Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem maradjunk itt sportfogadásra..

Tippjeim mára:

Schalke - Wolfsburg 1
Union Berlin - Mönchengladbach Amatõr 1
Grasshoppers - Schaffhausen 1
Aston Villa - Charlton 1
Arsenal - Sheffiled United 1
Fulham - Chelsea 2
Auxerre - Sedan 1
MTK - Kaposvár 1

Összesen 22 körüli a kvóta...

Matthew Prosac
Hello. Gyertek át ide ebbõl a fórumból, tegnap indítottam és jó közeget , családias hangulatot szeretnék kialakítani, elõbb utóbb pedig nagy forgalmat. Még alakulóban van, de legyünk minél többen.
Eurotipp
Nem raklámozok hasizomerõsítõ gépet, nem kell érte fizetned semmit, nem nyerhetsz semmit, csupán tippeket adunk, megtárgyaljuk a mérkõzéséket és ha ügyesek vagyunk és ti is akkor mindenki happy lesz <#vigyor>.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Üdv!

Tippjátékot szervezek, ahol most indult el a 2. forduló. Ha van kedvetek, kapcsolódjatok be:
http://www.sporting-bets.net
Nem csak focira lehet tippelni, minden más sportágra is...

football without ultras is nothing

válaszolna valaki a #659-re?
köszi!

haverok is kaptak, én nem.. ki érti miért? :]

hendikep meg bukta :|

húbázz, ez a spanyol hendikeppel elég nehezen jön :DD

EOX
én kaptam 500 huf ingyen cash-t betandwinre, most azzal gazdálkodok:)

Retteketet

jójó, de kell valami kis izgalom a vb-re :) netes fogadásra most nincs keret

tettem jópár meglepetést, franciákat ofkóz nem :P

franciákra ne tegyél! :D
fosmix amúgy nem vmi jövedelmezõ :\

sajna most csak tippmixelgetek 200ft-al, úgyhogy még van bõven minek bejönnie :D de thx!

grat :)

hm... ukránok kettes hendikeppel <#finom> ez fincsi volt

ha a számlám pénzneménél eurót adtam meg az most azt jelenti hogy eurót tölthetek fel vagy jó kis magyar HUF-ot is fel lehet tölteni a számlára?
otp direkt internetes szolgáltatással fel lehet tölteni a sportinges számlát?

nem csak a vb miatt akarok játszani...LOL!

Brazil v Australia
Draw or Australia 4.00

Harjrá Ausztrália!!!!!

EOX
az átutalás az csak 2 munkanap

Retteketet

mukika
betandwinre visa electron kártyával is lehet fizetni ugye? de ez hogy van? mivel itt azt írják, hogy neten nem használható... számomra ez furcsa. mastercard kártyám csak 2-3 hét múlva lesz kész, és most nem akarok banki átutalást csinálni mert a 7 nap az olyan hosszú idõ. :( és csak olyan ismerõst találtam akinek ilyen visa electron kártyája van, de ezen meg nincs CVC2-es kód a kártya hátulján? legalábbis õ telefonban ezt mondta... valaki fizetett már ilyen kártyával?

Átlag hány szöglet szokott lenni egy meccsen? 8-9?

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

hát én sportingbetre sose utaltam, de neked sztem a moneybookersre van szükséged. amire meglesz a mastercard vége a vbnek lol

EOX
hát eléggé el lett rejtve:D

Retteketet

ja köszi szépen!
pedig voltam én is az oldalukon,de eltévedtem a sok opcióban:P

EOX
igen, itt vannak a részletek

Retteketet

ezek szerint egy jövedelemigazolás kell hozzá,jól gondolom?

