Mortal Kombat Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most összejött😄...de elõbb a lap nem jeleníthetõ meg-t írta ki.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

deep
Egy közvetlen link egy videófájlhoz, nincs lap😄
Nekem nem jeleníti meg a lapot😞,de örülök,hogy lesz 3dik része is.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Bucser
NA kb ilyennek tudnam elképzelni az 1 remakjet😄 NAGYON ODABASZÓS!!!!!!!!!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez a 3 perceas anim jobb mint a két film és a sorozat együttvéve!

A Harmadik filmnek legalább ezt a szintet meg kéne ütni!
deep
Igaz nem szervesen a mozifilmekhez tartozik, de egy kegyetlen hangulatos Mortal render-t láthattok, ha letöltitek ezt a múvit.

A legújabb Mortal Kombat játék, a Shaolin Monks introja.
Bucser
én igen mert a munkája vetekedett a nullával😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Waterhorse
Azért Paolo Montalban-ról nem mondanék rosszat<#ejnye1>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bucser
elsõ rész királyság (nagyon jó harcmûvészes film volt szerintem)
Második rész: bár meg sem csinálták volna
Harmadik rész: mivel a teljes elsõ rész gárdája benne lesz és a 2 részt semmissé teszik csak jobb lehet mint a 2😊

Sorozat egész jó volt bár Daniel Bernhardt köztudottan eléggé c kategóriás akciószínész (ezt többször is bizonyította) A többi színész meg igazán említésre sem volt méltatható😊 Szal gagyi😊

csináltunk egy Mortal Kombat fan oldalt.
THE WORLD OF MORTAL KOMBAT

gyertek és regisztráljatok.a letöltések egyenlõre nem mûködnek,de hamarosan jók lesznek.
ghost cb
Filmek jók voltak. Amikor bejött a MK4 játék akkor mindenki megnézte a filmeket és hatalmas fanok voltunk... És nem vagyok éppenséggel az öreg kategória.
Én Johnny Cage-t birtam legjobban 😊
A sorozat is nagyon bejövõs volt, az volt egy kurvanagy rész, amikor Scorpion és Sub Zero küzdött egymás ellen valami kõvárban. Király volt.
A 3. résztõl nem várok valami sokat, nagyon érdekel, de túl magasra tették a mércét anno (összességében). szerintem

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Bucser
Az elsõ rész szereposztása nagyoön jó lett. a 2 rész elég gagyikuszra sikerült.. (Shao Khan-t nem hagyták meg eléggé miszikusnak benne szerintem...

Pláne a sorozatban az már tiszta Power Rangers lett a végére...

deep
Én már jó rég láttam õket, most "szerzõdik be" mindkettõ újra, majd ha megnéztem õket én is véleményt nyilvánítok😄

VS

Ahogy így olvasgattam a hozzászólásokat mindenkinek az elsõ film jött be. Nem tom miért nekem a második jobban tetszett.Dehát ízlések és pofonok kinek ez teszik kinek az.

deep
Excellent!
<#eljen>
 Evil
😊)) de mostmár bárki meghalgathatja aki nemtudja leszedni máshonnan 😊

deep
Tegnap loop-ban 86 szor hallgattam végig, és MAME-vel a Mortal 1-et nyomtam közben😄
 Evil
Mk egyik zenéje szerintem ez a legjobb az öszes közül!

Link

deep
Rayden bá😄

A kis csapat:

Liu Kang szimpatikus fiatalember😊

Kano viszont horzsol😊

Scorpionról már nem is beszélve:
A játékok is jók voltak, emlékszem nem egy billentyûzetet vágtam haza mortalozás közben.😊

A másodikban biztos nem, azért egy Christopher Lambert-t felismerek. Sztem legalább 50%-ot zuhant a film csak azért mert õt kihagyták. Most már kíváncsi voltam, és James Remar volt az elkövetõ, aki Rayden karaktrét próbálta megformázni a folytatásban.

hát jah...
2003. június 7-én drog túladagolásban meghalt...

...sose azt nézd...

Óóóó, a régi szép idõk <#vigyor>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Na igen, de az a színész biztos nem fog már szerepelni a filmben, mert már nem él...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

deep
Én is hasonlóan elvetemült voltam.10-15 éves koromig szinte minden délután a cigókkal tömött játékteremben ültem. Anyám alig tudott kirángatni<#beka2>
Blasta
Komolyan nem én voltam :-)))

A csávó lement éjjel a nyugati aluljáróba abba a kegyetlenül lepusztult játékterembe egy kétkazettás mikrofonos magnóval és vette fel a zenét, mert akkor kevesen járnak arra (nemtom, hogy úszta meg akkor, ott élve :-DDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
"volt olyan cimbim..."

