FlyFF - MMORPG

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hát shift del, nekem túl törpapa, maradok GW, meg lehet knight online-t megnézem, lineagezni nincs kedvem.

irányítás nem jött be, meg feeling, ez van

akkor most jó?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

EmThor
beírom jelszavam, you left your web account azt szevasz... beléptem neten, felengedett

hmmm...ezt nem vágom, engem 1bõl felengedett...

EmThor
hallod, írja bejelentkezéskor, hogy web accountom nincs bejelentkezve vagy mi, nem enged be, de próbálkozok

Igen, az alt-atbot nem szereti ez a játék, de elõnye, hogy baromi gyorsan betölt, így nem kár érte, kivéve ha épp partyba vagy.
Én eközben "gyorsan" léptem 1 szintet, még 2 kell, hogy kasztot választhassak...
Jó szórakozást!

EmThor
mûködött, megpróbálok minnyá bejelentkezni, monnyuk egy alt-tab nak örültem volna menüben, mert nemtudok tûzfalamnak szólni, hogy engedjen ki, de majd megoldom 😉

EmThor
thx<#worship>

hmm....én firefox-szal vok, és be tudok lépni...
a csel a következõ: amikor üres képernyõt kapsz, nyomj 1 back-et, és utána 1 refresht

EmThor
ja csak nemtok belépni fõoldalon jelszavammal, hülye mozilla hibája!! 😞 na megoldom

FlyFFel nincs is semmi gond...az 1bõl muxik

EmThor
official oldalról szedem, passz

Hát a dragon raja-val én jól megszívtam....1 GB download, kb. 2 GB install, és nem találtam meg a regisztrációt, és törölhettem le...

EmThor
reméljük, közel fél gigás telepítõ minnyá leér aztán kriét ákount 😄

Nekem eddi zsír ingyen volt és ,ég nem találtam semmi fizetésre utaló jelet.
Gameogre-n pedig a free-k között van, és nem az open-beták között, ami sztem azt jelenti, h ingyé van!
Remélem így is fog maradni...

EmThor
lehúzom telepítõt... teljesen ingyenes? vagy egy darabig?? ez még béta? thx

Ja! és meglepõ módon a maxius néven játszom, néha küldhettek 1-2 whispert...

EmThor
<#eljen><#worship>

én 3 napja tolom, és teccik
Free, mangás, 1 kicsit gyerekes, de poén, szal nem gáz, szerintem
alapvetõen a szokásos a helyzet: kkarigenrálás csak külsõre megy, classt 15ösön tudsz változtatni, és még magasabban megint
a szörnyeket gyakni kell 100rrel, és akkor szintet lépsz, ekkor kapsz 2 skill pontot, amit 4 alaptul között oszthacc el (str, sta, dex, és int)+ hp meg szokásosak növekednek
van tárgy upgrade, itt kártyákkal kell kombinálni a tárgyakat
skill rendszer: kasztonként változó, egymásra épülnek, vannak csak kombóban alkalmazhatók
repülni 20astól lehet
a játékosok között igazi szélsõségek vannak. van aki 1 kártyát 200Kért árult, és van aki csak úgy ad neked 100Kt, ha neki túl sok van (tök jó arc volt)
1 3 napos próbát megér! 😄

EmThor
hi, írjatok még gémrõl bitte, meddig béta, ha béta, ingyenes, jó, nem jó, gyerekes, vicces, tökjó??? thx

tigeroo
ááh tök ciki a stuff(N)
valaki mondjon már róla valamit, mert érdekel, csak épp mást töltök!

Lacc
Én azért leszedem. Valami képet azért tolhatnátok, az oldalán se nagyon találtam.
Gnome
sztem nagyon nemjo...ha már ilyesmivel szeretnétek játszani próbáljátok ki ezt ....mer ez nekem béta elöttinek tûnik meg a graf se jó annyira

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nightsucker
hi ingyenes vagy fizetös

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

tigeroo
nick : tigeroo.
töltöm😊
Addig is mondhatnál róla pár szót...

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Nah, én most töltöm le, és lecsekkolom. Kíváncsi vagyok milyen.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Esrohnoil
Képeket plz!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

http://english.flyff.com
Ragnarok szerû jópofa kis game. PVP és még pár dolog nem mûxik de alakul,aki szereti a stílust az jöjjön 😊
Akinek van karija az írja ide plz a nevét és a szintet.
← ElőzőOldal 3 / 3