Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TitaniumRR
Szevasztok!

Valahogy eddig nem figyeltem fel erre a játékra, viszont megnéztem a boltokba kerülés elõtt álló 5. rész demó anyagát, s tetszett.

Az 5. rész tehát tuti befutó lesz nálam, viszont kérdés, hogy érdemes-e emellett beszerezni a RE 4-et is, lévén, hogy láthatóan más a 2 játék alaphangulata "feeling"je.

Várom a véleményeteket.

Captain Sonar 2024 Remake

DarkSector
jah mér az 5 a veronika után játszódik?
lehet helyreállították, vagy az lett vele mint arnolddal a terminátorban 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Csak 13 án lesz belõle mindenkinek.
Egy konzolbolt miatt van, balhéztak a nagykerrel !

Seth
Igen, elég csúnyán megég az arca. Érdekes hogy az 5-ben semmi nem látszik rajta

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
jah akkor rosszul emlékeztem.
mert én arra emlékeztem, hogy a végén mikor megsérül, akkor az arca alatt fémes részek látszanak ki.
asszem megüti Chris 1 vascsõvel vagy tökömtudja...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
azaz!!!!

zsir ... na rá gondoltam 😛
durva fickót csináltak belõle 😛

thx a segítséget.

Seth
Jah igen, Wesker. Nem lett az robot(egy zombis történetbe ,hogy jut ilyen az eszedbe ? XD ), hanem kicsit belõtte magát vmi módosított vírussal,attól lett szuperkemény a csávó. A 4-ben nem szerepelt személyesen, csak monitorról dumált Ada-nak. Aki átalakult az Krauser ,Leon egy volt "kollégája".

sacano1
Albert Wesker

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

DarkSector
bocs de nem jut eszembe a neve.
a végén verekedni is kell vele Chris-szel vagy kivel.
régen volt már nem emlékszem.

A srácnak szõke tüsis haja volt, és napszemüveg.
És mikor levette a szemüveget pirossan világitottak a szemei.
Meg a videóban még tudott a falon is futni, meg ienek.

Szerintem tök keményen megcsinálták.
Lehet összekeverem, de mintha a resi 4 ben ez a szõke hajú lenne a végén az az ijjas srác, akinek az egyik keze átalakul pengévé, ott amikor a végefelé a romos épület tetején kell megölni.

deep
Naná. Elvileg a hivatalosat ma kapnák meg a viszonteladók, úgy volt, hogy nekem is csurran cseppen egy példány, de úgy néz ki, valaki/valami közbeszólt. Szóval várás van. Hivatalosan 13-án jelenik meg.
Amúgy nektek ilyen... khm... nem hivatalos forrásból van meg ilyen hamar?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagyon szép a játék egy baja van hogy rövid.
Ewergo
Érthetö ha jó a graf. mert a sötétebb részeken spóróltak mint a Doom III.-nál. Olcsó poén.
Ellen példa : The Darkness, Vegas 2, ... szintén a sötétség a "föszereplö" és mégis látsz mindent és izgalmas.

Nem tudom miért kell szidni legnagyobb játék amivel valaha játszottam. a graf-tol meg leteszem a hajam
Ewergo
Ugy vettem észre, sokan a Resident fillinget hiányolják. Nos itt van .: Sötétség és 10db. fejlövés egy ellenbe. Ennyi a hires RE filling.<#zavart2>

_WOWén meg mit nem adnék ha tolhatnám már PC-n,,,,,,,<#idiota>

Ma volt szerencsém majdnem végigtolni a RE5öt uncsimmal és az elsõ nagyon nagy problémám amitõl kiakadtam az az hogy coopban hogy lehet valamit így elrontani ez az eltolt képernyõs oldalt feketeség nagyon romboló volt számomra és amit sokan írtak, szerintem se ad semmi újat olyan mintha egy feljavított re4et játszanék és igen nem volt valami nagy re-hangulata én is nagyon hiányzoltam :S de az tény hogy még így is nyomtuk 1000el 😄 6.1 chapter után mennem kellett sajnos pedig már tutti nem volt sok majd jövõhét hétvégén 😄

PS3 ID:ggeerryy87

Seth
félig robot szõke srác? Biztos hogy a Code Veronica-val játszottál ?? XD

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem

DarkSector
miért? jill is szerepel ebben a részben?
én a szõkehajú srácot láttam mint ismerõst, akibõl a code veronikában csináltam egy félig robot embert.

Jill tényleg meghal a játékban?
DarkSector
meg nem bántásból, de nevetségesen félreértelmezted a játékot.

