolra! vki tudna helpelni? így játszhatatlan! vagy esetleg vki elküldhetné az angolosító fájlt! ( vagy ha van magyarostító az is comingolhatna!) -
#3546 mennyire durva, hogy átlóssan nézve is ugyanugy változnak a szinek....:D