210
3D java játékok mobilra
-
Roland16F #170 Már próbálkoztam mindenhol szinte de neme találtam...
Légyszi segítsetek!!!
-
Roland16F #169 Sziasztok!
Tud vki segíteni abban hogy honnan lehet leszedni ingyen ezt a mobilos játékot:
3D Hunting Trophy Whitetail (vadászos)
Előre is köszi!!! -
tibi206 #168 csá nekem feltudná rakni valaki 128x160-as felbontásban a fifa worldcup 2006-ot,vagy a 07-et,vagy az nfs carbont?nagyon megköszönném! -
Piko888 #167 Milyen játék képei? -
kicsirobi #166 Bocsi,ez nem a 3D-s foci -
kicsirobi #165 Milyen felbontásba kéne A Call of Duty? -
kicsirobi #164 Itt a legújabb 3D Real Football 20073D Real Football 2007(176x220)
-
pack #163 csa all! Vki fel tudna nekem rakni a Call of Duty 2 mobil game-t ide a forumba? Naon megkoszonnem! Elore is kosssz!! CSAo -
valaki nem tudja, hogy mikor jön ki a Pes mobile? ;) -
<table width=100% cellpadding=3 cellspacing=0border=0>
<tr><td valign=top align=center>
<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=99%>
<tr>
<td valign=top><P ALIGN=JUSTIFY>
<font color=black><nobr><center><table border="0" bgcolor="orange" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td width="100%">
<p><font size="4" color="dd0066"><center><i>Kristálygömb</font></i></center></p>
<font color="black">
<p>Írj be egy igen/nem-mel megválaszolható kérdést és a kristálygömb válaszol.</p>
<p>Figyelem: a kristálygömbnek nincs humora, de szeret másokat cikizni!</p>
<table width="40%" border="0">
<tr>
<td>
<form name="input1">
<input name="textfield" size=63>
</form>
</td>
</tr>
</table>
<table width="8%" border="0">
<tr>
<td>
<form>
<input type="button" name="button1" value="Kérdezz!"
onClick="getAnswers()">
</form>
</td>
</tr>
</table>
<script language="JavaScript">
function getAnswers() {
time = new Date()
randominteger = time.getSeconds()
if (document.input1.textfield.value == "") {
alert("Nem írtál be semmit!")
return
}
if (randominteger <= 3) answer="Ezt komolyan gondoltad? Ha-ha, nevetnem kell az esélyeiden..."
if ((randominteger >= 4) && (randominteger <= 6)) answer ="Nos, kb. 65 % az esély rá."
if ((randominteger >= 7) && (randominteger <= 9)) answer ="Nem létezik!"
if ((randominteger >= 10) && (randominteger <= 12)) answer ="Nagy a valószínűsége, hogy megtörténik."
if ((randominteger >= 13) && (randominteger <= 15)) answer ="Miért kérdezed a kristálygömböt? Úgyis tudod a választ..."
if ((randominteger >= 16) && (randominteger <= 18)) answer ="Neeeeem!!!"
if ((randominteger >= 19) && (randominteger <= 21)) answer ="Jó esélyek nyílnak meg előtted."
if ((randominteger >= 22) && (randominteger <= 24)) answer ="Kérdezz később, lusta vagyok és sok a munkám."
if ((randominteger >= 25) && (randominteger <= 27)) answer ="Ez titok..."
if ((randominteger >= 28) && (randominteger <= 30)) answer ="Ez olyan biztos, mint ahogy a Nap süt."
if ((randominteger >= 31) && (randominteger <= 33)) answer ="Ittál???"
if ((randominteger >= 34) && (randominteger <= 36)) answer ="Felejtsd el."
if ((randominteger >= 37) && (randominteger <= 39)) answer ="Igen, megtörténhet. 80 % az esélye."
if ((randominteger >= 40) && (randominteger <= 42)) answer ="Nem sok esély van rá."
if ((randominteger >= 43) && (randominteger <= 45)) answer ="Ha komolyan gondolod, lehetséges."
if ((randominteger >= 46) && (randominteger <= 48)) answer ="Igennn!"
if ((randominteger >= 49) && (randominteger <= 51)) answer ="Gondolod, hogy egy ilyen fárasztó nap után válaszolni fogok? Kérdezz később."
if ((randominteger >= 52) && (randominteger <= 54)) answer ="Ha van háziállatod, igen. Egyébként nem."
if ((randominteger >= 55) && (randominteger <= 57)) answer ="Igen! Ez olyan biztos, mint ahogy a Nap keleten kel és nyugaton nyugszik."
if ((randominteger >= 58) && (randominteger <= 60)) answer ="Röhögnöm kell! Majd kérdezz meg később..."
