671
Szal....
-
#591 hát nálam is elég sok esélyes volt, de végül, ez volt a legkedvezőbb az ár szempontjából és nem utolsó sorban egy igen jó kis telefon
eddig nagyon meg vagyok vele elégedve -
#590 Az sem rossz,nálam is az esélyesek között szerepelt,de végül a SGS mellett döntöttem. -
#589 LG Optimus Black -
#588 good man -
#587 Nekem most ilyen van.
-
#586 Rendben akkor inkább megvárom a gingerbreadet.
Végülis úgy vagyok vele hogy valószínű a 2 magban a jövő és felesleges most venni egy drága telót ha utána cserélni kell megint.
Köszi szépen az infót;) -
#585 Igen LG Optimus 2x (P990), ha neked véletlenül ilyen kell, akkor várjál vele. Nagyon sok probléma van vele: gyári rommal, a fényképezője homályos képeket csinál, illetve néha fura sávokat tesz a szélére, hívás indítási és fogadási gondjai vannak, gyakori fagyások/újraindulások, töltés közbeni fagyás, akadozó *.mkv lejátszás...nagyjából ennyi, egyébként szép, jó, gyors, csak még nem létezik hozzá olyan gyári rom, amivel tökéletesen működne. (eddig egyik főzött rommal sem 100%-os, de ott már vannak olyanok, amikkel jól használható). Május végére ígért az LG egy frissítést, ami javítja ezen ismert hibákat...hát eddig nem érkezett meg, illetve augusztus/szeptember környékére ígéri a 2.3.x-romot.
Ha nem sürgős, akkor várjál a vásárlással (egyébként pont mostanában esett az ára) vagy ha szeretsz romokat pakolgatni, stb. akkor vedd meg most.(egyébként ha lesz hozzá egy tökéletes rom akkor a mostani árát nagyon-nagyon mégéri) -
#584 Ez Optimus 2x?
Tudnál tapasztalokat mondani?
megéri? -
#583 Sajnos nekem is ilyen van... -
#582 Motorola Defy.
kommentet nem fűznék hozzá :)
2.3.4-el használom :) -
#581 Hello!
Melyik telefont ajánlanátok: Htc Wildfire s, Samsung Galaxy Ace, LG Optimus One P500, Samsung Wave II, Motorola Defy? -
#580 Ilyen..
-
#579 Ez nem tablet hanem egy nagyranőtt Galaxy S. Max Gingerbread lesz rá, tehát nem tekintik tabletnek. Simán telefon és imádom! :D -
#578 akkor se telefon :) -
#577 akkor a készülék most telefon?:) -
#576 *legelső. -
#575 Nézd csak meg a legelsó ikont a kijelzőn:
-
#574 ez nem telefon -
#573 -
momoxp #572 -
#571 Oké, sikerült megoldani. Mindenesetre szarházi egy bagázs ez a T-Mobil, hogy arra is képesek pénzt kérni hogy lássam annak a számát aki engem hív :D:D röhej :D -
#570 Sziasztok!
A t-mobilnál vettem egy dominós sim kártyát, és a régi számommal családbarát kedvezményre kötöttem meg. Azonban ha egymást hívjuk, nem ír ki számot, pedig ha a Régi számommal másokat hívok azok látják a számomat. Az Új kártyát egy régi nokia telóba raktam, de a hívószám küldése ott is be van állítva. Tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond? Egyik se látja a másikat, csak azt hogy hívás van szám nélkül. Az új kártya vásárlásánál az eladó megkérdezte hogy titkos legyen-e a szám, én azt mondtam hogy igen, de ez befolyásolhatja? Az új számnak akkor is kéne látnia a régimet, szerintem. -
BlueDeath85 #569 Zte Blade mobiltelefon van a birtokomban, immáron két hónapja. Szerintem nagyon király -
Valamiért rossz link került be az előbb, sry :) -
Nokia C7 & SPB mobile shell. -
#566 Nekem ilyen telóm van már három éve,de tervben van a lecserélése.
-
#565 Nem véletlenül. Már a fejlesztés felénél közölték hogy náluk az elsődleges és legfontosabb OS az Android lesz. -
#564 Olcsó Androidost. -
#563 Olcsó Androidost. -
pLau #562 Milyen telefont érdemes most venni kb 40-50körül? -
#561 Még a Samsung se viszi túlzásba a hájpolását. -
#560 Ja hát ha végül is azt nézzük hogy a software fejlesztők 90%-a szarik a badára, tényleg 10/10 :)) -
#559 Persze, hogy 10/10, különben csalódásnak elnéd meg a megvásárlását... :D -
#558 ne túlozzunk... -
#557 Samsung Wave
10/10 -
#556 Manapság mi az a nagyon durva dolog amit ez tud, más meg nem? :) -
#555 Uppsz lemaradt a kép!
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2009-12/54770/n900_3_large.jpg -
Nagyon durva cucc nagyon durva tudással! -
Tökéletes készülék -
vajo #552
hanem jelenítené meg a képet. :D