713
-
#393 világrekord asszem 1óra 11 perc. -
#392 Azt nem tudom, hogy a bonust megkapod vagy enm. De a köridődön tudsz javítani akármikor.
PL most én minden pályát "S" rangra csinálok. -
#391 Ez egyébként akkor is működik ha a chaptereket, nem egymás után csinálom meg? Tehát mondjuk végigtolom a sztorit de utána visszamegyek pár chapterre javítani az időn. -
Hoz_Hun #390 2:50?? Szép. Gratula. Úgy látom neked túl sok időt attak ehhez a bonuszhoz. -
#389 Rocket Lounchert + végtelen lőszert akkor kapsz ha 5 óra alatt kijátszod a játékot! (nekem 02:50:00 a rekordom:D). SW 500 vagy mi a fegyver neve az 5000-ret sebez (max upgradel) ő legerősebb fegyver:). -
Hoz_Hun #388 Történetre sokkal jobb mint az 5.
Amúgy abban is van kincsgyűjtögetés, sőt. Ott kombinálhatod is őket. Pl egy koronába ha bepakolod az ékköveket akkor drágábban adhatod el. Nem tudok róla, hogy bármit is unlockolna. -
#387 "én a 4el csak 10 percet játszottam"
Hiba. Nagy hiba. Óriási. Jobb, mint az 5. Persze nem ilyen szép:) -
#386 Gyüjtögettem én mindent, gondoltam ezek is unlockolnak valamit:) mentségemre én a 4el csak 10 percet játszottam, már ha abba is voltak ezek:) -
#385 -
#384 -
#383 Erre én a játék felénél jöttem rá, vagyis DTt kérdeztem:D me => -
Hoz_Hun #382 Igen eladhatók. Nyomj (asszem) RT vagy LT (Xbox360-on) és akkor "lapoz" a ládában. Ott lesznek a felszedett kincsek. Add el őket.
Használj gránátot és közben fuss körbe-körbe a terepen. Na meg persze a nagyobb fegyverek. Normál ellenfelekkel ne is foglalkozz. Amúgy kell hogy találj vagy két tár magnumlőszert és ott a földön is lesz "elfekvőben" egy magnum.
tipp.: ha nagyon megszorulsz akkor pályakezdéskor szedd össze a magnumlőszert (balra tarts a pályán ott lesznek) és mikor megindulnak az ellenfelek kilépsz. Aztán folytatod a játékot (ilyenkor pálya elejére tesz) és újra összeszedet a magnumlőszert (az előzőeket mindig megtartja). Ismételd addig, míg úgynem gondolod elég lőszered van. -
#381 Jézusom. Igen, eladhatók. Amikor rendezgeted a cuccaidat kint a menüben, jobb ravasz, és ott lesznek. -
norfeus #380 ja még azt szeretném kérdezni hogy a gyémántok és egy dolgok azok eladhatok? inventoryban sehol nemlátom oket -
#379 Vigyél nagyobb fegyvert, majd kapsz hozzá lőszert, tartalékolj.
Legközelebb spoiler makrót is használj ha kérdezel -
norfeus #378 egy tavon kellett oszegyujtenem pajzsdarabkákat,után bementem ugye abba a faluba ahol két hatalmas nega néger rontott rám meg tobb kisebb,nagyokat lottem mindennel de kevés a loszerem és csak sima 9mm-be van loszerem,hogy kell azokat kinyírni? -
Hoz_Hun #377 Hogy a profesional mód mit unlockol azt nem tudom, de a veterán mód azaz utolsó képszűrőt aktiválja (meg lehet még mást is), amik valjuk be semmire sem jók. Nem is tudom miért tették be őket a játékba.
Végtelen lőszert egy fegyverhez meg a teljes upgraddel és a bonus menüben (horibilis összegért) megvásárlásával lehet elérni.
De nekem sem tiszta minden. Amit megéri azaz B.S.A.A. emblémák begyűjtése. 25 Chris S.T.A.R.S. ruháját 30 Shiva "Tribal" ruháját kapod meg.
JA meg amit NAGYON ajánlok: azaz S75 rifle teljes upgrade és akkor megvásárolható (potom 50000) az íj (csak Shivának). Marha jó, nagyon erős, végtelen lőszer és nem számít csítnek sem (nincs célkereszt, de hamar meg lehet szokni). -
Sumo10 #376 Srácok!
Hatalmas csalódás ért a veterán mód vvégigpörgetése után, mégpedig a világon semmi olyan bonust nem adott ami valamelyest megkönnyÍtené a professional módot. Hiába a végtelen lőszer mindkettőnknek, sem pontot nem adott amit be lehetne váltani valami spéci fegyverre, és semmi mást.
