Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
ez a DreamCast-es ((NullDC-vel)), Resident Evil CVX, amit én végig vittem, csak sajnos sokszor 100-150fps-em volt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

wesker24
Gondolom a Resi CVX-et vagy Pcsx emuval tolod vagy Ps2 konzolon esetleg talán van Gamecube-od ? 😄
wesker24
Jah a Resident Evil 0 és az 1 GC-s verziója hihetetlenül szép !

Viszont Dolphin emu kell majd hozzá ! Amihez szintén kell egy erõs gép ugy mint a PCSX emuhoz !

A Resident Evil CVX-nél meg jelenleg csak a Ps2 verzió müxik !
IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm! Erre vágytam. Bele is kezdek a hiányzók beszerzésébe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Oksa, akkor kicsit tévedtem 😛

Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect

hmm akkor az jön majd a veronica után.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Majdnem de a Resi CVX a Resi 2 után történik a többi stimmel !
wesker24
Elöször is vegyük sorjában ! Story szempontjából a következök !

1. Resident Evil 0 vagyis a Beginning GC Dolphin emu-val perfect !
2. Resident Evil Remake Resi 1 GC-s verziója Dolphin Emu-val perfect
2/1 Resident Evil 1 PC
3. Resident Evil 2 PC
4. Resident Evil Code Veronica X ez GC-n bukta de Pcsx emuval Perfect
5. Resident Evil 3 PC
6. Resident Evil 4 PC
7. Resident Evil 5 PC
Fpocok
Hát sorban 😛

resident evil 0
resident evil 1 (original v remake)
resident evil 2
resident evil 3
resident evil C:V
resident evil 4
resident evil 5...

nem? 😛

IMYke2.0.0.0
Most aztán tényleg leírhatnátok, hogy miként, milyen részeket kell sorrendben végigjátszani?
Vannak itt emulátorok, feljavított kiadások emlegetve, de konkrétumok: 0.

Tehát,
1. Resident Evil
2. ???

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Már majdnem befejeztem. Sokkal jobb mint a mostanában kijött azonos néven futó játékok.

DarkSector
azért mert ott te döntheted el hogy mikor mit köszönj meg ugye egy élõ embernek online, akivel játszol.
de mint bot a gépnek nincs szüksége köszönetre.
ezért van.
csak az lehet ugye mint itt is, ha segitségnyújtás közben nyomsz v-t, és akkor nem magához hivja, nem fog "common"-ozni, hanem megköszöni neki...
😄
amuygis asszem megköszöni, automatikussan, de ha te csinálod v-vel, akkor kapsz acsit érte...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Igen, rejtély marad, hogy miért csak online lehet megköszönni bármit is a megfelelõ gombjával. De az a V-s megoldás könnyebb is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
azért irtam hogy V gombot nyomjon...másképpen nem tudsz köszönni neki...😄
ha nyomvatartod, akkor is csak 2 másik parancs jön be...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

blackcalibra
Vagyis? Kicsit bõvebben.
Evin
Majdnem lehetséges.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

blackcalibra
Ehhez a játékhoz készül magyarítás? Vagy technikailag lehetséges-e egyáltalán?
wesker24
Most néztem meg a Resident Evil Code Veronica X Wesker Report's DVD kisfilmet ! Nagyszerûen összefoglalja a Resi 0-1-2 történéseit !
Elég sok minden kiderül belöle ! És a kisfilm végén a Resi CVX bemutató zseniális !
fery02
Nincs mit! 😊
Egy külföldi fórumon olvastam én is, valószínû én is elszenvedtem volna még vele egy darabig.

lalakov
Köszönöm, így sikerült. <#worship> Sosem jöttem volna rá magamtól, hogy azt a gombot kell nyomni. (Én mindig átállítom az alap bill. kiosztást)
fery02
Így van. A V gomb...amit én rögvest átraktam a (számomra) kézre esõbb E-re (az addigi E-t pedig a középsõ egérgombra), mert nekem valahogy a V nagyon nem esik kézre.

IMYke2.0.0.0
Ami ugyanaz, mint amivel ill. amit,
- a pálya kijáratoknál nyitjátok az ajtót,
- a QTE események alatt is kell használni,
- amivel támadni küldöd (mellesleg ugyanezt teszi a Fel kurzor is),
azaz: a V betû .

fery02
...mármint a partneredet utasító gomb

fery02
Egyszemélyes módban ne is próbálkozz a hagyományos "köszönés" gombbal (ami nálam pl a balra kurzor), hanem mentés közben azt a gombot nyomd, amivel a karakteredet utasítod pl tárgy felvételre.

lalakov
Megnéztem a youtube-on és ott mondja a karakter, hogy "köszönöm", nálam meg nem hangzik el, de akkor próbálgatom tovább.
fery02
Én 10 után kaptam meg.

