1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
-
QPR #762 Ma eddig bejött:
Chelsea-Mboro 1
CSKA-Saturn 1
Celta-Gijon X
és még maradt:
Cottbus-Hertha X
Hannover-Stuttgart X
végülis bejöhetnek cirka 60x a kvóta...
-
OPM #761 örvendünk -
QPR #760 halihó,
ma volt egy sikeres szelvényem:
Derby-Fulham X
Ipswich-QPR X2
Reading-Blackburn 1X
Leicester-Scunthorpe 1
Burnley-Barnsley 1
Portsmouth-Wigan 1
42x volt a tét.
Még a múlt héten megfogadtam, hogy csak angol meccsekre fogadok, hisz hétről hétre bejönnek a szelvényemen -
#759 Dehogynem...de ezt élvezem benne, mikor még a 85.percig temetem a pénzem, aztán meg hirtelen bejön! :D
Amúgy szoktam sz@rni rendesen, míg be nem jön...de általában élő meccsekre teszek, és akkor látom, hogy hogyan játszanak a csapatok. -
#758 Nem félsz hogy egyszer X lesz véletlen?
Kis csapat felszívja magát stb... -
Azóta már buktam is, de most itt az utóbbi 3 fogadásom... :D
>>> Számlatörténet 02.10-11. <<< -
#756 Na ez ám a mák... Ajánlom figyelmetekbe azt a szelvényt ahol 10-et nyertem és hogy hogyan...
Napoli meccs -
#755 Sportingbeten a kifizetésnél a Bank címéhez mi a bánatot kell írni? CIB bankos számlára kérném a zsét, de semmilyen címet nem fogad el. -
#754 Szerintem a sportfogadás terén a Sportingbet a legjobb...viszont ha pókerezni is akarsz, azt nem éri meg...ilyen oldalakon (ahol nem csak a póker a lényeg) állítólag "átverés van", marad a PartyPoker...stb.
Igaz nincs sok akció a Sbeten, de befizetési akció van. Gyorsak is, bankkártyával is csak 1 munkanap az utalás általában.
Még a BetandWin is jó, de nekem a SBet jött be... :D -
Monoton #753 kérdésem ugyanez :) -
#752 Végülis nincsenek nagy tippjeim, vagy élőben fogadok, vagy - és általában szinte csak ilyet - megnézem ki az esélyes csapat és hogy mennyi gólt szokott lőni általában, és megrakom, hogy az adott meccsen lő legalább 1 gólt...
Mint pl. tegnap a Chelsea, Kamerun, Aston Villa...stb.
Hiába csak 1,1 - 1,2-es oddsuk van, sok pénznél ez is sokat ér.
Máig 89.213 FT-ot "kerestem"... :D -
#751 Te is tudod, hogy ez hülyeség. -
OPM #750 az balszerencsét hoz ^^ -
#749 miért nem írod be a tippjeidet? -
#748 Ma pontosan 71.219 Ft-nál állok... :D -
Pokerface86 #747 Mennyinél vagy most haver???
Mutass már egy számlatörténetet!! -
#746 Nekem nem kell mondani...voltam már hasonló helyzetben, tudok én nagyot is bukni... :S :D
Mondjuk ennyit még nem buktam (már úgysem fogom feltenni az egészet), de volt már egyszer egy nagyin nagy bukásom... :( -
#745 Ez érdekes, de ha ilyen király a tippelésben miért árulja a tippjeit, mikor szarrá nyerhetné magát? -
#744 Nem akarlak elszomorítani, de lesz ez még így se. -
oroszlan61 #743 Nyerő TippMix Tippek.
www.tippmixtippek.atw.hu
www.tippmixtippek.hu -
#742 Hello!
Szombatra érkezett meg a pénzem a Sportingbetre és azután kezdtem el játszani...
A lényeg, hogy 10.000 FT-ból 3 nap alatt 41.817 FT-ot csináltam! :D
>>> Itt a számlatörténetem! <<
És még nincs megállás... -
livan #741 gyertek tippeket megosztani: TIPPMIXBLOG még induló oldal legyünk minél többen! -
QPR #740 BL?
-
QPR #739 Nemigazán, hiszen az észtek nincsenek is egy csoportban a spanyolokkal, de az igaz hogy egy KONTINENS.... -
Zenszkij #738 Hajrá Makó, sztem meglepetés fog születni, segítenek a Fradikán. Ez most halálbiztos tipp, a Pucus mondta (Soseh halunk meg). -
Tibó76 #737 Makói cimbiknek hiszek és megküldtem a Nyíregy elleni meccsüket @7.25-ét a bwinnél.
