1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
  • Matthew Prosac
    ajha, nemrossz :)
  • Xabinho87
    Na ideje lerántani a leplet a "titkos" fogadásomról. Gondoltam megteszek egy merészet és 200 forintot raktam 9 mérkőzésre. Eddig 7 bejött és jelenleg úgy áll hogy mind. A Werder vezet, a Manchester ikszre áll. Ha bejön bankot robbantok, ha nem így is ez már igencsak szép!:)javascript:DoP('img')
  • Golyo69
    elhiszem :D:D
  • Matthew Prosac
    Alkmaar 1-0ról 1-2, ojjeee! nem az én hétvégém lesz.
  • Matthew Prosac
    van egy két szóismétlés de sebaj :D
  • Matthew Prosac
    a Zilina 0-2ről 2-2re hozta csak a meccset
    Forlán viszont gólt lőtt, a Club Brugge meccs 3-2, úgyhogy a Bröndby-Brugge-Forlán szelvény bejött, 2000ből 7500 szelvény már bejött , Buducnostról semmi infóm nincs, az Alkmaar meccs hazaira pedig mindenképp kell ma még (szünetben 1-1).
  • Xabinho87
    Hát húzós lehetett. Most meg izgulhatsz a Zilina miatt.:) Nyert a Lazio amire 4,75ös szorzó volt, kár hogy nem fogadtuk meg. Ha ma a Real és a Barca nyer (utóbbinak tizenegyeseket nem adtak meg és szinte egy kapuzik) akkor szinte elkönyvelhetek pár ezret. Fogadtam még egyet, de azt direkt nem másoltam be, mert elég röhejes lett volna. Több száz szoros szorzó a 9 meccsre. Eddig 5 bejött és még kettő a Barca-Real. Ha bejön még a maradék kettő ha nem majd bemásolom ha már minden eredmény meglesz.
  • Matthew Prosac
    nekem meg ez volt hazaira rakva az egyik szelvényemen, gondolhatod a végén mit éltem át :)
  • Golyo69
    Nah mondom megnézem mik lettek az eredmények..mondom úgysem nyerek a tippmixen erre :D

Portsmouth 1 - 0 Bolton W.
    Stoke C. 1 - 0 Blackburn R.
    Crystal Palace 1 - 0 Derby County
    Sheffield W. 2 - 0 Southampton
    Watford 0 - 1 Birmingham C.

Tippmixen a szorzók így alakultak:

H 1,99
    H 2,29
    H 2,18
    H 2,26
    V 2,06

Tét 200 Ft
    Odds : 46,25096
    Nyeremény 9250 Ft :D:D:D minden hétvégn lenne egy ilyen egy szót sem szólnék D:D:D

Régen nyertem már 10 000 huf körüli összeget... :D msot örülök :D:D

• Matthew Prosac
    Megvan a Luca Toni gól!! (+ egyelőre a Bayern vezetés is)
  • banok
    itt nem lehet imageshack-et embedelni
  • Matthew Prosac
    nagyon ritkán rakok egy meccset több szelvényen -abban a meccsben már nagyon biztosnak kell lennem-, ritkán rakok papírformát kizárólag elitbajnokságokból, főleg egy bajnokságból (barca-real).
    nagyon régen egyszer kipróbáltam hogy 500 v 1000 forinttal egyik hétvégén megraktam a Manchestert, Milant, Realt, Bayernt, Lyont és egyikőjük sem rangadót játszott azon a hétvégén. 3 jött be :)
    drukkolok
  • Xabinho87
    Az ImageShack megint szórakozik velem, elnézést.
  • Xabinho87
    Én is közzéteszem a hétvégi fogadásaim. Természetesen az enyémet sem kell készpénznek venni, de ha 2 nem jönne be belőle csalódott lennék.
  • Matthew Prosac
    keptar.húú sokat cseszexik mostanság, szóval:
  • Matthew Prosac
    babonából nem szoktam közzétenni mérkőzések előtt a szelvényeimet (olyankor nagyrészt elmennek), de most a Manchester topicban felbukkanó fórumtársaim kívánságát teljesítve, íme a szombati szelvényeim (bár egyiken van 2 vasárnapi meccs is):

Lehet szemezgetni, felelősséget nem vállalok senki pénzéért xD
  • amzso
    - reklam -
  • hhokitoji
    Sziasztok, nem tudom kinek mi jött be, megfordultam több fogadóirodánál de a legjobb a bet365 meg az expekt, főleg h az expekt most valami cikksorozattal jelentkezett, tippek meg elemzések és frissek, nem hetente frissítik hanem naponta, bejött érdemes ránézni ha nincs képbe valaki az egyes eseményekkel
  • OPM
    Interwetten bónusszal szemezett már valaki?
  • behuhelp
    Hi sportfogadok!

A Betssonnak fontos az ugyfelek velemenye, minden visszajelzest, velemenyt szivesen fogadunk!
    Ha barmilyen kerdesetek van, nyugodtan feltehetitek itt is.

A Betsson sportfogadasat egyebkent most minden kockazat nelkul kiprobalhatjatok:

Minden játékosunk, aki 2009. Február 1. és Március 31. között regisztrál és számlát nyit a Betssonnál jogosult erre a bónuszra. Az első három elvesztett fogadószelvényt téríti meg a Betsson Sportfogadás. A bónusz akcióban visszaigényelt teljes összeg nem haladhatja meg az 50 Eurót.

