1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
Xabinho87 #843 Valóban nagyon egy kiszámíthatatlan bajnokság! Nem érdemes rá tenni főleg a Werderre a Leverkulsenre. Talán a Bayern az akire lehet rakni ha nem rangadót játszik. Ahogy látom a Fener is könnyített rajtad 5 ezerrel. Tudván hogy elment két fogadásom megtettem a PSV, Juve, Wolfsburg, Manchester, Barca győzelmet egy ezressel. Az elvesztett tét és még egy kicsi bejöhet. Kár hogy nem gép elől néztem a Manchester meccset mert 0-2nél biztos megtettem volna 2-3 ezerrel és akkor minimum megdupláztam volna a kasszámat. -
geo91 #842 ott a pont. fogadás szempontjából én is utálom a német bajnokságot, főleg a másodosztályt... -
#841 legyek országos köcsög ha mégegyszer nagy pénzt merek tenni német bajnokira. undorító bajnokság, undorító eredményekkel -
Xabinho87 #840 75. perc 1-0ás vesztésre áll a Leverkulsen. Rossz formában voltak nem értem miért raktam rájuk.:( Mindig az az átkozott német foci... 2500 forintom úszik el és a többit még meg se nyertem. A Leverkulsennel és a Werderrel mindig elmegy a fogadásom! Ezekre többet nem rakok. Bár még ha a másik kettő bejönne úgy is nagyon elégedett lennék csak hol van az még... -
#839 a Braga és a Wisla hozta magát a két 5000es szelvényen, így a tegnapi két meccs kipipálva (igaz a Braga 89. percig 0-0 volt, Wisla ellen meg vezettek)... -
OPM #838 no, bár a hoffenheim dominál a meccsen, mégis vezet a hertha félidőben :) -
Xabinho87 #837 Na hétvégi fogadásaim. Elég sok meccset játszottam meg ráadásul nagyon hasonlókat de nagy téttel nem merek rakni ezen a hétvégén se a Manchesterre se a Chelseare se a Realra se a Barcára se a Bayernre.
-
#836 na hát én valami ilyesmikre gondoltam a hétvégére:
-
#835 a Hertha szeszélyes, kiszámíthatatlan. Van hogy kikap simán egy Karsruhétól, aztán következő héten megveri a Leverkusent.. Éjjel beírom az én javallott meccseimet a hétvégére. -
Xabinho87 #834 Természetesen első sorban a saját megérzéseimre hallgatok, de más véleményét is szívesen meghallgatom. A Wolfsburg és a Juventus szerintem nyeri a meccset. A Hertha jó formában van mostanában (lásd hétvége)a Hoffenheim meg kifejezetten rosszban. Persze ha majd még valaki beírja a fogadását akkor mérlegelek hogyan kellene fogadni. -
OPM #833 juvet meg a herthát nem tenném meg
a wolfsburg is necces ilyen oddsért meg főleg szerintem
egyszer ők is hibáznak
nem jó ötlet egy esemény ugyanazon eredményét több "szelvényen" is megtenni
de ne hagyd hogy más befolyásoljon hallgass a saját megérzéseidre -
#832 helyedben hanyagolnám a német meccseket, borzasztóan kiszámíthatatlanok.. (szerintem) -
Xabinho87 #831 Nézegettem a hétvégi meccseket. Akire általában fogadok (Real, Barca, Bayern stb...) rangadót játszik úgyhogy rájuk inkább nem rakok. Itt van néhány meccs ha valakinek tipp kellene. Valami vélemény róluk? Nem jelentkeztem be ezért ír eurót.:) -
Xabinho87 #830 Hát valóban nem akárhogy jöttek be!:D Ma már csak a Manchesternek és az Atleticonak kell nyernie a Mallorcának meg ikszelnie. Mostanában elég jól ráérzek az ikszre. Hétvégén is eltaláltam 4-5 ikszet de nem mertem megjátszani.:) -
lac556 #829 kösz
ha publikus ti melyik bukinál vagytok? én sp.nél de tök hiányolom onnan az nba-t csomo olyan mecs van amire nemtudok fogadni h ki nyer csak arra hogy 190 alatt v felett dobnak (összvisz3fogadás)meg olyan sincs h nba nhl ki jut tovább a rájátszásbol..