Vállald fel Önmagad, semmi gond. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Egye fene! 😉

Azé MK3 Ultimate is ott volt, jó volt az összes szereplõvel együtt játszani.
És egyértelmûen a ninja-k az legütõsebbek :-)

deep

deep
Értelek. Azért én várhatom és rajonghatok?😊
Azért akik akkor rajongtak (és esetleg még mindig) azok szivesen megnézik majd.
Blasta
Okés, de az a gond, hogy akkoriban fiatal srácoknak a hobbija volt az MK. Sokan a zsebpénzüket játszották el az automatáknál (volt olyan cimbim, aki -internet még kezdeti stádiumban Mo-on- magnóval ment le az aluljáróba és felvette a Mortal 2 zenéjét az automatánál állva :-DDD)

Ezek az idõk már elmúltak. Felnõttünk, nem okoz extázist egy-egy szereplõ filmen való viszontlátása :-)
(ráadásul a játékautomatára írt 3D-s MK elég gázos lett, sajnos a BOX-os Deadly Alliance-el meg nem sikerült játszanom)

deep
Pc-re nem készült új rész valóban régóta.De konzolra több is.És az a pár millió konzolos még ma is játszik a Mortal Kombat valamelyik részével😊

Én pl a MK1/MK2-n nevelkedtem, és örülök, hogy lesz új film😊
Blasta
Hát nemtom, erre se sok szükség van. Az MK õrületnek már rég vége, felnõttek lettek azok akik anno az MK1/MK2-n nevelkedtek és naponta több órát játszottak. A mai fiataloknak már nem mond sokat az MK, kvázi nincs meg a rajongótábor, vagy nagyon leszûkült. (ráadásul PC-re már nagyon rég nem készült új MK).

Szal sztem felesleges ezt megcsinálni, nem lesz valami komoly siker (és a film minõségét is megkérdõjelezem mostmár) :-)

deep
így van.
A 3. részben is õ lesz Rayden
artschiatwork
ha jól emléxem, Rayden-t Christopher Lambert játszotta, akárcsak az 1. részben.

mesor
Szerintem a sorozat amit az RTL adott az is jó volt!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

csajnak én is benyalnák...

...sose azt nézd...

deep
Nem tudok róla mikor lesz kész, de ha májusban kezdték a forgatást, akkor még eltart egy ideig, sztem jövõ nyár😞
Ottto
MK foreva! Mindegyik filmet láttam, mindegyik gémmmel játszottam. Örömmel hallom hogy lesz harmadik rész. Tudtomal új játék is lesz végre PCre (Konzolra volt új tom, de pcre a 4 volt az utolsó tudomásom szerint)
Az MK3 film mikorra várható? Van errõl valami info?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Adam5
"Figyelmenkívül hagyva a második filmet"

jaok, mostmár értem hogy lesz benne Johny Cage <#vigyor5>

"Figyelmenkívül hagyva a második filmet"

Azt nagyon NAGYON jól teszik!
Ja. Az elsõ nem volt rossz, de a második... finoman szólva sz*r volt. Nagyon sz*r.
Nagyonnagyonyagyonnagyonnyaogyon!!!!
Az elsõ tetszett nekem is. A másodikat viszont jobb lenne semmissé nyílvánítani. Elsõsorban a lecserélt színészek miatt, nem tudom ki játszotta a folytatásban Raydent, de valami hihetetlen gyenge volt. Meg amúgy sem volt különösebb durranás az egész sztori.

Adam5
"Linden Ashby (Johnny Cage)" Hmm, erre kiváncsi leszek. Úgy emlékszem meghalt szinte a rögtön a 2.rész elején nem?

deep
Az bizony Sonya, és nem Scorpion, hanem Ermac😊
cSuwwi
van egy mk: trilogy cd-m, amin megvannak a trackek is (ezek voltak a régi mk-ban is)
xp peccsel lál, pár hete raktam fel megint, kis nosztalgia

shit happens

cSuwwi
alulról a második képen úgy néz ki, mintha scorpion benyalna a csajnak (talán sonya az, nem tudom biztosan)
a csaj ruhája pont olyan, mintha a csóka nyelve lenne 😄

shit happens

deep
kicsit off, valóban😊
írom privátban
Mr_no_NaMe
Hm,én 1 filmet nem láttam a játékkal 3 éve játszom és még mindig nem jöttem rá hogy a büdös életbe kell fatalytizni <#idiota>
Tom most végkép nem a játékról van szó de vki segítene,ha tud?
Davidus
Kano volt a legnagyobb arc a filmben!😛

V9ykn8_TZL0