Apple OS X x86
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyire még nem mentem bele.
a net mûködik, a zene szól, mást még nem próbáltam.
még csak most ismerkedem vele.amiket leírtál hogyan tudom ellenõrizni ?
a net mûködik, a zene szól, mást még nem próbáltam.
még csak most ismerkedem vele.amiket leírtál hogyan tudom ellenõrizni ?
power mac g4 733 1Gb ram
Quartz Extreme és a Core Image is?
+ mennyi pontot ért el XBench-ben?
A nagy újítások a 10.4.3-ban a ATI támogatás (QE, CI, OpenGL), a hibajavítások és, hogy 3X akkora pontot ér el a gép Xbenchben...
+ mennyi pontot ért el XBench-ben?
A nagy újítások a 10.4.3-ban a ATI támogatás (QE, CI, OpenGL), a hibajavítások és, hogy 3X akkora pontot ér el a gép Xbenchben...
nálam a régi verzióban mûködik minden csak a felbontást nem tudom állítani.
power mac g4 733 1Gb ram
Flamaszter !
korábban írtad az agp felismerésnél, hogy meg tudnád csinálni az atihoz a kex-eket.
nekem ezt irja hozzá 😛CI\VEN_8086&DEV_2579&SUBSYS_00000000&REV_02\3&13C0B0C5&0&08
légyszíves segíts .
korábban írtad az agp felismerésnél, hogy meg tudnád csinálni az atihoz a kex-eket.
nekem ezt irja hozzá 😛CI\VEN_8086&DEV_2579&SUBSYS_00000000&REV_02\3&13C0B0C5&0&08
légyszíves segíts .
power mac g4 733 1Gb ram
hmmm...stuffit exander nem mûxik, meg jópár cucc.....
rosetta gyenge.....
sok program nem fut ami eddig ment....
rosetta gyenge.....
sok program nem fut ami eddig ment....
ugyhogy beraktam a g4-be és onnét átmásoltam a kernelt file-t...
bebootoltam végre sikeresen nativban.
A hangon kivül felismert minden sikeresen.
Beolvastam a bf1099 appleAC97Audio.kext-e,t és felismerte a hangkártyát, de szakadozik a hang rövid idõközönként.
kutatok még a hang megoldás után...
QE,CI ok.
Rosetta gyengébbnek tünik mint 10.4.1-ben, de programokat még nem próbáltam...
Kiváncs lennék SSE3mas procin.....
bebootoltam végre sikeresen nativban.
A hangon kivül felismert minden sikeresen.
Beolvastam a bf1099 appleAC97Audio.kext-e,t és felismerte a hangkártyát, de szakadozik a hang rövid idõközönként.
kutatok még a hang megoldás után...
QE,CI ok.
Rosetta gyengébbnek tünik mint 10.4.1-ben, de programokat még nem próbáltam...
Kiváncs lennék SSE3mas procin.....
ez legyen a legnagyobb gond<#vigyor0>#vigyor0>
néha velem is elõfordul, hogy csak az íro ismeri fel a dvd-t...megesik....
amugy milyen konfigod van?
adj valami infót..
néha velem is elõfordul, hogy csak az íro ismeri fel a dvd-t...megesik....
amugy milyen konfigod van?
adj valami infót..
most meg egy hibát kiírt soxor ugyanez a failed... , csak a végén com.apple.GeForce van
de nagynehezen elindult a telepítõ is 😊
csak persze kéne egy vinyó is, ahova fel rudnám rakni 😊
de nagynehezen elindult a telepítõ is 😊
csak persze kéne egy vinyó is, ahova fel rudnám rakni 😊
Most sikerült patchelnem a ISO-t, de amikor Vmwareban akarom telepíteni, akkor nem müködik az egér...
Logitech MX 1000, USB portra kötve.
Logitech MX 1000, USB portra kötve.
"Failed to load extension com.apple.nvidia.nv40hal."
Törölted az Extensions mappát mielõtt telelepitetted? és lecserélted az extensions.mkext-et?
Törölted az Extensions mappát mielõtt telelepitetted? és lecserélted az extensions.mkext-et?
kipróbáltam és "-v"-vel indítottam
de a vége felé sárgával kiírt egy hibaüzenetet
akkor gondolom az a gond, h nvidiám van
Mac OS X 10.4.4 due before holidays; sports new ATI and NVIDIA drivers
akkor elvileg a köv. verzió már támogatja az nvidiát?
de a vége felé sárgával kiírt egy hibaüzenetet
akkor gondolom az a gond, h nvidiám van
Mac OS X 10.4.4 due before holidays; sports new ATI and NVIDIA drivers
akkor elvileg a köv. verzió már támogatja az nvidiát?