de amugy meg vagyok velük elégedve -
#828 és a Real meccs sem akárhogy jött be :) simán lehett volna 2-3 :) -
OPM #827 pedig bejött neki mekkora meccs lehetett -
Xabinho87 #826 Merész az Arsenal iksz, de bízom a Pool botlásában és akkor nőhet az előnyünk a bajnokságban.:)
Lac:Legyen példa a Liverpool - Arsenal mérkőzés. Dupla fogadás annyit jelent, hogy ha szerinted az Arsenal biztosan nem nyer akkor megteheted a Liverpool győzelmét ÉS döntetlenjét. Tehát ha döntetlent játszik a Pool vagy nyer akkor bejött a fogadásod. Dupla esélynél általában elég kicsik a szorzók. Van olyan fogadási mód is, hogy döntetlennél visszajár a tét. Tehát ha a Liverpool győzelmére raksz és döntetlent játszanak akkor nem veszted el a téted hanem visszakapod. A kombinált fogadás a legjobban fizető fogadási módszer. A megfogadott meccsek szorzója megszorozza egymást és úgy jön ki az eredő odds. Tegyük fel megfogadsz 3 meccset kombinált fogadásban 1000 Forinttal. Mind a három meccsnek 2es a szorzója akkor az eredő oddsod 8 lesz. (a téted nyolcszorosát nyerheted meg ami 8 ezer forint. 2x2x2)Remélem érthetően fogalmaztam és tudtam segíteni.:) -
lac556 #825 magyarázzátok már el létszi fogadásoknál a dupla esély tét viszzajár pontosan mit jelent???
más bwin-nél van olyan hogy kombi fogadásoknál nem 1-re fogadok hanem 2.re
pl kombi fogadás liverpool arsenal, chelsea-everton
és arra fogadok h
1, x 1, x
tehát arra fogadok h nemcsak az pool és chelsea nyer hanem arra is hogy nyernek vagy X lesz??lehetséges? -
#824 mármint az X-része :) -
#823 Arsenal Injuries:
Johan Djourou Injured
Gael Clichy Injured
Manuel Almunia Injured
William Gallas Injured
Tomas Rosicky Injured
Robin van Persie Injured
Emmanuel Adebayor Injured
Merész :) -
Xabinho87 #822 Látom a Werder nem csak nekem vitt el pénzt.:) Itt van a hétvégi nyereményem és a hétközi fogadásom. Nem nagyon látok olyan meccseket amire nagyobb összeget lehetne rakni, ezért inkább kis téttel megjátszottam két merészebbet. (igen tudom hogy a Liverpool - Arsenal meccs ütközik)
-
OPM #821 tényleg, azt elfelejtettem -
#820 x vagy hamburg? lol. megszegtél egy aranyszabályt, ami az odavisszavágós meccseknél érvényes, ne is csodálkozz. -
OPM #819 most mondjam azt hogy ez nem az én hetem volt...?
-
geo91 #818 pár ezerért odaadnám. a lényeg h kicsit többért mintha beváltottam volna. keress meg pü-ben ha tényleg érdekel. -
OPM #817 mennyiért adod? -
geo91 #816 Volt vki kinn ma a Kincsem parkban?
Nagyon jó volt, csak ne lett volna az a botrány a Overdose-ra fogadottak kifizetésével....
Csak a befizetett összeget kaptam volna vissza... De nem váltottam be, mert akkor nem kapom vissza az aláírt szelvényemet...
Ugyanis sikerült aláírást szereznem Overdose mostani zsokéjától, a belga sztárzsoké Christophe Soumillon-tól.
Szal most vacillálok, hogy eladjam e az aláírt szelvényem. Megvenné vki itt a fórumon? -
#815 tizenegyesek előtt xD -
Xabinho87 #814 Meccs előtt fogadtál a Manchester ellen? -
'eltitkolt' maiak. még a Betisre várok. -
Xabinho87 #812 Jó sok gólt tippelsz meg. Egyszerűbb dolgod lenne, ha simán meccsekre raknál. Bár a nyeremények téged igazolnak. -
#811 no hát nekem itt a felső két szelvényem jött be azokból amit belinkeltem ide (és ezzel már egy kicsi pluszba is jöttem ki), az alsó meg előző heti, gondoltam berakom vagizni :)
-
Xabinho87 #810 Oké kösz.:) Itt a fogadás végeredménye. -
#809 következőleg majd besegítek góllövőkkel a szelvénybe, mert ma is 4 góllövőt tettem (Robinho, Totti, Berbatov, Miccoli) ebből 2 kezdett és gólt is lőtt, a másik kettő nem lépett pályára a rendes játékidőben ergo törölték (de nem ment el!) őket szóval 2/2 ma is a góllövők terén :D -
Xabinho87 #808 Hát azért azt nem, mert még nagyobb kárt okozna akkor a Werder. A Mu döntetlen is bejött pedig. Nem az első fogadásom ment el a Werderen, nagy kár érte. Főleg hogy az ha nyerünk akkor én is nyertem volna 8 ezret. Így még két szék közé a padlóra. Mindegy még így is van 2 fogadásom és jövőhéten újra megpróbálom.:) -
OPM #807 hát együtt tudok érezni nekem is volt kis pénzem a werderen
de gondolom te már a billentyűzeted töröd épp ketté -
#806 Egyenlített a Hertha -
Xabinho87 #805 Kösz!:) Nem szép a kedvenc csapatom ellen szurkolni, de végülis csak annak szurkolok hogy a hosszabbításban verjük meg az Evertont. Első győzelmem már megvan és 1300Ft profitom van eddig a héten.
-
#804 45 percre a mennyországtól :) hajrá!