170
ECHO: Secrets Of The Lost
-
timakbalu #130 Sziasztok!
Most tartok annál a résznél amikor el kell mesélnem a történetem a csajnak.Sorba raktam a szöveget amit el kell mondanom és összeszedtem a dolgokat.De nem tudom elmesélni,nemtom miért??????B -
#129 Szia timakbalu!
Nagyon köszönöm!!!!!! -
timakbalu #128 Szia Andra!
Amit a Peti küldött linket arra katt.Aztán,mirror1,enter.Keresőben echo,aztán tetris letöltés és echo no cd tdf fájl.Ennyi:)B -
#127 Hogy hogy tudnék vele játszani, mert engem is visszadob az elejére. A TDF-et én sem találtam és az az oldal, amit nagykispéter betett, nekem kínai. Fogalmam sincs, hogy mit kell onnan leszedni, mivel egy csomó minden van ott.
Ezért kértem, hogy nekem úgy kellene elmagyarázni, mint egy ovisnak... -
timakbalu #126 Mit szeretnél tudni?
-
#125 Sziasztok!
Segítene nekem is valaki, mert nekem ez így elég kínai, nem tudom megoldani.
Elmagyarázná nekem valaki úgy, mintha ovis lennék?
Köszi előre is! -
timakbalu #124 Köszönet nagykispeternek a segítségért!!!!Már a 2. pályánál tartok.Köszönök mindent:)Balu -
timakbalu #123 Ezt a tdf-et nem találom:(
-
timakbalu #122 Jó reggelt!
Igen láttam,nagyon köszönöm.Követtem az utasításaidat és leszedtem a Tetris v1.1-et.Próbálom:)Balu -
#121 Írtam Neked -
timakbalu #120 Üdv MetaZoid!
Hogy oldottad meg a játékot?Nekem még nem megy.Valami info?
Köszi Balu -
MetaZoid #119 Nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Én a játékot máshogy oldottam meg.(#54-58) -
timakbalu #118 Üdv MetaZoid!
Amit a nagykispeter felrakott linket megnézted?Neked sikerült? -
MetaZoid #117 Nálam ugyanez a probléma. Tud valaki megoldást? Előre is kösz! -
timakbalu #116 Üdv Peter!
Nagyon köszi az infot,követtem az utasításaidat,de nem tudom leszedni a tetrist,mert valami info fájlt szed le 38kb?????Nem értem:((((( -
#115 Szedd le a innen
a tetrist a TDF fájlt.Töröld a játékot telepítsd újra és NE CRACKKELD!Tetrisszel indítsd -
timakbalu #114 ÜDV Peter!
Nekem nem a Tetris Emu verzió van meg,hanem amit a mininován találtam.Azt sikerült leszednem és daemon toolsszal feltelepítenem.Aztán kérte a 2.cdt amit sehogy sem tudtam megoldani.Aztán nagy nehezen találtam egy cracket amivel felülírtam.Az első pályát végigvittem,persze magyar felirattal és innen kezdve nekem is ugyan az a problémám mint a többieknek,visszadob az elejére.De nekem nem e tetris verzió van meg.Nagyon tetszik a játék de nem tudom folytatni.Mi a teendő?Thanks B -
#113 minek hozzá? -
timakbalu #112 Sziasztok!
Hol találok egy patch-t a játékhoz?Valaki tudna segíteni?
#111 Sziasztok
Elakadtam és a végigjátszás sem segít. A faluban vagyok ahol a jelekkel el kell mesélni az utazás történetét. Sorba is tettem és a tárgyakat amiket felszedtem,az első kettő ábrához megvan a megfelelő tárgy,a 3. képhez ami azt mondja találkoztam Klem-mel a festett követ kellene tenni (a végigjátszás szerint is) de azt nem lehet odatenni mert nem lehet kézbevenni csak megnézni,nagyítóval.
Pls help!! -
cpower #110 Egy Alcoholos, vagy valami jól feltört crack-es változat engem is érdekelne.
Biztos nem fogok kiadni pénzt ezért a játékért, ha már így megszenvedtettek. Azért sem! -
herlo #109 Hello valakinek megvan az ECHO: Secrets Of The Lost Cavern Alcoholos változata?
És tudna 1 picit segíteni?
