4185
  • IMYke2.0.0.0
    ÉS ezt?:
    Wii Resident Evil - The Umbrella Chronicles [NTSC] USA
    Ez is 1 DVD :(
  • IMYke2.0.0.0
    "Resident Evil: Code Veronica X
    Resident Evil Survivor 2: CODE Veronica
    Resident Evil: Dead Aim
    Resident Evil: Outbreak
    Resident Evil: Outbreak File #2"

Ezeket érdemes beszereznem, és ePSXe-vel tudom játszani?
    [Mert bizony, mindegyik 1 teljes DVD!]
  • digo82
    Hali!Bocs,hogy ilyen későn írok!:))) Úgy,hogy AA C meghajtón vannak a mentések és a D meghajtóra is nyomtam egy rendszert!De tényleg nem akar működni!Lehet valami köze hozzá,hogy a GTA4 is XLives?Lehet be kever neki?Jó volna tudni pontossan melyik fájlok a Rezi5-é és melyik a GTA4-é!
  • erieskrisz
    Még egy kérdés ugrabugra faxit hogy kell kinyirni??
  • erieskrisz
    Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Igen: rohanni és lángszórózni, rohanni és lángszórózni...
  • erieskrisz
    Sziasztok azt a föellenséget hogy kell megölni mikor egy laborban vagyunk és fel lehet venni egy lángszorot mert mindig ujra éled kell valami specko dolgot csinálni vagy mi??
  • DarkSector
    e6550

amugy nem csak k&l a jo, hanem az összes xlive játék, mert 1 xlive multis játék cdkulcs jó a töbihez is.
  • DarkSector
    ha nem eredeti, akkor értelemszerüen az nemjo, hisz az eredeti a cdkulcs miatt fontos.
  • hitman090
    Kane and Lynch megvan de az sem eredeti azal lehet lanon? online?
  • hitman090
    Neved X en?
  • DarkSector
    lehet
    x-en vegyél fel és elmondom ha kell.

amugy vegyél egy 200é egy kane and lynch játékot pl és annak a cd-kulcsa ehhez jo és az összes xlive játékhoz.
    és akkor eredetiként tudsz játszani...

576-ban és cd galéaxis-ban 2000é kb kapsz vagy kevessebbért ....1790
  • DarkSector
    én azt nem vágom hogy hogy rakod vissza xlive mappát ha már ujratetted a rendszert.
    azt előtte kellett volna kimenteni.
    amugy akkor menne is a mentésed.
    mert a profilokat az a mappa tárolja le.
  • hitman090
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e nem eredeti játékkal LAN-on játszani coop-ba?

És ha igen hogy?
  • digo82
    Szia átmásoltam az X Live mappát de nem jó nem onnét kezdem ahhonét abbahagytam!Vagy valamit rosszúl csináltam?
  • lalakov
    XLive mappa:
    C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
  • digo82
    Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy rendszer újratelepítés után,hogy kell visszamásolni a mentéseket?Mert ami van a Document&Settings/nevem/Dokumentumok/Capkom mappában azt visszaraktam de nem lehet betölteni az új rendszeren!Még kell valami mást is kimásolni,hogy működjön?Előre is THX!
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértek veled!
    PC-n próbálkozom - néha - Logitech kontrollerrel, mert "hát azzal jobb"... de nem jobb...
    Konzol-FPS-t kontrollerrel... úristen! Mikor olyan rettenetesen lassan áll rá célra...
    Bezzeg egér + bill: a másodperc törtrésze alatt a célkeresztem az ellenfél fején és bamm!
  • SZEG007
    Azért megvan rá az okuk ha egy játék konzolra és PC-re is megjelenik akkor mindössze a bevételek 10% jön PC-böl ebböl egyenesen következik hogy arra fejlesztenek majd amiböl több hasznot tudnak kiszedni+ egy Microsoft, vagy Sony még azt is megteheti hogy fizet a fejlesztöknek hogy csak ezen vagy azon a konzolon jelenjen meg a cucc.

