130
Fly for fun
  • NagyAce
    ?
  • NagyAce
    Honnan tudod hogy Nagyace velem kapcsolatos nagyacénak tesom hivja magát :D
  • NagyAce
    Sztem ne használd a forumot mások se használják kicsit ki halt.
  • dragonfighter
    Helló all...Kell valakinek Peison nyaklánc +5?Nem kérek érte sokat,
    lehet alkudozni...
  • dragonfighter
    Helló NagyAce vagyis jetine.DragonFighter vok
  • dragonfighter
    Helló mindenki...Aki az AIBATT serveren nyomja az pls vegyen föl.
    nevem:™KilllerBlade™
    62es BLADE vok.
  • Roa
    Nah helló. Rég nem jártam erre...
    FighterRoa a karim neve és 62-es Blade.
  • NagyAce
    Roa mi a karaktered neve?
  • xy21
    Roa lehozhatod nekem is a gém-t!!!Nincs mivl jáccani
  • Roa
    Hola mindenki!
    Én maradok továbbra is az Aibat-on, már lvl56-os a merc-em!
  • NagyAce
    Ja és szernintem aki aki átmenne az uj serverre ne tegye hiszen at aibat serverről mindenki odamegy és hamar tele lesz sztem vagy a lawolfon maradjatok vagy az aibatra gyertek.
  • NagyAce
    Vagy rosszul irod be pl: nagybrtűvel vagy létezik már a név csinálj ujjat más ID vel valami saját névvel egyedivel ha nem jön be akkor nemtom mi a baj. Bocsi :(
  • alex88
    oda sem enged be, valami olyasmit ír ki hogy rossz user név vagy jelszó, de már azt sem írja ki, csak egy néhyzet jön be, melynek a fejléce information.
  • NagyAce
    De a neten nem ir problémát?
  • alex88
    hát amikor a játékban írom a felhasználó nevem, akkor WRONG ID.
  • NagyAce
    Mit ir pontosan angolul lehet tudom mi a gond?
  • alex88
    igen, én regeltem, el is fogadta, de nem enged vele belépni!
  • NagyAce
    Nincs, nekem sikerült elsőre lehet hogy a név már létezik. Vagy a jelszó.
  • alex88
    hát ez kész.mondog regelem magam újra, ugyanazzal az IDvel+e-mail címmel, erre nem engedi mert azt mondja hogy használja már valaki.jó, mondom lekérem a jelszavam, biztos rosszúl írtam be.kéri az e-mailt, erre valami olyasmit ír ki hogy nem találja az adatbázisban.ötlet?
  • alex88
    oksa, az meg van, de aztán nem tudok belépni a regelt nevemmel.
  • NagyAce
    http://flyff.gpotato.com/
    1.Jobb fent van a "registister" felirat kattincs rá.
    2.Ide ird be az adatokat amit kér.
    3.és a végén "i agree" és kattincs a submit gombra.
  • alex88
    valaki leírná hogy hogyan is kell regelni?mert én eljutok odáig, hogy kiírja hogy gratulálunk, meg hogy ha 3 óráig nem csinálok valamit a regemmel törlik.Nos én nem kaptam semmi e-mailt, és a játékba sem enged be, meg az oldalra sem tudok belépni.valaki?
  • NagyAce
    Sziasztok nekem is megvan de már régota én már 62-es vok az aibat serveren találhattook meg jetine néven ha valmi s egitséget szeretnétek kérni van egy guildom HUNcut néven ha akatok beléphettek. :)
  • ToNyOcSkA
    Hali ! Mindenkinek ajánlom a játékot nagyon jó! Annyit mondok hogyha elkezdessz 1 karit az első 15 szinten csak STR re rakj, 15 után meg kell csinálni az első JOB ot és resetelődnek a statok:). Tehát mindenki kezdjen el jáccani kérdésetek van irjátok néha néha megnézem a fórumot:)
  • knightbali
    Sztem az én nevem az lesz hogy "BronzIsten" szal engem is fel lehet keresni.
