Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó ITT a válasz. <#kacsint>
Bár személy szerint osztom Neogan véleményét.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha elég sok tyúkod van otthon, és tudsz piacra termelni, akkor add el. Úgy tudom ilyenkor kapsz érte pénzt. Ha nem permetezed õket, akkor bio tyúktojáskén még többet kapsz érte (de vigyázz, hogy ne legyen bugos).<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nem bug.

Írjátok meg légyszi hogy mit kell a tojással csinálni hogy pénzhez jussunk?
Neogan
Hát nem is tudom én személy szerint hülyeségnek tartom, hogy valaki buggal szerez pénzt, ez a tojásos meg tudtommal bug. Én inkább maradok a 3-1-es pálya elejének ismételgetésénél, meg a szorgos gyûjtögetésnél. Így több a kihívás 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ja mi csináltunk 1 óra alatt 1 milliót 😊

1 darab rohatt tojásból xd

szevasztok!

van valami trükk arra,hogy hogy lehet GYORSAN,SOK PÉNZT szerezni?

köszi
Én is gondolkozom, h kiszedjem a végtelen RPG lehetõségét - tegnap néhány majom (:S) azt írogatta acsivmentsorgon, h nem adta meg neki meg ilyesmi - meg beszéltek olyan hülyeséget, h Veteranon ha végigviszed akkor megadja, de szerintem ez hülyeség...
Mondjuk érdekes mert nem is láttam még a Bonus Features listán ezt az extrát, három kérdõjel van még, az biztos h nem azt fogják adni

Hát nem olyan hosszú jah, de sztem nem is rövid túlzottan - mi coopba toltuk (normal) ha jól emlékszem 10 óra lett, de 2-3 nap jáccottuk mivel nem mindig ért rá a srác, lehet emiatt se tûnt (tûnik) számomra annyira rövidnek. Nem mondom játszottam még volna vele tovább szívesen - ez egyértelmû - de nekem asszem igyis jó 😊 nem hinném, h felróvom majd negatívumként is... Úgyis elleszek még vele egy darabig 😛

Kaplan
Számomra az az óriási csalódás, hogy míg más 11-12 óra alatt tolta ki normalon elsõre addig nekem ez alíg érte el a nyolc órát. Pedig nem rohangásztam, nézelõdtem, és mégis kipörgettem ilyen gyorsan....

Mindegy, most rámegyek az acsikra.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

De az a jó benne, hogy nem úgy könnyû, h könnyû érted, hanem úgy h élvezed a játékot, az egészet, van benne kihívás etc. szal nem egyszerüen szimplán könnyü, SÕT!!! ha belegondolok a könnyû szót nem is mondanám rá, mert hülyén hangzik egy Resi-re nézve, meg amúgyis, na mind1 - azt még tegyük hozzá, h számít a nehézség is, elsõ végigjátszás normalon kellemes volt, néha haltunk csak - de soha nem éreztük azt, hogy mi vagyunk itt a királyok és végigrassolunk a pályán mert nem sok esélyük van - szal szerintem jó az egész

Majd a Professionalra kiváncsi leszek...

Term. megvan az összes karakter Merc.-ben (nem felvágásként mondom, mégha úgyis hangzik:d)

Az egyik legjobb szerintem, Sheva - Tribal - Longbowal baromijól lehet írtatni, ráadásul igen feelinges

Sheva Tribal - Missle ...blabla pályán nyitható ki min. 80 000 pont elérésével (coopba)

Nameg a Mercanaries ááá kegyetlen, tegnap (is) összeakadtam egy jó játékossal nyomtuk az elsõ pályát:
Public Assembly

Kapásból lement essesre' aztán utánna még lenyomtuk vagy 8x - nem is beszéltünk, valszeg nem volt headsete, nem is ez a lényeg, hanem hogy anélkül is PROFIN tudtuk tolni

Mindenki tudta mi a dolga stb. -kegyetlen élvezetes a játék

A végén sikerült már felvinni 70-es kombóig, amivel lehet azt a rengeteg pontot keresni, hozzáteszem sokszor nem rajtunk múlik, hogy lemegy-e a kombó, mert egyszerüen VÉRSZEMET kapva keressük állandóan az ellent, de olykor megfogyatkoznak egy darabig 😊

Hajnali 5 elõtt 10 percel mondtam, hogy még 1 uccsót nyomjunk, sikerült 166 000 pontot összehozni