<#vigyor3>#vigyor3> Ez mükszik! 😄 Megnéztem a readme.txt-t, és a 6.1ben volt javítva a hiba:
v6.1
FIXES:
...
- Fixed some read/write drive image problems.
...
v6.1
FIXES:
...
- Fixed some read/write drive image problems.
...
Thx, mindjárt kiprobálom 😊
aha, 2szer átkonvertáltam. Lehet, hogy az a gond, hogy trial version a TransMac? (6.0)
De én meg méglentebb írtam, hogy a TransMac nem mükdöik:
"Error reading Mac disk" 😊
Amikor árkattintanék a HFS+ Volume-ra.
"Error reading Mac disk" 😊
Amikor árkattintanék a HFS+ Volume-ra.
nos...köszönöm az infókat, de ezeken túl vagyok már!
minféle test kernel megvan, dvd is kész, sõt fel is raktam.
már csak annyi hiányzik, hogy egy file-t átkoppintsak az osx particióra és ezzel be fog indulni.
UltraIso-val szerintem nem lesz sikered.
az "oah750, oah750d" fileokat TransMac-el tudjátok kicserélni, de ezt már pár sorral lejjebb irtam!(#453)
minféle test kernel megvan, dvd is kész, sõt fel is raktam.
már csak annyi hiányzik, hogy egy file-t átkoppintsak az osx particióra és ezzel be fog indulni.
UltraIso-val szerintem nem lesz sikered.
az "oah750, oah750d" fileokat TransMac-el tudjátok kicserélni, de ezt már pár sorral lejjebb irtam!(#453)
UltraISOval kicseréltem, de még nem probáltam ki...
http://maxxuss.hotbox.ru
"For Testers, here is a new experimental kernel solving Kernel Panic EIP 0x00192a93: Kernel with SSE2 Runtime Patcher and the alternative Kernel with SSE2 Emulator."
"For Testers, here is a new experimental kernel solving Kernel Panic EIP 0x00192a93: Kernel with SSE2 Runtime Patcher and the alternative Kernel with SSE2 Emulator."
Hopp.. most látom, hogy neki más volt a hibaüzenet 😊
Nézd meg ezt:
http://win2osx.net/forum/showthread.php?t=1907
Itt valami olyasmit olvastam, hogy a 8f1099 simán ment neki NATIVban, de a 8f111 nem, és írt egy megoldást. Lehet, hogy így menne.
http://win2osx.net/forum/showthread.php?t=1907
Itt valami olyasmit olvastam, hogy a 8f1099 simán ment neki NATIVban, de a 8f111 nem, és írt egy megoldást. Lehet, hogy így menne.
alternativ megoldáshoz folyamodom<#eljen>#eljen>
beteszem egy g4-es MAC-be a vinyót és onnét átmásolom, de azért jó lenne tudni, hogy megoldható-e valahogy, hogy win alatt is láthassam a mac particiókat, mert valószinû, hogy nem leszek mindig legál MAC közelében.
Ugy is megoldható lenne, hogy feltelepitem az elõzõ buildet is és onnét rámásolom a 8f1111-re, de sajna ennyi helyem nincs jelenleg a vinyón.
beteszem egy g4-es MAC-be a vinyót és onnét átmásolom, de azért jó lenne tudni, hogy megoldható-e valahogy, hogy win alatt is láthassam a mac particiókat, mert valószinû, hogy nem leszek mindig legál MAC közelében.
Ugy is megoldható lenne, hogy feltelepitem az elõzõ buildet is és onnét rámásolom a 8f1111-re, de sajna ennyi helyem nincs jelenleg a vinyón.
MacOpener sem segit....
Eccerûen win alatt nem tom megoldani, hogy lássam a mac-es particiót....
Eccerûen win alatt nem tom megoldani, hogy lássam a mac-es particiót....
nekem mindegy hogy mikori. de legalább nem kellett vele kinlódnom.
fél óra alatt fent volt.<#mf1>#mf1>
fél óra alatt fent volt.<#mf1>#mf1>
power mac g4 733 1Gb ram
Végre sikerült nativként feltelepiteni a 8f1111-et, viszont boot-nál továbbra is kernel panic....
(EIP 0x00192a93 hibát jelez)
Van egy mach_kernel.cpuid nevü file-om.
Ezt kellene valahogy vindózból rávarázsoljam a feltelepitett osx particióra, csak az a gond hogy Macdrive 6 nem látja a hfs particiót! (Miért?)<#conf>#conf>
vinyó1(SATA):1)ntfs(vindóz)
2)ntfs
3)hfs+
vinyó2(ATA) - hfs+ (itt az osx)
egyik hfs particiót sem látja......
