164
Mortal Kombat Movies
-
North #44 A másodikban biztos nem, azért egy Christopher Lambert-t felismerek. Sztem legalább 50%-ot zuhant a film csak azért mert őt kihagyták. Most már kíváncsi voltam, és James Remar volt az elkövető, aki Rayden karaktrét próbálta megformázni a folytatásban. -
Chief #43 hát jah...
2003. június 7-én drog túladagolásban meghalt... -
Axl Rose #42 Óóóó, a régi szép idők -
Axl Rose #41 Na igen, de az a színész biztos nem fog már szerepelni a filmben, mert már nem él... -
#40 Én is hasonlóan elvetemült voltam.10-15 éves koromig szinte minden délután a cigókkal tömött játékteremben ültem. Anyám alig tudott kirángatni -
#39 Komolyan nem én voltam :-)))
A csávó lement éjjel a nyugati aluljáróba abba a kegyetlenül lepusztult játékterembe egy kétkazettás mikrofonos magnóval és vette fel a zenét, mert akkor kevesen járnak arra (nemtom, hogy úszta meg akkor, ott élve :-DDD) -
#38 "volt olyan cimbim..."
Vállald fel Önmagad, semmi gond. -.- -
#37 Egye fene! ;)
Azé MK3 Ultimate is ott volt, jó volt az összes szereplővel együtt játszani.
És egyértelműen a ninja-k az legütősebbek :-) -
-
#35 Értelek. Azért én várhatom és rajonghatok?:)
Azért akik akkor rajongtak (és esetleg még mindig) azok szivesen megnézik majd. -
#34 Okés, de az a gond, hogy akkoriban fiatal srácoknak a hobbija volt az MK. Sokan a zsebpénzüket játszották el az automatáknál (volt olyan cimbim, aki -internet még kezdeti stádiumban Mo-on- magnóval ment le az aluljáróba és felvette a Mortal 2 zenéjét az automatánál állva :-DDD)
Ezek az idők már elmúltak. Felnőttünk, nem okoz extázist egy-egy szereplő filmen való viszontlátása :-)
(ráadásul a játékautomatára írt 3D-s MK elég gázos lett, sajnos a BOX-os Deadly Alliance-el meg nem sikerült játszanom) -
#33 Pc-re nem készült új rész valóban régóta.De konzolra több is.És az a pár millió konzolos még ma is játszik a Mortal Kombat valamelyik részével:)
Én pl a MK1/MK2-n nevelkedtem, és örülök, hogy lesz új film:) -
#32 Hát nemtom, erre se sok szükség van. Az MK őrületnek már rég vége, felnőttek lettek azok akik anno az MK1/MK2-n nevelkedtek és naponta több órát játszottak. A mai fiataloknak már nem mond sokat az MK, kvázi nincs meg a rajongótábor, vagy nagyon leszűkült. (ráadásul PC-re már nagyon rég nem készült új MK).
Szal sztem felesleges ezt megcsinálni, nem lesz valami komoly siker (és a film minőségét is megkérdőjelezem mostmár) :-) -
#31 így van.
A 3. részben is ő lesz Rayden -
#30 ha jól emléxem, Rayden-t Christopher Lambert játszotta, akárcsak az 1. részben. -
#29 Szerintem a sorozat amit az RTL adott az is jó volt! -
Chief #28 csajnak én is benyalnák... -
#27 Nem tudok róla mikor lesz kész, de ha májusban kezdték a forgatást, akkor még eltart egy ideig, sztem jövő nyár:( -
#26 MK foreva! Mindegyik filmet láttam, mindegyik gémmmel játszottam. Örömmel hallom hogy lesz harmadik rész. Tudtomal új játék is lesz végre PCre (Konzolra volt új tom, de pcre a 4 volt az utolsó tudomásom szerint)
Az MK3 film mikorra várható? Van erről valami info? -
#25 "Figyelmenkívül hagyva a második filmet"
jaok, mostmár értem hogy lesz benne Johny Cage -
Prof William #24 "Figyelmenkívül hagyva a második filmet"
Azt nagyon NAGYON jól teszik! -
Prof William #23 Ja. Az első nem volt rossz, de a második... finoman szólva sz*r volt. Nagyon sz*r.
Nagyonnagyonyagyonnagyonnyaogyon!!!! -
North #22 Az első tetszett nekem is. A másodikat viszont jobb lenne semmissé nyílvánítani. Elsősorban a lecserélt színészek miatt, nem tudom ki játszotta a folytatásban Raydent, de valami hihetetlen gyenge volt. Meg amúgy sem volt különösebb durranás az egész sztori. -
#21 "Linden Ashby (Johnny Cage)" Hmm, erre kiváncsi leszek. Úgy emlékszem meghalt szinte a rögtön a 2.rész elején nem? -
#20 Az bizony Sonya, és nem Scorpion, hanem Ermac:)
-
#19 van egy mk: trilogy cd-m, amin megvannak a trackek is (ezek voltak a régi mk-ban is)
xp peccsel lál, pár hete raktam fel megint, kis nosztalgia -
#18 alulról a második képen úgy néz ki, mintha scorpion benyalna a csajnak (talán sonya az, nem tudom biztosan)
a csaj ruhája pont olyan, mintha a csóka nyelve lenne :D -
#17 kicsit off, valóban:)
írom privátban -
#16 Hm,én 1 filmet nem láttam a játékkal 3 éve játszom és még mindig nem jöttem rá hogy a büdös életbe kell fatalytizni
Tom most végkép nem a játékról van szó de vki segítene,ha tud? -
#15 Kano volt a legnagyobb arc a filmben!:P -
#14 Liu Kang -et nagyon eltalálták a filmben, szerintem tökéletes. A többi szereplő sem gyenge persze. -
#13 Képségek:)
[IMG] http://www.doupe.cz/vaulty/mortalkombat/galery/movie2/005.jpg[/IMG]
-
#12 Épp azt keresem, mint állat már vagy fél órája:)
-
#11 Visszakanyarodva a filmhez:
A Moviehole szerint a harmadik rész, Mortal Kombat: Devastation, forgatása májusban kezdõdik.
Figyelmenkívül hagyva a második filmet, az elsõ film szereplõi térnek ismét vissza:
Christopher Lambert (Rayden)
Linden Ashby (Johnny Cage)
Robin Shou (Liu Kang)
Chris Casamassa (Skorpió)
Talisa Soto (Kitana) és Sandra Hess (Sonya Blade) - ez utóbbi két színésszel még folynak a tárgyalások.
A film a Threshold Entertainment jóvoltából készül. -
#10 valaki tud orig MK játék zenékhez linket?:P
addig is:
-
#9 -
-
#7 Én máig zseniálisnak tartom ezt a képet:
-
#6 -
#5 Test your might:D