671
Szal....
-
#631 Optimus 3D..
Előnyei: hardverileg rendkívül bika, sőt, valahol az élvonalban van.. [dupla csatorna odabasz :D] hatalmas, szép kijelző, Gorilla Glass, és prémium fogású készülék..a ház legalábbis nagyon erős, érezni az anyaghasználatot.
Hátrányai amiért cserélni fogom: Akkora mint egy szekrény ajtó...nagy, nehéz, lehúzza a zsebet..Galaxy R most a szerelmem, kisebb, igaz gyengébb is, de nem érdekel. :P
-
Eftörsokk #630 üdv
nem tudom jó helyre írok-e, de nem tudom hova kéne, szal öcsémnek van egy zte-g r222 telója, amin nincs java, tudok rá valahogy rakni ? -
012345678901234 #629 Nokia C5-00. Jeee... -
#628 Ez már túl jó!!
(nem is tudom kihasználni!!) -
#627 hm nem rossz -
#626 Samsung Galaxy SII eladva!!
Ma jött meg!!
-
tmisi #625 Hát az én K750-em négy év alatt kapott hideget-meleget, meg párszor megcsókolta a betonjárdát is és még mindig megy, mondhatnám azt is hogy baszik megdögölni. xD Bár gondolom ezek a mikroszámítógépek sokkal érzékenyebbek. Xperia Mini-nek amúgy elég fasza a kamerája, öcsém is ilyet akar. -
#624 Hát sajnálatos. Mindegy, megyek megbüfiztetni magam. -
#623 Igazán vicces vagy picifiú, de sajnos igazam van, be kell látnod, hogy a kedvenc márkád egy fos. -
#622 -
#621 Ja tényleg, te szervizben dolgozol. Ezt még egyetlen egy kommentben sem említetted. -
#620 Ajánlgasd csak a sonykat, baromira nem érdekel, hogy mit fog venni, majd megszívja vele, nekem meg lesz munkám. Napi 150-200 SE, szerinted nem sok egy kicsit? Mert ennyi megy szervizbe minden nap... -
#619 Ember, ha az alapján nézzük akkor semmilyen tömeg-termelt készüléket ne vegyünk.
Oké vettük, benne vagy a szervizes-szakmában, vannak tapasztalataid, nagyszerű. -
#618 Ha Mini-t akarsz venni, akkor ne X10-et, hanem sima Xperia Mini, illetve Xperia Mini Pro-t. Azokra tuti jön az ICS (a 4.0-ás Android). Ezek új generációs Xperia-k. -
#617 Szerintem a Galaxy Ace, de ez csak az én véleményem. Alsó kategóriában meg a Galaxy Mini-t látom népszerűnek, bár én a Galaxy S2 után a kezembe vettem egyet... hát majdnem sírtam :D A kijelzője elég fakó... de Android van rajta, és sokmindent tud amit az S II is, csak rosszabb minőségben. -
#616 És szerinted a középkategóriát melyik viszi? -
#615 mert egy nagyon jó telefonról beszélünk
azért ebből is jön be hozzánk, nem mondom, hogy mindegyik hibátlan, de ennyi belefér még szerintem -
#614 emberek, ha így folytatjuk néptelefon lesz ez is XD én 3 embert ismerek személyesen akinek szintén ilyen van xd -
#613 Most beírnám büszkén, hogy Samsung Galaxy S II, de látom nem én vagyok az egyetlen... sőőt xd -
#612 egyrészt 2.1-es Android van rajta, amit már nem is fognak frissíteni
másrészt pedig rengeteg hibás érkezik be hozzánk, megbízhatatlan, mint a Sonyk nagy része... -
#611 #610 #609 miért??? -
#610 gyorsan felejtsd el... -
#609 Ne vegyél Xperiat (tapasztalat) -
#608 Ilyenem van
Ilyenem lesz kb márciusban
-
májne!! -
#606 :D -
iszakos #605 Csak annyit tudjon a telefonod,amit ki is használsz belőle!
És ahhoz kell a legjobb ár/értéket megkeresni. -
iszakos #604 Nekem jelenleg Sony Ericsson Spiro van.
A köv. telo Sony ericsson Xperia mini pro lesz,remélhetőleg ettől a hónaptól már.
ez a jelenlegi
ez lesz -
Karvalics #603 Vennék telefont nokiát, nems zánok rá túl sokat, végül is úgysem használom annyira sokat.
N97 mini vagy X6? Érvek ellenérvek? Vagy valami vélemény legalább? -
pLau #602 Most szeretnék telefont venni, de nem tudok dönteni :S iphone 4, HTC Sensation, Samsung Galaxy S2. Ti melyiket ajánljátok? -
#601 -
godside #600 nokia n95 8gb, iphone 4
-
Nekem bejon,strapabiro telefon,amit en elvarok egy telefontol..Youtube megy rajta,telefonalni nagyon jo,net mindig van rajta,aksi nagyon sokat birja. -
#598 Hali, attól függ, hogy mennyire értesz a rom cserékhez....a gyári 2.2.2-es rommal van elég sok probléma. Bár már sokan azt mondják, hogy kiesen elérhető a 2.3.3-as hivatalos rom, még mindíg vannak olyanok akik ezen az úton mégsem tudják frissíteni. Ilyenkor lehet más módszerrel frissíteni....egyébként a gingerbread romokkal már tökéletesen működik. A telefon minőségére nincs panaszom, illetve minden tekintetben tökéletesen használható (szép a képe, gyors, jól szól, stb. ...). Az akku idő is tűrhető normál használat mellett. -
#597 Szintén. Imádom! -
romii #596 LG GT540
-
#595 Kitőnő választás volt,gratulálok hozzá. -
destroyer91 #594 Hali all! Valaki,akinek esetleg Samsung Galaxy Ace telója,leírná a véleményét,tapassztalatokat,mert most ezt néztem magamnak így az 50-60 ezres árkategóriában,szerintetek jó döntés? Előre is danke a válaszokért! -
#593 Végre:
-
#592 Remélem nem fogod vele megszívni, mint az O2X tulajok nagyrésze....(bár ez későbbi, erre már lehet írt az LG egy használhatóbb szoftvert)