3D java játékok mobilra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Vki megtudja nekem mondani h Lg Csoki mobilra h lehet játékot feltenni mert javatámogatás van rajta? Köszi
jacky.atw.hu
mi a kód vagy csak én nem látom
mondjátok már meg légyszi köszi
mi a kód vagy csak én nem látom
mondjátok már meg légyszi köszi
Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülõ új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
hello
motorola v547-re honnan lehet játékot letölteni?
motorola v547-re honnan lehet játékot letölteni?
és hogy honnan szedhetem le
Nem tud valaki egy jó kis focis játékot k300i-re?
d600 elveszti a gariját ha beírom a jva códót??????????????????????????????????????????????????????????,,
http://maxer1992.uw.hu

jacky.atw.hu itt vannak 3d-s játékok, a vegyesek között!
For sale: thedronewebshop.com
Megvan az Aero Mission 3D, de se a gamemagic, se a midpx nem akarja elindítani. Please segítsetek.
ez a játék érdekelne de a linknél nem csinál semmit csak eli lesz karakterekkel a képernyö...ha elküldenéd e-mail-ben, vagy msn-en megköszönném!(mindkét cimem [email protected])köszi!
Van aki tudja, hogy van e egyáltalán játék JSR formátumban. SGH-E 350 új telefonom van, ami sztem elég jó ahhoz, hogy menjen rajta játék. Infrán keresztül raktam ra JAR kiterjesztésû gamet, de nem tudott vele semmit csinálni! Ilyenkor mi van?
Hahó!!!
Valaki tudna felrakni új JAVA játékokat??? Nokia S40 típusut. (Townsmen3, Age of Heroes....) Vagy a link is jó lenne, ahonnan le lehetne tölteni friss játékokat. Köszi
Valaki tudna felrakni új JAVA játékokat??? Nokia S40 típusut. (Townsmen3, Age of Heroes....) Vagy a link is jó lenne, ahonnan le lehetne tölteni friss játékokat. Köszi
Megnéztem, a javaworldon is ugyanezt írják, ami azé durva, pedig a telefonomnál az volt írva:J2ME-s!
Rakd bele egy mappába és akkor nekem müxik
siemensen így kell , lehet h jo lessz neked is
siemensen így kell , lehet h jo lessz neked is
Keresni kell hozzá egy programot, ami átalakítja (úgy mint jar - ból jad - ba) nem garantálom hogy létezik, de ha igen, akkor: google
De nekem JSR formátumú kell asszem, mert a JAR formátumút nem veszi fájlnak, csak egyéb megnyithatatlannak!
Nemtud valaki egy olyan oldalt, ahonnan tudok pcre letölteni ingyen java jatekot mobilra, amit késõbb áttöltök?
valaki nem tudja honan lehet ingyen leszedni a free kick nevü focis jatékot?! elöre is köszi
sziasztok....valaki nem tud egy helyet ahonnan lehet letolteni jatekokat a nokia n90re???? kosz elore is..
motorola v330 ra king kong carmagedon doom(az uj teljes cime ddom RPG)honan lehet letölteni torrent linket vagy vaalmit adjatok köszi elöre is
ALien
Kössz neked is boldog karácsonyt
Remélm ez elég lessz!!!
Különben:
BOLDOG KARÁCSONYT!!!<#wave>#wave><#bohoc>#bohoc><#finom>#finom><#smile>#smile>
Különben:
BOLDOG KARÁCSONYT!!!<#wave>#wave><#bohoc>#bohoc><#finom>#finom><#smile>#smile>
Honnan lehet leszedni játékot Sony Ericsson T630-hoz???
és hól???
Lehet leszedni játékot Soni Ericsson t630-hoz???
Törölt felhasználó
Nem jók a linkek :(
nokia 6610i re java játék, tud valaki segíteni???
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
helosztok van 1 motorola v550 em mijen játékok (kiterjesztés stb..) jok a v és motorolákra honna leht rá gamet szedni
ALien
Ha tudtok küldletek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
e-mail: [email protected]
<#wink>#wink>Elõre is köszönöm!<#wink>#wink>
(Soni Ericsson K700i-hez.)
e-mail: [email protected]
<#wink>#wink>Elõre is köszönöm!<#wink>#wink>
(Soni Ericsson K700i-hez.)
...esetleg egy olyan progit, ami nyomom követi mennyit költök, és akár grafikon formájában meg lehet nézni a hó végén?
Igérem, többet nem kérdezek!
Igérem, többet nem kérdezek!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
BT-n keresztül hálóban játszaható játékról nem tudtok? Ami nem csak Nokian megy...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?