Jo jatekot!
  • Rudee
    Munkából hazajövet nincs jobb, mint néhány nyertes tippsor. Sovány volt az esti választék, így most a sok kicsi sokra megy módszert választottam.
    10€ volt feltéve mindre (persze egyenként)

Himik-St. Petersburg orosz hoki vendég
    fehérorosz-horvát női kézi eb vendég
    2.27x

Miami-Charlotte nba hazai
    Boston-Tampa Bay nhl hazai (60 perc utáni eredmény)
    2.01x

Boston-Tampa Bay nhl hazai (végső győztes, akár büntetőkkel is)
    1.73x

Boston-Tampa Bay nhl hazai (végső győztes, akár büntetőkkel is)
    LA Clippers-Orlando nba vendég
    2.69x

Így gyűjtöttem egy kis pénzt a mai és holnapi BL meccsekre :)
  • OPM
  • Brolly
    gyááá, majdnem:D
    Én nem nagyon szoktam trükközgetni, csak simán, h ki fog nyerni, mint pl. most a hétvégén:
    mu-sunderland
    arsenal-wigan
    blackburn-liverpool
    bolton-chelsea
    barca-valencia
    real-sevilla
    a real meccsen azt hittem meghalok, nem mertem nézni, csak neten néha-néha rápillantottam az eredményre, de azért a lefújást megnéztem a tvben:D
    de hát csak megérte a sok izgalom: 1500-->30.208Ft
  • Matthew Prosac
    nekem ez lett volna a legjobb, de...

Kanute-gól a Real meccsen - pipa
    Mutu-gól a Fiorentina meccsen - pipa
    Amauri-gól a Juventus meccsen - pipa
    Lavezzi-gól a Napoli meccsen - miss

200ból 11.000-et hozott volna :S
  • Rudee
    Tegnapi legjobb szelvényem 700 HUF téttel

Amauri gól bármikor a Lecce ellen
    Detroit-Chicago NHL hazai
    Salzburg-Alba Volán hazai
    Cajasol-Barcelona 1. félidő kosár vendég
    Charlotte-Clevelenad NBA vendég
    Raúl gól bármikor a Sevilla ellen
    Anaheim-Colombus NHL hazai
    Denver-Kanzas City NFL hazai

46.65x
  • Palinko
    köszi!
  • GTheo
    Ha vki mostanában szeretne reggelni bwinre, akkor írjon egy pü-t mindenképpen!
    Egyébként ti hol játszotok? Én bwinen és bet-at-home-on, de az utóbbin csak egy 5 euros bónusz miatt :D
  • laslandes
    olvasgass a sportfogadas.org-on
  • Palinko
    bwin adott 3 eurót ajándékba, ez okból szeretnék belevágni a sportfogadásba, mondjuk ezt a nevetséges összeget gyorsan el lehet veszteni de ne baj :D szóval mit kell tudni 1 kezdőnek?
  • 9csöves9
    lehet készpénzest.befizetés,bank transzfer,adatok felír aztán uccu.közleménybe referenciakódot kell írni
  • Risu Führer
    szevasztok.
    beregisztráltam bwinre és ott a banki átutalást válaszottam.namármost annyi lenne a kérdésem hogy otp-ből szeretnék utaltatni és lehet e kézpénzes utalást is csinálni vagy csak bankkártyáról lehet átutalni a pénzt a számlájukra?
    köszi
  • QPR
    Igen, ez az alap, ha nyerni akarsz. De ha csak játszani, mind én, akkor előre...
    Egyébként nem a sportfogadás a pénzkeresés alfája és omegája :)
  • OPM
    1-2 meccsnél többre fogadni kötésben hosszú távon nem jövedelmező.
  • Brolly
    persze okosba, azért csak akkor kockáztatom meg, mikor nincs rá szükségem, remélem köv. héten :)
    hát még egyszerűnek látom, mert eddig még nem sokat buktam, tudom, ez később változni fog :D de szerintem így könnyebb és gyorsabb nagyobb nyereményre szert tenni, mint mindig kicsivel játszani és gyűjtögetni, kockázat nélkül nincs nyeremény ;)
  • 9csöves9
    ha ez ilyen egyszerű lenne...:)
  • skristof
    könnyen jött pénz könnyen megy, szerintem okosan :)
  • Brolly
    Szerintetek az úgy jó ötlet, hogy 2500t felteszek olyan 4-5 meccsre, úgy hogy a nyeremény kb. olyan 20-25 körül legyen, ha meg bejön, akkor a nyereményt felteszem ugyanúgy mint a 2500t és ha az is bejön, akkor máris ott vagyok 200 körül, de ha nem akkor is csak 2500t bukok, és ha csak a 3-4. ilyen jön be, még akkor is jól járok ;)
    am nem rég játszok, múlt héten jött be egy fogadás, ami 28at hozott a konyhára 2500ból, innen jött az ötlet, csak most kell a pénz és azért nem tettem fel az egészet :S
  • QPR
    hát nem jött be...
    Maritimo nyert, de Barsa és Auxerre csak 0-0
  • QPR
    na hali,
    nem túl sokan írtok ide...
    Eddig 3 meccs bejött:
    Arsenal 1-1 (félidő vége)
    West Ham 1-1
    Sheff.U - Hull 1 (2,45 kvótával, egész második félidőben emberhátrányban a Sheff)

maradt Barsa - Espanjol 1-1
    Auxerre-Metz 1-1
    Maritimo-Braga 1
    96x a nyeremény
  • QPR
    na, szünetben mindkettő x-re áll...
    fogjátok a csipiszt...