Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tippjeim mára:
Schalke - Wolfsburg 1
Union Berlin - Mönchengladbach Amatõr 1
Grasshoppers - Schaffhausen 1
Aston Villa - Charlton 1
Arsenal - Sheffiled United 1
Fulham - Chelsea 2
Auxerre - Sedan 1
MTK - Kaposvár 1
Összesen 22 körüli a kvóta...
Eurotipp
Nem raklámozok hasizomerõsítõ gépet, nem kell érte fizetned semmit, nem nyerhetsz semmit, csupán tippeket adunk, megtárgyaljuk a mérkõzéséket és ha ügyesek vagyunk és ti is akkor mindenki happy lesz <#vigyor>#vigyor>.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tippjátékot szervezek, ahol most indult el a 2. forduló. Ha van kedvetek, kapcsolódjatok be:
http://www.sporting-bets.net
Nem csak focira lehet tippelni, minden más sportágra is...
köszi!
hendikep meg bukta :|
football without ultras is nothing
tettem jópár meglepetést, franciákat ofkóz nem :P
fosmix amúgy nem vmi jövedelmezõ :\
otp direkt internetes szolgáltatással fel lehet tölteni a sportinges számlát?
Draw or Australia 4.00
Harjrá Ausztrália!!!!!
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
pedig voltam én is az oldalukon,de eltévedtem a sok opcióban:P
van egy OTP-s Maestro kártyám de úgy nézem hogy a sportingbet nem eszi meg.
ilyen MasterCard-ot hogy lehet beszerezni?bemegyek az OTP-be és igénylem?
bocs hogy hülye vagyok:(
olyan kérdésem volna hogy ha én 10e felteszek egy eseményre és az nem jön össze akkor azt a 10e-t elveszítem vagy csak annyit amennyit nyertem volna a szorzó alapján?
bocs lehet hogy kicsit bonyolult de máshogy ezt nem tudom megfogalmazni:P
Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
na? nyertem?
Tehát nem kivenni szeretném a pénzt, hanem tovább játszani, de mindenemet feltettem Németországra. <#vigyor>#vigyor>
Nyertem is, de a számlám 0,33Euro... <#conf>#conf>
Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
betandwinre csak regisztrálva voltam, de soha nem játszottam még ott... de múlt héten kaptam egy levelet, ami 500 ft-os kupont tartalmazott. "Mindenkinek megvan a joga a VB-re fogadni!" na ezt a pénzt életemben elõször megjátszottam, éreztem, hogy nyerni fogok... este jött az sms: mi nyertünk, de kikaptak az osztrákok. :( (meg is nézem a szelvényem az oldalon, szép piros az osztrákok neve) na mondom jaajj, mind1 jövõ héten töltök fel pénzt, mert a vb-re akarok fogadni. erre ma belépek, hogy feltöltök 2,5k forintot(hátha még a bónuszt is megkapom), és az állam leesett... :)))))))) kicsit átkúrtak a múlt héten, mondjuk én sem jártam utána az eredménynek más oldalon. szal tudok fogadni a VB meccsekre, és be is jött a tippem. :))))))))
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A tegnap hõse pedig Moura aki a hosszabbításban lõtt góljával beállította a 2-1-es végeredményt a Parana ellen. Ha nem teszi akkor a számlámon jelenleg nem 4300 huf lenne hanem csak 1000 körül.

Elõzõ héten visszautaltam az összes pénzem, hagytam a számlán 4000-et, 3500 el is ment a PSG Ajaccio elleni botlásán (2-4), a lényeg hogy eljutottam oda hogy maradt 205 forint a számlán. Ez lett a sorsa:
Túléltem a vészt!

És egy hatalmas puszi Kris Boyd (Rangers) bal lapockájára!