A special menüben látható hogy a gránátvető is ott szerepel az infinite anno menüben, csak kérdés hogy mikor lesz elérhető, ugyanis több mód már nem lesz, és ha a professionalban nem lehet használni akkor már minek? -
#375 Igen.. lőttem azt is .. de az se volt mindig az igazi!:D -
#374 Ha a feját lövöd (szemét) akkor hamar megpurcan. -
#373 Igen.. nekem is akadt sajnos gondom vele!:)
Szerintem elég jó a játék. Bár én spec utálom azokat a csúszó barna vmiket. Főleg, mikor az egyik pályán ezrével elkezdenek üldözni.. áááá
na meg a fűrészes faszit is rühelltem.. ügye aránylag gyors is na meg sok golyó kell bele.. egyik legnagyobb szopás. -
#372 Nem tudjátok véletlen, h a játék végén milyen zene szól? Ez a jejejeeeee:D:D -
Hoz_Hun #371 Ott találsz taposó aknákat. Tedd le az útjába. Mikor robban akkor a lény az oldalára fordul és lőd a hasát (nagy narancssárga folt). Ismételd míg meg nem hal. Jó a gránát is meg lőheted is, de ott vannak az aknák kéznél. -
norfeus #370 Hi.chapter 3. egy teherautobol kibuj valami sárkányszeruség,na azt hogy a rákba nyirom ki? -
#369 Én mire odaértem már nem volt elég ammom, hogy agyonlővöldözzem. -
Hoz_Hun #368 Shiva "törzsi" ruhája. O_o
Chrisnek tetszik.
Unlockolni úgy lehet ha mind a 30 B.S.A.A. jelvényt kilőjük (25 után kapjuk meg Chris S.T.A.R.S.-os ruháját). Úgye az első két kösztüm meg a játék végigviteléért jár. -
Hoz_Hun #367 Na az hogy ott késelni kell nekem totál új!! Én símán agyonlőtem. Mentem körbe körbe aztán toltamnaki mindennel, ami nálam volt. De most erre a késelésesdire kiváncsi lettem. -
Yoz #366 Szerintem azert odaraktak magukat a japanok, a jatekot meg jatszani es elvezni kell nem a hibakat keresgetni, akinek nagyon szurja a szemet az meg menjen el kritikusnak legalabb profital belole :D -
Haversrác #365 Nem igaz, nem kell olyan kib***ott gyorsan nyomogatni, nálam minimum 3 körben mellbe kellett lőni, utána nyugdijas tempóban nyomogatva halálra késeltem a dögöt.:) -
#364 Jobban kell nyomogatni. -
#363 Valószínűleg lassan nyomogatod. Nekem még nem sikerült elvérezni ennél a résznél... -
Haversrác #362 De hiába nyomogatom az A-t ezerrel, egy ideig késeli a kisacsaj, aztán egyszer csak Chris-t befonja valami szar a boss hátán, utána felemeli a boss a csajszit és átszúrja az egyik csápjával - GAME OVER -
#361 A hold itt nem azt jelenti, hogy tartsd nyomva, azt jelenti, hogy az A gomb nyomogatásával foghatod le W.-t. -
#360 #309 -
Haversrác #359 Szasztok, a legvégén a főbosst hogy a f***ba kell kinyirni. Meglövöm a hátán azt a piros foltot, utána bepörög egy kicsit, aztán a mellkasán is lövöm a piros foltot, utána lefogom és a csajszinál kiirja hogy "HOLD A" de közben azt is mutatja, hogy ezerrel kéne nyomni az A gombot. Akkor most hogyan is kéne nyomni azt az A gombot? PLS HELP -
vgvg #358 köszönöm szépen!! -
Grizzly4x4 #357 http://x-360.atw.hu/ Ezen a linken minden beállítást megtalálsz ami a kai-hoz kell. Nem tudom kell e regelni, én fenn vagyok Grizzly néven. Miután regeltél a fórumon szokták megbeszélni a kai-os arcok hogy mikor kinek mihez van kedve. Általában esténként meg hétvégén van nagy mozgás, akkor érdemes partnert keresni a jó kis coop mókához vagy más multihoz. -
#356 Játék közben START gomb a másik kontrolleren. -
vgvg #355 a másik dolog,xlink kai beállitási segédlet merre található?
előre is köszi -
vgvg #354 SZEVASZTOK!!!!
valaki meg tudja mondani,hogy lehet xbox360-on előcsalni a split screen-t?
köszi