Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kjgjh
huh, ma sikerült haverral coopban végignyomni, és mit ne mondjak rohadjanak meg, hogy vége lett a játéknak<#eplus2><#hehe>, top3 simán a 2009-es évben, megelõlegezem. egyszerüen a videók hatalmasak, monumentális is akad köztük, minden pénzét megérte a játék.... hajrá capcom, csak így tovább, ELÕRE...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Kami
Így már jó, köszönöm! <#worship>

A hostnak engedélyezni kell a végtelen lõszert + a special featuresben, ahogy Seth is mondta bekell kapcsolni (egyszer)

Seth
2 helyen is be kell állítani Yes-re,nem csak pálya indításakor. Special Features-be asszem

PSN ID.: Beegabor

Kami
Egy gyors kérdés a RE5-tel kapcsolatban:
Feltuningoltam max.-ra a pisztolyt, 6000 pontért aktivizáltam a menüben a végtelen lõszert, de ha újrakezdem a játékot mégsincs végtelen lõszerem. :-(
Miért? Aki tudja a választ kérem ossza meg velem is!

Kinek, mi 😊 na mind1:d

😄

ööö lehet végigkell vinni a játékot, pl inf ammohoz is asszem követelmény - ha végigvitted és még mindig nincs ott akkor az gáz vmit elszúrtál...

S75 fullra!!! fejlesztéséért kapod a Longbow-ot, a BUY menübe!

sapkafej
te gliccser

György

AntiHero
nincs szenvedõs acsi.... pedig van.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GP2100
Biztos, hogy maxra fejlesztetted? Én pl. a VZ61 fejlesztésénél azt hittem, hogy maxon van, mert a vonalak azt mutatták, de a tárkapacitást ettõl függetlenül lehetett még húzni... Ja és ugye a BUY menüben keresed az új fegyvereket(ahol az alap fegyvereket, egyéb cuccokat lehet megvenni)?

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

ja kifejlesztettem a szinpert maxra és nem adta meg az ujjad a mini uzi is maxon van és nincs meg a mésik géppityu 😞

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Hozzáteszem RE5-be nincs szenvedõs acsi 😛

Te miért szenvedtél meg ?😊 (acsiba)

Hát baromi nem nehéz erre rájönni 😊
Még mindig nemfogják egyesek látom, hogy mi is ez a feature 😊 - öö izé, start/quit/ a lényeg h rákérdez a játék h elmented avagy sem az inventorydat...

PÉLDÁUL: bemész egy csépterre - leölsz 10 zombit, kilépsz, de nem mented el akkor megmaradnak a töltényeid és elvileg az a 10 kill is, mivel hozzáadja a stathoz, vannak más esetek, pl BSAA logónál, hogy ha nem saveled az invetoryd/cuccaidat akkor nem lesz meg a BSAA logó amit azon a pályán felvettél...de tuti érint még mást is.

Istencsászár
A lényege az hogy az ember megszenvedjen érte, de bugot kihasználva acsit szerezni szánalmas... a rendszer azért let kitalálva, hogy aki megakarja szerezni mindet az megszenvedjen érte márha a fejlesztõk ugy tették bele õket, pl egy DMC4 ami nem egy egyszerû dolog...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Köszi a segítséget, akkor lehet hogy élek vele. Nem tudom ki lehetett az az elvetemült aki erre így rájött, mert nekem tuti hogy soha nem jutott volna eszembe.

Istencsászárnak meg annyit hogy a játékot már kinyomtam coop-ba haverral "tisztességesen" és akkor már szeretnék mindent megvenni egyszerre és még egyszer végignyomni, mert ha az ember mindent ki szeretne lockolni akkor nem lenne elég csak még egy végigjátszás.
Tegnap végeztem vele 2 óra 10 perc alatt asszem - amatõrön - bár normal se let volna nehezebb sõt... csak az S rang miatt lett az amatõr

Dehogyha az Uroboros (ahol van a lángszóró) megdöglik egy rpgtõl az lol, szakadtam is a röhögéstõl, azelõtt szintén amatõrön meg kellett bele fullos fegyverekbõl mint állat, meg a másik srác még lángszóróval is nyomta...

