Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nem

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Hellósztok
Valaki nem tudja hogy ez a gém,ki fog-e jönni wii-re?
Neogan
Pedig úgy kell, nekem elsõre összejött 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Sziasztok!

Van egy olyan rész hogy egy hullától kell elszedni a kulcsot és jön egy nagy szörny.Még az eleje fele van. Hiába lövöm csak a lõszer fogy el. És mindig feléled. Esetleg arra gondoltam hogy be kell csalni abba a szobába ahova tûzet lehet kapcsolni de kijön. Pls help.
Kaplan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát nem tudom, egyszer belelõttem a szívébe. Mögé álltam és jött a 'gomb nyomogatós' rész, Sheva szétszúrkálta és ennyi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Seth
az az egyik fõellenség az utolsó fõellenség XD . Pedig azta bigyót kell lõni, hol a mellkasán,hol a hátán.Elõbb utóbb eel fog patkolni.Másik megoldás, hogy késeled,akkor ha már a végét járja,be fog adni egy gombnyomogatós jelenetet,ha azt megcsinálod ,kampec

Sziasztok!
Help kellene!

Az egyik fõellenségnél mikor kiesünk a repülõbõl, a vulkánnál és meg kell ölnöm, akkor mit kell csinálnom? A sebzési ponjt hol a hátán van, hol pedig a mellkasán, lövöm, de mindig csak cserélõdik és semmi más nem történik. Mi mást kell még csinálni?

Köszönöm!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Kaplan
Egy fontos adat. Normalon 7 óra 58 perc alatt vittem végig. Nem rohantam, nem menekültem, gyilkoltam, és ennyi lett. <#wow3>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Vége.

Úgy érzem a sorozat kultikus karaktereivel csúnyán elbántak. Jill súlytalan volt az egész játék alatt (konkrétan én nem is tudtam Jillként tekinteni rá), a karaktere és a köré fonódó história nem ezt érdemelte volna. Wesker annyira fontos szereplõje volt ennek a sorozatnak, hogyha így kellett véget érnie az õ történetének megyek elkezdem kaparni a falat. A vulkános rész elõtti Wesker harc tetszett abba megvolt az igazi Resi feeling. Összeségében tényleg sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl. A templomos és a fegyveres niggeres részeknél majdnem feladtam. Akkora orbitális hülyeség volt... Viszont a zene gyönyörû a végénél. Plusz pont. 😊

Kaplan
Visszautalva az elõzõ írásomra. Félreértés ne essék, a játék szemet gyönyörködtetõ, nekem az irányítással sincs egy pillanatig sem gond. De ezek a helyszínek, a hajam égnek áll tõlük. A falu gyönyörû de ezerszer jobban meg lehetett volna oldani szerintem. Minden esetre én még mindig azt mondom, hogy a játék tele van kiaknázatlan lehetõségekkel amit nem sikerült felfedniük.. 😞

"Nem értem, miért kell fikázni, fõleg megjelenés elõtt." A mai napon jelent meg a játék, és tegnap adták ki a nagykerek. Az én példányom eredeti fóliás volt 😉

"Azt meg sem említem, hogy a csaj önállóan is begyûjti a cuccost (akkor is ha dugig van nekem alig van)"

Annál az jobb mikor nem veszi fel.Vannak ugye azok a részek ahova én nem tudok átmenni hanem õt kell "átdobni" és akkor ott õ intézi amit kell,aztán visszajön.Na egyszer volt ilyen hely,energia egyikünknél sincs,az én energiám a fele alatt.A túloldalon,ahova csak õ tud menni lelövünk egy afrikait,kihullik belõle egy gyógynövény.De jó,gondoltam.De hiába,mert Sheva visszajön a növény nélkül...Átdobom még egyszer,körbeszalad,visszajön,semmi...Ezt még 2x eljátszottam,aztán elkönyveltem hogy ha ezen múlik,mindketten itt pusztulunk...

