Mortal Kombat Movies

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Liu Kang -et nagyon eltalálták a filmben, szerintem tökéletes. A többi szereplõ sem gyenge persze.
deep
Képségek😊

deep
Épp azt keresem, mint állat már vagy fél órája😊
deep
Visszakanyarodva a filmhez:

A Moviehole szerint a harmadik rész, Mortal Kombat: Devastation, forgatása májusban kezdõdik.

Figyelmenkívül hagyva a második filmet, az elsõ film szereplõi térnek ismét vissza:
Christopher Lambert (Rayden)
Linden Ashby (Johnny Cage)
Robin Shou (Liu Kang)
Chris Casamassa (Skorpió)
Talisa Soto (Kitana) és Sandra Hess (Sonya Blade) - ez utóbbi két színésszel még folynak a tárgyalások.
A film a Threshold Entertainment jóvoltából készül.
Davidus
valaki tud orig MK játék zenékhez linket?😛
addig is:

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Laky
<#alien>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

deep
Én máig zseniálisnak tartom ezt a képet:
DanielT
deep
Test your might😄
deep
Igen, a második felejthetõbbre sikerült, bár nekem az is tetszett😊
Aki játszott a játékkal, az úgyis letérdelt a filmek elõtt is😊
A TV sorozat már gázos volt viszont, mindazonáltal minden részét VHS-re vettem😄
DanielT
Hinnye! Elverjelek flólessz viktóriára? 😛

Davidus
Elsõ rész nagyon tetszett. A többit nem láttam😛

V9ykn8_TZL0

deep
Mortal Kombat a játék, amire mindenki emlékszik és amivel máig szivesen játszunk. Filmek is készültek ugyebár, most jelentették be a 3. epizódot.

Úgy tûnik újabb filmfeldolgozást ér meg a Midway Mortal Kombat franchise-a: a produkció a Mortal Kombat 3: Devastation címet viseli, készítéséért a Threshold Entertainment a felelõs, és Louisiana-ban forgatják. Több infóval egyelõre nem tudunk szolgálni, érdeklõdõk megtekinthetik a hivatalos weboldalt.

Forrás: 576.hu

Az elõzõ részekrõl az International Movie Database oldalán találhattok információt.

FINISH HIM!<#violent>
<#vigyor3>
← ElőzőOldal 4 / 4