64
-
#24 De nem gyün ki !!!!! -
#23 állítólag hónap kigyün! -
Szonár #22 Ezek még mindig a DirectX 8-as képek úgyhogy nyugi.
Már van egy DX 9-es movie is, nézd meg itt. -
#21 a szörnyről az a közeli nem szép -
#20 "Annyi bizonyos, hogy a játék már igen előrehaladott készültségi állapotban" lesz mindig, amikor vki cikket ír róla... :(
egy időben vártam ezt a játékot, az utóbbi időben viszont teljesen érdektelenné váltam iránta, mert elegem lett a kamuruszki-hájpból... -
haxoror #19 Nem, a FEAR nem RPG hanem sima FPS jó sztorival.
Viszont a STALKER az RPG.
Ezért nem ugyan az a stílus.
Menj vissza CS-zni és ne erőltesd az agyad... -
#18 Csak éppenséggel a játékmenet mellett, a grafikát hypolták hihetetlenül, hogy mennyire élethű lesz a csernobili környezet, etc... LOL, emlékszem, még az 1Ghz-es proci, meg a 384 RAM hatalmas minimum gépigénynek számított... -
#17 oh ember szerinted a FEAR mi? RPG?
pff... -
haxoror #16 A STALKER tuti befutó feltéve ha még a Fallout3 előtt kiadják -
haxoror #15 "addig is ott lesz a F.E.A.R."
vagy ott a needforspeed vmelyik része :P
A FEARnek semmi köze ehhez a játékhoz mert egyáltalán nem ugyanaz a stílus. -
haxoror #14 Kit érdekel? Nem a grafikájával kell ütnie. -
#13 Baszki, igazán kiadhatnák már. -
#12 Akkor ez olyan FarCry style...??? I like that........ -
Painkiler #11 Azt halotam lesz valami nagyon kemény szörny inteligencia hogy a szörnyek nem only téged támadnak hanem valahogy élik az életuket
lehet hogy baromság de én ezt halotam -
Derapo #10 Mi az a stalker? Már lassan elfelejtem,hogy valaha elkezdték fejleszteni.Pedig akkoriban nagyot ütött volna.Most már nem lesz olyan nagyon ütős.Amúgy meg azt tanácsolom a játékfejlesztő cégeknek,hogy akkor jelentsenek be játékot amikor annak a fejlesztése már majdnem a végéhez közeledik.Akkor nem lesz akkora csalódás. -
lazsi #9 Ez nem os horror te okos. Chernobylban játszódik ahol a sugárzás miatt érdekes mutációk történtek. -
#8 A tokom mar kivan ezzel a sok horror szarral..... -
Cat #7 ez kezd hasonlítani a duke nukem foreverre :) -
Szike01 #6 Amire ez kijön addigra már mindenki lemond róla...
A Black and White 2 őt is így huzzák sőt azt még jobban...
Azért jó lenne ha határidőre elkészülne egy NEM ÖSSZECSAPOTT játék!!!!!! -
#5 Olyan látványos javulást nem látok a grafikán a 2 évvel ezelötti kiszivárgott prealfához képest.
De akkor mit fejlesztenek a srácok annyira?
Legyünk öszinték ez csak egy mezei (szó szerint;)))FPS lesz, mit építhetnek bele a fiúk amiért érdemes folyamatosan csúsztatni? -
#4 addig is ott lesz a F.E.A.R. -
#3 Kész a világ ki akar cseszni velem... nem baj... akkor is fogok játszani vele, még a halálom előtt! Már remélhetőleg! -
#2 Hát ez a grafika még nagyon tetszett annak idején, de 2006-ban már elbújhat az új Unreal mögött, nem? -
#1 "...elképzelhető, hogy 2006. márciusa előtt a boltok polcain láthatjuk..."
Ez az ég világon nem jelent semmit.