1123
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
  • QPR
    Eddig bejöttek:
    Fredericia-Fremad 1-1 (félidő-vége)
    Trabzon-Bursa 1-1 (félidő-vége)
    Dinamo Moszkva - FC Moszkva X
    Austria Wien - Altach 1-1 (félidő-vége)

és még maradt a Porto-Aves x-1 (félidő vége)
    azt hiszem elég necces lesz...
  • Matthew Prosac
  • forzajuve
    akkor viszonluppá'
  • Matthew Prosac
    hy srácok, ha van rá igény akkor feléleszteném a különbejáratú kis topicomat, ha nincs akkor akkor viszonluppá'
    gondoltam lemérem az érdeklődés fokát:
    eurotipp
    habár pont most jön a nyár [híján leszünk bajnokiknak]
  • forzajuve
    ha felraksz 50000Ft tétet (ezek szerint 90 napon belül) akkor kapsz 5000Ft bónuszt
  • tototto
    valaki megtudná mondani ezt hogy kell értelmezni sportingbetnél:

A kapott bónusz összeget tízszeres értékben kell megjátszania a Sportfogadás részben vagy húszszoros értékben a Kaszinóban vagy a Pókerszobában vagy a Játékoknál. Nem szükséges egy összegben feltennie, bármennyi fogadásból vagy játékból elérheti ezt, legfeljebb 90 nap alatt.

ezt ugye ugy adták hoyg uj tagként 5000ftot tettem számlára, de ez most mit jelent hogy 90 napon belül megjátszani 10szeres értékben? a 90 nap az érthető de ez a 10szeres dolog nem tiszta. valaki megtudná magyaráűzni mit jelent ez?
  • QPR
    Bukta Nürnberg...
  • QPR
    Na ja, igazad van. Nem is mertem ma megtenni a Chelseat. A Nottinghamet megtettem 2-re 2.2x kvótával, meg a Dortmundot és a Nürnberget is...
  • forzajuve
    kivi vagyok mire megy egymással a Torino (na nem Juventus, mi büntiben vagyunk:)) meg a Milan. Torinonak nem jönne rosszul 1-3 pont, meg aztán a Milan talán a BLre koncentrál, meg a két elnök jóban van egymással. kb ennyi a pozitiv indok az Xre (talán 1esre is?) a negatívumok meg, h a Torino szerintem egy bűnszar bagázs, a Milan még C csapattal is átgázolhat rajtuk, mint csigán a kamion, és a Milan 1 pontra van a harmadik, Laziotól, ugye nem mindegy mikor kell beszállni a jövő évi BL kvalikba. az 1X oddsát szinte mindenhol vitték lefele, a 2esét meg fel, sazl nem vagyok egyedül az elképzeléssel, de sajna az 1est 4.50ért nem gondolom érdemesnek, sem az X 2.20át, sem a Draw No Bet Torino 2.62ét, meg a +1 Torino 1.53át. de érdeklődve várom a végeredményt. meg krömöltem is kicsit. meg hobbim a halott topicoc felhozatala.
  • forzajuve
    ezek egy valós meccs oddsai voltak. persze különböző irodáknál.
  • OPM
    de a hazai soha nem lesz 1,9 ha már a vendégnek 7es a szorzója, itt a bökkenő :)
  • forzajuve
    nem feltétlen...

pl:
    H:1,90
    D:3,75
    V:7,00

hazait jáccod 56,24 egységgel, a döntetlent 28,49el a v-t 15,27el

tét 100
    és nyersz tuti 106ot
  • EOX
    vagy tenisznél, kosárnál stb. kettő fölött, de sose adnak ennyire ellentétes oddsokat.
  • OPM
    lol, ilyen nincsen...