var newWindow = window.open("","Results","width=300,height=300")
newWindow.document.write("<html><body bgcolor='#000000' text='#FFFFCC' link='#00FFFF' alink='#000066' vlink='#6666FF'>")
newWindow.document.write("<P align='center'><font size='4' color='#FFFF00'>A Te kérdésed:</P><P></P><font size='3' color='#FFFFCC'>")
newWindow.document.write("<P align='center'>" + document.input1.textfield.value + "</P>")
newWindow.document.write("<P></P><P></P><P></P><P align='center'><font size='4' color='#FFFF00'>A Kristálygömb válasza:</P><P></P>")
newWindow.document.write("<font size='3' color='#FFFFCC'>")
newWindow.document.write("<P align='center'>" + answer + "</P>")
newWindow.document.write("<P></P><P></P><P align='center'><A HREF='javascript:window.close()'>Bezár</A></P>")
}
</script>
</font>
</td>
</tr>
</table>
</font><br /><br /></P></td>
</td></tr></table>
</td></tr>
</table>
-
Na itt a 2007 -es is
Letoltes Disp:240Х320 (399.61 Kb) -
Letoltes [Display:176Х220] (318.87 Kb) -
Persze ezer köszi ha megtennéd!
(abban legalább van Zidane) -
csak a 2006-os van. Az is jo lesz? -
Hello!
A 3D-s FIFA07-et felrakná valaki 176*220-as kijelzőre please! -
james007 #155 valaki nem tudja hol talalok magyar monopoly jatekot motorola V3 ra ..elore is thx -
Sziasztok! Nem tud valami Motorola V3i-re Java játékot valaki Ha igen belinkelhetné nekem... :) Elöre is kösz...
-
itt olvass kicsit vissza, felbontás szerint csoportostott játékok vannak -
Segasonic #152 Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem egy kicsit? SE K310i-m van. Rengeteg .jar fájlt szedek le a netről, és kábellel felteszem a mobilra, és mennek is. Csak egy gond van. A f**om már tele van azzal, hogy olyan nagy a kép, hogy a játéknak csak a felét-negyedét látom. Nem tudjátok, hogy mi a franc ez? Komolyan (számoltam) 43 játékból 2 volt jó képméretű. MIÉRT? Légyszi segítsetek köszi..! -
ezen a fórumon nézz szét -
davides222 #150 valaki meg tudná adni ahol le lehet tölteni az nfs carbont mobilra? (k750i) ? thx előre is -
Sharky2 #149 kocce -
ez a legjobb oldal:
ipmart-forum -
Sharky2 #147 Hellosztok!tudtok oylan oldalt ahonnan sony ericsson w810i re lehet jatekokat letolteni pls help -
meg kell próbálni. sztem megy -
Romel #145 Ami SonyEriccsonokra van multiplayeres játék, az más készülékeken is elfut? Végülis javában írt alkalmazások és ha van JAVA futtató környezeted, elméletileg futtatnia kellene. Nekem pl. Samsung Z-400-am van, havernak Motorola V3x-e. Tudunk-e bluethooton játszani, vagy csak azonos készülékeken működik? -
Samsung x660ra adatkábellel hogy lehet játékot rakni? fel lehet másolni az egyéb fájlok közé, de nem tudok vele mit kezdeni. -
Romel #143 Köszi!
És olyan is van, ami Samsungon is elfut? Vagy ezeket lehet azon is futtatni? -
pl itt
link
ezeket keresd:
Cloud Commander 3D
Galaxy on Fire 3D
Heli Strike 3D
Burning Tires 3D
Motoraver 3D
Planet Riders 3D
Speed Spirit 3D
V-Rally 3D
Robot Alliance 3D
Penalty Cup 3D -
És hol lehet olyat találni? -
az összes Fishlab által készített játék ilyen -
az összes Fishlab által készített játék ilyen -
Romel #138 Hali!
Én is egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni. :)
Szóval tud valaki olyan java játékról, amit bluethooton keresztül mással is lehet játszani?? Tehát multiplayeres mobil játék.
Köszi! -
Üdv...
tud valaki olyan oldalt ahonnan Motorola E398-ra lehet letölteni ingyen cuccokat? (játék,program)
leginkább játékot... pl: fifa 07
előre is köszönöm -
Amigoss #136 Sziasztok!
Lenne 1 nagy kérdésem!
Letöltök telómhoz(samsung sgh-e370) játékot,kimondottan erre a telóra...
De nem ismeri fel...
Vagy valahogy telepíteni kéne?De azt hogy?
Köszi szépen! -
Bloodyboy #135 >((((( -
Chris Lowe #134 Kiru ez a játék, köszi!!! :-) -
Bloodyboy #133 szeva emberek. nekem Nokia telefonra kellene Java Játék, Téma, esetleg képernyőkímélő nemtudom mennyire számít az hogy melyik típusra épp ezért leírom pontosan hogy a Nokia 5140i-re kéne :p előre is köszi -
download
(190.34 Kb) for SE k750i -
kezu #131 ja [email protected] ra irjon ha van jelentkező