170
ECHO: Secrets Of The Lost
  • Yvius
    Tudom,hogy nem engem kérdeztél,de engem igen,visszadob.
    Legalábbis,ha visszafelé mégy...
    Ha előre akarnál menni,azt nem tudom,hogy mit csinálna,mert nem volt türelmem megoldani a következő feladatot(és az az igazság,hogy ha nem saját magad jutsz el odáig,akkor a játék nem érthető eléggé ahhoz,hogy értsd a feledatot....Vagy csak én vagyok gyenge...),így nem lehet tudni,hogy akkor is újra kezdi-e...
  • zso23
    Igen! sajnos :(((((
  • nagykispeter
    A savegame is visszadob ha tovább jutsz benne?Estére azért kipróbálom!
  • Yvius
    Egyet értek!
    Minden újabb mentést be kell töltened,külön-külön,ha tovább akarsz lépni.
    Arról nem beszélve,hogy így már nem is igazán "te" játszol,már csak a feladatokat oldhatod meg....
    De amúgy "működik" ,csak nem élvezhető a játék....
  • zso23
    A link jó mert le lehet tölteni!
    A SaveGames jó, mert betölti az adott mentést!
    Csak ha lépsz egyet akkor dob vissza az elejére!
    Úgy hogy a TÖRÉS NEM JÓ!
  • Yossarian
    a savegame lejön simán. Ha hazaérek munkából, majd ki is próbálom.
  • nagykispeter
    Akkor az egész csak nem jó?Se a savegame se fix?Én még leszedni sem birom
  • Takimate
    Uninstall...
  • Takimate
    nem jó a link
    ugyanúgy újraindul az egész a pitschába
    most próbálom a SAVEGAME-t
  • nagykispeter
    Neked sikerült leszedni?Nekem nem akar sehogy lejönni!Amúgy van Fix is hozzá!
  • zso23
    hehe van mentés próbáljátok ki, nekem most nincs időm letesztelni

http://spacetarget.com/games/pc_echo.shtml#Echo%20SAVEGAME
  • circa
    Nem tom de sztem várhatunk rá egy jódarabig.
  • Yvius
    Hello
    Állítólag itthon is lehet majd kapni,de örülhetünk neki,ha október-november környékén lesz belőle v.mi....
    Ha lesz...
  • nagykispeter
    Szerintem dolgoznak rajta mert Ők azota más játékot nem adtak ki!
  • Yossarian
    na annyit ez nem ér meg...
  • BBird
    Vedd meg. :-)
  • circa
    Már úgy játszanék vele!!!
  • circa
    A rohadt crackben van a hiba, a DEViANCE-s srácok elszurtak valamit de nagyon, remélem hamar kijavitják.
    Addig is várhatunk :-/
  • circa
    Már igazán kidobhtnának vmi javitást hozzá, 2. barlangból semmerre se birok menni, se előre se hátra, sőt még az intró videó is belefagy
  • vid
    Nem hiszem, mert nekem már az első barlangban – az agancs megmunkálásánál – is újraindult a játék. Szerintem ez a probléma végigkíséri a játékot nem kímélve az idegeket. :(
  • perfect70
    Lehet, hogy nem is kellene hozzás crackfix csak egy mentés a barlangon túlról!!
    Jelenleg keresem de még nem találtam.
    Hátha!
    Próbáljuk meg!!
    Aki megtalálja please jelezze!
  • SiRRuRG
    jah...a Return of the king-hez is kiadtak crackfixet. de az sokkal ismertebb játék volt.
    :'( pedig ez is tök yo game :'(
    ha vki talált hozzá plz dobjon meg egy maillel!
  • vid
    Nekem már az első barlangban is újraindult egyszer a játék. :( Bárcsak kiadnának valami javítást, mert nagyon szívesen tovább játszanám. De erre szerintem sincs sok esély. :(
  • nagykispeter
    volt már úgy hogy kiadtak hozzá fixet később,reménykedjünk
  • perfect70
    Szia!! Yvius

Megkaptam a privát üzidet de sajnos jelenleg nem tudok rá válaszolni mert az SG szervere kidobál!!

Egyelőre még nincs megoldás a problémára, szerintem nem is lesz!

Perfect70
  • Yossarian
    van már vkinek működő megoldása az újrakezdéses problémára?
  • Yvius
    Szivesen,máskor is,HA TUDOK!
  • zso23
    Yvius! Köszönöm szépen a segítséget...!!!!
  • zso23
    Én addnig jutottam hogy a falat be kell festeni...
    Után nem tudom mit kell csinálni leírja valaki!?!
    Hogy kell lándzsát csinálni? a harmadik kis emberkének? csak a kis kő van nálam ami a fal festményt mutat hogy kell befesteni, 1 kis kötél, 1 vékony bot, meg tűzifa.
  • Linne
    Találtatok valami megoldást arra hogy ne kezdje újra a játékot?
  • Yvius
    Sziasztok!
    Nekem is ugyanaz a problémám!
    De segíteni is tud valaki???
    Nagyon vevő lennék Rá....
    Előre is köszi.
  • retteneteske
    bizony
  • Yossarian
    a következő barlangba vigyél tüzet és lesz ott 3 út. akármelyiken indulsz, mindig újrakezdi ez sazr...
  • fistin
    vááááháhááháháá, megvan!!!!!!!
    tudtam, hogy a festménnyel kell valamit szarakodni, méghozzá a lándzsát a csórikám kezébe kellett adni, így már meg lehet csinálni!!! érdekes, hogy rá két pecre, ahogy beírtam, már meg is csináltam :DDDDDDD
  • fistin
    vááááháhááháháá, megvan!!!!!!!
    tudtam, hogy a festménnyel kell valamit szarakodni, méghozzá a lándzsát a csórikám kezébe kellett adni, így már meg lehet csinálni!!! érdekes, hogy rá két pecre, ahogy beírtam, már meg is csináltam :DDDDDDD
  • fistin
    www.gameburnworld.com
    /
    www.gamecopyworld.com

itt nézz szét, én még odáig sem jutottam el :'(((((((
  • fistin

Hunters and bison fresco - Look close at a mammoth painting. Inside it see 3 hunters and bison.

The object of the puzzle is to kill the animal. Clicking on the animal and the hunters animate them. Click on puzzle to restart.

Solution - Click on a spear and click the spear on the hunter with the slingshot. The slingshot becomes a spearthrower. Click on bison when the spear is now ready to be thrown.

Scare lioness - Go back to fire. Look up to ceiling above fire and click the branches on heated rock to get burning branches. Go to mouth of cave and click the fire on lioness. Exit the cave. pick up assagai (stick) and deer antler from ground.

Make a spearthrower - Go back inside and prepare a spearthrower. Go to the flat rock with tools at back right of cave. Study each tool - scraper, knapped flint and awl and know what they are used for.

Place deer antler on flat rock. Use knapped flint-middle tool on the 3 tips of the antler. Right click to drop tool. Use scraper-right tool on both ends of antler to make holes. Click left tool-scraper on middle of antler. Click small strap on hole of finished spearthrower. Pick up spearthrower with assagai

itt elakadtam, valaki tudna segíteni, lerakom a csontot/agancsot a fakult kőre, és valami olyasmit harsog, hogy nem megtermett rá, vagy ilyes... nem tudom, help plííz!!!!
  • perfect70
    A játék nagyon állat, de sajnos nem jó hozzá a törés. Amint megcsinálod az oroszlános részt és továbbhaladsz egy barlangba kezdődik előlről a játék!!!!
    Aki tudja merre található hozzá crackfix az légyszi jelezze!!!!
  • Mustang2005
    Végigjátszás magyarul a CDGAMES 2005\4 számában

1200 ft Szerintem megéri (+10 másik játék végigjátszása
  • fistin
    inkább Syberia-hoz kéne hasonlítgatnunk, nem ;)
    nálam kötelező!!!!