McLaren F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Annyit amúgy hozzáfûznék, hogy érdemes megnézni ha nem is az egészet de az idõmérõt mert tanulságos! Nálunk itthon rohadt nagy vitát okozott köztem és faterom között mert faterom váltig álította hogy hami egy faszkalap én meg váltig álítottam hogy nem biztos hogy õ volt a hibás illetve ha saras is volt akkor is nem csak õ!
//család is lemaradt az idõmérõrõl//
Aztán amikor a futam elött viszajátszogatták akkor egyértelmû volt hogy ron illetve a csapatban alonso mûszaki mitom én mije utasítást adott hogy várjon 15másodpercet a boxban és ha lejár az idõ akkor induljon el, közben az az ember aki a tárcsával jelez a pilótának hogy mennyi van még hátra a boxkiálásból már rég felemelte a tárcsát intett neki 1x eltelt 5 másodperc és intett neki még egyszer de akkor a második integetésnél (egyértelmûen maga felé hogy induljon el alonso) akkor már folyamatosan integetett hogy felfogja alonso hogy indulnia kéne!
Ez miatt hamilton 2 másodpercel csúszott le arról hogy számítson az utolsó gyors köre!
Bûntetés bõvebben: Végyül úgy döntött a FIA hogy alonsó szándékosan akadájozta hamiltont igy az elsõ helyrõl visszasorolták a 6. helyre illetve közvetlenül a futam elött 1-2 órával jött a papír a mekihez hogy továbbá azt a büntetást kapják hogy akár hány pontot szerez a két fiu eggyüt a konstruktõri világbajnokságban most nem kapõnak pontot (15 pontot jelent ez most), de a meki felebbezett!
Ami még a bûntetéshez tartozott hogy nem csak pontot nem kaptak de trófeát se (ham lett az elsõ tehát járt volna a mekihez) de nem mehetett fel a csapatól senki és nem vehette át!
Ha a fellebezésnek helytadnak akkor a fia odaadja a trófeát és a 15 pontot a mekinek (én a szeme közé köpnék a FIA vezetõségnek és megmondanám hogy nem voltak korektetk ha a versenyzõ hibázik és bûntetik akkor csak õt böntessék és ne mellete még a csapatot is és basszák meg azt a 15 pontot mert ha még 2 versenyen nem szerez pontot a meki akkor sem elõzik meg a pontversenyben csak utolérik õket :D)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Most alfonzon lett volna a sor, de hami felrúgta a megállapodást, ezért alfonz és csapata feltartották, hogy utána hami már ne érjen körbe az idõmérõ ideje alatt.
Alfonzot ezért hátrasorolták.
Szubjektíven: nem kellett volna lealacsonyodni és meg kellett volna elégedni egy esetleges második pozícióval a startnál.
Így most van egy sunyi, meg egy forrófejû pilóta a mekinél, de mindenesetre rosszban vannak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
/ Olaszországban nyaralt, semmit sem látott hallott /
Persze kultúráltan ha lehet fika és anyázás nélkül, csak a tényeket.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem engedte be Hamiltont a boxba.
Micsoda 1 mocsok.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Valszeg mindegyik csinálja, csak némelyikrõl ki is derül.
Remelem most jol rahuzzak a MC"Lie"renre a vizes lepedot, ahogy megerdemlik ezutan az iparikemkedes utan. ;P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Honnan tudod?
Engem nem az érdekelne, amit cirkuszként elénk dobnak.
ad2 - kötelezhetik a FIA-t újratárgyalásra
ad3 - eljárást indíthatnak a FIA ellen
a FIA döntésébe nem szólhatnak bele, de ha nem korrekt, akkor az egész szövetséget elmeszelhetik...
http://gaborszantai.co.uk/
Mit kaphatott a Ferrari cserébe?
2007-et? 2008-at?
Felkerült az i-re a pont.
Gondoljatok bele, ha nálatok lenne több 100 oldal titkos anyag akkor a sarki fénymásoló boltba menétek másoltatni az egészet? Ráadásul angliában ahol az utolsó segghülyének is feltünnének a ferraris papírok. Baromság... :)
Kizárás meg egyértelmû hogy nem lesz, nem hülye az Ecclestone hogy a két élcsapat kizárása esetén az áldását adná rá. Nem akar õ a saját üzletének ártani!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
De ha tudomásomra jut , hogy egy emberem sok millo dolláros ipari kémkedésben sárok, ami mellesleg nagyon sokat lendíthet a csapatomon is, akkor ha nem akarok balhét és nem akarok örök életemre becstelen lenni a többiek szemében, abban a percben kirúgom, feljelentem , felhívom Börnit vagy az atyaúristent , hogy itt hatalmas disznóság van ...