:ddd

Ja csak rám akarják mosni 😊

valaki KAI esetleg?
köszi a segitséget!!!
vége is a játéknak
11 óra alatt
olvastam hogy van aki 7-8 óra alatt végzett vele
hát nekem ez volt az elsõ resident evilem szval nekem bejött
mikor jön ki a 6?? 😊
Istencsászár
Csalással jutsz elõnyhöz, gondolom bizonyos acsikat ezzel a módszerrel hipp hopp kilehet unlockolni, na az ilyen gémer számomra 0a, a gémerek szégyene...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
Ennyi problémázást, leszarom, hogy micsoda ha nem csinálom nem tud érdekelni. Dobjuk már ezt a témát srácok. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kíváncsi leszek, melyik majomtól hallom majd vissza, h gliccser vagyok etc. 😊
Azért mert vki tudja h kell, meg esetleg próbálta még nem gliccser, pláne, hogy ebben a játékban baromira nem oszt szoroz túl sokat - jó végülis fegyverek/fejlesztés - KÉT ACSI, ha azt is ezzel a módszerrel csináltam volna akkor ide, de ott a többi, megnézzük kinek lesz még meg v hogy mennyire sok embernek ^^

A faszt, tegnap úgy lecsaptuk, h nem kapcsoltam le a villanyokat- rpgt se használtam....

Annyi a trükk, hogy lõni kell mint állat, egyik elõröl a másik hátulról, lehet sokszor kikerüli a lövéseket de nem számít - erõsebb fegyverek javalottak, pl grenade launcher, magnum, shoti

Mikor bekábul etc. odamész hozzá rálehet nyomni és ugye itt nem szabad elrontani a gombnyomkodást, ha ez megvan egybõl kampec neki -

Kb 5 perc alatt megvolt :d

Ja cheat, bug gliccs a játék invetory/equipment save rendszere - szóljatok a capcomnak hogy csináltak egy csítes featuret a játékba
Lehet kicsit maga a dolog az - dehogy maga a kivitelezés AZ KIBASZOTTUL nem csít, gliccs ilyesmi

AntiHero
"Rákell lõni.
De nem akárhogy kell rálõni. Le kell kapcsolni a villanyokat. 3 darab van. Ezután elkezd körbe mászkálni. Ha AI-val nyomod a rakétavetõ legyen nálad. Wesker egy idõ után elkezd figyelni az AI-ra mivel az majd tereli a figyelmét, tudja a dolgát. Ha nem rád figyel rálövöd a rakétát gyorsan ráfutsz de azért nem túl közel, szétlövöd a kezében a a rakétát és lefogod vagy beadod neki a cuccot (értelem szerûen ha a gép lefogja sok dolgod nincs). Figyelem nincs egész 1 másodperc az akció végrehajtására a lefogás után. Tehát ha coop társsal csinálod nem árt nagyon összedolgozni."

AntiHero
glich

valaki pls
most vagyok az uccsú pályánál és elakadtam
mikor megérkezek weskerhez akkor mit kell csinálni??az aknavetõt fölvettem meg a töltényeket is hozzá de nem tom hogy mit kell csinálni???mert a csávó kikerül mindent,
valaki segitsen lécci!!!
Istencsászár
Csodás... cheat, bug.

Na mostmá' akkor nem rinyálni <#idiota>

Egg farming! :

Ha offline (splitscreen)"akarod" akkor erõsen ajánlott két kontroller megléte.
Kezdetben elég ha van egy Rotten Egg-ed, ha több az mégjobb. Rakd be a rotten egget(továbbiakban csak egg v tojás) az inventoryba, másik partnernek legyen helye mikor majd elstartolod a gémet (ha van több tojás akkor annyi hely kell, helyesebben, 5db-ként stócolja😄), miután ez megvan add át a tojást a társadnak, majd ezután lépj ki a játékból, DE!!! NE MENTSD EL AZ INVETORY/EQUIPMENTET - aki kapja a tojást csak az ment! Osztott képernyõn is lehet csinálni, mivel ott is mindkét playertõl megfogja kérdezni, hogy menti-e az inventoryt.

Ajánlatos a Chapter 2-1 -en csinálni, mivel ott rögtön start van, nincs semmi átvezetõ v ilyesmi.

Ha megvolt az elsõ menet, akkor nyomás újra és voalá, megvan a tojásod, meg a partenerednek is van már 1 darab. Fontos, hogy az Organize menü alatt nem szabad tojást átadni, mert ott van egy autosave - ha elindult ismét a játék, akkor most te kapod a tojást - azért érdemes a két kontroller offline, mert a géppel igensokáig tartana, mivel midnig kéregetni kellene - ha megkaptad a tojást már van 2 darabod, MOST NEKED KELL MENTENI, aki adta az NE MENTSEN...