EOX
igen, de kell hozzá havi nettó 60e fizetés

Retteketet

sziasztok!
van egy OTP-s Maestro kártyám de úgy nézem hogy a sportingbet nem eszi meg.
ilyen MasterCard-ot hogy lehet beszerezni?bemegyek az OTP-be és igénylem?
bocs hogy hülye vagyok:(

és ha 8szoros a szorzó akkor még visszamész befizetni plusz pénzt? <#wilting>

ja tényleg:DD

EOX
jó is lenne, megtenném mind3 kimenetelt és biztosan nyernék:P

Retteketet

És ebbõl mi haszna lenne a fogadóirodának? :) bux mindent ofkóz

szisztok!
olyan kérdésem volna hogy ha én 10e felteszek egy eseményre és az nem jön össze akkor azt a 10e-t elveszítem vagy csak annyit amennyit nyertem volna a szorzó alapján?
bocs lehet hogy kicsit bonyolult de máshogy ezt nem tudom megfogalmazni:P

leterhelte a sok vb-fogadó :)

Valóban meglett, viszont nem érem el a sportingbet-et. Másnak sem megy? sportingbet

Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

:DD

szerintem már megjött a pénzed...
na? nyertem?

Valaki meg tudja mondani, hogy a betandwinnél mikor írják jóvá a nyereményt a vírtuális számlán?
Tehát nem kivenni szeretném a pénzt, hanem tovább játszani, de mindenemet feltettem Németországra. <#vigyor>
Nyertem is, de a számlám 0,33Euro... <#conf>

Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

mukika
hali

betandwinre csak regisztrálva voltam, de soha nem játszottam még ott... de múlt héten kaptam egy levelet, ami 500 ft-os kupont tartalmazott. "Mindenkinek megvan a joga a VB-re fogadni!" na ezt a pénzt életemben elõször megjátszottam, éreztem, hogy nyerni fogok... este jött az sms: mi nyertünk, de kikaptak az osztrákok. :( (meg is nézem a szelvényem az oldalon, szép piros az osztrákok neve) na mondom jaajj, mind1 jövõ héten töltök fel pénzt, mert a vb-re akarok fogadni. erre ma belépek, hogy feltöltök 2,5k forintot(hátha még a bónuszt is megkapom), és az állam leesett... :)))))))) kicsit átkúrtak a múlt héten, mondjuk én sem jártam utána az eredménynek más oldalon. szal tudok fogadni a VB meccsekre, és be is jött a tippem. :))))))))

Mekkorát tévedtem, a második félidõben sehol nem voltak a plávik...

Matthew Prosac
18:15 FT' Serbia & Montenegro 0 : 1 Germany <#miaz>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

eddig 0-0 szünetben

4-es szorzón felüli a mai szerb-német 1-es. Tutiiii

Matthew Prosac
Köszönet Darijan Maticnak hogy a 13-ai szelvényem utolsó meccsén a 88. percben megnyerte a meccset az NK Domzale csapatának (0-1) és egyben nekem is keresett egy kis pénzt. Akkor csak 500 huf volt a számlán a segítségével már 1600 huf.

A tegnap hõse pedig Moura aki a hosszabbításban lõtt góljával beállította a 2-1-es végeredményt a Parana ellen. Ha nem teszi akkor a számlámon jelenleg nem 4300 huf lenne hanem csak 1000 körül.

Matthew Prosac
Megholt a tápig megint egy kicsit.
Elõzõ héten visszautaltam az összes pénzem, hagytam a számlán 4000-et, 3500 el is ment a PSG Ajaccio elleni botlásán (2-4), a lényeg hogy eljutottam oda hogy maradt 205 forint a számlán. Ez lett a sorsa:

Túléltem a vészt!

az elsõ az szép :)

na? melyi(e)k fog(nak) elmenni?:)

Matthew Prosac
egy újabb csodálatos nap, mostanában fut a szekér:

És egy hatalmas puszi Kris Boyd (Rangers) bal lapockájára!

Matthew Prosac
egy újabb szép nap, avagy elfelejtettem veszteni:

Matthew Prosac
ma is unatkoztam...

moneybookersen keresztül nincs kezelési költség és 3 munkanap az átfutási idõ, de lehet hogy tudsz a b&w-re közvetlen is + költségek nélkül 7 napos átfutással utalni... gondolom minden benne van a leírásban...

na regisztráltam magam én is a betandwin-re.. mivel nincs dombornyomott kártyám, akkor csak abnki átutalással tudok pénzt feltenni.. annak mennyi az átfutási ideje? és mennyit vonnak le kezelési költség címszóval?