Talán MacOpener segitene,de csak emulon találtam, és 2 órája még mindig nem kezdte el szedni...
Esetleg ha valakinek lenne ötlete a problémára , vagy email-ben átküldené a macopenert meghálálnám.
elõre is köszönöm.
(EIP 0x00192a93 hibát jelez)
Van egy mach_kernel.cpuid nevü file-om.
Ezt kellene valahogy vindózból rávarázsoljam a feltelepitett osx particióra, csak az a gond hogy Macdrive 6 nem látja a hfs particiót! (Miért?)<#conf>#conf>
vinyó1(SATA):1)ntfs(vindóz)
2)ntfs
3)hfs+
vinyó2(ATA) - hfs+ (itt az osx)
egyik hfs particiót sem látja......
Talán MacOpener segitene,de csak emulon találtam, és 2 órája még mindig nem kezdte el szedni...
Esetleg ha valakinek lenne ötlete a problémára , vagy email-ben átküldené a macopenert meghálálnám.
elõre is köszönöm.
Az jó hogy megcsináltad, de nem nézted meg a dátumot!!!
Ezt már szerintem senki nem használja, mivel ennél már jóval újabb build-ek vannnak!<#kacsint>#kacsint>
Ezt már szerintem senki nem használja, mivel ennél már jóval újabb build-ek vannnak!<#kacsint>#kacsint>
ne kinlódj a vmware-el.
innen töltsd le :
URL=http://ts.searching.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=402963&query=generic]mac osx[/url]
ird ki és telepítsd.
én tegnap megcsináltam, mûködik.<#vigyor3>#vigyor3>[
innen töltsd le :
URL=http://ts.searching.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=402963&query=generic]mac osx[/url]
ird ki és telepítsd.
én tegnap megcsináltam, mûködik.<#vigyor3>#vigyor3>[
power mac g4 733 1Gb ram
ne kinlódj a vmware-el.
inen töltsd le, ird ki és telepítsd.
én tegnap megcsináltam, mûködik.<#vigyor3>#vigyor3>
inen töltsd le, ird ki és telepítsd.
én tegnap megcsináltam, mûködik.<#vigyor3>#vigyor3>
power mac g4 733 1Gb ram
sajnos nem tudom hogy milyen office-al csinálta haver, msn-en küldte a word filet, hogy nyomassam ki és adjam be a suliba. namost az a furcsaság állt elõ hogy simán totalcommanderben megnyitnám, de akármit csinálok azt irja ki hogy a fájl nem található. viszont, mikor az msn chatablakban mikor az átvitel befejezõdött akkor ott kiadja a linket hogy hova tette. namármost ott klikk a linkre akkor viszont elindul. ezzel van bajom, mert ha bezárom az msn ablakot akkor nem fogom tudni megnyitni azt a szart már megint. találkozott már ilyen baromsággal valaki?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha Office 2004-gyel csináltad Macen akkor szerintem a WINes Office is meg tudja nyitni.
Hali mindenki! egy olyan problmával küzdök, hogy egy mac-en alkotott word (.doc) fájlt kéne megnyitnom pc-n de az istenért sem hajlandoó rá. tudtok ajánlani nekem valami kis progit amivel a konvertálást meg tudnám oldani? nagyon fontos lenne. elõre is köszi
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Tudom fárasztó lehet ez a hang dolog de ha megfeszülök sem hajlandó megszólalni!
Hiába írom be terminal ablakba amit kell , újraindítás után a szokásos hiba ablak , hogy az alkalmazást nem lehet használni. Lehet , hogy csak egy szóköz nem jó valahol? A segítséget köszi!!!
Hiába írom be terminal ablakba amit kell , újraindítás után a szokásos hiba ablak , hogy az alkalmazást nem lehet használni. Lehet , hogy csak egy szóköz nem jó valahol? A segítséget köszi!!!
P4 3.2Ghz, 1GB , 9800 pro,SB live Mac mini, Hp nx9020+a szerver meg az apró:)
Na mostmár eljutottam oda, hogy az adatok rajtavannak a vinyón, de nem tudok róla bebootolni 😞 MacDrive-val látom, hogy minden ott van, és a Vmware is be tud bootolni, de amikor kiválasztom a OSx86-ot akkor semmi...
Épp most másolom a Carbon Cloner-rel. Remélem most már jó lesz. A telepítés és a bootolás most valamiért gyorsabb volt. (Lehet, hogy azért mert kihagytam a 200mb-s HP drivert?)
Így több kedvem volt szórakozni a Vmwareval 😊
Így több kedvem volt szórakozni a Vmwareval 😊
beraktam a 10.4.1-es DVD-t, bebootoltam és a DiskUtilityvel megformáztam 😊