Amúgy más fórumokat olvasva is látszik hogy megosztja a játék még azokat is akiknek a 4. bejött.Van aki ráérez és tetszik neki,van aki az itt leírt hibák miatt kevésbé elégedett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

deep
Lehet requestelni, tehát kérni a csajtól. Azonnal ad. Amúgy az nekem se tetszik, hogy nem tudom megmondani, mennyit akarok átadni. 30-asával pakolja át. A másik: amikor haldoklik a karakterem, nem tudom magam gyógyítani. Történt olyan, hogy elõvettem már a gyógyszert, és abban a pillanatban, hogy megnyomtam volna a gombot, még pofánbaszott egy ellenfél. Úgy haltam meg, hogy ott volt a kezemben a gyógyszer. Hát miért nem tudom magam meggyógyítani? Ezek mind a co-opra kihegyezett játékmenet miatt vannak így, én rájöttem. Hogy egymásra legyen utalva a két kari.
Nem, szerintem is jó játék. Legalább is ameddig eljutottam.
Azonban valóban nem Resident Eviles. Rendkívül zavar ez az irányítás 2009-ben, fõleg egy Death Space után. Oké hogy meg lehet szokni, de ez akkor is lehetne jobb. Lehet egyéni probléma, de az hogy azon keljen tökölnöm, hogy ki tölt most a közös lõszerkészletbõl... hááááát. Nem igaz hogy nem lehetett volna megoldani, hogy "átdob" 5-10 lõszert a többi nálam marad. Pláne gránátból. Vagy nála van az ÖSSZES, vagy nálam. Azt meg sem említem, hogy a csaj önállóan is begyûjti a cuccost (akkor is ha dugig van nekem alig van). Aztán vagy elveszem tõle és harc közben 5 másodperc után sír, vagy nála hagyom aztán késelek. Na azért ez....

De amúgy jó a játék. Hangulatos is (bár nem RE hangulatos). Tuti nem egyszer fogom végigtolni.

u.i.: Nekem a fémdobozos extra van meg. Na aki annak a TOKJÁT kitalálta, szopogasson szöges kavicsot!!! Úgy kellet kierõszakolni a tokból a DVD-ket. Egyenlõre át is pakoltam egy másik tokba...<#boxer>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Nem,ez egy kurvajó akciójáték lett.

Keviny
Nekem tetszik a játék... Egyedül vagyok a véleményemmel?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Nem értek veletek egyet.
Attól, hogy napfényes, még lehet nyomasztó hangulata egy helyszínnek. Szerintem kifejezetten jó hangulata van. A látvány meg elképesztõ.

Eléggé sarkítás, hogy attól félsz, h kiesik-e a lõszer a zombiból.
A régebbi pályákra érdemes visszatérni, más nehézségi fokozaton megcsinálni. Erõsebb fegyverekkel könnyebb lesz, a felvett lõszerek pedig megmaradnak, nem fogsz hiányt szenvedni. Illetve, így tudod gyûjteni a bónuszpontokat, amikbõl unlockolható extrákat vehetsz.

Az irányítás tényleg gáz, amúgy egy remek játék. Nekem a történet is tetszik.
Nem értem, miért kell fikázni, fõleg megjelenés elõtt.

Lammer
igy belelesve a szpojlerekbe -> ettol tartottam en is! :C hat a resident 5ot marcsak ilyen leakciozott styleba fogom megvenni... :C pedig en aztan tutkora resifan vagyok :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ez így van.Az egész nem más mint a 4. rész eladása afrikai köntösbe,még tovább egyszerûsítve,persze sokkal szebb grafikával.Még az ellenfelek meghalás animációi is egy az egyben a 4. részbõl vannak átvéve.
Az irányítás problémája már a 4. részben is necces volt,hogy egy teljesen elakciósodott játékban mennyire lehet eladni ezt a vagy célzok vagy megyek módszert (ami vagy 10 éve egy kaland-akció játékban még éppen jó volt),de hogy a 4. rész óta se tudtak ezen tovább lépni az már kifejezetten idegesitõ volt helyenként.
A helyszínekben is egyetértek.A 4. rész elmaradott spanyol faluja,a kastély,ezek még elmentek komor Resident hangulatú pályáknak,de ez a napfényes afrika,szállítóhajó,illetve a Tomb Raidert idézõ õsi romok...
De ha már akciósítanak,akkor legalább lõni lehetne,de így hogy töltényt se lehet venni (a gránátvetõt kivéve) még ez sincs meg.Hanem a görcsölés van az utolsó zombiból (ja nem már nem zombik,azt is elvették tõlünk a jó kis zombikat) kihullik-e még egy tár lõszer vagy sem...
Így végigjátszva szerintem egy totál átlagos játék,néhány igencsak elmaradott megoldással,amit megszépít a grafika,esetleg a coop játékmód,de leginkább az hogy tudjuk mibõl is lett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Neogan
Nekem eddig sajnos nem volt szerencsém RE játékokhoz, (bár wikin kicsit beleolvastam a sztoriba) de ez nagyon tetszik. Most tartok a 3-1-nél.
Egy tipp (bár szerintem nem sok ember van aki még nem jött rá 😊):

A 2-1, és 3-1 elején, ha a kezdõ helyszínen összeszedtek minden cuccot, és kiléptek, a játék ment, és újrakezdve a fejezetet megint fel lehet szedni a cuccokat. Ezt ismételgetve sok pénzt lehet összeszedni.