Õk ezt nem tették meg, ez tény, ezt nem kell bízonyítani, õk is bevalották , igaz csak akkor mikor már a nyakukon volt a hurok, elõtte õk nem tudtak semmit, ott sem voltak :)))
Ez dolog miatt a polgári perben hatalmas fenékberúgásra számíthatnak, és akkor elõ áll egy érdekes helyzet: a FIA szerint semmiben nem marasztolhatók el, a bíroság meg bünpártolásért, meg még gondolom több vádban bûnösnek mondja ki öket .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak dühitõ , hogy ilyen dolgok megtörténhetnek ....
Mit vallott? mit vallottak? mi volt a 30 kérdés? 1átalán mi a francól tudnok mi? semmirõl.
Akkor beszélhetnénk egyéni akciókrol, ha rögtön jelentik a az ügyet, de persze hogy hallgattak ... Az ember meg vall eskü alatt, de ez senkit nem érdekel ...Ha mindjárt az elején elzárkóznak az egész elõl, akkor a csapat kimarad belõle, így , hogy falaztak neki, eltitkolták, mitöbb alkamazásukban marad, elég röhelyes egyéni akciokról hazudozni !
Én nem szurkolok senkinek, felõlem az nyer aki akar amíg jók a futamok, de ez a nyílvánvaló simlizés a FIA-tol, Meki-tõl , ez undorító !
Még mindig azt mondom, egy ilyen tudású és multu csapat akik simán képesek önerõbõl nyerni minek másznának bele ilyenbe? hülyeség, biztosan tudták hogy 1szer kifog derülni hiszen akik megszerezték nem a Ferrarinaál akartak dolgozni, de még a McLarennél sem.
A birtoklás ami a személyera vonatkozik távol áll a felhasználástól, nem is kéne a ketõtt keverni mert az utóbbi nem bizonyított, addig meg vagy igen vagy nem, de egyik sem!
Nem tenne jót az F1nek hogy ha a McLaren parkoló pályára kerülne, mert kivel versenyezne a Ferrari? senkivel, persze ezt akarják meg is tesznek mindent, mert a többiektõl mérföldekre járnak és ha a Mekit sikerül besárazni akkor zsebükben vannak a vb címek.
Ja undorító dolog az egész, de ameddig nem bizonyítják addig vagy igen vagy nem, a tényleges érintettek akik loptak és fel AKARTAK használni meg lesznek büntetve hiszen ez tõlük indult.
Tehát innentöl a FIA nem bûnteti a kémekedést? :))))
Ez egy csapat, ha a takaritó nõ vét az FIA szabályok ellen a csapat vét, ha a szakács akkor is a csapat ....Ez életem legnevetségesebb kamudumája , hogy ez egy ember volt csak, nem mi ! :))))))
Gyanítom , hogy lesz ennek még folytatása, azt meg csak a naivak hiszik ,hogy nem használtak fel semmit :))))Az elsõ perctöl tudták, hogy soha nem bizonyítja senki.....
Nem is vártam azt, hogy bünti lesz a felhasználás miatt , mert mint mondtam, azt senki nem húzza rájuk..De hogy semmi nem lett az ügybõl az enyhén nevetséges! Remélem a sponzorok sorban kiszállnak, mert az biztos ha semmi büntetést nem kapnak a Ferrari és a többi csapat is a Mekkelek ellen fog lobbizni, mindenhol a becstelenségüket fogják hangoztatni ...
Nem ugy kell kezelni a dolgot hogy a McLaren a Ferraritól lopott anyagokat, mert itt egyéni akció(k) voltak, aztán persze bele lett kavarva hogy ha már valaki ellopta akkor biztosan a mérnökön kis tea mellett átnyálazták az egészet és tök természtes módon felhasználták.
Az hogy tudtak róla egy dolog, sokan sok mindent tudnak mégsem köpik be a másikat, mert 1, nem hiányzik nekik a balhé 2, õket is belekeverhetik.
Azt hogy a motorhomot összeszerelõ segédmunkás tudott e róla vagy az egyik kereket cserélõ emberke lényegtelen nemde?
Az autóba nem használtak fel, bár aki ezt egy percig is elhitte..., a többirõl meg kitjda, azt se tudja senki hogy mik voltak leirva, csak találgatások vannak, azt meg hogy valaki valamit elolvas és mit kezd vele már annyira nehezen bizonyítható hogy semennyire.
Ha azzal van a gond hogy tudtak róla és nem szótak akkor el lehet ítélni õket, ha arról van szó hogy biztosan felhasználták vagyis valamit tettek vele akkor abból csak annyit lehet leszûrni hogy bizonyítsad be, mert azt mondja õk nem tettek ilyet a másik azt mondja igen, a vizsgálat azt mondja nem, de lényeg hogy a többség szerint igen. Ez az amit nem tud senki, és mivan ha nem? akkor mivan ha igazat mondanak?
De azt elmagyarázhatná nekem valamelyik döntéshozó, mikortól számít úgy, hogy nem csak egy ember tudott a papírokról hanem a csapat is :)))))Vagy csak akkor bûnös a csapat ha egytõl egyik mindeki tud róla? Vagy csak ha a csapatfõnök ? Vagy ha több mint a dolgozók 50 %-a???
