Komplex másolásvédelem lesz a Blu-ray lemezeken
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gyártó azt csinálja, amit a kalóz: tömegesen másol le egyetlen lemezt. Na kiváncsi vagyok, hogy akkor most a csirke volt-e a tojás vagy...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ha fizikailag nem is lehet a lemezt másolni, akkor majd image-elnek.
Ennyi.
Ennyi.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"A DVD másolatok puszta tömege és az ipari méreteket öltõ kalózkodás nem csupán a filmstúdiókat hozza nehéz anyagi helyzetbe, de növeli a felhasználók költségeit és még lehetõségeiket is csorbítja"
Mi noveli az en koltsegemet? Vagy a megjobb: Mi csorbitja a lehetosegemet? Hogy at tudom ugy masolni a filmet, hogy ne legyenek rajta idegesito reklamok tucatjai, amiket at se lehet ugrani? Vagy hogy ne tudjak hangot valtani rogton? Meg a tobbi idiota vedelmi funkcio?
Mi noveli az en koltsegemet? Vagy a megjobb: Mi csorbitja a lehetosegemet? Hogy at tudom ugy masolni a filmet, hogy ne legyenek rajta idegesito reklamok tucatjai, amiket at se lehet ugrani? Vagy hogy ne tudjak hangot valtani rogton? Meg a tobbi idiota vedelmi funkcio?
Bármi is legyen, én kitartok a saját véleményemnél:
AMI LEJÁTSZHATÓ, AZ MÁSOLHATÓ IS!
Ez alól semmilyen tartalom nem tud kibújni! Ha azonos formátumban nem is, de egy másikban biztosan másolható - és hordozható - lesz...
AMI LEJÁTSZHATÓ, AZ MÁSOLHATÓ IS!
Ez alól semmilyen tartalom nem tud kibújni! Ha azonos formátumban nem is, de egy másikban biztosan másolható - és hordozható - lesz...
De jo, hogy az SG olyan hangnemben adja le a hirt, mintha mindenkinek orulnie kellene neki. Vagy nincs erzekem az ironiahoz. De sztem az elso. Max 2 honapot adok ennek a modszernek...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
1-2 hét és törik,ps2-m nem nagyon boltba veszem a játékokat, a blueray-os PS3nál se akarok ezen változtatni addig nem is veszek ps3at <#idiota>#idiota>
xbox360+komputer
Biztos lesz.
Van már hozzá crack? 😉
← ElőzőOldal 3 / 3