DarkSector
oks
nagyon egyszerü
sebesitsd meg magad, és ha a társad .... ELKEZD FÚJNI rád a gyógynövénybõl, akkor nyomogasd a V-t (alap gombkiosztásban a V-t)
kb a 20.után megkapod.

lalakov
Tudna valaki segíteni a Who do you trust-ban? Mert nem hajlandó megköszönni a gépnek.
DarkSector
egy karakter már kész a Nemesis Remake-hez...<#violent><#buck>

DarkSector
Kedves SG-s barátomnak hála.
Hozzá tudtam jutni egy CSAK japánban kiadott TRIAL verziós RE REMAKE SPECIAL EDITION-t...
igaz nem végigjátszható, de egy kissebb kincs...:d

És az érdekessége, hogy pl Chris, és Jill...más ruhát hord magán!!!!
Például Jill a NEMESIS-ben való kinézetét irányíthatjuk kb 10 perces limit erejéig!!! 😄

ki kéne kapcsolni az idõlimitet...😄

DarkSector
hát mondtál valamit!!😄

Majd 10 év múlva talán jó lesz az emuláció, amikor már PS5 lesz mindenhol😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
soha nem jelent meg pc-re a resident evil archives - resident evil.

megszereztem nagynehezen a 0.részt wii-verzioban!!
de nehézségi fokozat után csak egy fekete képernyõ van...:S

amugy a resident evil 4 wii-re meg emilyen: 😄
Itt meg mikor invertory-ba lépek, és onnét ki, akkor kifagy!...:S

kirol
Jaja. De honnan jött ez a WII verzió PC-re?

Fpocok
darksector, írtam privit, olvasd el, bocs hogy csak most néztem meg mit küldtél 😊

DarkSector
Közben megtudtam, hogy a Resident Evil Archives - Resident Evil Zero-t most december elején adják ki, DE CSAK USA és EU!!!

Japán verziót már 2008 juniusában kiadták!!!
<#eljen>

Maxtreme
Am mind1 ám h az L-el indítod e vagy nem. A simával is müxik, csak az optimize quarantizers legyen kikapcsolva a beállításoknál.
Anno a GC-s is csak így ment. De ez tény h szebb sokkal 😊

DarkSector
oks...😄

Maxtreme
Köszi má megódva 😊)

DarkSector
segítek nekedis...😄

Maxtreme
Huhh ez királyos. Be kõ szereznem 😊

wesker24
Én is megnéztem a Resident Evil Archives-t !!

Hát nem sok különbség van a Gc-s és a WII verzió között !

Talán a WII-s verzió egy picivel szebb mint a GC !

Habár a GC-s verzió is elég szép de az legalább

1. Nem akad nem 28-30 FPS-el megy hanem 50-60 FPS-el megy !!
2. Eddig sehol egy hiba vagy BUG !

Vagyis az RE Archives csak grafikában más mint a GC-s társa !

Viszont leszedtem a Resident Evil Umbrella Chronichles-t találtam olyan linket ahonnát full sebességgel lejött !

Viszont ez Resi verzió is felejtõs mert WII-s Nunchaku kell hozzá ugy mint anno a Dead Space EXtraction Pointhoz amit billel nem lehet emulálni !
DarkSector
bármennyire is elvagyok ezzel az 5. résszel, de tény, és 100%-ig egyetértünk....ez az igazi borzongás, már csak az lenne hab a tortán, ha végre valakinek eszébe jutna, a 2. és 3. résszel elkövetni ezt a merényletet.....
Nem is értem hogy miért nem követték már el eddig, higy a grafikus motor már készenállna!!!!

Remélem ez az Archives sorozat a Resident 1 és a majd december környékén megjelenõ zero után végre elhozza a várva várt 2 és neadjisten 3 részeket. <#szeret><#szeret><#vigyor2>

És nem csak én lovagolok ezen a kicsit sem valószínûtlen témán!!!
Resident Evil 2 Remake comming for "EXCLUSIVE" Wii?

DarkSector
jah igen de akkor is wii játék, még ha egy az emulátor is...😄

Kandurex
Na, ez Resident Evil! Nem ez a címben szereplõ Sam I'M játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Evin
A GC emu Wii emu is egyben. Nem próbáltam, de a beállításokban van ilyen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
jah de ez wii....😄DDDD

Seth
Van ps2 és GC emu topik is, oda nyugodtan elfér, nem kell minden szarnak nyitni

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Srácok, hogy ne zavarjuk itt a resident evil 5 topicot, kéne nyitni egy resident emu topicot nem???
bevállalná valaki, a nyitást, és esetleg a banner megszerkesztését???
<#buck>

DarkSector
Van megoldás!!!
amikor elkezded a papíron válaszd az alsó szöveget, ez az úgymond easy fokozatot fogja jelenteni.
Majd menj a legelsõ zombihoz...
mikor felkelt, rohanj vissza a nagy terembe, és találsz majd a közepén a földön egy pisztolyt ezzel majd kicsit könnyebb lesz...

A legfontossabb!!!!!!!!!
Szinte az összes zombit el is lehet kerülni, csak azt öld meg amit muszáj!!!!!

devilzero
Aki szeretne úgy játszani, hogy nem az idõ hajtja, hanem felszeretne mindent fedezni MEDIUM szinten az jöjjön, én várom!!!
GamerTag: csabesz8

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en