130
Fly for fun
  • knightbali
    Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van hogy nagyon király kis játék.
    Egy 22-es mágusom van a Lawolfban nyomom és a nevem knightbali.
  • Roa
    már lvl 25-os a merc-em és van egy lvl 16-os assist-om is...
  • Andrejka
    most már megy

van egy level9-es emberem szupererős fejszével és fémpajzzsal
  • Andrejka
    és nálam se megy

akárhányszor regisztrálok minden accountomnál wrong ID van a játékban
  • Andrejka
    a haverom azt mondja hogy egy ideje nem lehet játszani

nem megy náluk
  • Roa
    Hola!
    Kb egy hete játszok. Sztem nagggggyon faja!
    A nevem FighterRoa, most egy lvl 18-as merc-el zúzom!
  • dragster
    Játszik vele valaki? Esetleg van magyar guild?
    Én wipe elött nyomtam,most kezdtem el újra és pozitív tapasztalataim vannak :)
  • ScarY MAN

Ez itt a world map...csak mert nem jatszik itt senki? vagy igen ?:D wáááá

Kicsit nagy de ez van :)
  • ScarY MAN
    Nemtudom :)
    Es siman tok jatszani :)
  • Cat 02 #41
    én se :(
  • Salty
    Ti tudtok connectelni? Mert én nem..
  • Cat 02 #39
    http://www.flyff.com.ph/

itt nem tom hogyan kell de a sima odlaon be tudok csak semmti nem tok csinánli :(
  • Cat 02 #38
    hogy kell regizni ???
  • ScarY MAN
    Nah elkezdtem jatszani..valaki mondja mar el mit kell csinalni...mar lvl 5 vaok vannak cuccaim de hogyan tovabb? lattam lehet veni leg deszkat meg seprut :D lol..nah aszal valaki vilagositson fel :)
  • maxius
    Hát, mostanában nem játszom vele, mert nincs normális ellenfél lvl 20-on, akiért sok XPt kapnék anélkül, hogy 1000 foodot betoljak és így 1 kicsit monoton.
    Az én karim neve Maxius, azért néha felmegyek gyepálni....
  • Bakutyin
    Ki játszik most ezzel???
    nemtudom, de nekem tetszik:D
    Szal ha valaki tolja akor írja be a nevét, én Horty néven játszom:D
  • maxius
    apropó itt 1 hír a hivatalos oldalról:
    Without further ado, we present you with the re-opening of the Flyff servers to the public. During its month and half hiatus, we have worked hard to update the game, along with bringing you a brand new website. I would like to thank all of our players and the Flyff community for waiting both eagerly and patiently for the grand re-opening.

To celebrate, we will be holding a Flyff To Fifty (50) contest! From the moment when the servers open, to Novermber 30th, all players who reach level 50 will qualify to win one of five (5) iPod Shuffles, and one lucky winner will win a PSP! (Subject to rules and eligibility).

So, what are you waiting for? Get Flyffing!

(azt hiszem mindenki érti, miről van szó, és én időben szóltam...)
  • maxius
    Azt hiszem örömódát kezdek zengeni, 1 hónap "servers down" után jön az új FlyFF!
    Még nem tudok róla sokat, a letöltés holnaptól indul
  • Borg87
    sziasztok
    tudna valaki pár képet feltölteni??
  • maxius
    ...kár, pedig nekem nagyon bejött...az irányítással tényleg gondok vannak, de nekem pont a feeling jött be igazán...talál a zene miatt is...
  • EmThor
    hát shift del, nekem túl törpapa, maradok GW, meg lehet knight online-t megnézem, lineagezni nincs kedvem.

irányítás nem jött be, meg feeling, ez van
  • maxius
    akkor most jó?
  • EmThor
    beírom jelszavam, you left your web account azt szevasz... beléptem neten, felengedett
  • maxius
    hmmm...ezt nem vágom, engem 1ből felengedett...
  • EmThor
    hallod, írja bejelentkezéskor, hogy web accountom nincs bejelentkezve vagy mi, nem enged be, de próbálkozok
  • maxius
    Igen, az alt-atbot nem szereti ez a játék, de előnye, hogy baromi gyorsan betölt, így nem kár érte, kivéve ha épp partyba vagy.
    Én eközben "gyorsan" léptem 1 szintet, még 2 kell, hogy kasztot választhassak...
    Jó szórakozást!
  • EmThor
    működött, megpróbálok minnyá bejelentkezni, monnyuk egy alt-tab nak örültem volna menüben, mert nemtudok tűzfalamnak szólni, hogy engedjen ki, de majd megoldom ;)
  • EmThor
    thx
  • maxius
    hmm....én firefox-szal vok, és be tudok lépni...
    a csel a következő: amikor üres képernyőt kapsz, nyomj 1 back-et, és utána 1 refresht
  • EmThor
    ja csak nemtok belépni főoldalon jelszavammal, hülye mozilla hibája!! :( na megoldom
  • maxius
    FlyFFel nincs is semmi gond...az 1ből muxik
  • EmThor
    official oldalról szedem, passz
  • maxius
    Hát a dragon raja-val én jól megszívtam....1 GB download, kb. 2 GB install, és nem találtam meg a regisztrációt, és törölhettem le...
  • EmThor
    reméljük, közel fél gigás telepítő minnyá leér aztán kriét ákount :D
  • maxius
    Nekem eddi zsír ingyen volt és ,ég nem találtam semmi fizetésre utaló jelet.
    Gameogre-n pedig a free-k között van, és nem az open-beták között, ami sztem azt jelenti, h ingyé van!
    Remélem így is fog maradni...
  • EmThor
    lehúzom telepítőt... teljesen ingyenes? vagy egy darabig?? ez még béta? thx
  • maxius
    Ja! és meglepő módon a maxius néven játszom, néha küldhettek 1-2 whispert...
  • EmThor
  • maxius
    én 3 napja tolom, és teccik
    Free, mangás, 1 kicsit gyerekes, de poén, szal nem gáz, szerintem
    alapvetően a szokásos a helyzet: kkarigenrálás csak külsőre megy, classt 15ösön tudsz változtatni, és még magasabban megint
    a szörnyeket gyakni kell 100rrel, és akkor szintet lépsz, ekkor kapsz 2 skill pontot, amit 4 alaptul között oszthacc el (str, sta, dex, és int)+ hp meg szokásosak növekednek
    van tárgy upgrade, itt kártyákkal kell kombinálni a tárgyakat
    skill rendszer: kasztonként változó, egymásra épülnek, vannak csak kombóban alkalmazhatók
    repülni 20astól lehet
    a játékosok között igazi szélsőségek vannak. van aki 1 kártyát 200Kért árult, és van aki csak úgy ad neked 100Kt, ha neki túl sok van (tök jó arc volt)
    1 3 napos próbát megér! :D
  • EmThor
    hi, írjatok még gémről bitte, meddig béta, ha béta, ingyenes, jó, nem jó, gyerekes, vicces, tökjó??? thx