én az elõttem szólóval tudok egyetérteni!
Egyszerüen gyönyörû a játék de nem ez a Resident Evil egyszer sem ijedtem meg eddig már a 4.2 chapternél vagyok és eddig nevetségesen könnyû és nevetségesen rövid is lesz eddig kb 5 órát toltam bele a gammába és több mint a felénél vagyok!Tény gyönyörû de esztelen lövöldözés az egész és sajnos semmi de semmi újdonságot nem vittek bele eddig!Nekem mondjuk bejön de mint akciójáték mint Resident Evil nem!
Tobacco
hát arra nemfog sor kerülni, mert már kukába van a lemez

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

De ha játszani mersz vele levágom a pöcsöd egy belezökésselDDDDD<#idiota>

Waczkor
Platinumban van collectors edition,mini láncfûrész pendrive-val.
Kár hogy 20 papír,nem tom ki hogvan vele,de nekem extra dvd nem kell,nem izgat annyira hogy készült a gém,de a pendrive-ot tudnám használni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

vixo
én támogatom! ^_^

Mit szólnátok; ezt bannernak?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tobacco
Igen a rezi sorozat pont egy olyan játék amit érdemes eredetiben megvenni, de a 4 volt az utolsó és addig nem is veszek rezit amig nem lesz meg a rezident filing mert az 5 csak egy látványos tancsir

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Huh, jó neked. 😊

Nekem:
Remake, Zero GC-re; RE 1,2,3, PC-re; Veronika X, Outbrake és RE4 (fémdobozos extra) PS2-re; Outbrake 2 nincs meg.
RE 5 meg Xbox360-ra várom (fémdobozosat).
Mind eredeti. Nagyon szeretem a RE sorozatot ez bõven megérdemli, nem sajnáltam/sajnálom rá. Inkább nem eszek de ezt meg kell venni.<#nyes>

vixo
Hát tegnap este kezdtem el,akkor még keveset játszottam,mert fáradt voltam,csak kipróbáltam,ma játszottam többet vele és most tartok ott,ami a demóban a 2. pálya volt,ez így a második fejezet talán,nem tudom most így fejbõl pontosan,de eszméletlen jó játék,az írányításon nem változtattak,de engem nem is zavar,hiszen a re4-nél már megszoktam, azt viszont a végleges verzióból is kihagyták,hogy ha sötét helyrõl kimész a világosba,akkor szoknia kell Chris szemének a fényt,ezt viszont sajnálom,hogy nem rakták bele a végleges gammába,de nem gyõzöm hangsúlyozni,hogy naon jó játék 😊

deep
Ha minden jól megy, én már hétfõ este tolom😊 Igen, eredetivel.
Nekem is csak a Resik miatt van GC-m. Megvan a Zero, REmake, 2, 3, 4, Veronika.

Nintendo REcube😄
ÁÁÁh, már csak egy hét és RE5. 😊

Én csak amiatt vettem magamnak egy Gamecube-ot. A vicc az hogy a két játék Remake és a Zero összeségében nehezebben és drágábban tudtam beszerezni mint magát a GC-t.
De megérte!!

AntiHero
mennyi ideje játszol és holl tartasz kb? Csak hogy a hosszát megtudjam😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vixo
Tegnap óta játszom a gammával és naon naon bejön,eszméletlen grafika,pörgõs akciók,alig bírom abbahagyni a játékot,nálam 10/10

DarkSector
YES
csak GOLD tagoknak!!!

deep
Demo a LIVE-on.
Pedig igen. A remake is csak GameCube exkluzív volt, ez is Nintendo licenszes lesz. A számozott részeken kívül esõ RE-k sajnos csak egy-egy konzolfajtára jelentek meg eddig is.
😞 kár, felrakhatnák már a storra is.
DarkSector
ps3 ra nincs szerintem ilyen fajta megoldás.

Valaki tudna egy elérhetöséget küldeni privátban, RE 5 ps3-as demójához? Elöre is köszönöm!
DarkSector
azért érdekes hogy a resi 4-5 motorjára épül, mert a kettõ ég és föld.
a wii max a kettõ közti szintet tudja megjeleníteni majd.

DarkSector
hírek.
de kötvehiszem, hogy csak wii-re lesz.

Kaplan
És ezt mégis honnan veszed?😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ezta videót cak egy lelkes rajongó készítette 3d-ben. Az igazi Nintendo Wii-re fog megjelenni, a 4 és az 5 motorjára épül majd, hátulnézetes lesz. Nekem az összes resident evil tetszett, kivévve a Survivor részek mert azok elég gagyik. A legnagyobb kedvenc a Nemesis.
DarkSector

DarkSector
remake a 2.részbõl.
errõl nem hallottam. o_O loool egy havi fizetésemet adnám érte! 😛

Konzolt érdemes resik miatt.
remélem összetudod hozni majd.

A 2-bõl is készül remake,csak természetesen nem pc-re. Elképzelhetõ hogy hanyagolni fogom a pc-t, és beruházok valami konzolra.
DarkSector
eszméletlen érzés visszanézni a régi cuccokat.
fõleg a resi 2 jelenetek kavarhatják fel a játékosok érzéseit. :p