Mortal Kombat Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Harmadik filmnek legalább ezt a szintet meg kéne ütni!
A legújabb Mortal Kombat játék, a Shaolin Monks introja.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Második rész: bár meg sem csinálták volna
Harmadik rész: mivel a teljes elsõ rész gárdája benne lesz és a 2 részt semmissé teszik csak jobb lehet mint a 2😊
Sorozat egész jó volt bár Daniel Bernhardt köztudottan eléggé c kategóriás akciószínész (ezt többször is bizonyította) A többi színész meg igazán említésre sem volt méltatható😊 Szal gagyi😊
THE WORLD OF MORTAL KOMBAT
gyertek és regisztráljatok.a letöltések egyenlõre nem mûködnek,de hamarosan jók lesznek.
Én Johnny Cage-t birtam legjobban 😊
A sorozat is nagyon bejövõs volt, az volt egy kurvanagy rész, amikor Scorpion és Sub Zero küzdött egymás ellen valami kõvárban. Király volt.
A 3. résztõl nem várok valami sokat, nagyon érdekel, de túl magasra tették a mércét anno (összességében). szerintem
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Pláne a sorozatban az már tiszta Power Rangers lett a végére...
VS

A kis csapat:
Liu Kang szimpatikus fiatalember😊
Kano viszont horzsol😊
Scorpionról már nem is beszélve:

2003. június 7-én drog túladagolásban meghalt...
...sose azt nézd...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A csávó lement éjjel a nyugati aluljáróba abba a kegyetlenül lepusztult játékterembe egy kétkazettás mikrofonos magnóval és vette fel a zenét, mert akkor kevesen járnak arra (nemtom, hogy úszta meg akkor, ott élve :-DDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vállald fel Önmagad, semmi gond. -.-
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Azé MK3 Ultimate is ott volt, jó volt az összes szereplõvel együtt játszani.
És egyértelmûen a ninja-k az legütõsebbek :-)
Azért akik akkor rajongtak (és esetleg még mindig) azok szivesen megnézik majd.
Ezek az idõk már elmúltak. Felnõttünk, nem okoz extázist egy-egy szereplõ filmen való viszontlátása :-)
(ráadásul a játékautomatára írt 3D-s MK elég gázos lett, sajnos a BOX-os Deadly Alliance-el meg nem sikerült játszanom)
Én pl a MK1/MK2-n nevelkedtem, és örülök, hogy lesz új film😊
Szal sztem felesleges ezt megcsinálni, nem lesz valami komoly siker (és a film minõségét is megkérdõjelezem mostmár) :-)
...sose azt nézd...
Az MK3 film mikorra várható? Van errõl valami info?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
jaok, mostmár értem hogy lesz benne Johny Cage <#vigyor5>#vigyor5>
Azt nagyon NAGYON jól teszik!
Nagyonnagyonyagyonnagyonnyaogyon!!!!
xp peccsel lál, pár hete raktam fel megint, kis nosztalgia
shit happens
a csaj ruhája pont olyan, mintha a csóka nyelve lenne 😄
shit happens
Tom most végkép nem a játékról van szó de vki segítene,ha tud?