Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja hogy ez a gém,ki fog-e jönni wii-re?
Van egy olyan rész hogy egy hullától kell elszedni a kulcsot és jön egy nagy szörny.Még az eleje fele van. Hiába lövöm csak a lõszer fogy el. És mindig feléled. Esetleg arra gondoltam hogy be kell csalni abba a szobába ahova tûzet lehet kapcsolni de kijön. Pls help.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PSN ID.: Beegabor
Help kellene!
Köszönöm!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Nem értem, miért kell fikázni, fõleg megjelenés elõtt." A mai napon jelent meg a játék, és tegnap adták ki a nagykerek. Az én példányom eredeti fóliás volt 😉
Annál az jobb mikor nem veszi fel.Vannak ugye azok a részek ahova én nem tudok átmenni hanem õt kell "átdobni" és akkor ott õ intézi amit kell,aztán visszajön.Na egyszer volt ilyen hely,energia egyikünknél sincs,az én energiám a fele alatt.A túloldalon,ahova csak õ tud menni lelövünk egy afrikait,kihullik belõle egy gyógynövény.De jó,gondoltam.De hiába,mert Sheva visszajön a növény nélkül...Átdobom még egyszer,körbeszalad,visszajön,semmi...Ezt még 2x eljátszottam,aztán elkönyveltem hogy ha ezen múlik,mindketten itt pusztulunk...
Amúgy más fórumokat olvasva is látszik hogy megosztja a játék még azokat is akiknek a 4. bejött.Van aki ráérez és tetszik neki,van aki az itt leírt hibák miatt kevésbé elégedett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azonban valóban nem Resident Eviles. Rendkívül zavar ez az irányítás 2009-ben, fõleg egy Death Space után. Oké hogy meg lehet szokni, de ez akkor is lehetne jobb. Lehet egyéni probléma, de az hogy azon keljen tökölnöm, hogy ki tölt most a közös lõszerkészletbõl... hááááát. Nem igaz hogy nem lehetett volna megoldani, hogy "átdob" 5-10 lõszert a többi nálam marad. Pláne gránátból. Vagy nála van az ÖSSZES, vagy nálam. Azt meg sem említem, hogy a csaj önállóan is begyûjti a cuccost (akkor is ha dugig van nekem alig van). Aztán vagy elveszem tõle és harc közben 5 másodperc után sír, vagy nála hagyom aztán késelek. Na azért ez....
De amúgy jó a játék. Hangulatos is (bár nem RE hangulatos). Tuti nem egyszer fogom végigtolni.
u.i.: Nekem a fémdobozos extra van meg. Na aki annak a TOKJÁT kitalálta, szopogasson szöges kavicsot!!! Úgy kellet kierõszakolni a tokból a DVD-ket. Egyenlõre át is pakoltam egy másik tokba...<#boxer>#boxer>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Attól, hogy napfényes, még lehet nyomasztó hangulata egy helyszínnek. Szerintem kifejezetten jó hangulata van. A látvány meg elképesztõ.
Eléggé sarkítás, hogy attól félsz, h kiesik-e a lõszer a zombiból.
A régebbi pályákra érdemes visszatérni, más nehézségi fokozaton megcsinálni. Erõsebb fegyverekkel könnyebb lesz, a felvett lõszerek pedig megmaradnak, nem fogsz hiányt szenvedni. Illetve, így tudod gyûjteni a bónuszpontokat, amikbõl unlockolható extrákat vehetsz.
Az irányítás tényleg gáz, amúgy egy remek játék. Nekem a történet is tetszik.
Nem értem, miért kell fikázni, fõleg megjelenés elõtt.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az irányítás problémája már a 4. részben is necces volt,hogy egy teljesen elakciósodott játékban mennyire lehet eladni ezt a vagy célzok vagy megyek módszert (ami vagy 10 éve egy kaland-akció játékban még éppen jó volt),de hogy a 4. rész óta se tudtak ezen tovább lépni az már kifejezetten idegesitõ volt helyenként.
A helyszínekben is egyetértek.A 4. rész elmaradott spanyol faluja,a kastély,ezek még elmentek komor Resident hangulatú pályáknak,de ez a napfényes afrika,szállítóhajó,illetve a Tomb Raidert idézõ õsi romok...
De ha már akciósítanak,akkor legalább lõni lehetne,de így hogy töltényt se lehet venni (a gránátvetõt kivéve) még ez sincs meg.Hanem a görcsölés van az utolsó zombiból (ja nem már nem zombik,azt is elvették tõlünk a jó kis zombikat) kihullik-e még egy tár lõszer vagy sem...
