Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
elõre is köszi
valaki meg tudja mondani,hogy lehet xbox360-on elõcsalni a split screen-t?
köszi
Tegnap hajnali fél 5 ig toltuk (volt egy kis lemaradás a kedves partneremmel) Chapter 3-1 tõl toltuk egészen a 6-2 -ig, majd aztán közös megeggyezés alapján úgy döntöttünk ma fejezzük be inkább 😊
És akkor ide is:
Nem tudom mivan velem, az ujjamat tördelem izzad a tenyerem. Az asztalon egy lemez szemezget velem, kezembe veszem rá van írva nagyot üt a game csúsztass a boxba. Így is tettem haver a felirat nem volt hibás, letaglózott a cucc ez nem lehet vitás. A szó és az idõm kevés többet nem irok, Jun Takeuchi mestermûvet alkotott.
"RESIDENT EVIL 5" (ZomBishop)
Semmi bajom nincs a játékkal, minden faszság amiket összehordtak róla legalábbis nekem, nem találtam benne semmi bosszantó hibát vagy egyéb kontra dolgot.
Itt a vége felé volt már egy-két nagyon pici negativum a pályákat illetõen - meg talán a katonák is eléggé erõltetettek lettek, csak picit fura volt, de lehet csak mert kicsit kábák voltunk már 😄DD
De a kényeg a lényeg, ezt a játékot kár kihagyni bárkinek is!
.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Összeségében nagyon jó játék. Kár hogy sok kis idegesítõ dolog rontja az összképet (egy kicsit).
Sheva-val marha furcsa ez a fordított képernyõ. Viszont a földön fekvõ késelése nagyon jó. Amúgy a "golyóálló" mellény jó valamire, vagy csak a helyet foglalja?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
én ott akadtam el mikor ilyen repülõ kukac vagy mi ellen kell harcolni
ilyen földes utón van
még a játék elején
valaki segitsen léci mert nagyon tetszik a játék és végig akarom vinni
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Video
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Amúgy aki a láncfûrészest kitalálta rohadjon meg!!! Szinte az összes spórolt lõszerkészletem megeszik. Az milyen már hogy aknára megy beleengedek egy tárat a magnumból, két tárat az mp5-bõl és csak jön, csak jön... utána meg bead belõle mégegyet. Pffff
Ettõl függetlenül a játék élvezetes, meg jó, de mint Resident Evil nem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kajak néztem az elsõ chapter közepén,de semelyik sem volt az😞
de-de-de egy rezinek nem ilyennek KENE lennie
<#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Semmi para nincs benne, egy szimpla akciójáték, profin kivitelezve.
számomra tökéletes.