ECHO: Secrets Of The Lost

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv MetaZoid!

Hogy oldottad meg a játékot?Nekem még nem megy.Valami info?
Köszi Balu

Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Én a játékot máshogy oldottam meg.(#54-58)
Üdv MetaZoid!

Amit a nagykispeter felrakott linket megnézted?Neked sikerült?

Nálam ugyanez a probléma. Tud valaki megoldást? Elõre is kösz!
Üdv Peter!

Nagyon köszi az infot,követtem az utasításaidat,de nem tudom leszedni a tetrist,mert valami info fájlt szed le 38kb?????Nem értem😞((((

nagykispeter
Szedd le a innen
a tetrist a TDF fájlt.Töröld a játékot telepítsd újra és NE CRACKKELD!Tetrisszel indítsd

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

ÜDV Peter!

Nekem nem a Tetris Emu verzió van meg,hanem amit a mininován találtam.Azt sikerült leszednem és daemon toolsszal feltelepítenem.Aztán kérte a 2.cdt amit sehogy sem tudtam megoldani.Aztán nagy nehezen találtam egy cracket amivel felülírtam.Az elsõ pályát végigvittem,persze magyar felirattal és innen kezdve nekem is ugyan az a problémám mint a többieknek,visszadob az elejére.De nekem nem e tetris verzió van meg.Nagyon tetszik a játék de nem tudom folytatni.Mi a teendõ?Thanks B

nagykispeter
minek hozzá?

Sziasztok!
Hol találok egy patch-t a játékhoz?Valaki tudna segíteni?
Thanks😊

Rash87
Sziasztok

Elakadtam és a végigjátszás sem segít. A faluban vagyok ahol a jelekkel el kell mesélni az utazás történetét. Sorba is tettem és a tárgyakat amiket felszedtem,az elsõ kettõ ábrához megvan a megfelelõ tárgy,a 3. képhez ami azt mondja találkoztam Klem-mel a festett követ kellene tenni (a végigjátszás szerint is) de azt nem lehet odatenni mert nem lehet kézbevenni csak megnézni,nagyítóval.

Pls help!!

Glory, Glory Man. United!

Egy Alcoholos, vagy valami jól feltört crack-es változat engem is érdekelne.
Biztos nem fogok kiadni pénzt ezért a játékért, ha már így megszenvedtettek. Azért sem!
Hello valakinek megvan az ECHO: Secrets Of The Lost Cavern Alcoholos változata?
És tudna 1 picit segíteni?
nagykispeter
Hasonló,a feladatok talán bonyolultabbak!

halli a myst sorozat jobb az echonál vagy rosszabb vagy lehet összehasonlitani 1általán? Mert eddig ez tetszik. Bár nem túl hosszú ahogy nézem...
Hasonlít a Still Life -höz. Az irányítása is olyan?
Fahrenheit.... ez is kalandjáték?
Akkor én most hazamegek és be fogom mountolni, ha törik ha szakad.Ja! A másikat ami tele van bug-okkal az is töröljem le? Teljes unisnstal?
És a Verne ihhlette játékok?! Journey to the center....stb....Megvan már a Voyager is ....Azzal nem volt semmi gubanc. Addig nem akarok vele játszani amig az Echo-val nem végeztem. Azért már fönn van a gépen....beletekintettem!<#awink>
Bizony! A régi szép idõk. Az elsõ Tomb Raider....hmm...cd-rõl ment a zeném melette. Régi dos-szos idõk.

Menni fog. Muszáj lesz neked, mert a Fahrenheitet is megnéznéd. Gondolom. 😊
2szeres bemountolás kell. Ennyi. Persze elõtte felinstallálni a tetris drivert. Majd rebooot.

ÓÓÓÓ! Régi szép idõk!Drakan... Tomb Raider..Syberia meg hasonló jóságok.
Azért kösz a segítséget. Ha ezek után se megy.........!<#nevetes1><#wave>
Ezt nevezem fejlõdésnek!<#vigyor2>Mire "rájövünk" az egyikre jön másik. Már aki! Egyedül nem ment volna az biztos!
A Fahrenheit is tetris emus. 😊 Jó ez a védelemtörés. Nem is bonyolult. Félek, nem sokáig lesz hasznos.

No. Írtó egyszerû! Ne add fel. Tegnap este ismét csinálta egyszer a hibát, de rájöttem miért. Tehát! 1. Bemountolni a daemonnal a 2.CD-t, majd elindítani a crack alkönyvtárból (ami az elsõ cédén volt) a tetris.exe-t. 2. Aztán bemountolni az ugyanabban a könyvtárban lévõ tdf kiterjesztésû file-t. Várni 5-7 másodpercet (ez az ami rohadt fontos), aztán klikk a játék ikonjára (ami nincs megkrekkelve természetesen, mármint az igazi exe), és már megy is!

