S.T.A.L.K.E.R. megjelenési dátum mizéria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
és a grafika, iszonyat nagy, még igy dX8-al is... és a gépemen csodásan elfutott... (1,6AMD - 512SD - radeon 9550
Igen, igen IGEEEEEEEEEEEN!!! 😄😄 2006 nyarára tervezik, kb, most vannak olyan 20% körül a játéknak.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Repatarurgyán
nocomment
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha érdekel hogy miért rpg a STALKER akkor legyél önálló és olvass, ha meg nem érdekel akkor gondolom megérted hogy a továbbiakban engem miért nem érdekel hogy te mit hiszel errõl a játékról 😊
#52-re konkrét linket kérnék
#52-re az lett a benyomásom, hogy sima FPS jó fizikával meg agyondícsért AI-val, de egy szót sem találtam, arról ami RPG-re utalna😛
Sztem naggyon jól megcsinálta az oldalt hihetetlen fílingje van.<#worship>#worship>
Báár részemröl Unreal Tournament 2007 yeeeeeeeee <#worship>#worship><#worship>#worship> ezaz egy játék amiben soha nem lehet csalódni. tuti befutó lessz és veri az összes eddigi fps gémet! bár remélem 2007 elött jön ki. <#gun>#gun><#beka2>#beka2>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Csak hát akkor még úgy volt, hogy hamarosan kijön, akkor pedig hatalmas szenzáció lett volna(még most is az lenne). De ez az állandó határídõtologatás, és bizonytalanság engem eléggé kiábrándított(nemtom ki hogy van vele)<#nemtudom>#nemtudom>.
Szóval sztem mire kijön, már nem lesz akkora szám, mint várjá(to)k.
Ez a legjobb:
"MEg az NPC-k ugye a nem játékos által irányított halálután bizonyos idõnként respawnoló "élõlények"."
<#falbav>#falbav>
LEhet beszélni más karakterekkel akiktõl a külédetéseket kapod, így több végigjátszás (vagy mégsem) lehtséges. Nos a több végigjátsszás, azért nem korlátozódhat csak az RPG-kre. Ennyi erõvel a JK Jedi Academy is RPG, mert ott szinteket lépve sajátíthatod el az erõhasználatot és te döntheted el, hogy a jó, avgy a sötét erõ tulajdonságait akarod fejleszteni, így két befejezés is leehtséges. MEg az NPC-k ugye a nem játékos által irányított halálután bizonyos idõnként respawnoló "élõlények". Nah ebbe nemigazán tudok belekötni, ilyet nemnagyon látni manapság csak RPG-kbe. De számomra akkor lenne egy igazi RPG, ha lennének benne skillek (lockpick, robbanószer-számítógéphasználat, jármûvezetés stb.) és szörnyeket írtva szintet lépnél, de egy ilyen modern FPS lévén nemnagyon lehet megoldani, hogy level 10-esként a kispisztoly 20-at, míg 3-asként csak 5-t sebezzen. Továbbá nem követelmény egy RPG-nél de azért jó lenne ha a kinézetünket magunk kreálhatnánk meg, és általunk válaszott páncélokkal tarkíthatnánk kinézetünket.
A STALKER FPS lesz néhány RPG vonással bye
De.
A STALKER-ben lesznek igazi(!) küldetések, NPC-k, a tetteid befolyásolják a világot körülötted stb. tehát a STALKER EGY RPG.
Az egyetlen amibe az "szerepjátékosok" beleköthetnek hogy tudni kell majd benne célozni és nem egy láthatatlan dobókocka fogja eldönteni hogy az ember eltalál-e vmit de ez igaz volt a Deusra és a Morrora is és csak a komlett elszáltak mondják hogy azok nem rpg-k.
Bár csak akkor tudok korrekt véleményel szolgálni ha kezem közé kapom a gamet 😊
Mire kijön, ezekkel a képességekkel sehol nem lesz. Még pár éve "ütöttek" nagyon a képek, de ez jövõ tavaszra kb. olyan szinten lesz, mint a Jedi Knight 3. Academy a megjelenéskor. Az is csak a Quake engine-t nyúzta le sokadszorra. <#levele>#levele>
Még ha most megjelenne, lenne esélye, de a karácsonyi dömping után.... semmi. <#boxer>#boxer>
már a felénél tartok nem tudja valaki hogy a Warnert nevû pályánál hogy kell tovább lépni
Ez az agyba-fõbe lövöldözõs szar neked rpg? nah na nevettess már...
Ha 120 skill meg kismillió képesség lenne benne, akkor lineáris dúmszar maradna.
Kicsit tulmarketingoztak mar magukat, uncsi.
Szerintem elobb csinaljak meg a munka garmadat, majd johet a reklam. Nalam 2 etalon van, Far Cry, Riddick, ezek verprofi produktumok, nemcsak a jatekot illetoen, hanem a promociot illetoen is, nem csusztattak oket eveken at. Grrr.
ez pedig FPS-RPG keverék lesz, ahogy jobban utnanéztem, de most exp-t fogunk kapni minden egyes szörny után, amit sebzés, futás, ugrás közt leht majd elosztani áhh kérem...
ha ez igaz akkor tényleg nem érdemes a FEAR-ral említeni, mert az verni fogja
np
úgy be volt sózva mindenki
"Atyavilág Stalker, az kell, az király"
"Stalker után nem lesz élet"
"Dúm-Unríl-Kvék erõ, ez az überkirály"
Aztán baszott rá kijönni
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Már van egy DX 9-es movie is, nézd meg itt.
egy idõben vártam ezt a játékot, az utóbbi idõben viszont teljesen érdektelenné váltam iránta, mert elegem lett a kamuruszki-hájpból...
________ `_~_\" noss
Viszont a STALKER az RPG.
Ezért nem ugyan az a stílus.
Menj vissza CS-zni és ne erõltesd az agyad...
pff...
vagy ott a needforspeed vmelyik része 😛
A FEARnek semmi köze ehhez a játékhoz mert egyáltalán nem ugyanaz a stílus.