Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár személy szerint osztom Neogan véleményét.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
1 darab rohatt tojásból xd
van valami trükk arra,hogy hogy lehet GYORSAN,SOK PÉNZT szerezni?
köszi
Mondjuk érdekes mert nem is láttam még a Bonus Features listán ezt az extrát, három kérdõjel van még, az biztos h nem azt fogják adni
Mindegy, most rámegyek az acsikra.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Majd a Professionalra kiváncsi leszek...
Az egyik legjobb szerintem, Sheva - Tribal - Longbowal baromijól lehet írtatni, ráadásul igen feelinges
Sheva Tribal - Missle ...blabla pályán nyitható ki min. 80 000 pont elérésével (coopba)
Public Assembly
Kapásból lement essesre' aztán utánna még lenyomtuk vagy 8x - nem is beszéltünk, valszeg nem volt headsete, nem is ez a lényeg, hanem hogy anélkül is PROFIN tudtuk tolni
Mindenki tudta mi a dolga stb. -kegyetlen élvezetes a játék
A végén sikerült már felvinni 70-es kombóig, amivel lehet azt a rengeteg pontot keresni, hozzáteszem sokszor nem rajtunk múlik, hogy lemegy-e a kombó, mert egyszerüen VÉRSZEMET kapva keressük állandóan az ellent, de olykor megfogyatkoznak egy darabig 😊
Hajnali 5 elõtt 10 percel mondtam, hogy még 1 uccsót nyomjunk, sikerült 166 000 pontot összehozni
De még ez is messze lemarad a sok Japán elvetemültõl, akik 4-5-6 százezreket nyomnak minden pályán és sokszor látom ugyanazokat a neveket, szal nagyon nyomhatják
Hacsak nincs valami trükk (de kétlem) akkor max úgylehet összeszedni kb annyit, hogy egyszer nem veszítik el a kombót gecc 😛
Hát mi is úgy nyomtuk, hogy fel sem vettünk semmi idõt, hanem mentünk ölni, aztán mikor 30 v 20 másodperc volt hátra akkor ütöttem ki egy idõt, stb stb stb. nem szarakodtunk másképp nem is lehetne, itt mindent szépen belekell kalkulálni 😊 ez benne a szép
A leaderboardon érdemes szétnézni többször is én elvagyok vele olykor-olykor.
Mellesleg szerintem is könnyû..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A legjobb MAGNUM - 5000 FIREPOWERES (!!!) -hez megvettem 20k pontért az Infinity ammot, meg még valszeg meglesz egy-kettõhöz
Ez a magnum egy ágyú, komolyan kegyetlen
...akárcsak a játék, mert kegyetlenül élvezem 😊
Valszeg ma végigrassoljuk az összes chaptert, h meglegyen mindegyiken az S rang
A játék NEM NEHÉZ 😊 sõt pite - lehet csak khm.. nekem na mind1 - de tényleg nem nehéz
810 pontot kiszedtem már belõle de természetesen 1000-ig meg sem állunk(!)
PL most én minden pályát "S" rangra csinálok.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy abban is van kincsgyûjtögetés, sõt. Ott kombinálhatod is õket. Pl egy koronába ha bepakolod az ékköveket akkor drágábban adhatod el. Nem tudok róla, hogy bármit is unlockolna.
Hiba. Nagy hiba. Óriási. Jobb, mint az 5. Persze nem ilyen szép😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Használj gránátot és közben fuss körbe-körbe a terepen. Na meg persze a nagyobb fegyverek. Normál ellenfelekkel ne is foglalkozz. Amúgy kell hogy találj vagy két tár magnumlõszert és ott a földön is lesz "elfekvõben" egy magnum.
tipp.: ha nagyon megszorulsz akkor pályakezdéskor szedd össze a magnumlõszert (balra tarts a pályán ott lesznek) és mikor megindulnak az ellenfelek kilépsz. Aztán folytatod a játékot (ilyenkor pálya elejére tesz) és újra összeszedet a magnumlõszert (az elõzõeket mindig megtartja). Ismételd addig, míg úgynem gondolod elég lõszered van.
Legközelebb spoiler makrót is használj ha kérdezel<#ejnye1>#ejnye1>
Végtelen lõszert egy fegyverhez meg a teljes upgraddel és a bonus menüben (horibilis összegért) megvásárlásával lehet elérni.
De nekem sem tiszta minden. Amit megéri azaz B.S.A.A. emblémák begyûjtése. 25 Chris S.T.A.R.S. ruháját 30 Shiva "Tribal" ruháját kapod meg.
JA meg amit NAGYON ajánlok: azaz S75 rifle teljes upgrade és akkor megvásárolható (potom 50000) az íj (csak Shivának). Marha jó, nagyon erõs, végtelen lõszer és nem számít csítnek sem (nincs célkereszt, de hamar meg lehet szokni).
Hatalmas csalódás ért a veterán mód vvégigpörgetése után, mégpedig a világon semmi olyan bonust nem adott ami valamelyest megkönnyÍtené a professional módot. Hiába a végtelen lõszer mindkettõnknek, sem pontot nem adott amit be lehetne váltani valami spéci fegyverre, és semmi mást.
A special menüben látható hogy a gránátvetõ is ott szerepel az infinite anno menüben, csak kérdés hogy mikor lesz elérhetõ, ugyanis több mód már nem lesz, és ha a professionalban nem lehet használni akkor már minek?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Szerintem elég jó a játék. Bár én spec utálom azokat a csúszó barna vmiket. Fõleg, mikor az egyik pályán ezrével elkezdenek üldözni.. áááá
na meg a fûrészes faszit is rühelltem.. ügye aránylag gyors is na meg sok golyó kell bele.. egyik legnagyobb szopás.
Chrisnek tetszik. <#nyes>#nyes>
Unlockolni úgy lehet ha mind a 30 B.S.A.A. jelvényt kilõjük (25 után kapjuk meg Chris S.T.A.R.S.-os ruháját). Úgye az elsõ két kösztüm meg a játék végigviteléért jár.