-
#108 Hasonló,a feladatok talán bonyolultabbak! -
stokingz #107 halli a myst sorozat jobb az echonál vagy rosszabb vagy lehet összehasonlitani 1általán? Mert eddig ez tetszik. Bár nem túl hosszú ahogy nézem... -
vizike #106 Hasonlít a Still Life -höz. Az irányítása is olyan? -
vizike #105 Fahrenheit.... ez is kalandjáték? -
vizike #104 Akkor én most hazamegek és be fogom mountolni, ha törik ha szakad.Ja! A másikat ami tele van bug-okkal az is töröljem le? Teljes unisnstal? -
vizike #103 És a Verne ihhlette játékok?! Journey to the center....stb....Megvan már a Voyager is ....Azzal nem volt semmi gubanc. Addig nem akarok vele játszani amig az Echo-val nem végeztem. Azért már fönn van a gépen....beletekintettem!
-
M.A.D. #102 Bizony! A régi szép idők. Az első Tomb Raider....hmm...cd-ről ment a zeném melette. Régi dos-szos idők. -
M.A.D. #101 Menni fog. Muszáj lesz neked, mert a Fahrenheitet is megnéznéd. Gondolom. :)
2szeres bemountolás kell. Ennyi. Persze előtte felinstallálni a tetris drivert. Majd rebooot. -
vizike #100 ÓÓÓÓ! Régi szép idők!Drakan... Tomb Raider..Syberia meg hasonló jóságok.
Azért kösz a segítséget. Ha ezek után se megy.........! -
vizike #99 Ezt nevezem fejlődésnek!Mire "rájövünk" az egyikre jön másik. Már aki! Egyedül nem ment volna az biztos! -
M.A.D. #98 A Fahrenheit is tetris emus. :) Jó ez a védelemtörés. Nem is bonyolult. Félek, nem sokáig lesz hasznos. -
M.A.D. #97 No. Írtó egyszerű! Ne add fel. Tegnap este ismét csinálta egyszer a hibát, de rájöttem miért. Tehát! 1. Bemountolni a daemonnal a 2.CD-t, majd elindítani a crack alkönyvtárból (ami az első cédén volt) a tetris.exe-t. 2. Aztán bemountolni az ugyanabban a könyvtárban lévő tdf kiterjesztésű file-t. Várni 5-7 másodpercet (ez az ami rohadt fontos), aztán klikk a játék ikonjára (ami nincs megkrekkelve természetesen, mármint az igazi exe), és már megy is!
-
stokingz #96 Sziasztok, játszik valaki ezzel a kalandjátékkal? Én utoljára a neverhooddal játszottam ami akko rnagyon tetszett, de nem próbáltam mást a műfajban. Kár, mert nagyon tetszik. Szép is jó is, nem is túl nehéz. Viszont most elakadtam és a walkthrough sem segít. A faluban vagyok ahol a jelekkel el kell mesélni az utazás történetét. Sorba is tettem és a tárgyakat amiket felszedtem rakosgatnám. A 3. képhez ami azt mondja találkoztam Klem-mel a festett követ kellene tenni (a walkthrough szerint is) de azt nem lehet odatenni mert nem lehet kézbevenni csak nagyítózni. Segiccséééégg -
vizike #95 Akkor most minden eddigi dolgot ami kapcsolatban van ezzel a játékkal...uninstal, utána újraindítom a gépet aztán Tetris instal (" de úgy, hogy közben be van mountolva a 2.CD.")na ez az a rész ahol lemaradtam!......Azt hiszem ha lesz megvesszük inkább a magyar verziótÖsszedobjuk többen. Egyre több a probléma az illegálisan letöltött játékokkal. Nem ám feltelepíted aztán jól van! Frászt! Szenvedj vele ha kell!
Lehet hogy ez nem véletlen?!!!!! Jó ha 3-4 letöltött közül egy simán megy.
Most akkor vagy beiratkozok egy tanfolyamra....vagy legyen rá pénzem megvenni .......tovább nem is mondom.
Azért kösz! Nem a te hibád hogy nekem nem megy....azért rendes vagy. -
M.A.D. #94 Ja, és itt nem kell a mentésekkel tökölni, mert ez a hibátlan törés. -
M.A.D. #93 Nálam sem akart működni elsőre.
Tegnap megcsináltam. Szóval. uninstall Tetris emu driver. Majd reboot. Aztán ismét install Tetris driver, de úgy, hogy közben be van mountolva a 2.CD.Ismét reboot, majd bemountolni a tetris progival a tdf filet. Nem lerakni a tálcára a kis ablakot...majd katt a játék ikonjára az asztalon...és lőn! :))
-
vizike #92 Hali! Megtudná nekem mondani valaki ,hogy ennek a játéknak a Tetris Emu verziója mit takar? Azon kívül hogy "javított változat" miben különbözik......na nem az eredetitől! Ugyan is letöltöttem de nem akar müködni! -
#91 Mind1 már, találtam mentés. De akkor is :(