Evil Dead Regeneration
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a patchet ami ki kellett volna javítsa a hibát, de úgyse jött helyre a játék.
Qwerty4
Remélem még valaki emlékszik a játékra!
Én most instaláltam fel, de bajom van.
Írja, hogy left click, right clicket nyomjam még az elején.De nem reagál a parancsokra.Mi lehet a baja?Még a menübe se tudok kijutni, semmire nem reagál.
<#help>#help>
Qwerty4
Varázsolni nem tudok, elfelejti a szöveg végét.
Hogy kell?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hasonló játékok?
PSN ID.: Beegabor
http://www.myspace.com/icemanmckillah
Eddig baromira tetszik, frankó feszültséglevezetõ :)
Eddig igazán nehéznek sem tûnt. (Az elsõ fõ boss után vagyok)
\"Majdnem párom lett!\"
Szerintem nagyon jó játék, egyetlen bajom van vele, hogy szerintem dög nehéz egyes részeken -.-"
Mire gondolok..? Az eleje felé van egy nagy csúnya kurva, az elsõ portált õrzi.
Ahhoz képest, hogy az elsõ komolyabb ellen, baromi idegesítõ...
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
\"Majdnem párom lett!\"
Skacok melyik a jobb? A DVD, vagy a CD version? Olvastam a DVD verzióval sokaknak gondjuk volt, akkor inkább a cd-ssel probálkozzam?
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Valaki aki végigvittem kérem irja le mi használ a fõellenség ellen!!
Next PC upgrade: 2022
Van egy nagy szörny ugy jön elõ hogy aki velem van kiscsávó megbütyköli az ajtót.
Csakhát semmit nem érek itt , mivel a fejére kell rugni a társamat de van közben 3-4 denevér amik kinyirnak :(
Kb 40x kezdtem bele és sikertelenül.
Innen sokvan még a végéig.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
ha valakinek van ehez a játékhoz crackje (se deamon tools 4.0, se alcohol, se a mini image nem viszi) nagyon megköszönném ha elküldené nekem mailben vagy msn-en: [email protected]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
mondjuk így nemtom hogy mellik gomb, mert én gamepaddel nyomom, de ezt kell tuti csinálni
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
nagyon tetszik, most jó volt, leszedtem újból és gamepaddel nyomom :D
az eleje kicsit félelmetes, az hogy abban a börtönben vagy miben kell menned, de amikor megjött az a kis törpezombi, Sam a neve asszem, akkor onnantól kezdve (legalábbis idáig) full poén :DD
most ott tartok, hogy azt a nagy állatot kellett meglovagolni a temetõvel a Sammel, és az Ash-sel pedig addig vágni :)
sztem jó game, szvsz nem alsó kategóriás, nekem bejön, pedig én rohadtul gyorsan meg tudok unni akármilyen game-et, de ezt valahogy nem sikerült :D
tök jó azzal a láncfûrésszel szapulni a szörnyikék ellen :D
amúgy lenne egy kérdésem, hogy milyen hosszú ez a játék? <#smile>#smile><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy még mindig nem tudtok semmit arra a problémára, hogy nem tudok mozogni a csávóval?
amúgy még mindig nem tudtok semmit arra a problémára, hogy nem tudok mozogni a csávóval?
Evil Dead: Regeneration
version: v.1.0 DVD English
protection: SecuROM v.7
type of fixes: mini-image
how to run:
1. install the game
2. mount Evil.Dead.Regeneration.(mini.image).mds in Deamon Tools v.4.00 or newest
3. play the game!