210
3D java játékok mobilra
-
#90 Keresni kell hozzá egy programot, ami átalakítja (úgy mint jar - ból jad - ba) nem garantálom hogy létezik, de ha igen, akkor: google -
#89 De nekem JSR formátumú kell asszem, mert a JAR formátumút nem veszi fájlnak, csak egyéb megnyithatatlannak! -
#88 getjar.com -
#87 Samsung SHG E-350-em van arra kéne! -
#86 Nemtud valaki egy olyan oldalt, ahonnan tudok pcre letölteni ingyen java jatekot mobilra, amit később áttöltök? -
david23 #85 valaki nem tudja honan lehet ingyen leszedni a free kick nevü focis jatékot?! elöre is köszi -
#84 Valaki a dakar 2005-öt feltudná rakni? -
#83 a http:\\k500ifanpage.atw.hu -n lévő játékok elindulnak ezen a telefontípuson is. -
Raulcito #82 sziasztok....valaki nem tud egy helyet ahonnan lehet letolteni jatekokat a nokia n90re???? kosz elore is.. -
#81 Buék -
Alien1024 #80 motorola v330 ra king kong carmagedon doom(az uj teljes cime ddom RPG)honan lehet letölteni torrent linket vagy vaalmit adjatok köszi elöre is -
#79 A t630-on van mophun is!!! -
volvo #78 Kössz neked is boldog karácsonyt -
#77 Remélm ez elég lessz!!!
Különben:
BOLDOG KARÁCSONYT!!! -
#76 http://mophuncontainer.6x.to/ -
#75 mophun játékok -
#74 http://www.sonyericsson.lap.hu -
volvo #73 Honnan lehet leszedni játékot Sony Ericsson T630-hoz??? -
volvo #72 és hól???
-
Valahol igen valahol nem
-
volvo #70 Lehet leszedni játékot Soni Ericsson t630-hoz??? -
#69 Nem jók a linkek :( -
#68 nokia 6610i re java játék, tud valaki segíteni??? -
Alien1024 #67 helosztok van 1 motorola v550 em mijen játékok (kiterjesztés stb..) jok a v és motorolákra honna leht rá gamet szedni
-
#66 Talán nézz szét itt:
se-k700i.uw.hu -
#65 Nem fontos e.mail ben!!!
KÖSZI -
#64 Ha tudtok küldletek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
e-mail: [email protected]
Előre is köszönöm!
(Soni Ericsson K700i-hez.)
-
#63 ...esetleg egy olyan progit, ami nyomom követi mennyit költök, és akár grafikon formájában meg lehet nézni a hó végén?
Igérem, többet nem kérdezek! -
#62 Vagy esetleg BT-s chatprogit? -
#61 BT-n keresztül hálóban játszaható játékról nem tudtok? Ami nem csak Nokian megy... -
gergő992 #60 valaki tud jo oldalt mondani -
gergő992 #59 oké.kösz.nefsu2.megtod szerezni -
szaharin #58 szolj mely jatek kell, es felteszem neked ingyenes helyre. -
CéZé #57 smsweb pfujjj -
szaharin #56 javagames.atw.hu :-) -
gergő992 #55 rakjatok sony ericcon ra játékok k700ire köszi -
#54 Nem tom mi lehet a problémád oka,ugyanis én is rakok fel a Nokia 3220-ra alkalmazásokat igaz én usb kábelen kerssztül!
Nekem el indul,de a játéknak kell megnézni hogy támogatja-e a telodat!
Ja és én is a Pc Suite-t használom! (6.6 magyar verzio) -
balcsi70 #53 Sziasztok.Tudna nekem valaki segiteni hogy hol találok Nokia 6670-hez játékokat meg valami progikat?Probáltam már fölrakni a telóra játékot,Nokia Pc Suite-val Bluetooth-on keresztül,és mikor át ment a telora azt irja ki hogy a telepités nem megbizható!Progit már küldtem rá és az müködött.Kössz a segitséget. -
Landor #52 6230ról tudok csak nyilatkozni: FatalForce bluetoothon keresztül, AncientEmpires pedig hot seattel van megoldva. -
#51 heloo!
olyan game kellene, ami multiban játszató nokia 6230, és SE k700i között.én még nem találtam eddig sajna..