De még ez is messze lemarad a sok Japán elvetemültõl, akik 4-5-6 százezreket nyomnak minden pályán és sokszor látom ugyanazokat a neveket, szal nagyon nyomhatják

Hacsak nincs valami trükk (de kétlem) akkor max úgylehet összeszedni kb annyit, hogy egyszer nem veszítik el a kombót gecc 😛

Hát mi is úgy nyomtuk, hogy fel sem vettünk semmi idõt, hanem mentünk ölni, aztán mikor 30 v 20 másodperc volt hátra akkor ütöttem ki egy idõt, stb stb stb. nem szarakodtunk másképp nem is lehetne, itt mindent szépen belekell kalkulálni 😊 ez benne a szép

A leaderboardon érdemes szétnézni többször is én elvagyok vele olykor-olykor.

Kaplan
ügyes vagy! (Y)

Mellesleg szerintem is könnyû..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Összes fegyverem fully upgraded, obtained all

A legjobb MAGNUM - 5000 FIREPOWERES (!!!) -hez megvettem 20k pontért az Infinity ammot, meg még valszeg meglesz egy-kettõhöz
Ez a magnum egy ágyú, komolyan kegyetlen

...akárcsak a játék, mert kegyetlenül élvezem 😊

Valszeg ma végigrassoljuk az összes chaptert, h meglegyen mindegyiken az S rang

Nem értem miért megy a sírás néhány kommentekkel leljebb...

A játék NEM NEHÉZ 😊 sõt pite - lehet csak khm.. nekem na mind1 - de tényleg nem nehéz

810 pontot kiszedtem már belõle de természetesen 1000-ig meg sem állunk(!)

AntiHero
A játékba van ranglista.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

deep
Hol láttad?
Neogan
Értem, akkor majd kiderül megadja-e az acsit 😊

AntiHero
világrekord asszem 1óra 11 perc.

AntiHero
Azt nem tudom, hogy a bonust megkapod vagy enm. De a köridõdön tudsz javítani akármikor.

PL most én minden pályát "S" rangra csinálok.

Neogan
Ez egyébként akkor is mûködik ha a chaptereket, nem egymás után csinálom meg? Tehát mondjuk végigtolom a sztorit de utána visszamegyek pár chapterre javítani az idõn.

2:50?? Szép. Gratula. Úgy látom neked túl sok idõt attak ehhez a bonuszhoz.<#vigyor>

AntiHero
Rocket Lounchert + végtelen lõszert akkor kapsz ha 5 óra alatt kijátszod a játékot! (nekem 02:50:00 a rekordom😄). SW 500 vagy mi a fegyver neve az 5000-ret sebez (max upgradel) õ legerõsebb fegyver😊.

Történetre sokkal jobb mint az 5.
Amúgy abban is van kincsgyûjtögetés, sõt. Ott kombinálhatod is õket. Pl egy koronába ha bepakolod az ékköveket akkor drágábban adhatod el. Nem tudok róla, hogy bármit is unlockolna.

deep
"én a 4el csak 10 percet játszottam"
Hiba. Nagy hiba. Óriási. Jobb, mint az 5. Persze nem ilyen szép😊
Istencsászár
Gyüjtögettem én mindent, gondoltam ezek is unlockolnak valamit😊 mentségemre én a 4el csak 10 percet játszottam, már ha abba is voltak ezek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Adi
<#kuss><#falbav><#taps><#email>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

deep
<#banplz>
Istencsászár
Erre én a játék felénél jöttem rá, vagyis DTt kérdeztem😄 me => <#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen eladhatók. Nyomj (asszem) RT vagy LT (Xbox360-on) és akkor "lapoz" a ládában. Ott lesznek a felszedett kincsek. Add el õket.

Használj gránátot és közben fuss körbe-körbe a terepen. Na meg persze a nagyobb fegyverek. Normál ellenfelekkel ne is foglalkozz. Amúgy kell hogy találj vagy két tár magnumlõszert és ott a földön is lesz "elfekvõben" egy magnum.

tipp.: ha nagyon megszorulsz akkor pályakezdéskor szedd össze a magnumlõszert (balra tarts a pályán ott lesznek) és mikor megindulnak az ellenfelek kilépsz. Aztán folytatod a játékot (ilyenkor pálya elejére tesz) és újra összeszedet a magnumlõszert (az elõzõeket mindig megtartja). Ismételd addig, míg úgynem gondolod elég lõszered van.

