Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Béna voltam és azért nem találtam meg a barátaimat ps3ason.
de már sikerült és azt kell mondjam hogy nagyon jó a játék.
nem residentes de nagyon jó.Fõleg ha coopba nyomod és még beszélni is tudtok közbe.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Jó játékot mindenkinek!
A mercanaries nekem baromira bejött, sztem ez is jólesz
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
1 arcivement pont hiányzik az 50-ból és egy akció figura, ezt akkor adja ha megcsinálnám "S" rangra az összes chaptert. Ez sajna nehezebb kihÍvás mint a prof. mód.
Egy jótanács azoknak akik még az elején nyomják, és többszöri végigjátszást terveznek.
Azért nem Írom spoilerben mert már korábban volt róla szó.
Nos, nyomjátok az amatõr módban mint állat, úgy hogy 5 óra alatt legyen a végigjátszás. A köridõkön utólag is lehet javÍtani. Ekkor megadja a rocket launcher-t végtelen gránáttal. Ezután már nem kell annyit anyázni és jelentõsen megkönnyÍti a dolgotokat veterán ill. prof. módban.
link 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
Nincs olyan oldal ahonnan meg lehetne tudni hogy a kék jelvények hol vannak?
Egy csomót nem találok😞
Köszi Dani
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
One man\'s hero, is another man\'s demon...
amugy hogy most végtelen tölvény van a magnum-van sztem könnyen vigéglehet vinni a gamet veteránon
egy kérdésem lenne tudjátok lehet találni a játéban mindenhol pénzt amatörön 100 arany tallér vagy mi ha veteránon csinálnám akkor több pénzt lenne a földön ??
Rosszul tettem fel múltkor a kérdést!
Hogy találom meg a barátaimat a resident 5ben hogy online tudjunk játszani mert mindenkit megtalálok csak öket nem.
Hogy tudnék másképp keresni?
Segitsetek kérlek!
Ps3asról van szó!
Köszi elõre is
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
One man\'s hero, is another man\'s demon...
tudnátok segiteni.....vulkánba hogy kell megölni Weskert???addig eljutottam hogy a sziklát elguritom....
Segitsetek kérlek!
Hogy tudok online játszani a barátaimmal PS3ason?
Köszönöm elõre a válaszokat
végigvittem a játékot, hogy kell beállitani a végtelen lõszert???a játék inditásakor a yes addig eljutottam
de a featuresbe mit kell állitani???
Én is anyáztam elõszõr, mert a demoban nem így volt megoldva.
PSN ID.: Beegabor
Próbálok össze vissza menni de nincs ki út.
Illetve töltények is foygogatnak.
Olvastam valami töltény csalást?ezt hogy kell?
köszi elõre is.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jáát különbözöek vagyunk 😛 /no offenz
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
tudnátok segiteni?elakadtam
ahol a napfényel kell játszani,,a harmadikat hogy kell forgatni?
thx elöre is