Mortal Kombat Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Itt tilos a warezolás. Bünti jár érte. Ezt vegyétek komolyan.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jrex
hello,tényleg kész van már a 3?

Please
Küldjetek egy linket, hogy honnan lehet letölteni a Mortal Kombat 1-et szinkronosan.
Elõreis kösz.
Köszi szépen az oldalakat.
Megvan minden
Csá
Bokafix2
Küldtem privát üzenetet, észre se vetted?
Képernyõ bal felsõ sarok.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Thanks
deep
Torrent
Csákány
Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a Mortal Kombat 1 és 2. részét.
Elõre is köszi
Meg ha van valami jó film letöltõ oldalt még +ba írnátok azt megköszönném
SamuraiJack
honnan lehet letölteni mortal 2 filmhez feliratot????2 cd-s kell és magyar

Jó kérdés. Szerintem torrente nfent vannak még :S. Ha talál valaki linket - annyira nem fontos, video kazin meg van -, akkor én is letötleném gépre is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Üdv mindenkinek, nem tudja ésetleg valaki, hogy a sorozat részeit honnan lehetne letölteni??? köszön elõre is
Helló! Nem tudja valaki véletlenül honnan lehetne megszerezni/letölteni a DVD változatot az 1 és 2 bõl??? Magyar hanggal vagy legalább felirattal.....kössz elõre is

LordVenom
Ezen az oldalon hamarosan kivégzések is láthatóak lesznek,ezenkívül az egész Mortal Kombat kerettörtének elolvasható,karakterbemutatók kíséretében,és ami unikumnak számít,hogy 1-2 MK képregény is honosítva van. Jó szórakozást a Mortal fanoknak! <#kacsint>
Yggdrasil

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

spongya
Itt találhatóak a Mortal Kombat: Devastation (3.rész) szereplõi. A fillm törénete angolul: Earth's mightiest warriors: Lui Kang, Johnny Cage, Sonya Blade, Jax Briggs, and Lord Raiden must fight another evil force bent on the devastation of our world.
Raiden-t szerencsére Christopher Lambert játsza majd, és Liu Kang-et, Johhny-t (bár õ a kettõben meghalt) és Scorpion-t is az játsza aki az 1-ben játszotta õket. Sub-zero elvileg az lesz aki az 1-ben Reptile, a kettõben Sub-zero volt.

jaaaa, tényleg! Thanks<#wave> fullra elfelejtettem...amúgy ami a klippben van szám, meg az1-ben is nagyon nyomatták, letölthetõ? Ebbe a topikba volt valahol hátrébb, de már nem volt fent az oldalon...google-n rákerestem, mindenféle hülyeséget behozott, torrentem meg nincs ezen a gépen és nincs is értelme felrakni, mer ma költözötk vissza az asztali gépemre...szervízbe volt eddig

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

wesker24
valamikor biztos lesz !!! csak az nem tudjuk hogy mikor ???
gamerboy91
Lesz Mortal Kombat 3 valamikor?

wesker24
Az a Mortal Kombat 2-ben van amikor Scorpio és Sub-zero búnyozik !!!!
Pontosan ott ahol Liu Kang Sub-Zeronak segit de erre Scorpion elrabolja Kitanát !!!
Nahh, én vagyok az Ibron, csak új nicken. Ide is beköszönök, mer rég voltam. Találtam1király klippet, mindenféle Mortal Kombat van benne. Játék, film, képek, satöbbi. Csak azt nem értem, hogy melyikben van az - mármint melyik filmben - ahol Scorpio és Sub-Zero bunyózik?:SS....

wesker24
www.isohunt.com
www.torrentz.com
piratebay.org
wesker24
Keress rá a filmekre torrent keresõ oldalokon amugy nekem megvan mindkettöböl a dvd verzió !!!!!
Hi.
Nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a Mortal 1-et és 2-öt magyarul?
Elõre is kössz
LordVenom
Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson. <#kacsint>
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Fido4life
SZVSZ hatalmas gyökérség volt a filmekben, hogy pl Sonya nem az eredeti rucijában feszített.. Írom ezt egy tavalyi topikba 😛

Most vettem észre, hogy ilyen fórumotok is van, ezért nem akarok pofátlannak tûnni. De szerintem várhatjátok nyugodtan a 3. filmet ugyanis már ennek az ötlete kb 2 vagy 3 éve felvetõdött amikor is már azt emlegették, hogy visszatér rayden szerepébe Christopher Lambert (ellentétben a 2. résszel: itt megtekinthetõ)
Még ekkortájt rákerestem a honlapján (Christopher Lamber filmjei)akkoriban még közte volt a mortal kombat film 3. része is és reménykedtem benne h valóban viszatér, mostmár úgyfest frissítették 😞
Akkoriban még ha jól rémlik vmi más néven emlegették, aztán év elején (még februárban) bejelentették megint h lesz: [url="http://imdb.com/title/tt0293429/"]3. film .És már akkor azt rebesgették ha minden igaz h már nagyrészt kész a forgatókönyv és még idén meg lesz, a lényegre térve elég jó ideje semmi újdonság nincs errõl vagyis könnyen lehet, h megint csak eltették télire emészgetni a dolgokat.
STREEX
Uramisten, nem is tudtam hogy jön a 3. rész.Ráadásul még 2005-ben?!
Arra azért kiváncsi vagyok hogy mikor játszódik a történet hogy játszik bene rayden is meg johny cage is.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Quan Chi,Fujin?Õk kik is?😄 Nekem egy MK játékom volt eddig,a4 és abba õk benne voltak..de amúgy nem tudok róluk semmit.Azért köszi a szereposztást😊....jó lenne,ha már a moziba ülhetnék és nézhetném😄.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

deep
Na azért kinyomoztam egy szereplõgárdát a 3. részhez:

