McLaren F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sõt Kimi megrágta a hátsó szárnyat és a felfüggesztést, hogy eltörjön - igaz a hülye Ron azt mondta, hogy anyag és gyártási hiba, pedig ráfoghatta volna a finn vezetés stílusára...
Räikkönen, TE OSTOBA SZAMÁR, NE AKARJ MÁR NYERNI!
http://gaborszantai.co.uk/
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Így kisebb igénybevétel mellett a kocsi kibírja.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
"Az elsõ bokszkiállás után világos volt számunkra, hogy Kimi autójában hét körrel többre elegendõ üzemanyag van, mint Alonsóéban. De amikor bejött a biztonsági autó Webber leállása miatt, akkor elvesztettük ezt az elõnyünket. Amíg a safety car mögött köröztek, a hûtés nem volt elegendõ, és a nagy hõség miatt az egyik kábelköteg lángra lobbant, ez pedig Kimi versenyének végét jelentette. Mindenestre nagyon versenyképesek voltunk, a célunk most az, hogy ezt a formánkat átmentsük a következõ versenyre is."
Norbert Haug, a Mercedes motorsport igazgatója is megszólalt: "Egész hétvégén nagyon gyorsak voltunk és jó taktikát sikerült kidolgoznunk a versenyre, úgyhogy a gyõzelem sem volt elérhetetlen számunkra. Nagyon sajnálom, hogy Kimi nem tudta befejezni a versenyt. Juan-Pablo kiegyensúlyozottan teljesített, ennek az eredménye lett a második helyezése. Fejlõdtünk, ez kétségtelen, már nagyon várjuk Silverstone-t, ahol szeretnénk folytatni ezt a tendenciát."
Ha elég gyors, nem bírja végig.
Kár, mert kicsit drukkoltam a srácnak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A McLaren-Mercedes versenyzõje, Juan-Pablo Montoya a második helyen ért célba a Monacói Nagydíjon, megmentve ezzel a csapat becsületét. Kimi Räikkönen autója ismét túlmelegedett, így a második pozícióból feladni kényszerült a küzdelmet.
Juan-Pablo Montoya: "Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, a kemény munka meghozta gyümölcsét. Monacóban - mint mindig - most is meg kellett küzdeni a forgalommal, és sok idõt veszítettem Fernando mögött. Emiatt nem tudtam vele felvenni késõbb sem a versenyt. Ma még nyerhettünk is volna. Monacóban semmit sem lehet elõre megjósolni, a legjobb idõben a legjobb helyen kell lenni. De még keményebben kell dolgoznunk, hogy elõrelépéseket tegyünk. Még hosszú út áll elõttünk, de már nagyon várom a Brit Nagydíjat."
Kimi Räikkönen: "Ez nem az én napom volt. A stratégiánknak köszönhetõen átvehettük volna a vezetést a boxutcában, de a biztonsági autó mindent elrontott. Volt egy kisebb tûz, amelyet ismét túlmelegedés okozott. Ez a versenyem végét jelentette. EZ nagy csalódás számomra és a csapat számára is. Különösen nehéz, ha tudod, hogy jól szerepelhettél volna. Ma egy versenyképes autó állt a rendelkezésemre. A célunk az, hogy Silverstoneban jól szerepeljünk."
A McLaren-Mercedes versenyzõje, Kimi Räikkönen az ötvenegyedik körben feladni kényszerült a Monacói Nagydíjat. Az autó ismét lángra lobbant.
"Egyelõre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet Kimi autójában. Elképzelhetõ, hogy azonos probléma merült fel, mint csütörtökön. Akkor a kipufogó melegedett fel, és az gyújtotta be a kábeleket. Mivel még nem kaptuk vissza az autót, nem tudok semmi konkrét magyarázatot adni." – jelentette ki Norbert Haug, aki biztos benne, hogy a finn pilóta a gyõzelemért is harcba szállhatott volna.
vagy akkor lopjanak öteletet a Super Aguritól, nekik lassú indulásnál sem gyullad ki😊
Kimi Räikkönen dühös, mivel a sportbírók lassan reagáltak, amikor McLarenjén kisebb tûz keletkezett a Monacói Nagydíj csütörtöki délelõtti szabadedzésén. "A motor közelében ütött ki a tûz, de miután megálltam, a pályabírók nem igazán akartak csinálni semmit" - panaszkodott a finn. - "Ezért sokkal súlyosabbá vált a probléma, mert néhány kábel és hidraulikai berendezés is elégett, és emiatt tovább tartott a javítás, mint kellett volna." A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis elárulta, hogy a lángok azért csaptak fel, mert Räikkönen a rajt gyakorlása közben túl sokáig maradt álló helyzetben. "Kimi autója magától gyulladt ki, ami némi plusz munkát adott nekünk" - mondta. - "Csak a rajtot akartuk gyakorolni, és õ kissé lassan indult el, ettõl pedig minden túlmelegedett." Mivel a tûz nem tett kárt a McLaren motorjában, Räikkönen megúszta a cserét és az azzal járó, tíz rajthelyes büntetést. Csütörtökön egyébként nem õ volt az egyetlen, akinek az autója a rajt gyakorlása közben lángra kapott, ugyanis hasonlóan járt a Williams két versenyzõje is, bár õk vissza tudtak térni a boxba.
legjobban az kérdés tetszik, hogy mi a különbség a finnek és a skótok között! 😄
The only speedometer is in your head.
Totti! Remélem tetszeni fog a cikk. tudom hogy nagyon nem aktuális, de azért nosztalgiának nem utolsó, és a méretét egy kicsit felnagyítottam, hogy el lehessen olvasni. sorry ha túl nagy lenne.
szóval ime a cikk:
Kimi Räikkönen: "Az elsõ szabadedzés nagyon izgalmas volt számomra. Csak egy perc volt hátra, amikor kimentem egy felvezetõ körre és a rajtpróbára. Egy kisebb tûz keletkezett, amely károkat is okozott, kicsit többet is a kelleténél – mivel a tûzoltó ember kicsit késlekedett, magam vettem kézbe a tûzoltó készüléket. A csapat nagyszerû munkát végzett. Sikerült megjavítani az autómat, így a második edzés második felében kimehettem a pályára. Nagyon elégedett vagyok az eddigiekkel, versenyképesnek látszunk. De még sok munka vár a csapatra."
Monty az új fejlesztésû szrányal...
A Monacói szabadedzés végén Kimi Raikkönen autója az alagutat elhagyva elkezdett füstöt eregetni, majd meg is állt. A finn versenyzõ kipattant az autójából, és tûzoltó-készüléket ragadott, hogy megelõzze az esetleges nagyobb bajt.
Habár az eset nagyon komolynak tûnt, amit magától értetõdõen motorcsere, és 10 helyes rajtbüntetés követett volna, ám kiderült, hogy csak a hõpajzs okozta a problémát.
„Úgy tûnik, hogy nem kell a motorhoz nyúlnunk, mindössze pár kábelt kell kicserélnünk” –mondta a csapat szóvivõje.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mekorra volt ez a mozdulat...
szegény srác, azért már sajnáltam közben😞
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ááá azt a részt pont nem láttam
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Toyota is egy aerodinamikai csúcs, nemde?😊