164
Mortal Kombat Movies
-
Ibron #84 A filmről mi hír?Mármint mikor fog a mozikba kerülni? -
Prof William #83 Dzsoni fiút szivatták meg a legjobban nem? Először Reptile skalpolta meg, majd Goro törölte fel vele a padlót. :) Nem baj sose szerettem a fuguráját. :) -
#82 Szerintem a film egyik legszarabb jelenete inkább:D
(mondjuk azegész Penge2 szar vot:D -
#81 ja pl jólenne ha nem lenne benne olyan jelenet mint a penge 2 ben mikor verekszik a csajjal az úv lámpa előtt az nagyon mortál játék fílingű volt -
#80 én speciel a verekedésnél gondoltam a trükkök elhagyására tudod amikor láccik az ugrásoknál hogy trükk mert full szar a fizikája lásd pókember -
#79 jajj már ez nem jelent semmit:) az én időmben is ez ment csak rugóskéssel:P akinek nincs az nem menő.... ennyi:) nem fog vele leszúrni senkit -
#78 Hát azért amikor Reptile elkezdi rágni Johnnyka fejét az aranyos volt :P -
Ibron #77 Ja a film mikor jön ki pontosan?Nem tudjátok?Amúgy asszem ma délelőtt ismét megnézem a Mortalt:D...nosztaliga:). -
Ibron #76 LOL..:D..erre azért én se gondoltam:D...asszem hamar a rács mögött lesznek:)....schrank,számítógépes trükk ne legxen?és akkor Sub-Zero,hogy fog fagyasztani?:D...hűtővel?:DDD.....szóval egy-két dolgot azért nem lehet elhagyni,de a karate sportolók,vagy mik,amiket említettél yol jönnének,az biztos. -
#75 Na az biztos, ha tudnák ezek a jogherék, hogy a mai kölykök miket csinálnak, hát égnek állna a hajuk.Ma is a buszon két 10 éves forma gyerek beszélget, hogyaszongya:
...
-Ja, tudom, ott ahol a pillangókést árulja a józsi.
-Igen azaz,na ott csak 5 rugóért lehet kapni pillangókést.Maj' lopok rá pézt.
Szó szerint ezt hallottam.Csak a jóisten tudja mire kell neki:D -
#74 "dzseki csan mint dzsoni kédzs"
GYÁÁÁÁÁÁÁ:D -
#73 szerintem ott fogják elkúrni a filmet hogy nem valódi küzdősport film csillagokat szerepeltetnek vandam bólójang dzsetli meg ez a ong bak gyerek stb.stb. kurva drága film lenne de legalább jó is lenne jaaaa és persze semmi számítógépes trükk színtiszta bunyó amolyan véres sport dzseki csan mint dzsoni kédzs -
Ibron #72 Bocs,a D véletlen volt,de így is érthető...szerintem meg latzán 12évtől felfeé midenki megnézhetné:D....és lehetne gerinc kitörés,minden féle fatality,hisz a kölykök is ezt nyomatják szerintem ezerrel:D és nem fosnák össze magukat a moziban. -
Prof William #71 A gerinckitépés kivételévelnem volt benne korhatáros dolog. Bár valszeg az okos jogvédők belemagyaráznák. -
#70 Hát ez tudtommal csak konzolra érkezik és szeptember, vagy október hónapban.
A filmben valóban jó lenne ilyesmi, de ez elég szép álom.Széleskörben fogyaszthatónak és korhatár nélkülinek kell lennie.A kiadók szerint.Sajnos.Ez van. -
Ibron #69 És ez legalább PDC-re is kijön? -
Ibron #68 Ahamm,oks,hát full yo lenne,ha ilyen féle harcok lennének..annak én is örülnék...és ez a játék mikor jön ki? -
Prof William #67 De kb eféle szintű harcok legyenek mimimum a filmben! -
#66 pontosan.....ez egy játék előzetese -
Ibron #65 Hmm..LOL...ez inkább játékra hasonlít,nem pedig filmre:DDD....biztos,hogy ez egy film előzetes?:D -
Ibron #64 Most összejött:D...de előbb a lap nem jeleníthető meg-t írta ki. -
#63 Egy közvetlen link egy videófájlhoz, nincs lap:D -
Ibron #62 Nekem nem jeleníti meg a lapot:(,de örülök,hogy lesz 3dik része is. -
#61 NA kb ilyennek tudnam elképzelni az 1 remakjet:D NAGYON ODABASZÓS!!!!!!!!!!!! -
Prof William #60 Ez a 3 perceas anim jobb mint a két film és a sorozat együttvéve!
A Harmadik filmnek legalább ezt a szintet meg kéne ütni! -
#59 Igaz nem szervesen a mozifilmekhez tartozik, de egy kegyetlen hangulatos Mortal render-t láthattok, ha letöltitek ezt a múvit.
A legújabb Mortal Kombat játék, a Shaolin Monks introja. -
#58 én igen mert a munkája vetekedett a nullával:( -
#57 Azért Paolo Montalban-ról nem mondanék rosszat -
#56 első rész királyság (nagyon jó harcművészes film volt szerintem)
Második rész: bár meg sem csinálták volna
Harmadik rész: mivel a teljes első rész gárdája benne lesz és a 2 részt semmissé teszik csak jobb lehet mint a 2:)
Sorozat egész jó volt bár Daniel Bernhardt köztudottan eléggé c kategóriás akciószínész (ezt többször is bizonyította) A többi színész meg igazán említésre sem volt méltatható:) Szal gagyi:) -
Bergamo #55 csináltunk egy Mortal Kombat fan oldalt.
THE WORLD OF MORTAL KOMBAT
gyertek és regisztráljatok.a letöltések egyenlőre nem működnek,de hamarosan jók lesznek. -
#54 Filmek jók voltak. Amikor bejött a MK4 játék akkor mindenki megnézte a filmeket és hatalmas fanok voltunk... És nem vagyok éppenséggel az öreg kategória.
Én Johnny Cage-t birtam legjobban :)
A sorozat is nagyon bejövős volt, az volt egy kurvanagy rész, amikor Scorpion és Sub Zero küzdött egymás ellen valami kővárban. Király volt.
A 3. résztől nem várok valami sokat, nagyon érdekel, de túl magasra tették a mércét anno (összességében). szerintem -
#53 Az első rész szereposztása nagyoön jó lett. a 2 rész elég gagyikuszra sikerült.. (Shao Khan-t nem hagyták meg eléggé miszikusnak benne szerintem...
Pláne a sorozatban az már tiszta Power Rangers lett a végére... -
#52 Én már jó rég láttam őket, most "szerződik be" mindkettő újra, majd ha megnéztem őket én is véleményt nyilvánítok:D
VS
-
worldwideweb #51 Ahogy így olvasgattam a hozzászólásokat mindenkinek az első film jött be. Nem tom miért nekem a második jobban tetszett.Dehát ízlések és pofonok kinek ez teszik kinek az. -
#50 Excellent!
-
#49 :))) de mostmár bárki meghalgathatja aki nemtudja leszedni máshonnan :) -
#48 Tegnap loop-ban 86 szor hallgattam végig, és MAME-vel a Mortal 1-et nyomtam közben:D -
#47 Mk egyik zenéje szerintem ez a legjobb az öszes közül!
Link -
#46 Rayden bá:D
A kis csapat:
Liu Kang szimpatikus fiatalember:)
Kano viszont horzsol:)
Scorpionról már nem is beszélve:
-
North #45 A játékok is jók voltak, emlékszem nem egy billentyűzetet vágtam haza mortalozás közben.:)