Lopakodó - Gagyi kvarcjáték mondern köntösben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok elismerõ és felmagasztaló hsz.-t ugyanis nem láttunk eddig a filmel kapcsolatban. :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennél rosszabbat nem láttam még..
Ennyi segítség elég? <#ravasz1>#ravasz1>
Mit is írtam?
"Nem mindenki születik Ridley Scott-nak, hogy csak jó filmeket csináljon"
Tehát (gy.k.): csinált nagyon nagyon jó, és közepesen jó filmeket.
Rossz filmjét még nem láttam.
PS: igazán megtehetnéd a kedvemért, hogy leírod azokat a filmeket, amiket te jónak véltél, én is szívesen röhögnék.
Alien, Hannibal, Black Hawk Down, Gladiator, Blade Runner. Én nem az alapján itélek meg egy filmet jónak, hogy mekkora kasszasiker volt. Egy csomó filmet fel tudnék sorolni, ami sokat kaszált, de egyébként egy kalap szar.
ezen most szerintem mindenki jót röhögött:)))
ugyanarról beszélünk, aki a szélvihart, a gi jane-t vagy az 1492-t rendezte? vagy, aki az idei év legnagyobb bukását, a mennyei királyságot szállította?
Nem mindenki születik Ridley Scott-nak, hogy csak jó filmeket csináljon. És ha már "háborús" film, akkor a Black Hawk Down az egyik legjobb, amit láttam.
Gracie Barra
Én a mozi vetítõtermébõl kb. félidõben kijöttem, és visszakértem a jegy árát.
Star Wars sokkal jobb volt!
Scrow you guys, i'm going on! - (a kritikusoknak!)
A Lopakodó c. szennyfilm természetesen a hadi marketing része, a nézõvel megpróbálja elhitetni, hogy az amerikai katona végtelenül emberséges, a legnagyobb teherbírású, olyan technikával rendelkezik, amivel szemben nem is lehet fellépni, és természetesen életben tartja a két fõgonosz (amerikai szemmel nézve) - az arab világ és Észak-Kórea - elleni gyûlöletet.
Bármilyen nézõpontból is vizsgáljuk a filmet, a konklúzió mindig ugyanaz: silány fércmû.
Gracie Barra
usa - 35M bevétel
worldwide - 65M bevétel
video/dvd kölcsönzés - 20M bevétel (csak usa)
videó/dvd eladások - 30M bevétel (csak usa)
tévéjogok - 50M (világszerte)
pl.
annyira nem durva, lehet birni, ráadásul a sony-nak idén volt egy guess who-ja (28M költség, bevétel: 68M (usa) + 25M (világ)), vagy egy are we there yet-je (költség 32M, bevétel: 82M+15M), vagy egy hitch-e (költség: 70M, bevétel: 179M (USA) + 188M (világ többi része))
Azon kívûl ne feledjük, hogy a Sony Pictures-rõl van szó... van mit a tejbe apritaniuk, és hogy ilyen tré filmeket kiadnak? Hát az az õ bajuk. :)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gracie Barra
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Total US Gross $27,516,645
Production Budget $138,000,000
Worldwide Gross $38,016,645
ez a film akkora gané, hogy még az amcsik sem nézik meg... Lehet Robnak ez volt az utolsó munkája Hollywoodban? :)
a filmben 22:27-tõl mondja egy nõi hang a sebességet. Kb. mp-ként nõ a sebesség 1 MACH-el. A 1 MACH ~= 330m/s. Vagyis 33g a gyorsulásuk.
Annak idején az ûrhajósok kiképzése többek között arra is irányult, hogy hozzászoktassák az ûrhajósokat a nagy gyorsulás elviseléséhez. Ha jól tudom, az oroszokat 7-8g-re képzik, az amerikaiakat ennél valamennyivel kevesebbre. Voltak vállalkozó kedvû emberkék, akik saját felelõsségre ennél nagyobbra is hajlandók voltak. 12g-nél már májrepedés és tûdõvérzés, eszméletvesztés is elõfordult, így 10g-nél nagyobb megterhelés nem is engedélyezett. Akkor a filmben ezek a szerencsétlenek hogyan viselték el a 33g-t?
A 33g még egy repülõnek is komoly megpróbáltatás lenne, nem hogy egy embernek!
plusz ugye az ausztráliai, új-zélandi és thaiföldi forgatási helyszínek, valamint az anyahajó bérlése.
Gracie Barra
a film az év egyik legdrágább, legtöbbe kerülõ filmje volt. ugyanúgy 100M volt a költségvetése, mint a fantasztikus négyesnek.
Nem azt mondom, hogy a film nagyon rossz, de normális hozzáállással, és picit több befektetéssel nagyságrendekkel jobb filmet lehetett volna csinálni.
Gracie Barra
Amúgy meg egyvéleményen vagyunk.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Valóban pörgõs akció miéria az egész de enyi semmi több
nem rosz a film de végig volt egy olyan érzésem hogy ez nem moziba hanem a TV be való unalmas estékre
nem azt mondom hogy totál *zar mert szinészileg látványilag stb sokkal inkább ott van mint a Air Boss 8 vagy a Vasmadarak 23 de egyébként ugyan az a kategoria csak sokkal jobban kivitelezve
Cifu
A realitásokról meg anyit hogy ez nem kell a népnek az senkit sem érdekel hogy 10-20-100Km rõl kilönek egy rakétát és balra el nem látványos nem izgalas ellenben a gépágyu az igen... ha esetleg mégis rakétával lõnek azokból kifelejtették a közelségi gyujtot igy látványosan el tudnak huzni a gép mellet alat fölöt... rakéta elõl mindig csak kitérni lehet infrát vagy diplot véletlenül se szórnak
jah és ha sírni akarsz akkor nézd meg a fent említett Air Boss sorozatot :)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem még e szinten sem jött be. :)
nem kell mindent elhinni:) ha nem lett volna ülés, akkor tényleg elég hülyén nézett volna ki, hogy a film 3/4-énél véget ér a film. ki kellett találni valami hihetõt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(a XXX elsõ részét Vin miatt megnéztem, de a másodikat már nemmertem)
Az a jelenet nekem is "tetszett". Ugyanis egy géppisztolyal így, fél kézzel ilyen pontosan lõni csak filmekben lehet... :)))