  • Phonor
    Hali én is egy gamer vok ... egész rég óta tolom a játékot ... rohadtul várom már az új szervert mert a Lawolf játszhatatlan ... az aibat meg közelsem olyan fasza mindt a lawolf :D A nevem az új serveren még nemtom mi lesz ... a Lawolfon viszont HealerFoxHUN (én is Heroes vok ) :D ... bár most sajna kaptam egy pár napos account bann-t mert a most készülő flyffes honlapomat hírdettem -.- : http://www.flyff-fun.extra.hu.hu/ - ha érdekel valakit sasoljon rá .. majd lesznek fenn screenshotok is ^^
  • knightbali
    Nos emberek jött egy új infó, szerdán (jún.21-én) a ti általatok oly nagyon szeretett játékban jön egy új szerver tehát ha csináltok új karaktert akkor azt az uccsó legújabb szerverben csináljátok.A GUILD aminek én is tiszteletbeli tagja voltam a HungaryanHeroes Guild szinte minen tagja átmegy a már előbb említett szerverbe, ebből kifolyólag nem lesz kevés magyar benne.Garantálhatom hogy ebben a szerverben szösszenetnyi lag sem foglya csorbítani játék kedvünket.Tehát ha valaki aki ezt olvassa és netalántán most csinál karaktert akkor feltétlenűl ajánlom neki az új szervert amiben rengeteg jófej magyar heroe várja egy lag mentes játékuniverzumban.

Hátrahagyott karaktereim:-knightbali:26os mágus
    -HUNwolverine:39 es assist
    -gyilkosember:31 es merc
    "Törjük le a lakatot a holnap ajtajáról"
  • knightbali
    Emberek aki ezt a gamet nyomja a Lawolf szerveren akkor az keresse gyilkosembert (engem) és lépjen be a Hungaryan Heroes magyar Guildbe
  • knightbali
    Nem tudna valaki valami jó screenshotot kűldeni
  • knightbali
    köcce
  • Roa
    Jah én még játszok.
  • Roa
    Nah nézzük...
    Nem lehet kiakasztani, folyton bővítik.
    Gyors fejlődés--> plvl.
    Party leader--> te csinálod a partyt, vagy az előző átadja.
    Party szint--> jár előnyökkel (pl csoportos támadások) de sok h felsoroljam.
    Így megfelel?
  • knightbali
    Vagy már senki sem játszik ezzel a játékkal?
  • knightbali
    Ja és még utólag egy kérdés.Hogy lehet party leadernek lenni?
  • knightbali
    27-es szint után már eléggé elkezdett a játékban belassúlni a fejlődés.Nem tudtok valami hatékony módszert a gyors fejlődésre?mert a party sem olyan hatékony.Ja igen és valaki meg tudná nekem mondani hogy a partyban mit jelent ha a partynak a szintje növekedik?az milyen extrákat ad a party résztvevőinek?
  • knightbali
    Nekem van egy 26os maágusom,egy 27-es assistom és most elkezdek egy mercet amit egészen knight-ig fel akarok fejleszteni és kiakasztani a gamet ha lehet olyat egyáltalán.
  • Roa
    Merc 31, assist 18, mage 21 :)
    Egyre jobban tetszik a gáme
  • dragster
    Mindenki Lawolfon nyomja? :/
    Nekem Airbaton van 36os Merchem,nem rég kezdtem újra. Ink néven vagyok,pm me ingame :)
  • cseszter
    A pk szigetről hogy lépek le lvl 15-ön?
  • kopaszrobert
    Hellószok.Nekem is nígyon bejön.Csak annyit fűzök hozzá hogy nagyon hasollít a Ragnarok Online 2-höz.
    Ma kezdtem a játékok és nem tudtam leszáni eddig róla:)