713
  • pink cadillac
    haliii! tudnátok segiteni abban h azt a meele veste mega másikat megvettém 10 000é de nem tom sehogyse használniii nem tugyátok h hogy kell?köffi!
  • Istencsászár
    én először elkezdtem forgatni mintha valami bonyolult dolog lenne, aztán nem lett jó, vissza alaphelyzetbe... 1iket arra amig a másikat amarra, végül vissza az elsőt és kész, legalább lett volna egy kicsit katyvaszabb az egész, de semmi...
  • Ragnar360
    És amint lkátjátok valaki annyira eltud akadni, h képes otthagyni a játékot és beirni ide :)

Jáát különbözöek vagyunk :P /no offenz
  • GP2100
    Tényleg brutális! A legdurvább logikai játékokban sincsenek ilyen nehéz feladatok...
  • deep
    Olyan egyszerű, mint a fing. 3 táblát kell forgatni. Először is ne nyúlj semmihez, és visszafelé indulj el. Tehát onnan, ahova a fénynek majd érkeznie kell. Mindent forgass be megfelelően, aztán végül döntsd le az oszlopot a fény útjából. Ennyi.
  • sarker
    segitsetek
  • deep
    Hát igen, nagyon komoly feladvány:DDDDD
  • sarker
    de akkor végén körbe zár és nem tudok ki jönni mert elégek:(
  • FoToS
    hogy jó legyen :) nagyon egyszerű nézd meg,hogyan állnak és hogyan kell,hogy mennen a fény
  • sarker
    Sziasztok!!!!
    tudnátok segiteni?elakadtam
    ahol a napfényel kell játszani,,a harmadikat hogy kell forgatni?
    thx elöre is
  • sarker
    kjgjh
  • Kalozoner
    huh, ma sikerült haverral coopban végignyomni, és mit ne mondjak rohadjanak meg, hogy vége lett a játéknak, top3 simán a 2009-es évben, megelőlegezem. egyszerüen a videók hatalmasak, monumentális is akad köztük, minden pénzét megérte a játék.... hajrá capcom, csak így tovább, ELŐRE...
  • Kami
    Így már jó, köszönöm!
  • Ragnar360
    A hostnak engedélyezni kell a végtelen lőszert + a special featuresben, ahogy Seth is mondta bekell kapcsolni (egyszer)
  • Seth
    2 helyen is be kell állítani Yes-re,nem csak pálya indításakor. Special Features-be asszem
  • Kami
    Egy gyors kérdés a RE5-tel kapcsolatban:
    Feltuningoltam max.-ra a pisztolyt, 6000 pontért aktivizáltam a menüben a végtelen lőszert, de ha újrakezdem a játékot mégsincs végtelen lőszerem. :-(
    Miért? Aki tudja a választ kérem ossza meg velem is!
  • Ragnar360
    Kinek, mi :) na mind1:d
  • Ragnar360
    :D
  • Ragnar360
    ööö lehet végigkell vinni a játékot, pl inf ammohoz is asszem követelmény - ha végigvitted és még mindig nincs ott akkor az gáz vmit elszúrtál...

S75 fullra!!! fejlesztéséért kapod a Longbow-ot, a BUY menübe!
  • sapkafej
    te gliccser
  • AntiHero
    nincs szenvedős acsi.... pedig van.
  • GP2100
    Biztos, hogy maxra fejlesztetted? Én pl. a VZ61 fejlesztésénél azt hittem, hogy maxon van, mert a vonalak azt mutatták, de a tárkapacitást ettől függetlenül lehetett még húzni... Ja és ugye a BUY menüben keresed az új fegyvereket(ahol az alap fegyvereket, egyéb cuccokat lehet megvenni)?
  • FoToS
    ja kifejlesztettem a szinpert maxra és nem adta meg az ujjad a mini uzi is maxon van és nincs meg a mésik géppityu :(
  • Ragnar360
    Hozzáteszem RE5-be nincs szenvedős acsi :P
  • Ragnar360
    Te miért szenvedtél meg ?:) (acsiba)
  • Ragnar360
    Hát baromi nem nehéz erre rájönni :)
    Még mindig nemfogják egyesek látom, hogy mi is ez a feature :) - öö izé, start/quit/ a lényeg h rákérdez a játék h elmented avagy sem az inventorydat...