3x-os odds fölött kellene mindhárom kimenetel szorzójának lennie, ami lehetetlen
  • martonboy
    Üdv!!!
    Találtam egy jó pénzkereseti lehetőséget. Ez tényleg nagyszerű. Arról van szó, hogy sporteseményekre kell fogadni olyan módon, hogy különböző fogadóirodáknál megtéve a téteket, az eltérő nyereményszorzók miatt minden kimenetelnél NYERÜNK!!!! Én is nemrég hallottam erről a lehetőségről. Ha kiváncsiak vagytok több információra is, akkor érdeklődjetek az alábbi e-mailcen. Ott ellátnak elegendő információkkal.
    [email protected]
  • [Jakuza]
    Mar sikerult.
    Koszi. Azert nem semmi az OTP eppen minuszban allt az egyenlegem es azert nem erkezett ra a penz.
    Mihelyt feltettem penzt a kartyara utana egybol rakerult a penz.
  • martonboy
    Sziasztok! Én is kiváncsi vagyok, hogyna lehet utalni különböző sportfogadói irodákhoz pénzt, és hogyna lehet leszedni róla. Az előbbi hozzászóllásból látom, hogy igazolni is kell magad például személyi igazolvány vagy jogosítvány. Mely irodáknál kell, melyeknél nem. Mennyire megbízhatóak a cégek? Kinek mi a tapasztalata, ja és utalási módok SWIFT kódok meg ilyesmi. Légyszi aki ért hozzá, írja le nekem a [email protected] e-mailcímemre.
    Köszönöm!!
  • haflac
    Szia!A Bwin-en az első kifizetés feltétele,hogy a személyid vagy a jogsid szkennelt képét el kell küldeni nekik,különben nem jön ki a pénz.Ui.:A sportingbeten ilyen nincs!!
  • [Jakuza]
    Szoval allitolag a Bankfiok szama, illetve a Bankszamla szamot rontottam el.
    Na de most IBAn koddal kell megadni ott a bankszamlaszamot vagy sem ?
    Es mi a bankfiok szama, mert en a szamlakivonatomon egy erre utalo nyomot sem talaltam.
  • [Jakuza]
    Bwinen sikerult mar valakinek OTP szamlara utaltatni ?
    Ha igen privizzen ram legyenszives.

A problemam amugy a kovetkezo.
    Visszaszeretnek a szamlamra utaltatni penzt, de nem sikerul.

2007.01.15.15:24 Banki átutalás/Banki átutalás -7200.00
    2007.01.15.17:28 Withdraw Money Order Cancel/Withdraw Money Order Cancel +7200.00
  • QPR
    én szerbiából írok, és itt a gogadóirodákban így jelölik a hazai félidő-vége győzelmet. Pl. a 2-2 a vendég félidő vége győzelem és az 1-2 pedig a szönetben hazai vezet végén a vendég nyer
    (ezek igen jó kvóták..)
  • OPM
    mert nagyon egyértelmű volt..
  • QPR
    1-1 azt jelenti szünetben is már vezet és a végén nyer...
  • 9csöves9
    Hello!

a közeljövőben szeretnék valamelyik oldalra befizetni.melyik a legjobb?
  • Matthew Prosac
    mármint hogy mi volt az arsenallal? :)
  • QPR
    Tegnap nyertem:
    Sochaux - Nancy 1
    Peruggia - Giuilanova 1
    Arsenal - Blackburn 1-1
    Middlesborough - Charlton 1
    Preston - Colchester 1-1
    Hibernian - St.Mirren 1-1

84x a szorzó
  • QPR
    bebaszott a bordeaux...
  • OPM
    heppi szülidayt!
  • QPR
    Wehen-Karlsruher 1-1 bejött
    Stuttgart-Bochum 1 bejött
    Aberdeen-Falkirk 1 bejött
    Stoke - QPR 1-1 bejött
    Bordeaux-Rennes 1 ???
    Palermo-Livorno 1 ???
    Debrecen-Paks 1 ???

140-szeres kvóta és reális esélyem van...
  • OPM
    gamebookers! :)

ekettőközül inkább b&w
  • Matthew Prosac
    én meg a dinamo kiev-et tettem meg...
  • Monoton
    sportingbet vagy betandwin ?
  • OPM
    barca-werder (0-1) H
    roma-valencia H
    hsv-moszkva H
    kijev-real V FCUK
  • laslandes
    és a többi meccsed mi volt?
  • QPR
    Tegnap egy meccsen buktam:
    a Lecce - Crotone-n...

ebben az idényben másodszor tettem a Leccere hazai környezetben, idén másodszor kapott ki otthon, és pont olyantól, aki még nem nyert idegenben...
  • laslandes
    jahhh, de:) nem láttam hogy élő :DD
  • OPM
    live odds a meccs vége felé, nem? :)

90 Ajax 0 : 1 PSV
  • laslandes
  • Matthew Prosac
    gondolod hogy ezt egy szelvényen meg mertem volna rakni? :))
    amúgy nemigazán jöttek ma a papírformák, végülis 3 meccset raktam meg, egyikük a Basel volt, a másik kettőnél még nincs végeredmény. szóval jól szelektáltam
  • StephenKing
    Az én mai fogadásaim: