3D java játékok mobilra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matteo1982
Sziasztok! Vki megtudja nekem mondani h Lg Csoki mobilra h lehet játékot feltenni mert javatámogatás van rajta? Köszi

jacky.atw.hu
mi a kód vagy csak én nem látom
mondjátok már meg légyszi köszi
peteragoston
Seite nicht gefunden!

Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülõ új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
hello

motorola v547-re honnan lehet játékot letölteni?
és hogy honnan szedhetem le
Nem tud valaki egy jó kis focis játékot k300i-re?
d600 elveszti a gariját ha beírom a jva códót??????????????????????????????????????????????????????????,,
http://maxer1992.uw.hu
sufnituning
jacky.atw.hu itt vannak 3d-s játékok, a vegyesek között!

For sale: thedronewebshop.com

Megvan az Aero Mission 3D, de se a gamemagic, se a midpx nem akarja elindítani. Please segítsetek.

ez a játék érdekelne de a linknél nem csinál semmit csak eli lesz karakterekkel a képernyö...ha elküldenéd e-mail-ben, vagy msn-en megköszönném!(mindkét cimem [email protected])köszi!

Maco13
szopás :/
tobias88
Van aki tudja, hogy van e egyáltalán játék JSR formátumban. SGH-E 350 új telefonom van, ami sztem elég jó ahhoz, hogy menjen rajta játék. Infrán keresztül raktam ra JAR kiterjesztésû gamet, de nem tudott vele semmit csinálni! Ilyenkor mi van?
Hahó!!!

Valaki tudna felrakni új JAVA játékokat??? Nokia S40 típusut. (Townsmen3, Age of Heroes....) Vagy a link is jó lenne, ahonnan le lehetne tölteni friss játékokat. Köszi
tobias88
Nem engedte úgy átküldeni a telefonra, a telefon megtagadta!
tobias88
Találtam egy csomó JSR formátumút, csak progik, azabaj!
tobias88
Megnéztem, a javaworldon is ugyanezt írják, ami azé durva, pedig a telefonomnál az volt írva:J2ME-s!
Rakd bele egy mappába és akkor nekem müxik
siemensen így kell , lehet h jo lessz neked is

daeemoon
Keresni kell hozzá egy programot, ami átalakítja (úgy mint jar - ból jad - ba) nem garantálom hogy létezik, de ha igen, akkor: google

tobias88
De nekem JSR formátumú kell asszem, mert a JAR formátumút nem veszi fájlnak, csak egyéb megnyithatatlannak!
daeemoon
getjar.com

tobias88
Samsung SHG E-350-em van arra kéne!
tobias88
Nemtud valaki egy olyan oldalt, ahonnan tudok pcre letölteni ingyen java jatekot mobilra, amit késõbb áttöltök?
valaki nem tudja honan lehet ingyen leszedni a free kick nevü focis jatékot?! elöre is köszi
laci 700
Valaki a dakar 2005-öt feltudná rakni?

daeemoon
a http:\\k500ifanpage.atw.hu -n lévõ játékok elindulnak ezen a telefontípuson is.

sziasztok....valaki nem tud egy helyet ahonnan lehet letolteni jatekokat a nokia n90re???? kosz elore is..
laci 700
Buék<#bohoc>

motorola v330 ra king kong carmagedon doom(az uj teljes cime ddom RPG)honan lehet letölteni torrent linket vagy vaalmit adjatok köszi elöre is

ALien

laci 700
A t630-on van mophun is!!!

Kössz neked is boldog karácsonyt

laci 700
Remélm ez elég lessz!!!
Különben:
BOLDOG KARÁCSONYT!!!<#wave><#bohoc><#finom><#smile>

laci 700
Honnan lehet leszedni játékot Sony Ericsson T630-hoz???

és hól???

laci 700

Valahol igen valahol nem

Lehet leszedni játékot Soni Ericsson t630-hoz???

Törölt felhasználó
Nem jók a linkek :(
PAYNE
nokia 6610i re java játék, tud valaki segíteni???

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

helosztok van 1 motorola v550 em mijen játékok (kiterjesztés stb..) jok a v és motorolákra honna leht rá gamet szedni

ALien

Stann
Talán nézz szét itt:

se-k700i.uw.hu

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

laci 700
Nem fontos e.mail ben!!!
KÖSZI

laci 700
Ha tudtok küldletek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
e-mail: [email protected]
<#wink>Elõre is köszönöm!<#wink>
(Soni Ericsson K700i-hez.)

Stann
...esetleg egy olyan progit, ami nyomom követi mennyit költök, és akár grafikon formájában meg lehet nézni a hó végén?

Igérem, többet nem kérdezek!

Stann
Vagy esetleg BT-s chatprogit?

Stann
BT-n keresztül hálóban játszaható játékról nem tudtok? Ami nem csak Nokian megy...