Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fredericia-Fremad 1-1 (félidõ-vége)
Trabzon-Bursa 1-1 (félidõ-vége)
Dinamo Moszkva - FC Moszkva X
Austria Wien - Altach 1-1 (félidõ-vége)
és még maradt a Porto-Aves x-1 (félidõ vége)
azt hiszem elég necces lesz...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
gondoltam lemérem az érdeklõdés fokát:
eurotipp
habár pont most jön a nyár <#wow3>#wow3>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A kapott bónusz összeget tízszeres értékben kell megjátszania a Sportfogadás részben vagy húszszoros értékben a Kaszinóban vagy a Pókerszobában vagy a Játékoknál. Nem szükséges egy összegben feltennie, bármennyi fogadásból vagy játékból elérheti ezt, legfeljebb 90 nap alatt.
ezt ugye ugy adták hoyg uj tagként 5000ftot tettem számlára, de ez most mit jelent hogy 90 napon belül megjátszani 10szeres értékben? a 90 nap az érthetõ de ez a 10szeres dolog nem tiszta. valaki megtudná magyaráûzni mit jelent ez?
pl:
H:1,90
D:3,75
V:7,00
hazait jáccod 56,24 egységgel, a döntetlent 28,49el a v-t 15,27el
tét 100
és nyersz tuti 106ot
Retteketet
3x-os odds fölött kellene mindhárom kimenetel szorzójának lennie, ami lehetetlen
Találtam egy jó pénzkereseti lehetõséget. Ez tényleg nagyszerû. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különbözõ fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérõ nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam errõl a lehetõségrõl. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklõdjetek az alábbi e-mailcen. Ott ellátnak elegendõ információkkal.
[email protected]
Koszi. Azert nem semmi az OTP eppen minuszban allt az egyenlegem es azert nem erkezett ra a penz.
Mihelyt feltettem penzt a kartyara utana egybol rakerult a penz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Köszönöm!!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Na de most IBAn koddal kell megadni ott a bankszamlaszamot vagy sem ?
Es mi a bankfiok szama, mert en a szamlakivonatomon egy erre utalo nyomot sem talaltam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha igen privizzen ram legyenszives.
A problemam amugy a kovetkezo.
Visszaszeretnek a szamlamra utaltatni penzt, de nem sikerul.
2007.01.15.15:24 Banki átutalás/Banki átutalás -7200.00
2007.01.15.17:28 Withdraw Money Order Cancel/Withdraw Money Order Cancel +7200.00
(ezek igen jó kvóták..)
a közeljövõben szeretnék valamelyik oldalra befizetni.melyik a legjobb?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sochaux - Nancy 1
Peruggia - Giuilanova 1
Arsenal - Blackburn 1-1
Middlesborough - Charlton 1
Preston - Colchester 1-1
Hibernian - St.Mirren 1-1
84x a szorzó
Stuttgart-Bochum 1 bejött
Aberdeen-Falkirk 1 bejött
Stoke - QPR 1-1 bejött
Bordeaux-Rennes 1 ???
Palermo-Livorno 1 ???
Debrecen-Paks 1 ???
140-szeres kvóta és reális esélyem van...
ekettõközül inkább b&w
REAL MADRID
roma-valencia H
hsv-moszkva H
kijev-real V FCUK
a Lecce - Crotone-n...
ebben az idényben másodszor tettem a Leccere hazai környezetben, idén másodszor kapott ki otthon, és pont olyantól, aki még nem nyert idegenben...
90 Ajax 0 : 1 PSV
amúgy nemigazán jöttek ma a papírformák, végülis 3 meccset raktam meg, egyikük a Basel volt, a másik kettõnél még nincs végeredmény. szóval jól szelektáltam
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
088 Hamburg - Hannover H 1.5
089 Nürnberg - Dortmund V 2.35
097 Crystal Palace - Plymouth H 1.9
099 Lens - Auxerre H 1.8*
100 Grasshoppers - Basel V 3.15
105 Heerenveen - Ajax X 2.85
109 Lorient - Valenciennes H 2.0*
111 Toulouse - Sochaux X 2.6
176 Gyõr - Debrecen 2.1
177 Bayern - Frankfurt H 1.2
183 Sopron - Paks H 1.75
egyelõre ennyi, talán még a Monaco is nyer végre, de azt nem merem..