FlyFF - MMORPG
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát shift del, nekem túl törpapa, maradok GW, meg lehet knight online-t megnézem, lineagezni nincs kedvem.
irányítás nem jött be, meg feeling, ez van
irányítás nem jött be, meg feeling, ez van
akkor most jó?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
hmmm...ezt nem vágom, engem 1bõl felengedett...
hallod, írja bejelentkezéskor, hogy web accountom nincs bejelentkezve vagy mi, nem enged be, de próbálkozok
Igen, az alt-atbot nem szereti ez a játék, de elõnye, hogy baromi gyorsan betölt, így nem kár érte, kivéve ha épp partyba vagy.
Én eközben "gyorsan" léptem 1 szintet, még 2 kell, hogy kasztot választhassak...
Jó szórakozást!
Én eközben "gyorsan" léptem 1 szintet, még 2 kell, hogy kasztot választhassak...
Jó szórakozást!
mûködött, megpróbálok minnyá bejelentkezni, monnyuk egy alt-tab nak örültem volna menüben, mert nemtudok tûzfalamnak szólni, hogy engedjen ki, de majd megoldom 😉
hmm....én firefox-szal vok, és be tudok lépni...
a csel a következõ: amikor üres képernyõt kapsz, nyomj 1 back-et, és utána 1 refresht
a csel a következõ: amikor üres képernyõt kapsz, nyomj 1 back-et, és utána 1 refresht
FlyFFel nincs is semmi gond...az 1bõl muxik
Hát a dragon raja-val én jól megszívtam....1 GB download, kb. 2 GB install, és nem találtam meg a regisztrációt, és törölhettem le...
Nekem eddi zsír ingyen volt és ,ég nem találtam semmi fizetésre utaló jelet.
Gameogre-n pedig a free-k között van, és nem az open-beták között, ami sztem azt jelenti, h ingyé van!
Remélem így is fog maradni...
Gameogre-n pedig a free-k között van, és nem az open-beták között, ami sztem azt jelenti, h ingyé van!
Remélem így is fog maradni...
Ja! és meglepõ módon a maxius néven játszom, néha küldhettek 1-2 whispert...
én 3 napja tolom, és teccik
Free, mangás, 1 kicsit gyerekes, de poén, szal nem gáz, szerintem
alapvetõen a szokásos a helyzet: kkarigenrálás csak külsõre megy, classt 15ösön tudsz változtatni, és még magasabban megint
a szörnyeket gyakni kell 100rrel, és akkor szintet lépsz, ekkor kapsz 2 skill pontot, amit 4 alaptul között oszthacc el (str, sta, dex, és int)+ hp meg szokásosak növekednek
van tárgy upgrade, itt kártyákkal kell kombinálni a tárgyakat
skill rendszer: kasztonként változó, egymásra épülnek, vannak csak kombóban alkalmazhatók
repülni 20astól lehet
a játékosok között igazi szélsõségek vannak. van aki 1 kártyát 200Kért árult, és van aki csak úgy ad neked 100Kt, ha neki túl sok van (tök jó arc volt)
1 3 napos próbát megér! 😄
Free, mangás, 1 kicsit gyerekes, de poén, szal nem gáz, szerintem
alapvetõen a szokásos a helyzet: kkarigenrálás csak külsõre megy, classt 15ösön tudsz változtatni, és még magasabban megint
a szörnyeket gyakni kell 100rrel, és akkor szintet lépsz, ekkor kapsz 2 skill pontot, amit 4 alaptul között oszthacc el (str, sta, dex, és int)+ hp meg szokásosak növekednek
van tárgy upgrade, itt kártyákkal kell kombinálni a tárgyakat
skill rendszer: kasztonként változó, egymásra épülnek, vannak csak kombóban alkalmazhatók
repülni 20astól lehet
a játékosok között igazi szélsõségek vannak. van aki 1 kártyát 200Kért árult, és van aki csak úgy ad neked 100Kt, ha neki túl sok van (tök jó arc volt)
1 3 napos próbát megér! 😄
hi, írjatok még gémrõl bitte, meddig béta, ha béta, ingyenes, jó, nem jó, gyerekes, vicces, tökjó??? thx
valaki mondjon már róla valamit, mert érdekel, csak épp mást töltök!
sztem nagyon nemjo...ha már ilyesmivel szeretnétek játszani próbáljátok ki ezt ....mer ez nekem béta elöttinek tûnik meg a graf se jó annyira
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Addig is mondhatnál róla pár szót...
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Nah, én most töltöm le, és lecsekkolom. Kíváncsi vagyok milyen.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
http://english.flyff.com
Ragnarok szerû jópofa kis game. PVP és még pár dolog nem mûxik de alakul,aki szereti a stílust az jöjjön 😊
Akinek van karija az írja ide plz a nevét és a szintet.
Ragnarok szerû jópofa kis game. PVP és még pár dolog nem mûxik de alakul,aki szereti a stílust az jöjjön 😊
Akinek van karija az írja ide plz a nevét és a szintet.
← ElőzőOldal 3 / 3