PÉLDÁUL: bemész egy csépterre - leölsz 10 zombit, kilépsz, de nem mented el akkor megmaradnak a töltényeid és elvileg az a 10 kill is, mivel hozzáadja a stathoz, vannak más esetek, pl BSAA logónál, hogy ha nem saveled az invetoryd/cuccaidat akkor nem lesz meg a BSAA logó amit azon a pályán felvettél...de tuti érint még mást is.
  • Istencsászár
    A lényege az hogy az ember megszenvedjen érte, de bugot kihasználva acsit szerezni szánalmas... a rendszer azért let kitalálva, hogy aki megakarja szerezni mindet az megszenvedjen érte márha a fejlesztők ugy tették bele őket, pl egy DMC4 ami nem egy egyszerű dolog...
  • Grizzly4x4
    Köszi a segítséget, akkor lehet hogy élek vele. Nem tudom ki lehetett az az elvetemült aki erre így rájött, mert nekem tuti hogy soha nem jutott volna eszembe.

Istencsászárnak meg annyit hogy a játékot már kinyomtam coop-ba haverral "tisztességesen" és akkor már szeretnék mindent megvenni egyszerre és még egyszer végignyomni, mert ha az ember mindent ki szeretne lockolni akkor nem lenne elég csak még egy végigjátszás.
  • Ragnar360
    Tegnap végeztem vele 2 óra 10 perc alatt asszem - amatőrön - bár normal se let volna nehezebb sőt... csak az S rang miatt lett az amatőr

Dehogyha az Uroboros (ahol van a lángszóró) megdöglik egy rpgtől az lol, szakadtam is a röhögéstől, azelőtt szintén amatőrön meg kellett bele fullos fegyverekből mint állat, meg a másik srác még lángszóróval is nyomta...

:ddd
  • Ragnar360
    Ja csak rám akarják mosni :)
  • vgvg
    valaki KAI esetleg?
  • nzoli17
    köszi a segitséget!!!
    vége is a játéknak
    11 óra alatt
    olvastam hogy van aki 7-8 óra alatt végzett vele
    hát nekem ez volt az első resident evilem szval nekem bejött
    mikor jön ki a 6?? :)
  • Istencsászár
    Csalással jutsz előnyhöz, gondolom bizonyos acsikat ezzel a módszerrel hipp hopp kilehet unlockolni, na az ilyen gémer számomra 0a, a gémerek szégyene...
  • Kaplan
    Ennyi problémázást, leszarom, hogy micsoda ha nem csinálom nem tud érdekelni. Dobjuk már ezt a témát srácok. :)
  • Ragnar360
    Kíváncsi leszek, melyik majomtól hallom majd vissza, h gliccser vagyok etc. :)
    Azért mert vki tudja h kell, meg esetleg próbálta még nem gliccser, pláne, hogy ebben a játékban baromira nem oszt szoroz túl sokat - jó végülis fegyverek/fejlesztés - KÉT ACSI, ha azt is ezzel a módszerrel csináltam volna akkor ide, de ott a többi, megnézzük kinek lesz még meg v hogy mennyire sok embernek ^^
  • Ragnar360
    A faszt, tegnap úgy lecsaptuk, h nem kapcsoltam le a villanyokat- rpgt se használtam....

Annyi a trükk, hogy lőni kell mint állat, egyik előröl a másik hátulról, lehet sokszor kikerüli a lövéseket de nem számít - erősebb fegyverek javalottak, pl grenade launcher, magnum, shoti

Mikor bekábul etc. odamész hozzá rálehet nyomni és ugye itt nem szabad elrontani a gombnyomkodást, ha ez megvan egyből kampec neki -

Kb 5 perc alatt megvolt :d
  • Ragnar360
    Ja cheat, bug gliccs a játék invetory/equipment save rendszere - szóljatok a capcomnak hogy csináltak egy csítes featuret a játékba
    Lehet kicsit maga a dolog az - dehogy maga a kivitelezés AZ KIBASZOTTUL nem csít, gliccs ilyesmi
  • AntiHero
    "Rákell lőni.
    De nem akárhogy kell rálőni. Le kell kapcsolni a villanyokat. 3 darab van. Ezután elkezd körbe mászkálni. Ha AI-val nyomod a rakétavető legyen nálad. Wesker egy idő után elkezd figyelni az AI-ra mivel az majd tereli a figyelmét, tudja a dolgát. Ha nem rád figyel rálövöd a rakétát gyorsan ráfutsz de azért nem túl közel, szétlövöd a kezében a a rakétát és lefogod vagy beadod neki a cuccot (értelem szerűen ha a gép lefogja sok dolgod nincs). Figyelem nincs egész 1 másodperc az akció végrehajtására a lefogás után. Tehát ha coop társsal csinálod nem árt nagyon összedolgozni."
  • AntiHero
    glich
  • nzoli17
    valaki pls
    most vagyok az uccsú pályánál és elakadtam
    mikor megérkezek weskerhez akkor mit kell csinálni??az aknavetőt fölvettem meg a töltényeket is hozzá de nem tom hogy mit kell csinálni???mert a csávó kikerül mindent,
    valaki segitsen lécci!!!