Sziasztok, játszik valaki ezzel a kalandjátékkal? Én utoljára a neverhooddal játszottam ami akko rnagyon tetszett, de nem próbáltam mást a mûfajban. Kár, mert nagyon tetszik. Szép is jó is, nem is túl nehéz. Viszont most elakadtam és a walkthrough sem segít. A faluban vagyok ahol a jelekkel el kell mesélni az utazás történetét. Sorba is tettem és a tárgyakat amiket felszedtem rakosgatnám. A 3. képhez ami azt mondja találkoztam Klem-mel a festett követ kellene tenni (a walkthrough szerint is) de azt nem lehet odatenni mert nem lehet kézbevenni csak nagyítózni. Segiccséééégg
<#nezze><#nemtudom><#integet2>Akkor most minden eddigi dolgot ami kapcsolatban van ezzel a játékkal...uninstal, utána újraindítom a gépet aztán Tetris instal (" de úgy, hogy közben be van mountolva a 2.CD.")na ez az a rész ahol lemaradtam!<#csodalk><#nemtudom>......Azt hiszem ha lesz megvesszük inkább a magyar verziót<#confused>Összedobjuk többen. Egyre több a probléma az illegálisan letöltött játékokkal. Nem ám feltelepíted aztán jól van! Frászt! Szenvedj vele ha kell!
Lehet hogy ez nem véletlen?!!!!! Jó ha 3-4 letöltött közül egy simán megy.
Most akkor vagy beiratkozok egy tanfolyamra....vagy legyen rá pénzem megvenni <#conf>.......tovább nem is mondom.

Azért kösz! Nem a te hibád hogy nekem nem megy....azért rendes vagy.
Ja, és itt nem kell a mentésekkel tökölni, mert ez a hibátlan törés.

Nálam sem akart mûködni elsõre.
Tegnap megcsináltam. Szóval. uninstall Tetris emu driver. Majd reboot. Aztán ismét install Tetris driver, de úgy, hogy közben be van mountolva a 2.CD.Ismét reboot, majd bemountolni a tetris progival a tdf filet. Nem lerakni a tálcára a kis ablakot...majd katt a játék ikonjára az asztalon...és lõn! 😊)

Hali! Megtudná nekem mondani valaki ,hogy ennek a játéknak a Tetris Emu verziója mit takar? Azon kívül hogy "javított változat" miben különbözik......na nem az eredetitõl! Ugyan is letöltöttem de nem akar müködni!
Crokin
Mind1 már, találtam mentés. De akkor is 😞

Repatarurgyán

Crokin
Valaki pls <#help>

Hogy a rántott "@&%-be kell meggyújtani egy újabb fáklyát, ha az elsõ mindjárt elalszik?

Repatarurgyán

The Sinner
Az ECHO végigtolása

mi ez a ize?http://rapidshare.de/files/4856077/Echo_Vegigjatszas_Scanner.zip.html a lentebb alitolagos vegigjatszas

The Sinner
ismertek olyan mostani gámát mint amilyen régen vola az Incredible Machine?

nagykispeter
A demo alapján érdekes,a graf. igaz nem túl szép de elmegy.Ha szereted a tolgatós kapcsolgatósjátékokat akkor szerezd be!

The Sinner
ez egy bug, csak egy picikét olvass lejjebb <#nezze>

Hali. Úgy tûnik elakadtam, mégpedig ott, amikor Toar-al beszéltem, átadta a zenélõ köveket. Megtaláltam egy falfestményt, ahol elõ kell venni a köveket, de nem tudok csinálni vele semmit, ja és ki sem tudok lépni utána. Gondolom itt vmi fejtörõ lehet.
Ha vki túljutott help me.
Snail.
Yvius
Nem is tudom...
A képek alapján,nem olyan szép,de sosem lehet tudni...
De lehet,hogy megmaradok a Mysterious Journey 2-nél.. :-))
Vagy a Myst-nél

The Sinner
meg van egy másik is , valamilyen Rhem2 a neve asszem. Az nemsokára meglesz

Yvius
Most szedtem le.nem régen.Eddig a demo tetszett....

The Sinner
gondolom ez a bug az eredetiben nincs benne <#nezze>

The Sinner
Arrgh brutál jó a gáma, bár van amikor átvált kiba.... idegesítõ izzasztóba.
Próbáltátok már a Voyage-t? Verne Gyuszi adaptáció, nagyon fini lehet az is.

Rash87
Én még nem kezdtem el játszani a játékkal,de sztem elfogok akadni,és jólfog ilyenkor jönni a végigjátszás,úgyhogy kössz zso23 😊

Tessék 1 VÉGIGJÁTSZÁScsak annyi hogy scenner-ve vannak az újságból nem volt kedvem írogatni, remélem jó lesz.

Valami víz is van itt a medvés barlangba és a falon kellene egy pálcika emberkével egy festett macit agyon csapni? Vagy nem jól értettem? Mindegy ...hiába dobálozom folyton szétmarcangol az a medve. ???? Látom van már aki rég túljutott ezen ......segítsetek légyszi!!!!!<#szomoru1>
Sziasztok! Nekem a mackóval gyûlt meg a bajom, miután fölmásztam egy falon.Tetszettek nagyon azok a forgatható tappancsok
Most vittem végig... a vége már jó logikázós néhol! Jó játék volt.

A kõ színei alapján kell pedig. A nagy kõtáblán a sötétebbek jelölik a feketéket. így igazítsdd el. Ha jól csinálod akkor sikerülnie kell. Nekem már rég meg van.

Tudna valaki segiteni? Az oroszlán utáni barlangban vagyok, ahol egy utvesztö van, meg 3 fáklya, de nemtalálom a helyes utat, probáltam követni a kövön levö ábrát, de az nemvolt jo, mégha a szinekkel is párositottam.
Egy kis segitség jolenne, mert ha egyszer lemegyek többször fel nemtudok, olyan mintha változnának a falak.

Rash87
Végre!! 😛 akkor töltöm a bithuról😄