Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GP2100
Valószínûleg lassan nyomogatod. Nekem még nem sikerült elvérezni ennél a résznél...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

De hiába nyomogatom az A-t ezerrel, egy ideig késeli a kisacsaj, aztán egyszer csak Chris-t befonja valami szar a boss hátán, utána felemeli a boss a csajszit és átszúrja az egyik csápjával - GAME OVER
GP2100
A hold itt nem azt jelenti, hogy tartsd nyomva, azt jelenti, hogy az A gomb nyomogatásával foghatod le W.-t.

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szasztok, a legvégén a fõbosst hogy a f***ba kell kinyirni. Meglövöm a hátán azt a piros foltot, utána bepörög egy kicsit, aztán a mellkasán is lövöm a piros foltot, utána lefogom és a csajszinál kiirja hogy "HOLD A" de közben azt is mutatja, hogy ezerrel kéne nyomni az A gombot. Akkor most hogyan is kéne nyomni azt az A gombot? PLS HELP
köszönöm szépen!!
http://x-360.atw.hu/ Ezen a linken minden beállítást megtalálsz ami a kai-hoz kell. Nem tudom kell e regelni, én fenn vagyok Grizzly néven. Miután regeltél a fórumon szokták megbeszélni a kai-os arcok hogy mikor kinek mihez van kedve. Általában esténként meg hétvégén van nagy mozgás, akkor érdemes partnert keresni a jó kis coop mókához vagy más multihoz.
Neogan
Játék közben START gomb a másik kontrolleren.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

a másik dolog,xlink kai beállitási segédlet merre található?

elõre is köszi
SZEVASZTOK!!!!

valaki meg tudja mondani,hogy lehet xbox360-on elõcsalni a split screen-t?

köszi
Véleményem szerint aki ezt a játékot nem coop-ba nyomja az hülye!! Nekem nemrég járt le a 3 hónap goldom de mivel van a játékban system link lehetõség így Kai-on keresztül toltam végig egyik kiváló cimborámmal és kurva jól szórakoztunk. A vége már nagyon beteg, és igaz hogy residentesebb de nekem az eleje jobban tetszett mert akkor nyilt terepen kellett harcolni az valahogy állat volt. A legjobb rész pedig szerintem az amikor a hummer gépágyújával kell azt a nagy behemotot kinyirni, na az a része a játéknak grafikailag komolyan mondom verhetetlen!!! ezek a japán arcok nem szarral gurítanak az tuti
Tisztában vagyok azzal, h elég szar lett, de nem érdekel mivel coopba tolom Liveon - szal nem nevezem hibának ezt, mivel nem érint és szeriten nem is fog 😊

GP2100
Ha coop-ban toltad, akkor nem is találkozhattál a játék (szerintem)legidegesítõbb hibájával, a "néha" bénázó AI szerencsétlenkedésével.

Huh, jó topik

Tegnap hajnali fél 5 ig toltuk (volt egy kis lemaradás a kedves partneremmel) Chapter 3-1 tõl toltuk egészen a 6-2 -ig, majd aztán közös megeggyezés alapján úgy döntöttünk ma fejezzük be inkább 😊

És akkor ide is:

Nem tudom mivan velem, az ujjamat tördelem izzad a tenyerem. Az asztalon egy lemez szemezget velem, kezembe veszem rá van írva nagyot üt a game csúsztass a boxba. Így is tettem haver a felirat nem volt hibás, letaglózott a cucc ez nem lehet vitás. A szó és az idõm kevés többet nem irok, Jun Takeuchi mestermûvet alkotott.
"RESIDENT EVIL 5"
(ZomBishop)

Semmi bajom nincs a játékkal, minden faszság amiket összehordtak róla legalábbis nekem, nem találtam benne semmi bosszantó hibát vagy egyéb kontra dolgot.
Itt a vége felé volt már egy-két nagyon pici negativum a pályákat illetõen - meg talán a katonák is eléggé erõltetettek lettek, csak picit fura volt, de lehet csak mert kicsit kábák voltunk már 😄DD

De a kényeg a lényeg, ezt a játékot kár kihagyni bárkinek is!

.

deep
Hát hasonlítsd össze vele és nélküle mekkorát sebzõdsz 1 lövéstõl. Én úgy vettem észre hogy hatásos. Nyilván csak a lõfegyverek ellen hat. A másik mellény a közelharci ütések ellen véd.
Tudom mire való, csak azt nem mennyire hatásos. Úgy érzem néha a hely többet ér mint amennyi védelmet az nyújt. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

deep
Kedvezményes hamburger és hot-dog vásárlására jogosít. Szerinted mire jó a golyóálló mellény?
Tegnap befejeztem. Az 5-6 Chapter már egész Resident Eviles volt.
Összeségében nagyon jó játék. Kár hogy sok kis idegesítõ dolog rontja az összképet (egy kicsit).
Sheva-val marha furcsa ez a fordított képernyõ. Viszont a földön fekvõ késelése nagyon jó. Amúgy a "golyóálló" mellény jó valamire, vagy csak a helyet foglalja?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GP2100
Ez is egyszerû megfelelõ taktikával, csak egy kicsit idõigényes. Persze ha már legalább másodszorra viszed végig és van pl. egy öröklõszeres, feltápolt magnumod, akkor tényleg semmiség... <#vigyor3>

GP2100
Van egy rakat taposóakna, tedd ki õket az útra, miután ráment az a "valami", kezd el lõni a gyenge pontját(az a pirosas, fényes része).

