Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
xboxra azon dobtak, logikusnak tunik hogy pcre is azon jon
max jovoheten kiderul

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

scorpeeon
LOÁL 😄 az eddigi legnagyobb méretõ game, ever! 😄
Ezt aztán ki se lehet írni, csak 2 részletben.
Gondolom az eredeti játékot dual layeresre nyomják...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

koschwarz
eddig ebben a játékban tetszik a legjobban az orkok megvalósítása. monnyuk a gyûrûk ura filmre hajaz, de az is jó volt<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

haha örülök hogy poénos kedvedben vagy
j0nNyKa
ha gyors a posta, akkor ez eleg gyors

dante3
Nekem még csak a hatodik,fél órája kezdtem szedni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

látom a varez mizériával eggyüt a vita mizéria is beindult vitázik itt minden szájber gyúrunk vazze ember aki a billentyûzet mögül nagy menõ ne vegye senki se maqára mert most spéci senkire nem gondoltam.
amúgy már a 14 dik rar jön jeee

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

dante3
Látom beindult a Warez mizéria!<#dumcsi>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

koschwarz
hú b+ te nem vagy semmi<#ticking>

stílus ember, stílus...<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

akkor egy oldalt ahol olcsó és gyorsan jön
Eltartana vagy 5 napig.

A torrent sajnos nekem is lassan szokott jönni.De nem töltöm.

Nekem is az a kérdésem hogy torrentrõl vagy oldalról.És ha torrentrõl akkor tudnátok adni olyan oldalt ahol valamilyen torrentel gyorsan le jön?
mucsácsó
de nem itt kéne vitázni =/
amúgy vg azt hiszem megérik a kövi warnod, ha így folytatod =/
Szega87
vg te minek játsz ebbe a topicba ? mindenki full normális , semmi szükség az olyan fórumozokra mint te

Többen írták, hogy most szedik le.. A kérdésem az, hogy torrentrõl vagy vagy valamiylen oldalról nyomjátok?
Szega87
többtiszteletet te <#lama> , õ már vlmi letett a fórumos topicok képzeletbei asztalán

j0nNyKa
7,05 GB (7 576 506 368 bájt)

j0nNyKa
igen optimizaltak

mucsácsó
7,6 GB 😄
kill3r21
7GB
Hali!

Mekkora az ISO mérete ? Valaki pls!
kill3r21
értem akkor mara a loader 😄
mucsácsó
sztem nem ajánlatos, miva a DEMO 0.9beta volt, így ugyanaz lenne csak a helyzet, mint a Heroes 5 idején volt...
SNAKE01
most értem haza!
szal csak most láttam hogy kijött...

kill3r21
OFF
Gyerekek ha jol olvasom akkor lehet Cracként használni a demo exe-ét!!! akinek lent van a game kiprobálná:??
THX
ON
Varival vagyok, úgyhogy nemtudom. 😄
CalebJoe
Hát már kijött...
SNAKE01
ja ti már a fullt nyomjátok?

CalebJoe
lejön😊
3 óra és 45 perc míg lejön...
CalebJoe
De egy bérgyilokra mi a jellemzõ?mármint amire lehet adni.
Pls mondd el nem byrok már várni míg kijön😊)
Teljesen kötött sztem, eddig nem találkoztam mellékküldivel, ez inkább egy Enclave ha lehet hozzá hasonlítani.

3 kaszt, de te döntöd el, hogy mire adsz TP-t. Szóval lehet ilyen keverék is akár. 😊
CalebJoe
kötött...
Zsolo007
Mennyire lineáris egyébként? Vannak opcionális mellékküldik? Vagy teljesen kötött mint egy fps?

CalebJoe
De 3 kaszt van?a faq-nál az oldalon 4 rajz van.assasin,warrior,mage meg vmi zöld😄
Hát nem tudom, nem lövöm le a poént mi történik... viszont aki szétnéz a városban egy spoiler tagban beírhatja mit talált 😊 én mentem a küldetés után...
CalebJoe
De a vársoban mi van?kereskedni lehet?(gondolom)
Nem az nincs az elején. Tutorial pálya, utána jön a város.
CalebJoe
Ja és az elsõ map mint a demóban?És nehéz kinyírni a troll-t?
CalebJoe
....
Játszottam egy kicsit vele, nagyon változatos eddig a játék, rengeteg lehetõség van az ellenségek más világra küldésére. A pályán eddig mindig találtam dobozokat, hordókat stb, amivel kárt tehetsz az ellenségben.
Szóval elég jól felépített a terep, nem elnagyolt.
Érdemes a nagyobb ládákat összetörni, mert vannak benne lötyik, stb.
nekem 45 k-val

mucsácsó
akkor aszonnyátok, hogy demo óta optimizáltak a játékon?
de te jó ég, de ez mire lejön nekem... 😄
CalebJoe
Még 4 óra...260-70 k-val...
én meg mmár szedemn a teljest de eléggé lassan jön tehát miun holnaputánra lesz meg de már nagyon várom

CalebJoe
Én assasin,azt csá😄
Én a demóban a harcos-lopakodó karakter kombinációját próbáltam ki.
Az se kutya! <#awink>

Bucser
Akkor majd ha egyszer tervezõ mérnök leszel véletlenül és készítesz egy pályázatra munkát és majd az autocad fájlaidat egy riválisod jól letölti és szanaszéjjel tolja a neten majd gyönyörûen valaki beáll eléd a te pályamunkáddal és õ kapja majd a díjat na akkor talán tisztában leszel, hogy milyen érzés amikor több éves vagy hónapos munkád gyümölcsét más úgy élvezi, hogy szarik a fejedre... valóban nem lopás. szimplán csak geciség.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Nomeg ott van a soksok különbözõ hackelt offline steam kliens. Mint alternatíva.

[merlinw.org]

hát sebbesség.. Nekem sztem jobb lett😊 1giga proci ati 9200 1024VIRTUÁLIS memória és 256 mb normális és csak a nagyon nagyon nagy részeknél akad meg a játék, de a fõ hogy fut 😊