170
ECHO: Secrets Of The Lost
  • Crokin
    Valaki pls

Hogy a rántott "@&%-be kell meggyújtani egy újabb fáklyát, ha az első mindjárt elalszik?
  • The Sinner
    Az ECHO végigtolása
  • rika
    mi ez a ize?http://rapidshare.de/files/4856077/Echo_Vegigjatszas_Scanner.zip.html a lentebb alitolagos vegigjatszas
  • The Sinner
    ismertek olyan mostani gámát mint amilyen régen vola az Incredible Machine?
  • nagykispeter
    A demo alapján érdekes,a graf. igaz nem túl szép de elmegy.Ha szereted a tolgatós kapcsolgatósjátékokat akkor szerezd be!
  • The Sinner
    ez egy bug, csak egy picikét olvass lejjebb
  • Ian Snail
    Hali. Úgy tűnik elakadtam, mégpedig ott, amikor Toar-al beszéltem, átadta a zenélő köveket. Megtaláltam egy falfestményt, ahol elő kell venni a köveket, de nem tudok csinálni vele semmit, ja és ki sem tudok lépni utána. Gondolom itt vmi fejtörő lehet.
    Ha vki túljutott help me.
    Snail.
  • Yvius
    Nem is tudom...
    A képek alapján,nem olyan szép,de sosem lehet tudni...
    De lehet,hogy megmaradok a Mysterious Journey 2-nél.. :-))
    Vagy a Myst-nél
  • The Sinner
    meg van egy másik is , valamilyen Rhem2 a neve asszem. Az nemsokára meglesz
  • Yvius
    Most szedtem le.nem régen.Eddig a demo tetszett....
  • The Sinner
    gondolom ez a bug az eredetiben nincs benne
  • The Sinner
    Arrgh brutál jó a gáma, bár van amikor átvált kiba.... idegesítő izzasztóba.
    Próbáltátok már a Voyage-t? Verne Gyuszi adaptáció, nagyon fini lehet az is.
  • Rash87
    Én még nem kezdtem el játszani a játékkal,de sztem elfogok akadni,és jólfog ilyenkor jönni a végigjátszás,úgyhogy kössz zso23 :)
  • zso23
    Tessék 1 VÉGIGJÁTSZÁScsak annyi hogy scenner-ve vannak az újságból nem volt kedvem írogatni, remélem jó lesz.
  • vizike
    Valami víz is van itt a medvés barlangba és a falon kellene egy pálcika emberkével egy festett macit agyon csapni? Vagy nem jól értettem? Mindegy ...hiába dobálozom folyton szétmarcangol az a medve. ???? Látom van már aki rég túljutott ezen ......segítsetek légyszi!!!!!
  • vizike
    Sziasztok! Nekem a mackóval gyűlt meg a bajom, miután fölmásztam egy falon.Tetszettek nagyon azok a forgatható tappancsok
  • GOAViktor
    Most vittem végig... a vége már jó logikázós néhol! Jó játék volt.
  • GOAViktor
    A kő színei alapján kell pedig. A nagy kőtáblán a sötétebbek jelölik a feketéket. így igazítsdd el. Ha jól csinálod akkor sikerülnie kell. Nekem már rég meg van.
  • Lord Zax
    Tudna valaki segiteni? Az oroszlán utáni barlangban vagyok, ahol egy utvesztö van, meg 3 fáklya, de nemtalálom a helyes utat, probáltam követni a kövön levö ábrát, de az nemvolt jo, mégha a szinekkel is párositottam.
    Egy kis segitség jolenne, mert ha egyszer lemegyek többször fel nemtudok, olyan mintha változnának a falak.
  • Rash87
    Végre!! :P akkor töltöm a bithuról:D
  • GOAViktor
    Tanúsítom, hogy a TetrisEmu törés tökéletesen megy! Már több mint a játék felénél tartok, és még semmi gond nem volt vele! Lekpogom, de meg van a tökéletes Törés!!!
  • rorr
    tetris
  • rorr
    Légyszíves olvasd el amit írtam!!!Nem indul újra!!!!!!
  • zso23
    hm nekem nem indul el csak azért kérdeztem, de már elegem van ebből a játékból!
  • pcguru
    A deviance a jó vagy a TetrisEmu
  • nagykispeter
    Nemcsak az újraindulással volt ott gond hanem azzal is hogy később sok gond volt a játékkal!Azok se jönnek elő?
  • rorr
    játék install utána tetris install újraindítás majd a miniimage-t bemountoltam a tetrisbe (olyan mint a daemon tools).Játék inditás és megy nem indul újra mint ezek a rossz törések.Nem kell törni és tökéletes, az egész nincs 1 mb betömörítve!!!
  • zso23
    és hogy indítottad el?
  • rorr
    ez legalább müködik!!!
  • grebber
    Kijött egy másik verzió is!!

2005-09-03 PC Game ISOs ECHO: Secrets of the Lost Cavern (c) The Adventure Company NOGRP 80x15 MB
  • zso23
    Ott Bug van!
    Szedd le a mentést és mehetsz tovább :)
  • Pardon22
    Hali! Tudna vki segíteni? Ott akadtam el amikor kint vagyok a völgyben és vmit a bika festménynél kellene alkotnom a zenélő kövekkel! Rá is klikkelek, elő bukkanak a kövek, de onnantól semmi! :( Esetleg vki aki eljutott odáig?
  • nagykispeter
    Igen működik vele de a 2.cd.-n levő cracket kell megpatchelni,legalábbis nekem az 1.cd-n levőt hiába patcheltem visszadobott ugyanúgy.2-3 helyen kipróbáltam ahol eddig visszadobott és most tovább engedett.Jó játékot mindenkinek!
  • Yvius
    Telhetetlen..! :-))))
  • zso23
    Végigjátszása nincs valakinek???
  • zso23
    működik!
    Mehet a játék... :)
  • shalako
    New one:

http://rapidshare.de/files/4491070/Patch_v2.exe.html

Patch must be applied to the SOLC.exe which is 6 246 400 bytes.

műxik:)))))) aha a cd 2 Crack könyvtárát másolod be és azt pecheled
  • olos123
    Nemigaz hogy nem tudják megoldani a crackkelő csapatok ezt a problémát....
  • Yvius
    Ez bizony SZOMORÚ hír...!
  • nagykispeter
    Sajnos igen újrakezdi.Akármelyik savet tőltöd be az első lépés után indul a video