Tulajdonképpen nem lenne semmi bajom a konzolal ha rálehetne rakni egeret meg bilentyüzetet és rendesen meg is csinálnának rá minden játékot, de sajnos csak nagyon kevés játékon használhato normális irányitás ezért nem tudok vele mit kezdeni. Két hétig probáloztam szoktatni magam kontrolerhez, de egyszerüen annyira se voltam képes hogy Street Fighter-be very easy fokozaton szenvedés nélkül verjek le egy ellent, vagy NFS-be végigtudjak vinni egy pályát kicsuszás nélkül.
    Egyszerüen szörnyü hogy a kontroler mennyire limitálja az irányitás szabadságát PC-s gyökereimmel felfoghatatlan volt számomra hogy birják ki milliok hogy ilyen korlátok közé szoritják öket.
  • Dave00
    Tud valaki valami megoldást a problémánkra? Vagy valami tipp? #3643
  • IMYke2.0.0.0
    Miért is gyűlölöm a konzolokat...? Miért is...? Meg van! Mert (szinte) csak azokra fejlesztenek!
    Bekaphatják!
  • DarkSector
    meg gyüjteni leht
    dobálni, és enni, meg társnak adni...meg rántottát sütni.
  • Dave00
    Hali mindenki, mi haverral próbáltunk játszani és ha ő akar hozzám csatlakozni vagy én hozzá,akkor kiírja hogy the game session cancelled vagy valami ilyesmi.Ezt lehet valamivel orvosolni?
  • dante3
    Fincsi
  • IMYke2.0.0.0
    zöld = záp (barna)
  • IMYke2.0.0.0
    A tojások jók is valamire:
    - fehér: életerő
    - zöld: mérgező [ezt illik az ellenségre dobni]
  • Seth
    Na vajon mit? Energiát tölt (kivéve a záptojást persze :))
  • turando
    Srácok,mit kell csinálni a tojásokkal???? Csak foglalja a helyet az inventoryban,vagy jó is valamire?
  • lalakov
    Milyen nehézségi szinten játszol?? Spórolni kellett az elején a tölténnyel, ez igaz, de azért ennyire nem gáz.
  • Gaben78
    hát ez az, semmi munició, ezzel van tele a t...!!! és sehol cheat, 1x kéne a életben...akkor semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig az az egyik LEGKÖNNYEBB pálya!
    Gránát-, vagy rakétavetővel célozz a fénynyalábot sugárzó tükör bal illetve jobb oldalára, úgy kábé 2-3 méternyire attól, oda, ahol láthatók is az állványok...
    A célzást érdemes attól az ajtótól tenni, amit amúgy is ki kell majd nyitnod a megszerzett mozaikdarabokkal!
    Ha jól lősz, akkor mindkét zombi kinyiffan, ergo: nem lesz "lézerezés".
    Innen már mese az egész pálya!

• Gaben78
    már sokaig elvittem, ott vok ahol a niggerzombi lézerezik :D és 3 medalt kell megkeresni.... de elegem van h soha sincs municiooo,,, dark és hol van?
  • Evin
    Lőni-lőni-lőni.
    Amúgy nem kell kinyírni, de ajánlott, hanem csak addig kell túlélned, amíg kirobbantják a kaput.
  • erieskrisz
    Valaki árulja már ell mit kell csinálni az elsö fö ellenségnél valami piacon jön nagynagy kalapácsal azt még meg is ölöm de a sok kis hülye zombi meg jön ezerel mit kell ot csinálni a a kalapácsos fazont már kinyirtam
  • DarkSector
    de van.
  • Gaben78
    nincs :(
  • norbi2fraktal
    gamecopyworld.com-on tuti van
  • Gaben78
    hi, nincs vm cheat lőszerre...??? vagy leszedem :D
  • norbi2fraktal

• IMYke2.0.0.0
    Szívesen.