Hoz_Hun: Szerintem nem lehet szétválasztani 😞

Hát még nem tudok nyilatkozni, mert most értem el a második Chaptert. Eddig élvezem, bár amiket fölsoroltál az áll. Hangulata télleg nem túl REs eddig (talán mert nappal van).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kérdés: nem lehet a lõszert, gránátot, stb szeparálni????
Mindig át kell adnom az összeset? Ugye nem? Légyszi mondjátok meg hogy kell, mert még nem találtam meg a laírásban sem.

Nem tudom miért a modik még nem tették be a bannert, pedig már egy hete megírtam nekik. Ha valakinek van erre ráhatása szóljon nekik, hogy tegyék be. A semminél azért jobb.

Kaplan
Nos, a 5-3 chapter után az észrevételeim.

Gyengusz a történet, jelentéktelen bossokkal, és undormány nigger gépfegyveres erõkkel. Jill-t nem tudom miért kellett így meggyalázni. Az oké, hogy benne van, de egy: nem tudom mióta szõke. 😊 Kettõ miért kellett úgy ugráltatni a falon mint valami zavarodott majmot... Sheva karakterét ugyancsak úgy érzem, hogy nem találták el nagyon. Az ezer meg egy millió fegyver unalmas. Azzal ölünk amivel akarunk már konkrétan, nulla paráztató helyzet. Nevetséges kincsvadászat. És azok az istenverte hülye helyszínek.. édes istenem. Resident fanként nem ehhez vagyok szokva. A negyedik részben még jól el voltak találva az arányok de itt.. Földalatt templomok.. Mikor a tricell központjához értem kicsit fellélegeztem, hogy innentõl kezdve beindul. De nem, most egy kibaszott hajóra kell majd mennem szenvedni. Elég csalódott vagyok... Sima akció játék, új köntösben de ezt már elsütötték egy generációval ezelõtt. És meg merem kockáztatni, ezerszer szórakoztatóbb volt. Ha visszagondolok, a negyedik részbõl kapásból fel tudok sorolni tíz olyan momentumot ami ütött. Na az itt kb. kettõ.. Csak jönnek azok a kibaszott niggerek, és jönnek, és jönnek. Mi meg csak lövünk ezerrel.

Szeretném ha kedves Resident Evil fan társaim, akik már jó régóta fórumoznak itt (biztosan tudják magukról kik õk😊 válaszolnának az észrevételeimre, hogy az õ gyomruk sem veszi be ezt vagy csak én vagyok ennyire földhöz ragadt.

deep
Nem tudom, én most co-op oztm végig 4 órát, nem volt gond. Egybõl update-elt, ahogy beraktam a lemezt, nincs LIVE-od?
Okami Amaterasu
üdv nagytudású, sg fórum vámpirok:p
kérdésem resident evil 5 friend invite bugról mit tudtok,nekem megvan a game de ugyaugy hibás a meghivó kezelése(sötét marad a kép,nem tok hivni)mint a demoban,patchröl tud vki vmit,
jah akit érdeklek evgyel fel havernak

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Lammer
en nem irigykedek arra ha valaki moralisan defektes... de a makrot tenyleg hasznalhatnad! 😉
ha esetleg a warezos temat szeretned folytatni, akkor azt meg itt megteheted... 😉

