Mortal Kombat Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Küldjetek egy linket, hogy honnan lehet letölteni a Mortal Kombat 1-et szinkronosan.
Elõreis kösz.
Megvan minden
Csá
Képernyõ bal felsõ sarok.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a Mortal Kombat 1 és 2. részét.
Elõre is köszi
Meg ha van valami jó film letöltõ oldalt még +ba írnátok azt megköszönném
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Yggdrasil
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Raiden-t szerencsére Christopher Lambert játsza majd, és Liu Kang-et, Johhny-t (bár õ a kettõben meghalt) és Scorpion-t is az játsza aki az 1-ben játszotta õket. Sub-zero elvileg az lesz aki az 1-ben Reptile, a kettõben Sub-zero volt.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pontosan ott ahol Liu Kang Sub-Zeronak segit de erre Scorpion elrabolja Kitanát !!!
Nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a Mortal 1-et és 2-öt magyarul?
Elõre is kössz
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson. <#kacsint>#kacsint>
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Még ekkortájt rákerestem a honlapján (Christopher Lamber filmjei)akkoriban még közte volt a mortal kombat film 3. része is és reménykedtem benne h valóban viszatér, mostmár úgyfest frissítették 😞
Akkoriban még ha jól rémlik vmi más néven emlegették, aztán év elején (még februárban) bejelentették megint h lesz: [url="http://imdb.com/title/tt0293429/"]3. film .És már akkor azt rebesgették ha minden igaz h már nagyrészt kész a forgatókönyv és még idén meg lesz, a lényegre térve elég jó ideje semmi újdonság nincs errõl vagyis könnyen lehet, h megint csak eltették télire emészgetni a dolgokat.
Arra azért kiváncsi vagyok hogy mikor játszódik a történet hogy játszik bene rayden is meg johny cage is.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Robin Shou .... Liu Kang
Adoni Maropis .... Quan Chi
Linden Ashby .... Johnny Cage
Chris Casamassa .... Scorpion
Keith Cooke .... Sub-Zero
rest of cast listed alphabetically:
Sandra Hess .... Sonya Blade
Matthias Hues .... Fujin
Neil James .... Shang Tsung
Christopher Lambert .... Rayden
Bridgette Wilson .... Sonya Blade
A hegylakó visszatér😄
(mondjuk azegész Penge2 szar vot😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
V9ykn8_TZL0
...
-Ja, tudom, ott ahol a pillangókést árulja a józsi.
-Igen azaz,na ott csak 5 rugóért lehet kapni pillangókést.Maj' lopok rá pézt.
Szó szerint ezt hallottam.Csak a jóisten tudja mire kell neki😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A filmben valóban jó lenne ilyesmi, de ez elég szép álom.Széleskörben fogyaszthatónak és korhatár nélkülinek kell lennie.A kiadók szerint.Sajnos.Ez van.