deep
Gránátot neki. Meg amikor megpihen, akkor menj oda és üsd kézzel-lábbal.
Az lesz a mókás mikor kettõ jön belõle, egymás után. Annál szûkebb helyen. Elõszõr sírtam, aztán röhögtem aztán sírva röhögtem...

deep
Lõjed vaze!
hello
én ott akadtam el mikor ilyen repülõ kukac vagy mi ellen kell harcolni
ilyen földes utón van
még a játék elején
valaki segitsen léci mert nagyon tetszik a játék és végig akarom vinni
Adi
Amikor kamrába vannak a lángszórók?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Istencsászár
na ezt nem vettem észre, pedig mindig kutatok, köszi😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felmész a minigunhoz az egyik ilyen emelvényre és lövöd õket ezerrel. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Istencsászár
6-3, help

a leges legvégén, ahol be kell jutni a géphez a hangárba, elõtte pár ajtón át kell menni és az utlsónál két kártya kell ami a két daginál van... valami tipp? mire oda eljutok semmim sincs, totál esélytelen vagyok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trick daddy
én már sheva-val nyomom XD

Hogy kell kinyírni azt a fõellenséget, ahol a lángszórót kell töltögetni?
Istencsászár
A helyszínekbõl adódóan nincs benne para, sok a nappal a szabadban játszódó rész, de most így a vége fele olyan igazi Resi hangulatú helyszín van, azt nem mondom hogy para lenne, de nagyon hangulats.

CalebJoe
Ja WII-re na hagyjuk inkább célkeresztes baromság Raccoon City-ben, a RE:Survivor volt PS1-re ilyen, szerintem ez megöli a játékot na mindegy lehet valakinek bejön.
Tobacco
igen, végre 3 új resident rész jön még ebben az évben ami régi resident filing lesz
Video

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Waczkor
A szemét lõdd,majd amikor összerogy,akkor adj neki,ezt eljátszod párszor és meg fog halni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

hát ez a láncfûrészes tag halhatalan😄 hiába lövöm ki az összes robbanó hordót célzom a fejét nem akar megdögleni<#szomoru1><#szomoru1>
Istencsászár
most vagyok 8 óránál és még 2 chapter van... nem kell rohann, lehet nézelõdni, gyönyörödni a kincseket felkutatni, tápolni, persze lehet rohanni is elõre😊

kösz megpróbálom<#worship>
Neogan
Upgradeld a fegyvereidet amennyire csak tudod. Használd a robbanó hordókat. Mikor megjelenik fuss le gyorsan a lépcsõn és lõdd le a lépcsõ melletti falom lévõ trafó dobozát, hogy megrázza a tagot. Ha hátratántorodik, használd a közelharci támadást. Ha közel ért rohanj. Ja és a shotgun + fejlövés a barátod. <#wink>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

the mercenaries mód pályáit hogy lehet feloldani ?
ti hogy öltétek meg azt a láncfûrészes tagot? csak lövöm, lövöm de csak a lõszert pazarlom és nem hal meg.
Hát nem vagyunk egyformák. Én az óvatos típus vagyok. 😊

Amúgy aki a láncfûrészest kitalálta rohadjon meg!!! Szinte az összes spórolt lõszerkészletem megeszik. Az milyen már hogy aknára megy beleengedek egy tárat a magnumból, két tárat az mp5-bõl és csak jön, csak jön... utána meg bead belõle mégegyet. Pffff

Jhaaj, egyébként nem tudom olyan vegyesek az érzéseim. Elõszõr is a grafika az szuper, tele minõségi átvezetõkkel, nagyszerû hang. Történet... na az egy nulla a RE4-hez képest (pláne a töbiekéhez). Áttekinthetetlen, nincs rendes cél a helyszíneket inkább Tomb Raideresek mint RE-sek. Az irányítás, inventori... ebbe bele se megyek. Az meg, hogy vehetek rakétavetõt, de nyomorult lõszert a 9 mm-be meg nem... vicc.

Ettõl függetlenül a játék élvezetes, meg jó, de mint Resident Evil nem.

Kaplan
Gyakorlott Resi játékos vagyok, talán ezért. Nem rohantam kényelmes tempóban játszottam. Ennyire jött ki. :/ De most elkezdtem Veteranon, ebben már több kihívás lesz azt hiszem. 😊

Amúgy hogy a rákba vitted végig 8 óra alatt? Nekem szerintem több mint 10 óra benne van és még csak a 4 chapter második felénél járok.

Attól még lehetne parás, lásd Dead Space.

DarkSector
igen a régiek nem ienek voltak, de a régiek nem is ma voltak, és nem full 3d-s környezetben, és nem ennyi pénzbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tarti19
Srácok átpörgetés után veterán fokozaton mely fegyverek kifogyhatatlanok?
Kajak néztem az elsõ chapter közepén,de semelyik sem volt az😞

Lammer
"Semmi para nincs benne, egy szimpla akciójáték, profin kivitelezve."

de-de-de egy rezinek nem ilyennek KENE lennie
<#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Istencsászár
Nekem maximálisan bejön, változatos, hangulatos. A grafika mondhatom, hogy A legszebb amit eddig láttam játékban, annyira elvan találva minden, a fények, a tû éles textúrák, a tökéletes mozgások stb, minden a helyén van.

Semmi para nincs benne, egy szimpla akciójáték, profin kivitelezve.

számomra tökéletes.

Csald be a kamrába, húzd meg a kart, és amikor ki szeretne jönni, kínáld meg egy shotgun lövéssel az ajtóban állva. Az hátralöki, és mire összeszedi magát már késõ.