deep
Jézusom. Igen, eladhatók. Amikor rendezgeted a cuccaidat kint a menüben, jobb ravasz, és ott lesznek.
ja még azt szeretném kérdezni hogy a gyémántok és egy dolgok azok eladhatok? inventoryban sehol nemlátom oket
deep
Vigyél nagyobb fegyvert, majd kapsz hozzá lõszert, tartalékolj.
Legközelebb spoiler makrót is használj ha kérdezel<#ejnye1>
egy tavon kellett oszegyujtenem pajzsdarabkákat,után bementem ugye abba a faluba ahol két hatalmas nega néger rontott rám meg tobb kisebb,nagyokat lottem mindennel de kevés a loszerem és csak sima 9mm-be van loszerem,hogy kell azokat kinyírni?
Hogy a profesional mód mit unlockol azt nem tudom, de a veterán mód azaz utolsó képszûrõt aktiválja (meg lehet még mást is), amik valjuk be semmire sem jók. Nem is tudom miért tették be õket a játékba.
Végtelen lõszert egy fegyverhez meg a teljes upgraddel és a bonus menüben (horibilis összegért) megvásárlásával lehet elérni.
De nekem sem tiszta minden. Amit megéri azaz B.S.A.A. emblémák begyûjtése. 25 Chris S.T.A.R.S. ruháját 30 Shiva "Tribal" ruháját kapod meg.

JA meg amit NAGYON ajánlok: azaz S75 rifle teljes upgrade és akkor megvásárolható (potom 50000) az íj (csak Shivának). Marha jó, nagyon erõs, végtelen lõszer és nem számít csítnek sem (nincs célkereszt, de hamar meg lehet szokni).

Srácok!
Hatalmas csalódás ért a veterán mód vvégigpörgetése után, mégpedig a világon semmi olyan bonust nem adott ami valamelyest megkönnyÍtené a professional módot. Hiába a végtelen lõszer mindkettõnknek, sem pontot nem adott amit be lehetne váltani valami spéci fegyverre, és semmi mást.
A special menüben látható hogy a gránátvetõ is ott szerepel az infinite anno menüben, csak kérdés hogy mikor lesz elérhetõ, ugyanis több mód már nem lesz, és ha a professionalban nem lehet használni akkor már minek?
Adi
Igen.. lõttem azt is .. de az se volt mindig az igazi!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

AntiHero
Ha a feját lövöd (szemét) akkor hamar megpurcan.

Adi
Igen.. nekem is akadt sajnos gondom vele!😊
Szerintem elég jó a játék. Bár én spec utálom azokat a csúszó barna vmiket. Fõleg, mikor az egyik pályán ezrével elkezdenek üldözni.. áááá
na meg a fûrészes faszit is rühelltem.. ügye aránylag gyors is na meg sok golyó kell bele.. egyik legnagyobb szopás.

Adi
Nem tudjátok véletlen, h a játék végén milyen zene szól? Ez a jejejeeeee😄😄

Ott találsz taposó aknákat. Tedd le az útjába. Mikor robban akkor a lény az oldalára fordul és lõd a hasát (nagy narancssárga folt). Ismételd míg meg nem hal. Jó a gránát is meg lõheted is, de ott vannak az aknák kéznél.

Hi.chapter 3. egy teherautobol kibuj valami sárkányszeruség,na azt hogy a rákba nyirom ki?
Kaplan
Én mire odaértem már nem volt elég ammom, hogy agyonlõvöldözzem.<#idiota>

Shiva "törzsi" ruhája. O_o

Chrisnek tetszik. <#nyes>

Unlockolni úgy lehet ha mind a 30 B.S.A.A. jelvényt kilõjük (25 után kapjuk meg Chris S.T.A.R.S.-os ruháját). Úgye az elsõ két kösztüm meg a játék végigviteléért jár.

Na az hogy ott késelni kell nekem totál új!! Én símán agyonlõtem. Mentem körbe körbe aztán toltamnaki mindennel, ami nálam volt. De most erre a késelésesdire kiváncsi lettem.<#vigyor>

Szerintem azert odaraktak magukat a japanok, a jatekot meg jatszani es elvezni kell nem a hibakat keresgetni, akinek nagyon szurja a szemet az meg menjen el kritikusnak legalabb profital belole 😄

Nem igaz, nem kell olyan kib***ott gyorsan nyomogatni, nálam minimum 3 körben mellbe kellett lõni, utána nyugdijas tempóban nyomogatva halálra késeltem a dögöt.😊
Kaplan
Jobban kell nyomogatni.