Vagy hogyan mérik ezt , egy ember a csapat alkamazásában bûnöz, de a felelõsség alól maga acsapat mentesül ? :)))))
Vicc....Most így nagyon elment a kedvem az F1-tõl, ezek miatt a mocskok miatt :(((((
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) rendkívüli ülését követõen nem szabott ki büntetést a McLaren-Mercedes istállóra, noha a csapat megsértette a Nemzetközi Sportszabályzat 151.c cikkelyét.
Míg a Ferrari igazságtalannak tartja a döntést, addig a wokingi gárda érthetõen elégedett, mivel szerintük a szövetség "kiegyensúlyozott és tisztességes" döntést hozott.
"A FIA Motorsport Világtanács mai párizsi ülésén a McLaren véleménye szerint nagyon kiegyensúlyozott és tisztességes döntést hozott" - áll a csapat közleményében.
"A csapat tudomásul veszi, hogy a szövetségnek nem volt más választása, mint elfogdni, hogy csupán technikai jellegû szabályszegés, hogy a csapat tudta nélkül egy bizonyos személy információkat birtokolt otthonában. A McLaren-Mercedes boldog, hogy a FIA Motorsport Világtanács megállapította, hogy az információkat nem használták fel és eszerint nem róttak ki szankciókat a csapatra. A McLaren várja, hogy folytassa a világbajnoki küzdelmet az egyéni-és konstruktõri bajnokságban, ami nagyon izgalmas az idei esztendõben."
A wokingi istálló csapatfõnöke, Ron Dennis is elégedettségét fejezte ki és ígéretett tett arra, hogy a csapat minden erejével a bajnoki címek megnyerésére fog összpontosítani.
"Semmi kétség, az elmúlt 24 nap nagy kihívás volt számunkra és nagyra értékeljük a támogatást, amit a szponzorainktól és a nyilvánosságtól kaptunk" - mondta Dennis.
"A csapat ezenkívül szeretne továbbra is elkötelezett lenni a becsületesség és hitelesség iránt és hangsúlyozza, hogy mindvégig korrekt módon jártak el. Szeretnénk megnyerni a világbajnokságot."
A döntéssel kapcsolatban megszólalt az istálló két versenyzõje, Fernando Alonso és Lewis Hamilton is.
"Bár csupán néhány hónapja vagyok a csapat tagja, átérzem, milyen fontos ez az ítélet a csapat számára. Bizakodóan tekintek a szezon második felére és küzdeni fogok mindkét bajnoki címért" - mondta Alonso.
A csapat újonc versenyzõje, Lewis Hamilton hozzátette: "Noha még csak az elsõ szezonomat töltöm a Formula-1-ben, sikerült megismernem a csapatom elkötelezettségét. Meg vagyok elégedve a döntéssel, és borzasztóan várom, hogy folytatódjon a szezon".
Most elõzött, aztán viccelt és balhézott is.
Olyan volt egy pillanatra, mint régen, amikor nem droidok, hanem emberek vezették a verdákat.
Olyankor én sem olvasok vissza.
F-1 topik: 18.000 új hozzászólás van benne de nem vagyok hajlandó bemenni mert csak az anyázás megy sajna és nem képesek megférni egymás mellet a drukkerek!
Majd beszartam a röhögéstõl, amikor odahívta az operatõrt és megmutatta, hogy hát ejnye no:)
Valszeg csak átmenetileg volt, amíg a kisgyerekek hozzászólásait gyomlálta valaki.
Kimit meg egyre jobban kezdem meggyülölni amiért menekült a ferrarihoz mert nem ment annyira a merci cseberbõl vödörbe most a ferraria döglik meg!
Hamilton-Alonso páros Ron egyik legjobb döntése volt, mind a ketten tudnak elõzni ha kell, és tudnak mindent ami a gyõzelemhez kell, 1szerûen zsenki, agresszívak, pontosak.
Feljöhet a Ferrari, meg is nyerheti a vb-t, de idén legalább vannak gyõzelmek, nem csak esés-kelés.
Meglehetne az 1-2. hely.
Fernando Alonso: "A gyõzelmi esélyem az elsõ kanyarban történtekkel szállt el. Jól jöttem el a rajttól, és be tudtam fogni Felipét, és bár az elsõ kanyarban már félig elõtte voltam, összeértünk. Ki kellett mennem a fûre, hogy elkerüljem a balesetet. Mindketten nagyon szerencsések vagyunk, hogy be tudtuk fejezni a versenyt. Az ütközés következtében a második kanyarban már a negyedik voltam. Az ütközéssel szerzett sérülés tönkretette az autóm egyensúlyát az egész versenyre. A második szakaszban további hátrányt gyûjtöttem összem mivel a gumik nem mûködtek megfelelõen, de azt gondolom, hogy akkor is ugyanez lett volna az eredmény, ha a puha gumikat választjuk.