3016
  • Zsoltika 007
    Amúgy mi van már a macvidia porject-el? Jó lenne már ha menne a qe + ci.
  • Zsoltika 007
    Azt nem tudom. Nem ismerem. Ha benne van az amd patch akkor hajrá!
  • bazza
    Mac.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO

ez akkor fog menni?
    (nforce3-as lap, A64 procc)
  • Zsoltika 007
    Dehogynem! Jas féle 10.4.6 tartalmazza az amd futtatáshoz szükséges cuccokat. Telepítéskor kell kiválasztani.
  • bazza
    AMDs konfigra ne is reménykedjek OS X x86-ot?
    [noob]
  • Zsoltika 007
    Hú! Köszi!
  • Flamaster #2530
    tess:
    http://forum.osx86.hu/viewtopic.php?t=61
  • Zsoltika 007
    Asus P5WD2 alaplapom van.

Az asus oldalán ezt írja:
    Realtek ALC882 High Definition Audio 8-csatornás CODEC
    Multi-streaming, Jack-érzékelés és Jack-újraosztás funkciók
    Koax S/PDIF out hátsó I/O porton
  • Flamaster #2528
    Nekem is van egy realtek HD audióm(alc860)
    Működik.
    Talán ha leírnád, hogy pontosan milyen a hangkarid, akkor lehet, hogy lehet rajta bütykölni.
  • Zsoltika 007
    Nem tudtok valami olcsó hangkarit amit felismer az osx? Most cseréltem nemrég gépet és az új alaplapon nem sima ac 97 van hanem realtek hd. Esetleg a régi aureal chipsetes hangkarikat támogatja?
  • Zsoltika 007
    Esetleg akik dualboot rendszert akarnak EZZEL a progival nem lehetne megoldani egyszerűbben?
  • PiR8
    Tökéletes! :) Köszönjük!
  • ivjoe
    Tudszolvasni? Már rég elndult. :C
  • BaziJoe
    Sziasztok a MacOs oldal mikor indul várhatóan???
  • Flamaster #2522
    Én is köszi mindkettőtöknek.
  • DayWalker
    Köszönjük!
  • Flamaster #2520
    Megvan!
    IE kompatibilis lett!
  • Flamaster #2519
    hmmm....ez felettébb érdekes...
    A kódolás miatt az egész oldalt nem tölti, még a képeket sem?
    Mivel más böngészőkben okés ezért arra gondolok, hogy a Microfos egyik biztonsági javítása lehet a ludas.
    Ilyet sem láttam még.
    Köszi az infót.
    Megpróbálom javítani mielőbb.
  • DayWalker
    IE-ben nekem se jön be
    megnéztem a Nézet->Kódolás-t: Unicode (UTF-8)-on volt

ha átrakom pl. Közép-Európai (ISO)-ra, akkor már bejön az oldal, csak az ékezeteket nem jeleníti meg normálisan
  • Flamaster #2517
    Nálam cache-ből hozza, de megnéztem egy szüz gépen és igazad van.
    Viszont a priviből már rátalálsz. :)
    A bejövő oldalt pedig javítani fogom.

Szerk:
    Érdekes tény, hogy IE nem hozza.Opera,Mozzila okés.
  • PiR8
    Továbbá bedobtam a linket egy forgalmas csetre (állandó 120-150 emberke), azzal a szöveggel, hogy akinek teljesen üres az oldal, irjon egy 1-est.. kb 40-et kaptam vissza. Ennyi embernél nem lehet a hiba...
  • PiR8
    Tényleg rejtélyes.. MEgkértem pár barátomat, h nézzék meg az oldalt.. nekik sem megy... Tipp? :) (mégsem én vagyok a béna?)
  • Flamaster #2514
    Misztikus :(
    Valami gond lehet nálad mert eddig még senki sem panaszkodott ilyesmire.
    Próbáld törölni a kukikat a browserből.
  • PiR8
    Te Flama.. azzal kezdtem, amit az aláírásodban megadtál ;) ennyire azért ne.. :) És egy szééép nagy üres fehér oldal tárul a szemem elé. Mind a 3 gépemen... szerinted?
  • Flamaster #2512
    Márpedig te vagy béna
    Rossz helyen keresed.
    Csoda hogy nem üti ki a link a szemed
  • ivjoe
    "somehow....
    somewhere...."

:CCCCC
  • PiR8
    Hmmm... Jó lenne a magyar oldal, ha nem egy tök üres fehér lap jönne be... :D Vagy én vok béna? :) Bár egy weboldalt csak meg tudok nyitni... :)
  • reclipse
    bocs, a kicsit hülye linkelésért
  • reclipse
    hát ez nem éppen az amiről itt szó van... ez csak egy skin xp-re, nem egy op rendszer... mellesleg jó... én is használom xp-n már az 1.0-tól...
    ha érdekel még ilyen: http://osx-e.com/downloads/osx-e
  • Flamaster #2507
    Online!
  • zvaragabor
    Aha értem. Köszi. Azomban találtam egy oldalt a Mac OS X-el kapcsolatban, érdemes szétnézni rajta, és ráadásul le lehet tölteni egy elég komoly Mac OS X témát XP-re . Kipróbáltam, a telepítés/uninstallálás kicsit bomyolult volt, ne nagyon faja. Vírust nem szedtem le, úgyhogy nyugodtan tölthetitek. Érdemes megnézni. Az oldal linkje: http://osx.portraitofakite.com/index.htm
  • Zsoltika 007
    Meg nagy adag mák hogy minden hw elemét támogassa..
  • ivjoe
    Legalább SSE2-t támogató proci kell.
  • Zsoltika 007
    Fel tudod tenni de amíg nem jön ki rá egy normális vga driver nem sok értelmét látom.
  • zvaragabor
    Hali! Most lehet hogy hülyesége írok, nem tom, és lehet hogy már le van írva, de megkérdem. Nekem azt monták hogy Mac OS X-et csak az Apple által gyártott gépekre lehet tenni. Mos ez igaz, vagy nyugodtan feltehetem én is a gépemre, amin xp van?
  • ivjoe
    Flama segítségével végre fenntvan a 10.4.5, viszont a net még mindig nem megy, hang szintén nincs, a felbontást pedig nem tudm állítani. :C

- Mikrohullámú net (WiFi),an egy D-Link DWL-510 kártya a gépemben ami ugye PCI-n kapcsolódik. Egy hálózati átjáróhoz, kell csatlakoznom. Az átjáró a DWL-510 MAC Addresse alapján azonosít, az IP pedig DHCP-vel kerül kiosztásra.

- Sound Blaster Live! [E480]

- Geforce Ti4200

Ötlet, esetleg patch/driver?
  • reclipse
    akkor ezek szerint ez csak a 10.4.1-el volt problémás...
  • Tush
    Persze, mondom nem gond, volt 10.4.4 10.4.5 is fenn, és 10.4.6 van most, abból is az upgradelt verzió, de a JAS féle dvd-t is kipróbáltam, soha nem volt probléma sem a SATAkal sem Pcie-el.
  • reclipse
    a 10.4.4-nél is igaz ez (SATA, PCI-E)?
  • Tush
    Lesz, én eddig akárhányszor xp mellé tettem fel, az osx bootolt az xp viszont nem, de egy kis trükkel vissza lehet hozni.Ha van rá lehetőséged, tedd inkább külön vinyóra.SATA, és a PCI-e nem probléma nekem is ezek vannak, és soha nem volt ezzel gond.