Robin Shou .... Liu Kang
Adoni Maropis .... Quan Chi
Linden Ashby .... Johnny Cage
Chris Casamassa .... Scorpion
Keith Cooke .... Sub-Zero

rest of cast listed alphabetically:
Sandra Hess .... Sonya Blade
Matthias Hues .... Fujin
Neil James .... Shang Tsung
Christopher Lambert .... Rayden
Bridgette Wilson .... Sonya Blade

A hegylakó visszatér😄
deep
Uralkodnak😄

deep
Hát csak annyit tudni, hogy készül és hogy lesz.
De hogy mikor, azt nem tudni egyelõre.
A filmrõl mi hír?Mármint mikor fog a mozikba kerülni?

Dzsoni fiút szivatták meg a legjobban nem? Elõször Reptile skalpolta meg, majd Goro törölte fel vele a padlót. 😊 Nem baj sose szerettem a fuguráját. 😊
Bucser
Szerintem a film egyik legszarabb jelenete inkább😄

(mondjuk azegész Penge2 szar vot😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gErIbÁ
ja pl jólenne ha nem lenne benne olyan jelenet mint a penge 2 ben mikor verekszik a csajjal az úv lámpa elõtt az nagyon mortál játék fílingû volt<#taps>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

schrank
én speciel a verekedésnél gondoltam a trükkök elhagyására tudod amikor láccik az ugrásoknál hogy trükk mert full szar a fizikája lásd pókember

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Davidus
jajj már ez nem jelent semmit😊 az én idõmben is ez ment csak rugóskéssel😛 akinek nincs az nem menõ.... ennyi😊 nem fog vele leszúrni senkit

V9ykn8_TZL0

Adam5
Hát azért amikor Reptile elkezdi rágni Johnnyka fejét az aranyos volt 😛

Ja a film mikor jön ki pontosan?Nem tudjátok?Amúgy asszem ma délelõtt ismét megnézem a Mortalt😄...nosztaliga😊.

LOL..😄..erre azért én se gondoltam😄...asszem hamar a rács mögött lesznek😊....schrank,számítógépes trükk ne legxen?és akkor Sub-Zero,hogy fog fagyasztani?😄...hûtõvel?😄DD.....szóval egy-két dolgot azért nem lehet elhagyni,de a karate sportolók,vagy mik,amiket említettél yol jönnének,az biztos.

deep
Na az biztos, ha tudnák ezek a jogherék, hogy a mai kölykök miket csinálnak, hát égnek állna a hajuk.Ma is a buszon két 10 éves forma gyerek beszélget, hogyaszongya:
...
-Ja, tudom, ott ahol a pillangókést árulja a józsi.
-Igen azaz,na ott csak 5 rugóért lehet kapni pillangókést.Maj' lopok rá pézt.

Szó szerint ezt hallottam.Csak a jóisten tudja mire kell neki😄
Davidus
"dzseki csan mint dzsoni kédzs"

GYÁÁÁÁÁÁÁ😄

V9ykn8_TZL0

schrank
szerintem ott fogják elkúrni a filmet hogy nem valódi küzdõsport film csillagokat szerepeltetnek vandam bólójang dzsetli meg ez a ong bak gyerek stb.stb. kurva drága film lenne de legalább jó is lenne jaaaa és persze semmi számítógépes trükk színtiszta bunyó amolyan véres sport dzseki csan mint dzsoni kédzs <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bocs,a D véletlen volt,de így is érthetõ...szerintem meg latzán 12évtõl felfeé midenki megnézhetné😄....és lehetne gerinc kitörés,minden féle fatality,hisz a kölykök is ezt nyomatják szerintem ezerrel😄 és nem fosnák össze magukat a moziban.

A gerinckitépés kivételévelnem volt benne korhatáros dolog. Bár valszeg az okos jogvédõk belemagyaráznák.
deep
Hát ez tudtommal csak konzolra érkezik és szeptember, vagy október hónapban.
A filmben valóban jó lenne ilyesmi, de ez elég szép álom.Széleskörben fogyaszthatónak és korhatár nélkülinek kell lennie.A kiadók szerint.Sajnos.Ez van.
És ez legalább PDC-re is kijön?

Ahamm,oks,hát full yo lenne,ha ilyen féle harcok lennének..annak én is örülnék...és ez a játék mikor jön ki?

De kb eféle szintû harcok legyenek mimimum a filmben!
Seth
pontosan.....ez egy játék elõzetese

PSN ID.: Beegabor

Hmm..LOL...ez inkább játékra hasonlít,nem pedig filmre😄DD....biztos,hogy ez egy film elõzetes?😄