Hajrá Makó, Csak a kontra!
Sportfogadó Fórum -
Tibó76 #736 nem észt-spanyol meccs volt 3-án??? -
QPR #735 a Francia-Ukrán is oké lett
-
QPR #734 Helló,
a tegnapi pechem:
Wales-Cseh X - oké
Dán-Svéd X - oké, mert ha megszakad a meccs az első félidő után, a megszakítás pillanatában aktuális eredmény lesz a "végeredmény"
Francia-Ukrán X-1
Észt-Horvát X-2
198x szorzó - miért nem vártak a horvátok a második félidőre a góllal??? -
Tibó76 #733 törökök... -
Tibó76 #732 Mára ezt a kombit küldtem meg a The Greek irodánál:
Jun 2 8:30am 6 Team Parlay - Pending 20.00 to win 108.52
1. Soccer - Greece - moneyline (1.50)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:30pm [pending]
2. Soccer - Germany - moneyline (1.01)
for the regulation time held on Jun 2 at 12:00pm [pending]
3. Soccer - Norway - moneyline (1.14)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:05pm [pending]
4. Soccer - Spain - moneyline (1.35)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:30pm [pending]
5. Soccer - France - moneyline (1.53)
for the regulation time held on Jun 2 at 2:00pm [pending]
6. Soccer - Turkey - moneyline (1.80)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:00pm [pending]
Sajnos a magyar srácoknál ez a realitás és a német + a norvég meccsnél sem kell magyarázni sztem a tippet.
Mondjuk nem igazán szeretem a kis oddsokat, de ezek szerintem ajándékok (legalábbis nagyon remélem, hogy jól gondolom!).
A spanyoloknak muszáj hozni a meccset, mert különben elvesztik a lehetőségét is annak, hogy kijussanak az EB-re.
A bosnyákok egyelőre egymással is harcolnak. A szövetségen belül és a játékosok között is problémák vannak.
Így nem lehet egy egyébként is jobb török csapat ellen normálisan ráhangolódni a meccsre sztem.
Az ukránoknál nem lesz Seva, de az egyébként is jobb formában lévő franciáknak sztem akkor se lenne jelenleg nagy falat hazai pályán az ukránok legyőzése ha ő játszana.
Sok sikert, ha valaki teszi rajtam kívül is ezeket a derbiket!
ÚJ REGISZTRÁCIÓ BÓNUSZ (9000 Ft) AZ EXPEKTNÉL!!! -
Tibó76 #731 Domino BHSE Budapest - Brendon Fenstherm ZF Eger
1 1.55
18-9
TEVA VasasPlaket - Szeged Beton VE
1 1.65
13-5
-
Tibó76 #730 A mai napon a következő duplát tettem a Unibetnél:
Domino BHSE Budapest - Brendon Fenstherm ZF Eger
1 1.55 070530
TEVA VasasPlaket - Szeged Beton VE
1 1.65 070530
Dupla(x1) 0/0 44.00 44.00
Igazából a tippeket sztem nem nagyon kell magyarázni.
Hétvégén mindkét fővárosi csapat betlizett, ráadásul a Szeged ellen (számomra nagy meglepetésre) 4-4-re áll a derbije a Vasasnak (8 pontig megy ugyebár a párharc).
Két meghatározó játékos sérült az angyalföldieknél. Szegeden is óriási bírói segédlettel lett a végére szoros a meccs.
Hazai pályán szintén ezt a bírói támogatást várom, és meg kell vallani, hogy összességében azért jobb csapat szerintem a Vasas a Szegednél.
A Domino szintén kikapott az egriektől az utóbbi meccsen, de ilyen játékosállománnyal és ilyen oddsért nem volt szívem ezt a tippet kihagyni.
Hajrá!
Szerezd meg Te is a 9000 Ft BÓNUSZODAT!!! -
#729 Gratta nem semmi -
forzajuve #728 wow vicces oddsok...
Reggina Calcio - AC Milan 1.37 7.20 9.00
Siena AC - Lazio Rome 1.35 7.50 11.00 -
forzajuve #727 az nem gyenge! szerintem tölts ki egy lottót. vagy tudom mit mondj 5 számot, majd én kitöltöm helyetted :) -
#726 Az nagyon szép! Grat! -
QPR #725 0,55 euróból 90 eurot (Vajdasági vagyok) -
#724 Mennyit nyertél? :) -
QPR #723 És úgy néz ki, bejött!!!!