Tiszteld meg a fórum látogatóit és játékostársaidat azzal, hogy nem lövöd le a játék fordulatait. Nem hiszem, hogy olyan nehéz ezt megérteni.
deep
Jó, tegyük félre a téveszméidet("irigykedik azokra, akik hangsúlyozom nem lopnak, egyszerûen csak élelmesek" - atyaúristen<#wilting>) és ha segíteni akarsz másoknak, akkor spoiler makro. Ennyi. Köszi.
Kedveskéim!
Az ilyen és ehhez hasonló fórumok azért vannak, hogy segÍtsünk játékostársainknak ha a másik elakad. Ez itt most nem a legális, illegális dolgokról szól, pláne nem arról hogy pár Ízig-vérig "becsületes" irigykedik azokra, akik hangsúlyozom nem lopnak, egyszerûen csak élelmesek, hiszen a torrent is ezért lett kitalálva.
Itt a Ps3 és Pc-s gamerektõl elnézést kérek, hiszen az Õ esetükben nincs mód elöbb beszerezni a játékot. Az az Xbox360-as gamer pedig õszintén szólva megérdemli aki nem használja ki sem a gép által nyújtott lehetõségeket sem pedig az 2 héttel megjelenés elött kijött játékokat.
Ha már a becsületességnél tartunk, én hû voltam a ps3-hoz, hiszen ott gyári játékokról volt szó, de rettenetesen ráuntam a hetente járjunk a Pecsába játékot cserélni és várjuk remegve a friss játék megjelenését. Ez 8 hónapig tartott amikor is egyik napról a másikra döntöttem úgy hogy becserélem a gépet egy xbox-ra. Azóta nem állÍtom hogy olcsóbb lett a kenyér, de nagyban megváltozott a játékok elérhetõsége és persze kÍnálata. Azóta 1 percet sem bánok mióta váltottam. Szóval én itt nem lopással vádaskodnék, egyszerûen mindenki azt csinálja ami neki a kényelmesebb megoldás. A lényeg az, hogy senkinek ne fájjon ha az ember segÍteni próbál másoknak és ezt nem láthatatlanul teszi!
Seth
Lõni kell,sokat, nincs semmi trükkje

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!

Azt a nagy tapló embert, aki minigunal szórakozik 6/1-es résznél és a hátán egy nagyobb doboz van hogyan kell megölni? Azthiszem keycard van nála mert 2 keycard kell az ajtó kinyitásához. A másik a széfben van, azt fel is vettem.

Köszi.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Ennyire a megjelenés idején nem illik mások játékélményét csorbítani. Függetlenül attól, hogy honnan, merrõl, hogyan szerezted be a játékot. Egyszerû önzés és nem törödömség a többiekkel szembe. Legközelebb légyszíves használj Spoiler tagot, erre találták ki.

Lammer
Pubikam(meg a tobbi warezretardnak is szol!)! Hasznald(jatok) azt a szajbatekert szpojlert, ha egy mod van ra, koszonom(juk) -.-
htxvm

deep
Már bocs, de kurvára tehetsz róla, hogy lopsz. És arról is, hogy nem tudsz megnyomni egy kurva gombot, hogy legalább spoiler makróba tedd a spoileredet, ha már pofázol a játék végigjátszásának részleteirõl MEGJELENÉSE ELÕTT. Ennyire is képtelen vagy. Alapvetõ fórumszabály, amivel úgy látszik mocskosul nem vagy tisztában. És pubikám, ezt a topikot konkrétan én nyitottam, szóval pláne jogom van felhúzni magam a dilettáns tapló viselkedésen. Mivel nem vagyunk egy szellemi szinten azt hiszem ezek után felfüggeszthetjük a kommunikációt. Kellemes warezolást, spoilerezést a továbbiakban. Baszd tönkre nyugodtan mások szórakozását!
Már bocs, de arról igazán nem tehetünk hogy megjelenés elött mi már végigtóljuk a gamet. Te csak várd a hivatalos megjelenést, és rohanhatsz a boltba, ráadásul már csak 2-õt kell aludnod. Majd utána olvasgasd a fórumot Pubi!
deep
Aki még egyszer spoiler makro nélkül ír be a játékmenetet konkrétan érintõ spoilereket, az szégyelje össze magát. Ez mindig bunkóság, de a hivatalos megjelenés elõtt egyenesen a pofátlanság csimborasszója. Hihetetlenek vagytok, komolyan.
Hyder
Köszönöm

Steam: [HUN]Feriggno

Neogan
Achievement/Trophy jár érte, ja és megnyílik az út a Veteránnál is nehezebb Professional mód felé <#vigyor4>

ja, bocs, kicsit elõre mentem. Szóval amikor a csaj fennt van, távcsövessel lövöd a faszit így megmented a csajt, és csak utána lököd a sziklát a lávába hogy át tudjon jönni rajta, utána lásd lejjebb....
Pajti, belelõsz a fasziba párat, amikor látszik a "szive" abba is belelõsz, lehetõleg pontosan, majd sietve a hátamögé mész és lefogod az X-el, a csajszi majd végzi a többi dolgot!!