Így végigjátszva szerintem egy totál átlagos játék,néhány igencsak elmaradott megoldással,amit megszépít a grafika,esetleg a coop játékmód,de leginkább az hogy tudjuk mibõl is lett...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy tipp (bár szerintem nem sok ember van aki még nem jött rá 😊):
A 2-1, és 3-1 elején, ha a kezdõ helyszínen összeszedtek minden cuccot, és kiléptek, a játék ment, és újrakezdve a fejezetet megint fel lehet szedni a cuccokat. Ezt ismételgetve sok pénzt lehet összeszedni.
Hoz_Hun: Szerintem nem lehet szétválasztani 😞
One man\'s hero, is another man\'s demon...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mindig át kell adnom az összeset? Ugye nem? Légyszi mondjátok meg hogy kell, mert még nem találtam meg a laírásban sem.
Szeretném ha kedves Resident Evil fan társaim, akik már jó régóta fórumoznak itt (biztosan tudják magukról kik õk😊 válaszolnának az észrevételeimre, hogy az õ gyomruk sem veszi be ezt vagy csak én vagyok ennyire földhöz ragadt.
kérdésem resident evil 5 friend invite bugról mit tudtok,nekem megvan a game de ugyaugy hibás a meghivó kezelése(sötét marad a kép,nem tok hivni)mint a demoban,patchröl tud vki vmit,
jah akit érdeklek evgyel fel havernak
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
ha esetleg a warezos temat szeretned folytatni, akkor azt meg itt megteheted... 😉
Az ilyen és ehhez hasonló fórumok azért vannak, hogy segÍtsünk játékostársainknak ha a másik elakad. Ez itt most nem a legális, illegális dolgokról szól, pláne nem arról hogy pár Ízig-vérig "becsületes" irigykedik azokra, akik hangsúlyozom nem lopnak, egyszerûen csak élelmesek, hiszen a torrent is ezért lett kitalálva.
Itt a Ps3 és Pc-s gamerektõl elnézést kérek, hiszen az Õ esetükben nincs mód elöbb beszerezni a játékot. Az az Xbox360-as gamer pedig õszintén szólva megérdemli aki nem használja ki sem a gép által nyújtott lehetõségeket sem pedig az 2 héttel megjelenés elött kijött játékokat.
Ha már a becsületességnél tartunk, én hû voltam a ps3-hoz, hiszen ott gyári játékokról volt szó, de rettenetesen ráuntam a hetente járjunk a Pecsába játékot cserélni és várjuk remegve a friss játék megjelenését. Ez 8 hónapig tartott amikor is egyik napról a másikra döntöttem úgy hogy becserélem a gépet egy xbox-ra. Azóta nem állÍtom hogy olcsóbb lett a kenyér, de nagyban megváltozott a játékok elérhetõsége és persze kÍnálata. Azóta 1 percet sem bánok mióta váltottam. Szóval én itt nem lopással vádaskodnék, egyszerûen mindenki azt csinálja ami neki a kényelmesebb megoldás. A lényeg az, hogy senkinek ne fájjon ha az ember segÍteni próbál másoknak és ezt nem láthatatlanul teszi!
Egy kis segítség kellene!
Köszi.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
htxvm
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Háát, aki végigtolta a normált és kihívásként elkezdi a veterán módot, akkor valószínû hogy annyit fog anyázni mint én. Annyira dúrva hogy idegesítõ!! A menüben ugyan választható az "infinite anno" /amit nekem eddig nem sikerült aktiválni, hiába állítom "YES"-re ugyanúgy fogy mint máskor. Nem is ezzel van a gond, hanem megháromszorozódik az ellenfelek száma, ugyanakkor jóval sérülékenyebbek leszünk. Ok, ez az ára a hard módnak, de már 2 napja tolom a veteránt és csak a 2/2-nél vagyok, nem hiszem hogy lesz elegendõ türelmem. Akinek sikerült a veterán mód kérem ossza meg tapasztalatait arra vonatkozólag hogy milyen bonus lesz, vagyis érdemes e végig izzadni így is?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
segítségre lenne szükségem:
annál a fõmobnál vagyok amelyik ilyen repülõ potrohos mifene, eleinte meg tudom sebezni a taposóaknákkal és gránátokkal de nem bírom kinyírni és mindenem elfogy 😞 van ott egy hangágyús kocsi (szerintem az) de azzal semmit sem tudok kezdeni 😞
pls help...
Steam: [HUN]Feriggno
Az hogy Wesker szerepel-e a RE4-ben vagy sem, értelmezés kérdése. Ada Wong szemszögébõl játszva nem csak rádión utasítgat, ha nem látjuk is. Én számomra ez azt jelenti hogy szerepel az RE4-ben.
Wesker személyesen nem szerepel,ezt mondtam, és így is van, csak monitoron utasítgatja Ada-t.Az hogy egy bónuszjátékban játszható karakter az lényegtelen.
PSN ID.: Beegabor