4185
-
#3625 Ok, köszönöm a gyors választ. -
#3624 Resident Evil 5 gépigény:
Minimum:
* CPU: Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2
* RAM: Windows Vista (1GB) / Windows XP (512MB)
* HDD: 8.0GB or more
* Monitor: 800×600
* Disc Drive: DVD9 compatible drive
* Graphics Card: VRAM (256MB) / DirectX9.0c/Shader 3.0 / NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro
* Sound Card: DirectSound Compatible (DirectX9.0c or higher)
* Interface: Mouse & Keyboard
* Internet : Broadband Connection
Ajánlott:
* CPU: Intel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better
* RAM: Windows Vista (2GB or more) / Windows XP (1GB or more)
* HDD: 8.0GB or more
* Monitor: 1280×720 or larger
* Disc Drive: DVD9 compatible drive
* Graphics Card: VRAM (512 or more) / NVIDIA GeForce 9800 series or better / ATI Radeon HD 4800 series or better
* Sound Card: DirectSound Compatible (DirectX9.0c or higher)
* Interface: Xbox360 Controller for Windows
* Internet : Broadband Connection
Összefoglalóan:
- gyenge a CPU,
- kevés a RAM,
- nem támogatott a VGA.
Ezért nem fut a gépen el, rendesen.
-
#3623 Jah am a d meghajtóra raktuk maradt 26gb szabad hely. -
#3622 intel pentium 4-es alaplap 3.00Ghz-es proci, 1gb ram, ati radeon x1650 pro vga, windows xp home edition, directx 9. A játékot meg letöltöttük. -
#3621 Szokásos kérdések:
- gép felépítése? [CPU - RAM mennyisége - VGA - operációs rendszer - driverek - DirectX]
- mennyire lehasznált a rendszer?
- eredeti vagy warez cucc?
-
#3620 Sziasztok! Van egy kis problémám. Amikor elindítom a játékot és rámegyek a benchmark-ra vagy ha új játékot kezdek akkor ezt írja ki:
Sajnos pont benne van a kurzor de ez van odaírva: d3derr_driverinternalerror. Nem tudjátok mitől van ez? Az én gépemen megy a tesómén meg nem pedig nagyjából ugyanazt tudja mind a 2 gép. -
#3619 Hellosztok!
Nem tudna valki küldeni egy 50-60%.os mentést? Format volt de nix kedvem előről kezdeni:(
Nagyon megköszönném!! -
lackomalacko #3618 http://kep.ivpicture.hu/216858.N.jpg
Ez történik mindig , ha vki tudna segíteni megköszönném !! -
#3617 ilyet egyszer csinált csak nekem, amikor vártam hogy a Join Gambe-be elfogadja a másik a felkérésemet. ÉS pont nem volt gépnél. és kiakadt a játék -
lackomalacko #3616 Hali egy kérdés: Ismerősömmel hamachival és a DLLLOAD.exe-vel toljuk Windows7-en és mindent megcsináltunk működik is a dolog de egy olyan 5 perc játék után a Windows 7 kiírja h a játék nem megfelelően működik kérem zárja be mit lehet ez ellen tenni? Előre THX -
mester1987 #3615 meik hamachit töltsem le?? és írd le légyszi mit-hogyan állítsak be -
mester1987 #3614 akkor játszhatunk -
#3613 nem -
mester1987 #3612 eredeti játékod van? -
#3611 Nem akar vki coopozni? Már szarrá játszottam a játékot, örök lőszer, figurák, BSAA stb.
Hm? -
mester1987 #3610 Szóval rejtett menüpont -
mester1987 #3609 Ééértem és köszönöm. Ja és még 1 kérdés hogyan lehet majd még feloldani az uccsó Filter-t amin ????-k vannak, nameg van egy menüpont is ami ugyanúgy ???-s ??? -
Kindred Blades #3608 Nem kell minddel.
A lényeg, hogy minden pályát csinálj meg legalább egyszer A rating-gel.
Sorban oldja fel a karaktereket. -
mester1987 #3607 Vagyis hány pontot kell szerezni??? Elég minden elérhető karakterrel "A" értékelésre megcsinálni a pályákat és feloldódik a többi is?? -
mester1987 #3606 Hogyan lehet a the mercenaries módban az összes karaktert feloldani írja már le pontosan valaki! Kösssz -
#3605 Fel tudnánk pörgetni...
Első (és sokatok szerint a jobb) részekkel, például...
-
#3604 de csak idővel....:D -
xxxpaulxxx #3603 ráadásul ez nem is egy olyan topic, ahova bejönnek a geek-ek flémelni, szóval törölgetni se nagyon kell
Meg sajna ez idővel egy kihaló topic lesz -
#3602 de a megoldás, hogy te online profilt akartál létrehozni, ahhoz kell cd-kulcs.
csinálj helyette OFFLINE profilt, és ennyi. -
szóda95 #3601 ok értem
thx a segítséget -
#3600 A játékot nem tudod manuálisan menteni - a játék ún. "checkpoints" rendszerrel, adott helyeken, ill. a pályaszakaszok befejeztével ment.
-
szóda95 #3599 sziasztok
én csak annyit szeretnék megtudni hogy hogyan lehet a játékot elmenteni mert ha bejelentkezem a profilomba kéri a CD kulcsot:S
valaki segítsen pls -
#3598 Megbirkóznál a feladattal meglátod. -
#3597 Egyetértek imike legyen gazdi itt a re5-ben
a banner meg már én is irtam sokszor, hogy sürgőssen elkellene, mert millioszor imétlődnek az alapvető kérdések.
ráadásul egy nyelvválasztás miatt elbukni ez számomra hihetetlennek tünik, a végtelen löszert még megértem. -
#3596 Kösz Bubu! -
#3595 Nos az a helyzet, hogy a játékon kívül semmi- de semmi nem kell.
Elindítottuk mindketten a játékot, egyikünk csinálta a lan szervert, másikunk Join, és tökéletesen kijátszottuk.
Szerintem a Resi4 jobb volt, az 5 elveszítette a félelmetes hangulatát a co-oppal, hogy sosem vagy egyedül. -
#3594 Jah azt is kell menekülni ! Ki kell biri 7 percig a Wesker ellenei küzdelmet ! Utána jön Jill de öt sem szabad megsebesiteni ! -
#3593 Én most találkoztam Weskerrel, de szerintem ez még nem a játék vége. Van vele egy szőke csaj is. Itt csak menekülni kell? -
#3592 Köszönöm a bizalmat, de nem hiszem, hogy jó házigazda lennék... :) -
xxxpaulxxx #3591 én megszavazlak házigazdának!
Mivel nincs még!
Szavazzon Imykére mindenki!:D -
#3590 KÖNYÖRGÖM bannerba tegyen már valaki egy átkozott FAQ-ot!
Annyi információt szúrtunk már be, mint egy kis ponyvaregény, simán kijönne belőle a következő témákra:
- indítási metódusok
- rangok / jutalmak
- hogy kell végtelen lőszer
- hogy kell megölni Wesker
stb. stb.
-
#3589 hali a nyrlvet hol lehet át álítani mert nekem japán -
#3588 Nagy tiszteletem...:D -
#3587 Köszi, sikerült. Nem tudtam, hogy a V-t kell nyomogatni. Ezzel már meg is van mind az 50 acsi. -
#3586 tuti van a legvégén vannak a fegyók, csakis tunning után válnak láthatóvá a kérdőjelek helyén.
nekem mondhatod, xbox360 és pc-n is fullba megcsináltam mindent 1000% hogy ott lesz.:D