Háát, aki végigtolta a normált és kihívásként elkezdi a veterán módot, akkor valószínû hogy annyit fog anyázni mint én. Annyira dúrva hogy idegesítõ!! A menüben ugyan választható az "infinite anno" /amit nekem eddig nem sikerült aktiválni, hiába állítom "YES"-re ugyanúgy fogy mint máskor. Nem is ezzel van a gond, hanem megháromszorozódik az ellenfelek száma, ugyanakkor jóval sérülékenyebbek leszünk. Ok, ez az ára a hard módnak, de már 2 napja tolom a veteránt és csak a 2/2-nél vagyok, nem hiszem hogy lesz elegendõ türelmem. Akinek sikerült a veterán mód kérem ossza meg tapasztalatait arra vonatkozólag hogy milyen bonus lesz, vagyis érdemes e végig izzadni így is?
Kellen egy kis help az uccsó pályán vagyok 6-3 és ott tartok hogy elottem a szorny csapkod a kezével hátrafordulok leszakadd alattama szikla sheva fent marad a szorny jon rám tovább futok lelokom a követ a szörny utolér és meghalok mert nem lehet átugrani. másodszorra. kilovom azt asárgát a szörny hátán kino a másik keze felugrik sheva hoz én futok lelokom a kovet sheva eközben helpet kér leesik és meghal. megoldás az uccso misszióra?
Az elég geci szörny de a taposókra ha szépen rámegy és miután fekszik szét kell löni a potroháját ahogy a Hyder kolléga is irta, utána már nem nehéz. csak geci mert néha kikerüli a taposokat
sacano1
lerakod a taposóaknát felrobban akkor felborul a denevér és a hasát kel lõni. Ezt kb 4* 5* eljátszani.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Hyder
Hali

segítségre lenne szükségem:

annál a fõmobnál vagyok amelyik ilyen repülõ potrohos mifene, eleinte meg tudom sebezni a taposóaknákkal és gránátokkal de nem bírom kinyírni és mindenem elfogy 😞 van ott egy hangágyús kocsi (szerintem az) de azzal semmit sem tudok kezdeni 😞

pls help...

Steam: [HUN]Feriggno

Nah, vesszünk össze rajta. Értelmezés kérdése. Valóban nem robot, nem fémbõl van. Tyrant virussal fertõzött ember arra programozva hogy likvidálja S.T.A.R.S. tagokat és visszaszerezze a G-vírust. És igen végigvittem,... nem is tudom talán 12x.
Az hogy Wesker szerepel-e a RE4-ben vagy sem, értelmezés kérdése. Ada Wong szemszögébõl játszva nem csak rádión utasítgat, ha nem látjuk is. Én számomra ez azt jelenti hogy szerepel az RE4-ben.

Seth
AZ nem robot, ha végigvitted volna látnád.
Wesker személyesen nem szerepel,ezt mondtam, és így is van, csak monitoron utasítgatja Ada-t.Az hogy egy bónuszjátékban játszható karakter az lényegtelen.

Én mondjuk nagy rajongója vagyok a Resident Evilnek úgy hogy azt mondom "PERSZE". Egyébként tényleg jó játék, csak ha játszottál már valamelyik RE-vel azoktól azért eltérõ, mert akció orientált. Ettõl függetlenül nekem bejött. Ja és egy csomó bonusz van még rajta, azaz ha végigvitted, akkor még kapsz egy raklapnyi plusz játékidõt (Ada szemszögébõl a játék, Ada missiója, meg a minigamek). Na meg persze a szokásos jutalom tárgyak, jó teljesítményért különbözõ plusz cuccokat kapsz a következõ végigjátszáshoz (fegyverek, ruhák Leonnak, kiscsajnak új ruhák stb.).

Az RE2-ben van robot. <#vigyor> Ilyen kapszulában dobják le és üldözi a S.T.A.R.S.-t. Wesker szerepel az RE4-ben is. Vidd végig az Ada Wong misszióját és láthatod az átvezetõkben illetve folyamatosan irányítja Ada-t. Továbbá választható karakter valamelyik mini játékban. Lehet nyomni vele, elég durván tolja.

A Veronika X az RE5 elõtt játszódik. Weskernek meg ha jól emlékszem ilyen kígyó szerû szeme van és emberfeleti ereje. Kicsit megölték az RE1-ben így kapott pár dózis vírust a jobb fajtából. Azóta gyûjtögeti õket (asszem mindbõl van is neki minta).

deep
Igen😊
Javaslok hozzá egy Gamecube-ot, azon az igazi.