ECHO: Secrets Of The Lost
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Nekem is ugyanaz a problémám!
De segíteni is tud valaki???
Nagyon vevõ lennék Rá....
Elõre is köszi.
Nekem is ugyanaz a problémám!
De segíteni is tud valaki???
Nagyon vevõ lennék Rá....
Elõre is köszi.
a következõ barlangba vigyél tüzet és lesz ott 3 út. akármelyiken indulsz, mindig újrakezdi ez sazr...
Nieleen
vááááháhááháháá, megvan!!!!!!!
tudtam, hogy a festménnyel kell valamit szarakodni, méghozzá a lándzsát a csórikám kezébe kellett adni, így már meg lehet csinálni!!! érdekes, hogy rá két pecre, ahogy beírtam, már meg is csináltam 😄DDDDDD
tudtam, hogy a festménnyel kell valamit szarakodni, méghozzá a lándzsát a csórikám kezébe kellett adni, így már meg lehet csinálni!!! érdekes, hogy rá két pecre, ahogy beírtam, már meg is csináltam 😄DDDDDD
vááááháhááháháá, megvan!!!!!!!
www.gameburnworld.com
/
www.gamecopyworld.com
itt nézz szét, én még odáig sem jutottam el :'(((((((
/
www.gamecopyworld.com
itt nézz szét, én még odáig sem jutottam el :'(((((((
Hunters and bison fresco - Look close at a mammoth painting. Inside it see 3 hunters and bison.
The object of the puzzle is to kill the animal. Clicking on the animal and the hunters animate them. Click on puzzle to restart.
Solution - Click on a spear and click the spear on the hunter with the slingshot. The slingshot becomes a spearthrower. Click on bison when the spear is now ready to be thrown.
Scare lioness - Go back to fire. Look up to ceiling above fire and click the branches on heated rock to get burning branches. Go to mouth of cave and click the fire on lioness. Exit the cave. pick up assagai (stick) and deer antler from ground.
Make a spearthrower - Go back inside and prepare a spearthrower. Go to the flat rock with tools at back right of cave. Study each tool - scraper, knapped flint and awl and know what they are used for.
Place deer antler on flat rock. Use knapped flint-middle tool on the 3 tips of the antler. Right click to drop tool. Use scraper-right tool on both ends of antler to make holes. Click left tool-scraper on middle of antler. Click small strap on hole of finished spearthrower. Pick up spearthrower with assagai
itt elakadtam, valaki tudna segíteni, lerakom a csontot/agancsot a fakult kõre, és valami olyasmit harsog, hogy nem megtermett rá, vagy ilyes... nem tudom, help plííz!!!!
A játék nagyon állat, de sajnos nem jó hozzá a törés. Amint megcsinálod az oroszlános részt és továbbhaladsz egy barlangba kezdõdik elõlrõl a játék!!!!
Aki tudja merre található hozzá crackfix az légyszi jelezze!!!!
Aki tudja merre található hozzá crackfix az légyszi jelezze!!!!
Végigjátszás magyarul a CDGAMES 2005\4 számában
1200 ft Szerintem megéri (+10 másik játék végigjátszása
1200 ft Szerintem megéri (+10 másik játék végigjátszása
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Mennyire kell hozzá angol?itt egy végigjátszás igaz angol de rajzokkal.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
játszottam a fullal , a grafika szép , rejtvények is jók! aki tudja szedje! amugy elakadtam ha valaki még játszik vele akkor ott tartok hog a barlangab meggyujtottam a tözet és most valami barlangrajzot kellene rajzolni. a három szinport elvittam a sziklára plusz felvettem mindent amit lehetett. Na és a túl oldalt a barlangnak van egy szikla ahol három kõ van elhelyezve azokat nem lehet elvinni , miért ? azok nélkül nem tudom megrajzolni a szines négyzetes rajzot , plz help aki játszik vele
Hát a stílus az inkább más kalandra hasonlít talán Atlantisz,de klikkes!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Képek
...jól néz ki. :-)
...jól néz ki. :-)
← ElőzőOldal 4 / 4