164
Mortal Kombat Movies
  • North
    A másodikban biztos nem, azért egy Christopher Lambert-t felismerek. Sztem legalább 50%-ot zuhant a film csak azért mert őt kihagyták. Most már kíváncsi voltam, és James Remar volt az elkövető, aki Rayden karaktrét próbálta megformázni a folytatásban.
  • Chief
    hát jah...
    2003. június 7-én drog túladagolásban meghalt...
  • Axl Rose
    Óóóó, a régi szép idők
  • Axl Rose
    Na igen, de az a színész biztos nem fog már szerepelni a filmben, mert már nem él...
  • deep
    Én is hasonlóan elvetemült voltam.10-15 éves koromig szinte minden délután a cigókkal tömött játékteremben ültem. Anyám alig tudott kirángatni
  • Blasta
    Komolyan nem én voltam :-)))

A csávó lement éjjel a nyugati aluljáróba abba a kegyetlenül lepusztult játékterembe egy kétkazettás mikrofonos magnóval és vette fel a zenét, mert akkor kevesen járnak arra (nemtom, hogy úszta meg akkor, ott élve :-DDD)
  • Jano
    "volt olyan cimbim..."

Vállald fel Önmagad, semmi gond. -.-
  • Blasta
    Egye fene! ;)

Azé MK3 Ultimate is ott volt, jó volt az összes szereplővel együtt játszani.
    És egyértelműen a ninja-k az legütősebbek :-)
  • deep

• deep
    Értelek. Azért én várhatom és rajonghatok?:)
    Azért akik akkor rajongtak (és esetleg még mindig) azok szivesen megnézik majd.
  • Blasta
    Okés, de az a gond, hogy akkoriban fiatal srácoknak a hobbija volt az MK. Sokan a zsebpénzüket játszották el az automatáknál (volt olyan cimbim, aki -internet még kezdeti stádiumban Mo-on- magnóval ment le az aluljáróba és felvette a Mortal 2 zenéjét az automatánál állva :-DDD)

Ezek az idők már elmúltak. Felnőttünk, nem okoz extázist egy-egy szereplő filmen való viszontlátása :-)
    (ráadásul a játékautomatára írt 3D-s MK elég gázos lett, sajnos a BOX-os Deadly Alliance-el meg nem sikerült játszanom)
  • deep
    Pc-re nem készült új rész valóban régóta.De konzolra több is.És az a pár millió konzolos még ma is játszik a Mortal Kombat valamelyik részével:)

Én pl a MK1/MK2-n nevelkedtem, és örülök, hogy lesz új film:)
  • Blasta
    Hát nemtom, erre se sok szükség van. Az MK őrületnek már rég vége, felnőttek lettek azok akik anno az MK1/MK2-n nevelkedtek és naponta több órát játszottak. A mai fiataloknak már nem mond sokat az MK, kvázi nincs meg a rajongótábor, vagy nagyon leszűkült. (ráadásul PC-re már nagyon rég nem készült új MK).

Szal sztem felesleges ezt megcsinálni, nem lesz valami komoly siker (és a film minőségét is megkérdőjelezem mostmár) :-)
  • deep
    így van.
    A 3. részben is ő lesz Rayden
  • artschiatwork
    ha jól emléxem, Rayden-t Christopher Lambert játszotta, akárcsak az 1. részben.
  • mesor
    Szerintem a sorozat amit az RTL adott az is jó volt!
  • Chief
    csajnak én is benyalnák...
  • deep
    Nem tudok róla mikor lesz kész, de ha májusban kezdték a forgatást, akkor még eltart egy ideig, sztem jövő nyár:(
  • Ottto
    MK foreva! Mindegyik filmet láttam, mindegyik gémmmel játszottam. Örömmel hallom hogy lesz harmadik rész. Tudtomal új játék is lesz végre PCre (Konzolra volt új tom, de pcre a 4 volt az utolsó tudomásom szerint)
    Az MK3 film mikorra várható? Van erről valami info?
  • Adam5
    "Figyelmenkívül hagyva a második filmet"

jaok, mostmár értem hogy lesz benne Johny Cage
  • Prof William
    "Figyelmenkívül hagyva a második filmet"

Azt nagyon NAGYON jól teszik!
  • Prof William
    Ja. Az első nem volt rossz, de a második... finoman szólva sz*r volt. Nagyon sz*r.
    Nagyonnagyonyagyonnagyonnyaogyon!!!!
  • North
    Az első tetszett nekem is. A másodikat viszont jobb lenne semmissé nyílvánítani. Elsősorban a lecserélt színészek miatt, nem tudom ki játszotta a folytatásban Raydent, de valami hihetetlen gyenge volt. Meg amúgy sem volt különösebb durranás az egész sztori.
  • Adam5
    "Linden Ashby (Johnny Cage)" Hmm, erre kiváncsi leszek. Úgy emlékszem meghalt szinte a rögtön a 2.rész elején nem?
  • deep
    Az bizony Sonya, és nem Scorpion, hanem Ermac:)
  • cSuwwi
    van egy mk: trilogy cd-m, amin megvannak a trackek is (ezek voltak a régi mk-ban is)
    xp peccsel lál, pár hete raktam fel megint, kis nosztalgia
  • cSuwwi
    alulról a második képen úgy néz ki, mintha scorpion benyalna a csajnak (talán sonya az, nem tudom biztosan)
    a csaj ruhája pont olyan, mintha a csóka nyelve lenne :D
  • deep
    kicsit off, valóban:)
    írom privátban
  • Mr_no_NaMe
    Hm,én 1 filmet nem láttam a játékkal 3 éve játszom és még mindig nem jöttem rá hogy a büdös életbe kell fatalytizni
    Tom most végkép nem a játékról van szó de vki segítene,ha tud?
  • Davidus
    Kano volt a legnagyobb arc a filmben!:P
  • DanielT
    Liu Kang -et nagyon eltalálták a filmben, szerintem tökéletes. A többi szereplő sem gyenge persze.
  • deep
    Képségek:)

[IMG] http://www.doupe.cz/vaulty/mortalkombat/galery/movie2/005.jpg[/IMG]

• deep
    Épp azt keresem, mint állat már vagy fél órája:)
  • deep
    Visszakanyarodva a filmhez:

A Moviehole szerint a harmadik rész, Mortal Kombat: Devastation, forgatása májusban kezdõdik.

Figyelmenkívül hagyva a második filmet, az elsõ film szereplõi térnek ismét vissza:
    Christopher Lambert (Rayden)
    Linden Ashby (Johnny Cage)
    Robin Shou (Liu Kang)
    Chris Casamassa (Skorpió)
    Talisa Soto (Kitana) és Sandra Hess (Sonya Blade) - ez utóbbi két színésszel még folynak a tárgyalások.
    A film a Threshold Entertainment jóvoltából készül.
  • Davidus
    valaki tud orig MK játék zenékhez linket?:P
    addig is:

• Davidus
  • Laky

• deep
    Én máig zseniálisnak tartom ezt a képet:
  • DanielT
  • deep
    Test your might:D