Ezt kell ismételgetni, ha offline nyomod, akkor célszerû egy idõ után (hamár felhalmozódott pl 10-20 darab - vagy akár a max ami elfér az inventoryba, 45 darab) azt csinálni, hogy csak te kapd a tojásokat és akkor minden körbe növekszik - az elején értelemszerüen igy kell mivel, akkor csak 1-esével növekedne állandóan, az meg gáz lenne...Úgy írtam le, hogy feltételezem 1 rotten egged van...ha van 45 darab v 1-2 tucat az már jó...
Pl.: egyik külföldi srác megkért, h segitsek neki, mondom ok, nekem úgyse kell épp most pénz (meg igy gyorsabb is volt), úgyhogy mindig - minden körbe csak én adtam a tojásokat - jó mondjuk nekem volt/van egy full készletem, szal minden körbe 45-db dobtam át neki...

Szal körönként ez 90 000 goldot jelent - 1db rotten egg = 2000 gold

Szal 10 menet alatt már lett 900 000-je, nyitsz egy szobát (lobbyt), beállítod joinosra, h ne kelljen állandóan meghivot küldeni, bejön, ready (chapter 2-1) 1-2 perc alatt kb átadod a tojást, te nem saveled el a cuccaidat mior rákérdez, a másik meg mentse el!

Egyébként ehhez a tojás mizériához kell a live? Mert én offline profillal játszom és ott alapból csak system linket tudok kiválasztani. Vagy valaki irja már le részletesen ezt az egymillios dolgot, szégyen nem szégyen engem érdekelne a játékot meg már egyszer ugyis kivittem
Neogan
Amúgy nem kötözködésbõl kérdem, de mi a jó abban ha fél óra alatt lesz egy millád? Pont az benne a szép hogy lassan gyûlik össze a pénz, az ember meg kétszer is meggondolja, hogy mire költse.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
A tojásokkal kell babrálni valamit, de nem tudom, hogy pontosan mit.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Örm
Hello!
Álítólag van egy olyan glitch amivel rövid idõ alatt kilehet szedni 1milliót. Megtudná valaki mondani hogy? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

VZ61 Machine Gun fejleszd ki maxra. Jól mondták az elõbb az íjjat úgy kell unlockolni. Ha mindent maxra fejlesztettél ezeken a fegyvereken akkor a BUY opcióban megjelenik a kiván cucc mint megvehetõ fegyver (jó borsos áron).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Meg az nem nyílpuska hanem íjj. Én nem is találkoztam nyílpuskával.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

és a nagy gépfergyvert mivel tudom kihozni?

felfejlesztettem maxra,de ne madja ki a fegyvert

Fejleszd fel fullra az S75 (alap) snipert és akkor megtudod VENNI 50 000 aranyért!

Ha valaki megunta, végigjátszotta, kilockolta az összes acsit és meg szeretne válni resi5-jétõl, szívesen átveszem tõle a mai napon.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ha engem kérdezel, azt csinálsz amit akarsz. Hibátlan program meg nem létezik!!! Máshol is, de még a külföldi forumokon is glitch-nek hívják, sõt sokan úgy gondolják a következõ patchban javítani is fogják. Dolgozd fel magadban, hogy ez egy programhiba mit sokan kihasználnak. Ha te is kihasználtad az a te dolgod, ha nem akkor nem. De ne akarjál már meggyõzni hogy ez természetes és így van jól ahogy.

Kaplan
Ebben a topikban ezidáig kultúráltan ment a csevej, maradjon továbbra is így kérlek. Köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

srácok valaki elárulná,hogy hol találom a nyilpuskát?

nem bug, nem glitch és nem is cheat - aki nem képes ezt felfogni az egy hülye - ilyen egyszerü

nincs hiba a játékba, az egyik featuret kell csak használni, mi ebbe a bug vagy a gliccs ember - ez max farmolás v akárhogyis nevezzem

HOZZÁTESZEM, nem mintha annyira éltem volna vele - csak rotten egget kértem egyik sráctól h meglegyen az acsi

De még mielött pár faszopó ebbe is beleköt, h miért kérek, hát kb azért mert volt jópár darab, csak nem egyidõben, aztán még hajnali x órakor chapter 4, és 5-be is két pálya után se dobott rodhatt tojást akkor kicsit meguntam a keresését, aztán nem akartam várni míg újrajátszom a játékot, mert akkor 1000% h találtam volna párat rotten-bõl

jajj jajj ne verd magadat a hülyeségedre - burkoltan ugass ... tudod kinek

AntiHero
ez bug aki így szerzett pénzt az a szemembe ..... az. Mind1

Bug, glitch, de hívhatod ahogy akarod, lényegében ugyanazt takarja. Kihasználsz egy program hibát. Azt ugye te se gondolod, hogy ilyenre tervezték a játékot?